icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

henika81
8. dec 2010

@lucig nic si z toho nerob 🙂 , ja som na tom podobne, hoci sa mi uz zdalo ze mozno to aj boli pohyby ale potom dlhsie nic, a tu baby pisu, ze ked su uz pohyby tak potom kazdy den ich citit.Ja som sice chuda, co uz by som ich mala citit, ale neviem, kedze cakam prve nemam to z cim porovnat. Takze si este musime pockat. Ja idem v 20tt na poradnu a zaroven aj som sa objednala na 3/4D ultrazvuk tak som zvedava. Je to sice drahe jak cert, ale tak raz za cele tehu si to dovolim ktovie ci este budem mat babo, tak nech mam spomienku. Ja mam epilepsiu tak aj kvoli tomu chcem ist, lebo chcem vediet ze ci nahodou babo nema razstep, lebo beriem tabletky.

pitipitipa
8. dec 2010

ahojte hviezdy...dufam, ze ide vsetko podla planu... 😵 som len na skok...oznamit vam ako spolubojovnickam...ze cakame dvoch chalanooooooooooov...
😀 uz som do nich na cisto zamilovana...ja budem tie baby mucholapkou odhanat... 😀

l.lara
8. dec 2010

ahojte,
@lucig v utorok drzim paste! 🙂
@pitipitipa jeeej, gratulujem, skvela sprava! 🙂

kuriatko33
8. dec 2010

ahojte aj ja mam chlapceka 26.maja ak by mal niekto zaujem som z tt a predavam vecicky po nom🙂 mam nieco hodene na bazare ale ak by sme sa stretli sa da aj dohodnut

aaddeell
9. dec 2010

ahojte kde ste vsetky? 😕

henika81
9. dec 2010

@pitipitipa ahoj, 🙂 gratulujeem, to musi byt muz stastny ze??? ja sa to dozviem az 21.12 skoda, este si musim pockat. A uz citis aj pohyby? ja este stale nie a to som aj chudsia, tak mam obavy.

@kuriatko33 tiez gratulujem k chalanovi, je to super baby ze to uz viete. 🙂

@aaddeell tu sme , len konik preraba stranku tak je docasny vypadok od utorka az do stvrtka, vecerami a sem tam aj pocas dna.

pitipitipa
9. dec 2010

@l.lara dakujeme velmi pekne...
😵
@henika81
ahojky...dakujeme...no bolo to pre nho prekvapko bo dufal v dve baby alebo aspon v jednu...a buuuum...kopa pipikov.. 😀 uz len 2tyzdne a dozvies sa...drzim palce, nech to splni vase ocakavania...
ano, citim ich...ale nesmies sa porovnavat, kazda baba je ina...a zalezi aj ako mas ulozenu placentu, ci otocenu maternicu...a ja ich tam mam dvoch...nastiskanych jeden na druhom...ved to vidno aj na ich spolocnych fotkach...takze aj preto ich citim skoro...bo ked sa vysponuju...tak mam dojem, ze mam miesto bruska dvojhrbu tavu...a ta bolest...pana beka...stvrdne mi brusko na kamen...no ale aspon viem, ze je vsetko ok...takze sa vooooobec nestresuj...niektore kocky citia az okolo 20tt alebo neskor...aj ked su vychrtle ako sparadlo...proste pride cas, ked ta riadne nakope...a este sa budes aj stazovat 😀

lyrika0105
9. dec 2010

ahojte.... rada by som sa k vam pridala ak mozem.... ;)

honeybunny81
10. dec 2010

@monika0001 Ahojky, dlho som ťa tu nevidela, tak ja len či je všetko ok 😅

aaddeell
10. dec 2010

ahojte ja idem v pondelok konecne po mesiaci do poradne tak dufam ze sa nam babatko ukaze a ze uz coskoro aj ja pocitim pohyby babatka

henika81
10. dec 2010

@pitipitipa ahojky, no to ty mas dvpoch tak to ta fakt este poriadnu budu kopkat 😀
@lyrika0105 vitaj medzi nami ..... 🙂 Cakas mimco?? 🙂

kubinca
10. dec 2010

tak ja som bola vcera v poradni, malinke bolo uzasne 🙂 taky maly akrobat/ka... do dvoch tyzdnov by mali volat kvoli vysledkom, tak dufam ze bude vsetko v poriadku 😒 inak vaha -1kg oproti zaciatocnej vahe... a pohyby tiez este necitim, kde tu take jemne skubkanie v brusku, ale este to nie je nejak pravidelne.... ale tak snad na vianoce uz da mimi o sebe vediet 🙂

lucig
10. dec 2010

@vemako ďakujem 🙂 tak to ti verím že to je krásny pocit..ja sa už toho neviem dočkať 🙂 🙂
..dúfam že bude také kľudné aj po narodení.. 🙂 🙂

lucig
10. dec 2010

@henika81 ďakujem a držím vám paľúchy nech je všetko oki. 🙂 tiež idem v pondelok k dokimu a v utorok sono..tak dúfam že sa nám aj pekne ukáže čo to bude.. 🙂 a 3D až v januári..chceli sme to stihnúť ešte do vianoc no dala nás až na január..tak už sa teším.. 🙂 však to práve.. že nemáme s čím porovnať keď sme to ešte nezažili.. 🙂 no včera večer aj som mala pocit ako keby ma trošku pošteklilo..no neviem.. 🙂 každopádne sa už neviem dočkať.. 🙂 🙂

henika81
10. dec 2010

@lucig diky, tak potom daj vediet ako u dokiho a na sono 🙂

jankaslamka
10. dec 2010

@aaddeell ahoj..aj ja idem v pondelok do poradne konecneee a aj na morfologicky uz..tiez dufam, ze sa dozviem co cakame 🙂 a hlavne dufam, ze je vsetko v poriadku 🙂

@kubinca ahoj kvoli vahe sa nestresuj..ja mam stale -4 kg oproti povodnej vahe ..pokial je babo v poriadku je to vsetko fajn..ono si zoberie co potrebuje 🙂 Uvidis este to stymi kilami dobehneme .))

aaddeell
10. dec 2010

@jankaslamka aj ja dufam ze bude vsetko v poriadku inac strasne pomaly mi idu tie mesiace, a najhorsie je ze do poradne sa chodi iba raz za mesiac ,ja by som chodila aj kazdy tyzden

jankaslamka
10. dec 2010

@aaddeell aj mne sa to vlecie..a to mne robila sono naposledy 10. oktobra 🙂 takze mam fakt uz abstak 😀

aaddeell
10. dec 2010

@jankaslamka tak to ti verim

arusska
10. dec 2010

ahojte baby, tak davno som tu nebola. Vcera som sa vratila z Amniocentezy. Bol z vas niekto? Lebo vraj vysledky budu az za 2 tyzdne, tak len dufam ze bude vsetko v poriadku.
Akosik vela chalanov sa bude v maji rodit 🙂 Ked mi brali plodovu vodu tak som pozerala sono a celkom pekny obrazok tam bol ked nasiel babo odspodu s roztiahnutymi nozickami, ale ja v tom strese som sa zabudla opytat ci dobre vidim ze nic nevidim 😀 😀 tak o dva tyzdne sa budem aj ja chvalit co tu bude 😉

irenea
10. dec 2010

ahojte...tak ja mam za sebou podrobne sono v 20tt a 3D, bolo to uzasne, babatko je zdrave a bude to dievcatko.....tak ja mam dnes vianoce....

l.lara
10. dec 2010

@irenea Gratulujem!!! 😵 😵 😵

irenea
10. dec 2010

@l.lara dakujem...je to ten najkrajsi pocit na svete..

l.lara
10. dec 2010

@lyrika0105 ahoj, vitaj 🙂
@arusska ja som bola pri predchadzajucich tehu, teraz este neviem, ci ma poslu..ja som sa nemohla pozerat na monitor, lebo keby som videla, ze ide s ihlou k babatku, asi by som sa mikala.. 😒 drzim pasticky nech vsetko dobre dopadne a hlavne nech to rychlo ubehne.. 🙂

monika0001
10. dec 2010

@honeybunny81 - avoj. no málo chodím teraz. musím dopísať aj veci v albume 😝
Zatiľ sme ok 🙂 v utorok ideme na poradňu kde budeme mať už aj výsledky z druhých triple testov, tak som zvedavá. Nebojím sa síce ale zvedavá som 😝
ty sa mi ako cítiš 🙂

pepi_petra
10. dec 2010

Ahojte babulky,tak sa chcem pochvalit,vcera sme dostali dobre spravy.Vysledky na DS mame negativne,tak chodime vysmiaty 😀 😀 😀 😀 a dnes mam silne pohyby babatka,robi salta v brusku 😀 😀 😀 vtychto dnoch som naozaj stastna i ked nevolnosti stale mam,stoja zato!!! 😀 😀

jankaslamka
10. dec 2010

@irenea jeeej gratulujem k dievcatku 🙂 troska si zmensila to percento chalanov co tu je 🙂))

paula1234
10. dec 2010

@irenea gratulujem zo srdiecka) 😉

arusska
10. dec 2010

irenea gratulujeme, inak pred 4rokmy ked som rodila v maji tak tiez boli skoro vsetko chlapci. Tak neviem ci je ten maj zakliaty alebo co... 😉

duracelko
10. dec 2010

musím sa pochváliť, vo štvrtok som sa dozvedela že mi AFP tripple test dopadol dobre, všetky testy som mala negatívne takže všetko ok. teším sa nemusím absolvovať amnio, aj ked asi by som ho neabsolvovala aj keby som musela 🙂 🙂 o dva týždne ma čaká druhý ultrazvuk v 20-tom týždni.

pohyby cítim už dosť intenzívne, tak to vyzerá že aj druhé bábo bude samá hyperaktivita ako naša Bianka 🙂