Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@aaddeell odber pupocnikovej krvi-vyhodene prachy,precitaj si clanok v najnovsom zdravi,mna an to urcite nenahovoria, kamoska mi tmlocila nazor pracovnika odberu,ci starostlivosti o tu banku,ktory nechapal,ako mozu byt zeny tak blbe a dat za to tolko prachov,pritom to ide cudzim ludom...
aaddeell ja mam kamosku co pracuje v tom stredisku v Prahe, kde sa pupocnikova krv skladuje a ona sama ma odhovorila na odber, vraj je to cele este v plienkach. Je velmi nizka pravdepodobnost ze budes potrebovat plodovu vodu a hlavne ze hoci sa popise vselico je velmi nizke percento pouzitia. Ale tym nechcem nikoho odhovarat. Ale ja som zatial neni rozhodnuta, ale priklanam sa k strane ze nie...
zdielam rovnaky nazor, je to precenovane, tiez som pocula, ze po roku to vyhadzuju, lebo to nevedia dobre uskladnit
@alena24 juj drzim placeky, aj nasa nechcela ukazat ale potom ukazala....tak sme sa strasne potesili, budeme mat Lauru....dnes som bola s vysledkami zo sona na poradni, doktorka mi uz sono nerobila, pohyby som mala pri nej, tak mi len krvny obraz brali...a teraz znovu na poradnu o mesiac...to bude riadne dlho, ale mozno tym, zr su sviatky to rychlejsie utecie
eviitka 😀 😀 😀 ja mam take stresy teraz ze uz ani neviem co pisem. Uz aby bolo 22 a budu vysledky amnio... 😔
ahojte baby tak dnes sme videli nase babtko aj manzel prvy krat a male nam krasne zakyvalo aj kopkalo nozickami
zatial je vsetko ok o tyzden budu vysledky vrodenych chyb z krvy tak som zvedava
a vyzera to na chlapceka aj ked to mohol byt pupocnik ale ja to aj tak citim ze to je chlapcek
taka som stastna 😀
caute baby.ja este ziadne pohyby necitim,snad na vianoce..pribrala som cca 1 kg,furt to skace hore dole. Vysledky tripple testov budu tento tyzden,keby neboli v poriadku,sestricka zavola..zmenila som doktora,ale len som trnavskeho debila vymenila za seredskeho..uz nech je tehotenstvo za mnou a menim zase..26.1. ideme na 3D sono do HC,tesime sa,lebo zial moji doktori nie su ochotni sa pozriet,ake pohlavie to tak moze byt,ledva ukazu monitor mne,otras.Dufam,ze v januari to male ukaze v plnej krase..
@eviitka drzim palce a nezavidim tych doktorov
ja mam uzasneho doktora ked lezim tak hore mam monitor a on pozera do svojho monitora vsetko mi krasne vzdy vysvetli na co sa opytam
ja som pribrala 3 kg za mesiac a pritom sa neprejedam jem tak isto ako predtym a nejem ani sladke co som predtym bez sladkeho nevedela existovat, teraz mi nechuti
Aj ja sa pridávam do tejto skupiny, čakáme tiež tie v máji 2011. Phlavie nevieme, ani nebudeme vedieť, necháme si to ako prekvapko 🙂
@duracelko - Ďakujem 😀 😵 😵
macka ani my sme nechceli vediet, ale teraz ked budu vysledky z amnio na 100percent tak uz vediet chcem 😀 nejako ma to chytilo...
Ahojte, prepacte, ze som sa medzi vas zamiesala, som z februaroviek, ale potrebovala by som kontakt na dr. Cunderlika alebo odporucit niekoho obdobne dobreho, kto by mohol spravit ultrazvuk, lebo moje babo ma trosku problemy a potrebujem niekoho dobreho v BA a vy teraz riesite morfologicke ultrazvuky. Dakujem moc krasne
Ahojte..
tak som sa práve objednala na 4D do toho Hlohovca a 23.01. ideme 🙂 teším sa strašne moc moc moc!!! 😵 😵 😵 😵
@kwetinka1 - ten čunderlík je vraj super..
skúsim ti zohanť kontakt a do IP ti pošlem ak sa mi to podarí 😉
@monika0001 dakujem
@kwetinka1 - alebo aha .. toto som našla 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/aky-je-nazor-na-mudr-cunderlika-z-bratislavy/
dakujem 🙂 uz len dufat, aby ma zobral
@monika0001 to budes v kolkom tyzdni? no ja som povodne na 3/4 D nechcela ist, ale v poslednom case nad tym dost uvazujem..
@kakajka - no oni hovoria ( v tom Hlohovci) že najlepšie je to robiť po 22TT. ja budem 23.01. 2 TT a 5 deň 😉
@kakajka - chceli sme to cez víkend lebo vtedy má viacej času 🙂
@monika0001 aj ja idem do hlohovca na 3/4D 🙂 ale ja idem 28. decembra .. 🙂
tak baby mam za sebou morfologicky utz. vsetko je v poriadku a mame sa k svetu aj ked sme troska mensi..cca 4 dni pozadu, ale vraj to dobehneme 🙂 vazime 350g a sme uz otoceny hlavickou dole.. pohlavie nevieme lebo sme nechceli ukazat 🙂) tak si musim pockat do stredy..mozno na druhy pokus sa ukaze babo jedno nepodarene 🙂 ..jaaaj a tesim sa ze mamina nepribrala ani gram od poslednej poradne 🙂
@kwetinka1 k cunderlikovi ide cicci tak sa skus na nu nakontaktovat 🙂
@jankaslamka - no aj mna chcela dať už teraz na december ale som jej povedala, že dr od tial mi hovoril, že po 22tt je to lešpei a ona že hej je a tak ideme až toho 23.1. ale tak zasa mi sme od zajtra len 17 tt.. takže máme čas 😉
@monika0001 tak to ano..to budes akurat 🙂 ja sa uz neviem dockat 🙂
@jankaslamka - jej to je super, že je všetko O.K. 😵 😵 😵 😵 😵
my ideme na to tiež až v januári 🙂
@jankaslamka - mi hovor. asi ani spať nebudem ten posledný deň 😝
chystate sa niektora k mudr. Hoľanovi na morfologicky utz?

@monika0001 no ja cítim pohyby ako také bublinkovanie v bruchu, ked si dam ruku na brucho tak také blup-blup 🙂 🙂 mozno som ti trochu pomohla TO rozoznať 🙂 🙂 🙂