icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

monika0001
13. dec 2010

@aaddeell - ja yb som mala ísť k dr. plankovi
aspoň tak mi to môj doki povedal. Zajtra sa to dozviem na 100%, že ku komu 🙂

jankaslamka
13. dec 2010

@monika0001 ja som tiez dnes bola uz o siestej hore a k dr. som mala ist az na jedenastu 🙂)) ale teraz som uz spokojna a v klude 🙂

jankaslamka
13. dec 2010

@aaddeell cicci bola k nemu objednana, ale zrusil jej to lebo cely december a januar je na PN ..isiel na nejaku operaciu

monika0001
13. dec 2010

@jankaslamka - no to verím 🙂 budem taká istá 😀

jankaslamka
13. dec 2010

@monika0001 to nevadi 🙂 to je normalne 🙂))

lucig
13. dec 2010

ahojte babuľky 🙂 dnešok v poradni dopadol oki 🙂 všetko v poriadku 🙂 ešte nás teraz o štvrtej čaká sono tak už sa neviem dočkať.. 🙂 dúfam že sa nám prcek pekne ukáže 🙂
baby chodíte niektorá na tie cvičenia pre mamičky? začala som chodiť k pani Jahnátkovej v NR. ako na to reagovali vaši doktori? lebo tomu môjmu som to dnes povedala, no nejako sa nadšene netváril.. ☹ tak som z toho zostala trošku smutná.. ☹ Doktora mám perfektného, som s nim maximálne spokojná.. no myslela som že mi to skôr odporučí ako toto.. ☹

monika0001
13. dec 2010

@lucig - super, že všetko O.K. 😵 😵 😵
to sa výborne počúva takéto správy 🙂

ohľadom toho cvičenia - ja sa chcem zajtra dokiho popýtať či môžem také niečo aj ja keďže mám nariadenú kľudový režim. Aspoň troška by som sa chcela hýbať, lebo zas pri tehu cukrovke sa treba hýbať. Tak neviem ako to budeme riešiť...

kwetinka1
13. dec 2010

@eviitka napisala som to aj preto, lebo sa k nemu vraj dlho caka a ja to vysetrenie potrebujem najneskor do vianoc a chcela som popripade aj odporucanie na niekho ineho, ci mi baby dali, za co im dakujem....trosku treba aj rozmyslat pri citani

eviitka
13. dec 2010

sak
@kwetinka1 praveze ja rozmyslam a nevymyslela som dovod,preco sa na to pytas a nenasla si to sama..asi v tej debate o nom-cela tema je to-tam ti najlepsie poradia

kwetinka1
13. dec 2010

@eviitka vy si tu asi velmi neradite a len sa odkazuje kade tade na net....ale to je tvoj nazor. uz sem viac nepojdem, nemusis mat strach 🙂 a je mi luto, ze som vas tu otravovala

eviitka
13. dec 2010

@kwetinka1 zase som nepochopila..asi tym,ze mam VS...akozemaojvoe rodicky len zacali chodit na 3D sona,skor by som pisala aprilovym,ked uz..ale znova zopakujem-v teme venovaj tomuto doktrovi su podla mna vsetky mozne rady,odporucania a a kontakty,ake mozes dostat..a ci je pritomny zistis najlepsie cez telefon..a pre mna za mna,pis kam xces

paula1234
13. dec 2010

@jankaslamka super, gratulujem ) 😉

eviitka
13. dec 2010

@eviitka teda pardon,prirodzena inteligencia od vzdelania nezavisi...to len na nu mozno poukazuje...

jankaslamka
13. dec 2010

@paula1234 dakujeeeem 🙂

aaddeell
13. dec 2010

@jankaslamka
@monika0001
baby a viete mi poradit niekoho tak dobre ako ja Holan?

jankaslamka
13. dec 2010

@aaddeell vies co cicci odporucili od dr. Holana k dr. Cunderlikovi alebo do pezinka k nejakej dr..ale nepamatam meno..ale mozem zistit 🙂

l.lara
13. dec 2010

@aaddeell ak ho potrebujes kvoli 3D, tak v hlohovci..aspon podla ohlasov, co som na nete citala.. 🙂

l.lara
13. dec 2010

@macka381 vitaj 🙂

l.lara
13. dec 2010

@kwetinka1 tu je kontakt na dr. cunderlika 02/ 54792509, ak by si sa nevedela dovolat, napis mi IP, skusim najst priamo na nho mobil a tu na hlohovec, ak by si chcela. 🙂
http://www.4dultrazvuk.sk/

drzim paste! 🙂

l.lara
13. dec 2010

@lucig gratulujem k dobrym spravam! 😵
@monika0001 ahojko🙂 aj ja sa chcem spytat na to cvicenie. ak doki nepovoli, tak budem aspon sediet na fit lopte pri telke..🙂))

lucia80
13. dec 2010

@macka381 vitaj medzi nami 😉

@jankaslamka jéééj, ja idem do Hlohovca 27.12. večer, tiež sa neviem dočkať. Sono v 20. tt ma čaká v stredu, tak aj to som zvedavá, či bude všetko v poriadku

jankaslamka
13. dec 2010

@lucia80 no tak to mame skoro rovnake terminy ultrazvukov 🙂 ja sa v hlohovci mozno stretnem s froschkou, ktora ma termin hodinu predomnou 🙂) ...a jasne, ze bude vsetko v poriadku uvidis 🙂

lucia80
13. dec 2010

@jankaslamka ja v podstate ani nechcem vedieť pohlavie /samozrejme že nevydržím a dovtedy si to rozmyslím/, len chcem mať nejakú pamiatku na toho drobca v brušku. Pri prvom sme to nevedeli a ku koncu už som bola z toho dosť že nervózna...Ale pre ostatných to bude prekvapko 😀

jankaslamka
13. dec 2010

@lucia80 ja tam idem tiez hlavne kvoli tej pamiatke 🙂 podla mna to bude super ked to pustim niekedy mojmu dietatu ked uz tomu bude rozumiet a bude to super pre neho vidiet sa v brusku 🙂 ...ja zatial ako nie som nejak, ze do keluuuu nedozvedela som sa dnes to pohlavie lebo sa babo neukazalo..ale na druhu stranu jasne, ze to chcem vediet 🙂

lucia80
13. dec 2010

@jankaslamka chceli by sme dievčatko, ale keď bude chlapec, neodložíme ho, ale budeme sa tešiť, veď jednu babu už doma máme 😉 Ale hlavne, aby bábo bolo zdravučké a v podriaku, to je najhlavnejšie.
A to máš pravdu, to budú detičky zírať, keď sa neskôr uvidia ako si lebedili v brušku ...

vemako
13. dec 2010

@jankaslamka,@lucia80 aj ja idem v stredu na ultrazvuk,tak sa uz tesim na nasu babiku a hlavne si drzme vsetky palce,aby bolo vsetko ok,inac tvoje babo ja riadny tajnostkar,nasa princezna sa nam hned ukazala... 😉

lucia80
13. dec 2010

@vemako máš pekný termín, 10.5. sa narodil môj mangel, tak to možno aj my trošku pretiahneme keď bude bábo súhlasiť 🙂 A máš už aj meno vybrané?

macka381
13. dec 2010

arusska - už ma to začalo chytať, že som začala byť zvedavá, že čosi asi čakáme, ale kedže je to prvé bábo, tak je mi to jedno a tiež mám zdravotné problémy, tak som hrozne rada, že som tehotná a je mi fakt jedno, čo to bude a keby tiež napr. čakám aj dvojičky, hlavne nech je to malinké zdravé, to si prajem najviac zo všetkého.

A ďakujem dievčatám za privítanie 🙂

zabkatt
13. dec 2010

ahojky no ja idem do HC v utorok 21ho večer o pol 7mej🙂 neviem sa dočkať, rano poradna a večer 3D🙂 a sme tiež nejako s tym datumom v pomykove, v knižke mam termin pôrodu 28.4, môj dokino rata že som v 20tom tt a v nemocnici mi povedali 19tt takže mam na vyber rodiť od 28.4 do cca 20.5 😀

lucia80
13. dec 2010

@zabkatt ja mám tiež v knižke termín 28.4. ale podľa sona v 12.tt mi v nemocnici termín upravili na 6.5. takže uvidíme kedy sa drobček vypýta na svet