icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

alena24
14. dec 2010

@l.lara dakujem moc a ty sa mas ako?

l.lara
14. dec 2010

@monika0001 drzime paste!!! 🙂
@lucig jeej, gratulujem k pohybom 🙂 tak si sa dockala.. 😵
@klba drzim paste na morfologiu. neboj vsetko bude v poriadku.. 🙂

monika0001
14. dec 2010

😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

monika0001
14. dec 2010

strašne moc moc moc sa tešíme!!!!! nádhera
Výsledky sú O.K. a ukázala sa nám akoby sme iba na to šli pozerať 😀

klba
14. dec 2010

@monika001 gratulujem k babike 😵 😵 😵 a samozrejme aj k dobrym vysledkom. 🙂

monika0001
14. dec 2010

@klba - Ďakujeme všetko v poriadku 🙂

@jankaslamka - mali sme šťastie 😵 😵 😵

@lucig - mne dnes tiež zatrhol cvičenie pre tehotné. nesmiem. Ale tie pred pôrodné vraj budem môcť ak bude všetko tak ako teraz.

@l.lara - 😵 😵 😵 😵

monika0001
14. dec 2010

@klba - Ďakujeme.. moja radosť nemá konca kraja. vôbec som nečakala, že sa dnes dozvie pohlavie. v kútiku duše som dufala ale nečakal. 🙂
Doki sa ma pýta - vieme pohlavie a ja že nevieme a on, že vieme a tak mu vravím no dajte 😀
a tak natočil monitor ku mne s hovorí - aha tu sú jedny pysky a tu druhé 😀

jankaslamka
14. dec 2010

@monika0001 jeej gratulujem k dievcatku 🙂

monika0001
14. dec 2010

@jankaslamka - Ďakujeme 🙂

@hedka17 - takže môj tip bol správny 😵 😵 😵 😵

pepi_petra
14. dec 2010

@monika0001 velka gratulaaaacia...tesim sa stebou. 😀 😀 😀

alena24
14. dec 2010

@monika0001 gratulujem k dievcatku, tesim sa s tebou 😵

arusska
14. dec 2010

monika tak gratulujeme, my by sme tiez radi dievcatko kedze jedneho betara uz doma mame 😵 prave mi inak kontroluje kozmeticku tasticku a pudruje si nostek 😀

lucia80
14. dec 2010

@jankaslamka ja som pri prvom mala najskôr pocit, že to bude chlapec, ale potom sa mi snívalo že dievčatko a už som toho nechcela ani upustiť a tak vo vnútri som to nejak tušila a dúfala... Teraz mám zatiaľ neutrálny pocit, tak uvidíme. Možno je to taký babský alebo materinský inštinkt.

jankaslamka
14. dec 2010

@lucia80 ja som doteraz mala neutralny pocit a oddnes si myslim, ze tobude dievcatko..neviem preco..takze ked to bude chlapisko bude sranda 🙂 ale vadit to enbude 🙂

lucia80
14. dec 2010

@alena24 tak gratulujem k chlapiskovi a som rada že je všetko OK. Ja idem na sono zajtra ráno tak tiež dúfam že bude všetko v poriadku. Inak čo som veľmi zvedavá, je tiež na placentu, lebo mne na prvom ultrazvuku povedal, že ju mám nízko a kázal mi spávať na bruchu aby sa zdvihla, lebo by mohol prípadne vraj hroziť cisársky. Tak som poctivo spávala, ale teraz už mi to je horšie, bábo sa vtedy veľmi mrví, asi ho moc pritlačím a pre mňa to tiež nie je už dva krát pohodlné. Ale som zvedavá či to aspoň pomohlo, tak zajtra napíšem ako som pochodila.

lucia80
14. dec 2010

@lucig pohyby sú neopísateľný zážitok a ja stále opakujem manželovi že ani nevie o čo chlapi prichádzajú, je to proste nádherné, tak si to užívaj, bude to čoraz častejšie a intenzívnejšie 😉

lucia80
14. dec 2010

@monika0001 Gratulujem, úžasný pocit, však? A vybrala si krásne meno, je aj v mojom širšom zozname, ale dohodnutí ešte nie sme

traktor
14. dec 2010

@monika0001 ja som ti to hovorila ,ze babaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

traktor
14. dec 2010

😅 a prepacte za vpadnutie...ale krasna sprava 😀 😉

paula1234
14. dec 2010

@alena24 a ostatne kocky, tak aj my mame za sebou morfo uzv, cakame zdravuckeho chlapceka, krasne nam kazal gulky a zakyval, dr.povedal, ze sa hra s plodovou vodou) vsetko pomeral na hlavicke, telicku, poukazoval a vsetko mame v norme, sme stastni, po nasich utrapach najdolezitejsie je, ze malinky je zdravucky, ale bol to krasny pocit opat ho vidiet a to zakyvanie bolo nadherne) a inak sme popredu o tyzden v tt 😉 a zaroven sme sa objednali na 3D/4Duzv, bude to asi druhy januarovy tyzden, sestricka nam zavola termin) 😉 krasny vecer 😵

paula1234
14. dec 2010

@monika0001 aj tebe gratulujem) 😉

lucia80
14. dec 2010

@paula1234 blahoželám k chlapcovi a hlavne že je všetko v poriadku

paula1234
14. dec 2010

@lucia80 dakujem a hlavne o to ide, kazda chceme zdrave babatulienko) 😉 , to je najdolezitejsie pre nas vsetky! 😵

lucia80
14. dec 2010

@paula1234 to máš pravdu, tak nech nám to všetkým vyjde!

paula1234
14. dec 2010

@lucia80 😉

mia_m
14. dec 2010

vsetkym tehulkam gratulujem k dobrym vysledkom a k uspesnym uzv 😉 hlavne, ze su malinki zdravi 😉

lucig
14. dec 2010

@klba sono dopadlo oki.. aj manžel mal zážitok.. 🙂 🙂 bábenko zdravé len sa nám nechcelo ukázať.. stále malo prekrížené nožičky.. 🙂 ale zato bolo krásne vidieť ako otvára ústa.. no proste bolo to krásne..vydržala by som tam ležať a kukať na ten monitor celé hodiny.. 🙂
však áno.. aj ja si myslím že tie cvičenia sú perfektné..a veľmi pomôžu hlavne nám prvorodičkám.. 🙂

@l.lara ďakujeme 🙂 .. áno konečne som sa toho nevedela dočkať.. 🙂 ozaj úžasný pocit 🙂

monika0001
14. dec 2010

kočka ja vám veľmi pekne ďakujem. ja sa z toho straaašne moc teším. Strašne som si želala Stellinku. Aj teda keby bol Sebastiánko tak by som sa veru nehnevala hlavne nech je zdravučké 🙂

@arusska - jeej malinký 🙂 ale tak chce sa páčiť 🙂 a držím palce aby to bolo to po čom túžiš 🙂
ja keď som dnes šla na poradňu ani som nedúfala, že by som odišla s pohlavím 😀 Ale tak tešíím.
Malá bola taká "rozčapená" 😀 ako keby sme len na to šli pozerať 😀 😝

@lucia80 - ja som bola od začiatku vtom, že to bude Stella 😀 a keď sa mi sníval sen o dvojičkách tak som mala chlapca a dievča ale na rukách som držala iba dievčatko stále a aj to som videla. chlapčeka som v tom sne vôbec nevidela. A to som už vedela, že to bude isto Stellka 😀
A Ďakujeme za to meno 🙂
Svokre sa veru nepáči ale má smolu 😝

@traktor - moje zlatéé.. posielame cmuk!! a Ďakujeme 🙂 😵 😵 😵 😵
@paula1234 - gratulujeme aj vám 😵 😵 😵 😵 ja som si tak hovorila v noci ked som nemohla spať, že kvázi keby to naše malo gulky a bolo by dobre otočené tak by sme to mohli aj takto skoro zistiť. a ono to gulky teda nemá a aj tak to bolo krásne vidno 😀

Inak zajtra volám a objednávam sa k dr. Plankovi tak aby sme ešte teraz v decembri boli u neho vybavený a aj dr. Čunderlíkovi na 1. alebo 2. januráový týždeň na ten morfologický UTZ. Tak som zvedavá. Ale vám poviem januráový druhý týždeň mám každý deň iného lekára 😀 v januári nebudem robiť iné iba po lekároch behať....
A teraz mám dilemu. Dr. Čunderlík vraj robí aj 3D. Tak rozmýšlam, že teda si to nechám u neho a do Hlohovca nejdeme.. Neviem.. uvidím čo mi zajtra povie....

monika0001
14. dec 2010

@lucig - juj to by som aj ja vydržala celé hodiny ležať a pozerať na to malinké v brušku 😀
ja som bola dnes taká vytešená, že som sa zabudla spýtať koľko meriame 😀

lucig
14. dec 2010

@monika0001 supeeer..blahoželám k dievčatku!! 🙂 🙂 aj k výsledkom.. 🙂

@lucia80 ďakujem Luci 🙂 je to ozaj krásne..neopísateľné.. 🙂 🙂 normálne stále na ten dnešný moment myslím..a neviem sa dočkať ďalších pohybov.. 🙂 🙂