icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

jejo
15. dec 2010

@ssslavka ak bude spravne otocene tak uz by to mohlo byt vidiet 🙂

vemako
15. dec 2010

Ahojte dievcence,prave som sa vratila od dr. a morfo.ultr. dopadol na jednotku,taka som stastna,mala ma 290g a 20-24 cm,nemohla som sa na nu vinadivat,dokonca si cucala palcek 🙂 O mesiac som obj.na cukor fuuj 😝 @jankaslamka no ako si dopadla dievcatko ci chlapcek 😉 @monika0001,@aaddeell myslim ze uz coskoro vas tie male drobatka poriadne nakopu 😀 a urcite si to nepomylite s nicim,pretoze je to neopisatelny pocit 😉

monika0001
15. dec 2010

@vemako - juj prvé čo bude tak píšem sem 😀

paula1234
15. dec 2010

@l.lara dakujem krasne) 😉

arusska
15. dec 2010

baby dnes ma byt najchladnejšia noc tento rok a zajtra ma byt brutalne zima a to musim do skoly skocit si dohodnut temu rigo prace. Boze jak sa mi nechce ani z auta do skoly prebehnut 😀 😀 😀 - ach ja leeemra 😅

majulienka27
15. dec 2010

ahojte, normálne vám závidím že už väčšina viete pohlavie, ja idem až v stredu tak by som bola veľmi veľmi rada ak by sme to už vedeli, to by bol pre nás najkrajší vianočný darček, ale ak nie tak musíme vydržať do 14 januára na 3D, pohyby cítim okolo dvoch týždňov tak si to vychutnávam 🙂 🙂 🙂

lucia80
15. dec 2010

@monika0001 meno je naozaj krásne a uvidíš že aj svokra si ho obľúbi, hlavne keď uvidí malú princezničku 🙂 My pohlavie vedieť zatiaľ nechceme, ale ani meno nikomu neprezradíme, bude to celé prekvapko. Bolo to aj pri prvom tak a bude to aj pri druhom. A môže si na to hovoriť kto chce, čo chce 😀

@lucig teraz je to najkrajšie obdobie tehotenstva, ešte sa vládzeš hýbať a dýchať a už by nemalo bývať nevoľno. Chcela by som aby to nikdy neskončilo. Aj to kopkanie je ešte také ako šteklenie a bublinkovanie, potom to budú riadne kopance 😵

lucia80
15. dec 2010

@vemako ja som tiež dnes bola na ultr. a bábo malo 420g, dĺžku neviem. Sa mi to zdá nejak veľa, keď vidím, že tvoja malá má 290g. Dúfam že nebudem rodiť nejaké 4 kilové bábo?? Inak všetko ostatné bolo v poriadku, len mi zakázal sladké, preto lebo je veľké. Ale to teraz pred Vianocami ☹ ? Srdiečko aj ostatné bolo tiež v poriadku, ale moc som si to sono neužila, lebo to na obrazovke bolo nejak zle vidieť aj sa tak nejak vykrúcalo, minule to bolo lepšie ☹ Ale nevadí, medzi sviatkami ideme na 3d, tak sa snáď pekne ukáže...

vemako
15. dec 2010

@lucia80 nasa mala bude zrejme drobna po mne aj ked mm je riadny chlapisko,a dr.vravel ze velkost a vaha presne zodpoveda 20tt,asi naozaj cakate riadneho valibuka 🙂 a ja zase skoro vobec nejedavam sladke neako mi teraz nechuti a ani som nepribrala od poslednej kontroly.

lucia80
15. dec 2010

@vemako no buď to bude ozaj nejaký valibuk, alebo to bude trošku skôr, zodpovedá 21+3 myslím že napísal do knižky. A sme 20tt. V podstate ani ja ani manžel nie sme "veľkí", dokonca naša malá bude mať vo februári 6 rokov ale má 15kg a tipujú jej tak max. 4 roky, čiže drobček je to. Ale máj mi je sympatickejší, tak dúfam, že bábo dovtedy vydrží v brušku a nepríde už v apríli...

aninenka
15. dec 2010

ahojte 😉 som tu nove, ale hned som si Vas majovky nasla, lebo aj ja rodim v maji...uff a dovtedy musim stihnut diplomovku a statnice, tak mi drzte palce 🙂 ...nase zlaticko bude chlapcek, vieme to od pondelka 🙂 kociky uz mate? Poradte nejaky sikovny 🙂 cmuk 😝

vemako
15. dec 2010

@aninenka vitaj a gratulujem ku chlapcekovi 🙂 ,mas toho pred sebou riadne vela tak silno drzim palce,aby si to vsetko zvladla, ja kocik este nemam,vlastne nemam este skoro nic,chystam sa az po novom roku na nakupy...

jankaslamka
15. dec 2010

@monika0001 ahooj 🙂 tak budeme mat dievcatko 🙂 strasne sa tesiiiim 🙂

aninenka
15. dec 2010

asi aj my tak nejak...ach jaj, ja mam jedny body s napisom Ja som tu sef :D a prebalovaciu dosku , som teda vybavena :DDDD este ze mam rodicov, ktori pomahaju 🙂 kedy mas termin? 🙂

lucia80
15. dec 2010

@aninenka ahoj a vitaj. Ja kočík pozerám zatiaľ len na internete informatívne, potom pôjdem vybrané typy pozrieť do obchodu. Značku zatiaľ neviem, ale mohla by byť fialová alebo bordová farba v kombinácii s čiernou, uvidíme...
@jankaslamka gratulujem k dievčatku, tak predsa sa ukázala 😉
@vemako ja tiež začnem niečo málo kupovať po novom roku, vytiahnem niečo neutrálne po malej a zvyšok až po narodení.

aninenka
15. dec 2010

@lucia80 dakujeeem 🙂 no ja farby take chlapcenske uvidime :D len model je problem, byvame dost do kopca, tak aby som nefucala ked pojdem z prechadzky :D

vemako
15. dec 2010

@jankaslamka jeeej dievcatko no super 😀

lucig
16. dec 2010

@lucia80 .. Luci aj na tie sa už teším.. 😵 😀 je to ozaj krásny pocit..včera keď som bola cvičiť tak ma šteklilo stále.. 😵 😵

kakajka
16. dec 2010

@ssslavka ahoj, vitaj 😉 no ja som bola na sone tiez v sestnatom tyzdni a malo nozicky k sebe, tak sme zatial nic nevideli a dr povedal, ze pockame do 20.tt, ze potom ho skusi aj viac ponatahovat a bude to istejsie... ale keby sa ukazalo, tak by vedel uz pekne povedat, ze co to bude...

kakajka
16. dec 2010

@aninenka vitaj a prajem pevne nervy pri tych statniciach, budes mat mudre babo 😉

alena24
16. dec 2010

@vemako @lucia80 ahojte kocky, videla som ze sa rozpravate o vahe babatka, ja som nasla tuto stranku kde su vahy podla tt tak mrknite http://www.alinka.sk/c/priemerna-dlzka-a-vaha-p... 😉

honeybunny81
16. dec 2010

Babenky, držte nám palčeky, akurát ideme na morfologický aj my, snívalo sa mi (a že vraj som aj kričala zo sna) že chlapca nie, že ja chcem dievčatko, a že doktor povedal, že veď mám dievčatko 😀 😀 Tak dúfam, že to tak aj bude, v prvom rade nech je zdravučké a potom by to mohlo byť aj dievčatko 😎
Tak dám vedieť okolo obeda 😅

alena24
16. dec 2010

@honeybunny81 drzime palceky. Urcite bude vsetko ok.

ssslavka
16. dec 2010

@kakajka

Ahojky, ja som bola dnes v poradni, no ultrazvuk sa nekonal. Vraj az v 20. tyzdni mi doktorka oznamila. ja som trosku sklamana, lebo moje poradne su ako na beziacom pase. Moc mi toho doktorka nepovie.
Navyse dnes si objednali privela pacientiek a zrejme nestihali.
Ozaj, beries Zelezo? Ak ano, odkedy a pri akej jeho hodnote v krvi?

Pekny den.

hedka17
16. dec 2010

ahojte babenky ked vam doki zisti pohlavie napiste mi to do IP, doplnim do tabulky 😉 pekny dnik prajem

monika0001
16. dec 2010

@jankaslamka - jeeej super!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@lucia80 - jasné a je mi to kvázi jedno čo si o tom myslím. my sme si vybrali a hotovo 😉

my ideme dnes nakupovať pre Stellinku 😵 😵 😵 😵
Ale iba čo chcem kúpiť je ten paplonik (neviem či som spomínala) a vankúšik do tej postielky čo sme od budúcich krstných dostali, nepremokavé plachty chcem kúpiť ešte dve a svokra chce kúpiť pod Stromčer stoličku na papnie tak som zvedavá...

a ráno mi volala, že videla krásnu bielu bundičku na zimu a že neodolala a musela ju kúpiť 😀
je to od 6-12 mesiacov tak akurát bude na zimu 🙂

monika0001
16. dec 2010

@honeybunny81 - držíme palčeky 😉

@lucia80 - mojka ja nesmiem ani ovocie nieto ešte sladké.. ale kvôli tým drobcom to vydržíme, no nie? 😉

@aninenka - ahoj a GRATULUJEME k chlapčekovi 😉 Ja mám zatiaľ kočíky dva.. nevieme sa rozhodnúť ktorý.. Buď biely alebo červený Ferrari ale ten je dosť o ničom . Vanička sa tak zvláštne hojdá tak som zvedavá, ale do mája je ešte ďaleko a uvidíme čo prinesie nový rok 😉

kakajka
16. dec 2010

@ssslavka no to je zaujimave, mne doktor urobi sono vzdy ked som tam, aj ked nie moc dlho, ale aspon urobi kuk, ci bije srdiecko a je vsetko v norme.. ale je pravda, ze poistovna preplati len tri sona, takze tvoja dokt to asi berie tak.. ja idem tiez az 11.1., tak hadam mi uz bude vediet povedat pohlavie.. zelezo zatial neberiem, ale myslim, ze mi ho nasadia, len este cakam na vysledky z krvnych testov.. pri predchadzajucom tehu som brala zelezo tiez az do konca tehotenstva a aj po nom, ale nepamatam si ake hodnoty maju byt, mne len dokt povedal, ze mam hodnoty nizke a dokonca dal k porodu nachystat aj krv pre pripad, keby bolo treba (mam 0 neg)... zistili ti slabe hodnoty, ci sa len tak citis?

kakajka
16. dec 2010

@honeybunny81 hehe, tieto tazke sny poznam, aj ja casto zo sna vykrikujem a potom na druhy den si manzel robi zo mna srandu 😀 no som zvedava, ci potiahnes skore a budes mat babu 😉

honeybunny81
16. dec 2010

@kakajka
@monika0001
@alena24
@paula1234
@pepi_petra

Babyyyyyyyyyyyyy, tak sen vyšiel, bábätko zdravučké, krásnučké, a dievčatko !!!!! 😀 😀 😀 Ja sa asi rozlejem!!! 😀 😀
Má veľké očká, dlhé nôžky, tiež prehltala vodu a ležala s rukou za hlavou ako na pláži.... 😀 akurát že bola stále otočená chrbtom, tak sme ju museli trošku pošťuchať! 😎
Ja som úplne mimo 😀