Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@honeybunny81 ozaj, uz si citila prve pohyby vasej princeznej? 🙂
@alena24 dakujem krásne 😀 ano ja už som cítila pohyby cca 2 týždne, na začiatku také slabučké, ale za posledný týždeň sa teda mrví a kope o sto šesť!!! 😀 😀
@honeybunny81 super parada, gratulujem, inak nieco na tych snoch bude, lebo mne sa tiez den pred uzv snivalo, ze som mala chlapceka, takze to podvedomie urcite pracujem, super, teskame sa s vami), takze nas Adamko bude mat partacku) a meno neprezradis? 😉
@honeybunny81 uz som si vsimla v tvojom profile) Tanicka, krasne meno! 😵
@paula1234 ďakujeme, áno Táničku sme chceli od začiatku, ja odjakživa !!! Tak sa nám to splnilo, teda na 90 percent, trošku sa nám schovávala potvorka 😀
@honeybunny81 jeeej, tak to ti gratulujem a tesim sa,asi tie sny maju naozaj nieco do seba 🙂 dalsie dievcatko, super 😵
@kakajka Ďakujem pekne, sa mi zdá, že je teraz oveľa viacej dievčatiek, či? 😀
@honeybunny81 mne sa zda, ze sa to tak povyrovnavalo, ved pockame, kym to hedka dopise do tabulky, som na to fakt zvedava 🙂
@honeybunny81 gratulujem k dievcatkuuu 🙂
@jankaslamka ďakujem, aj ja tebe 😀 hihi
@honeybunny81 aj gratulujem k dievcatku a mam tiez pocit ze tych dievcatiek je viac,ale asi si pockame na tabulku,mna dnes mala od rana kope ani spat som nemohla,asi tancovala zumbu ci co 😀
@honeybunny81 ani sa ti necudujem, ze si mimo..krasne spravy... 😵 Gratulujem! 😵
@vemako podla mna je to tak pol na pol..lebo najprv boli sami chlapci a teraz sa to rozbehlo s dievcatkami.. ale jasne hedka nas da do obrazu 🙂
baby, tu su same dobre spravy..jupiii...
@aninenka vitaj a gratulujem k chlapcekovi 😵 a drzim paste, nech zvladnes statnice bez problemov.. 🙂
@jankaslamka ja ani neviem, ci som ti uz gratulovala k babike..tak gratulujem.. 😵
@l.lara gratulovala 🙂 este vcera 🙂 ale znova dakujem 🙂 este stale sa z toho vytesujem ako sisnuta 🙂
@honeybunny81 - 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
ženy moja svokra dostala nákupnú horúčku..
ráno okrem budncičky (čo mi volala, že kúpila pre malú) nakúpila dvojo teplákov, svetrík, sukničku riflovu na traky, riflíky.. kráásne..
teraz miesto stoličky na krmenie kúpila chodúľku, lebo sa jej stráášne páčila a stoličku nemali peknú 😀
okrem toho nakúpila plno oblečenia (hlavne že mne všetko sprdla čo som ja vybrala 😀 ) a kúpila už aj zlaté náušničky a krížik na retiazku.. blázon 😀
Mám to všetko doma, že ona to ťahať domov nebude, že na čo keď sme boli s ňou 😀 a že načo to bude domov vláčiť na týždeň a potom zasa mi ku nám.. 😝
Ďakujem babule, strašne moc sa tešíme 😀 kokos keby som mohla tak to veru poriadne oslávim 😀 Máme doma detské šampanské, tak ho asi buchneme alebo čo 😀
@aninenka ahoj, vitaj, gratulujem k valibukovi 😀
Čo sa týka kočárika, tak my už máme doma 😉 Bugaboo Cameleon, mala ho aj moja sestra a nevie si ho vynachváliť, aj ja teda môžem potvrdiť, že je ľahučký a má ľahké ovládanie. Kamarátka má zase Quinny, ktorý je podľa nej najlepší, ale mne sa ťažko ovláda (treba na to dve ruky, jednou nezatočíš) a to predné koleso sa tak divne krúti a sem tam vzprieči. Takže názorov budeš počuť určite milion, jedno je isté, treba si ísť všetky alternatívy vyskúšať, favorit sa nájde sám 😎
@honeybunny81 - moja my sme šli hneď potom ako sme prišli domov do reštiky s naj kamošmi to osláviť 😀
baby musím vám ukázať tie náušničky. mne sa táák strašne pááčia 😵 😵 😵
😀 @monika0001 😀 tak ty už máš inú výbavu 😀 nádherné náušničky, už aby boli na Stelinkiných uškách 😅
@monika0001 no ty kokso..teraz ked vidim tie tvoje nausnicky, ktore su mimochodom krasne..tak aj ja budem musiet nieco poriesit .) a krizik neriesi krstna?? neviem ak oto chodi
@jankaslamka - hej rieši ale svokra bola v takom vytržení že nevedela odolať ... sestra bude asi smutná ale ked tak jej poviem nech kľudne kúpi retiazku aj s krížikom, alebo nech kúpi srdiečko 🙂
@honeybunny81 - juj tak to už aby ich mala veru veru 🙂
@monika0001 super svokra 🙂) dobre padol mi kamen zo srdca, ze mi staci nausnicky poriesit 🙂
@jankaslamka - my sme to volakedy u nás doma mali tak, že krstný kupovali dievčatku báušnička ale myslím, že aj sestra si ulaví, predsa retiazka je lacnejšia.. 🙂
@monika0001 tak v dnesnej dobe su to pekne palky za tie vecicky 🙂
@honeybunny81 gratulujemmmm jej aj ja chcem dievčatko!!!!!! ale dozviem sa až v utorok a zmenila som meno volala by sa asi Amy (eimy) 🙂

@honeybunny81 jeeeeeej gratulujem k zdravuckemu dievcatku 🙂 nas maly bude mat potencionalnu kamosku/frajerku 😀 je to uzasny pocit vediet ze vsetko je ako ma 😉