icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

mandy29
24. dec 2010

@arusska Tak to je super...ozaj krásny darček..nič nie je krajšie ako keď vieš že budeš mať zdravé bábo...tak prajem krásne vianoce 😉

aaddeell
24. dec 2010

chcem vam zazelat pozehnane sviatky v kruhu rodiny nech nam pekne rastu bruska a nech mame zdrave deticky

@weronika187 my sme si vybrali ten isty kocik ako ty ale bez kvietkov v zlatej farbe mam ho v albume, citala som o nom zatial iba same dobre veci , tak dufam ze sa to potvrdi
@monika0001 ahoj tak ako pohyby u mna nikde ale nejako rychlo zo dna na den sa zaokruhlujem pritom sa neprejedam

aaddeell
24. dec 2010

@pepi_petra ako sa ti dari uz je to lepsie?

pepi_petra
24. dec 2010

@aaddeell ahoj moja...ani nie grciam stale,torecan beriem stale a pridala si mi bolest hlavy,takze tak.Ale vydrzim,vsetko,hlavne nech babatko je ok... 😀 uz si zvykam ze moje tehotenstvo nieje idealne 😀 😀 😅
ako sa dari tebe???

vemako
24. dec 2010

Ahojte babenky chcem vam vsetkym zazelat krasne,stastne a vesele vianoce plne lasky a pohody,vela darcekov aj ked kazda z nas ma ten najvacsi dar pod srdieckom,tak len nech su zdrave tie nase babatka... 🙂

paula1234
24. dec 2010

..krasne Vianoce vam zelam, stravte ich v zdravi, stasti, laske a pokoji v kruhu vasich najblizsich a vela darcekov, i ked ten najkrajsi uz kazda z nas ma, ze? 🙂 Niektora uz druhy..) 😵 ..uzite si krasne sviatky 😉

henika81
24. dec 2010

Krasne a vesele sviatky Vam vsetkym prajem a celym vasim rodinkam. 🙂 🙂

monika0001
25. dec 2010

ahojte.
ja len tak na rýchlo. večer dočítam.. ideme teraz po návštevách behať...

@aaddeell - ani u nás nič 🙂
Nevadí počkám si... aj tak to bude najkrajší darček 🙂 😵 😵

lucig
25. dec 2010

tak babuľky prajem všetkým KRÁSNE, ŠŤASTNÉ A VESELÉ VIANOCE!!!! Nech sú plné radosti, pokoja, pohody v kruhu najbližších.. a nech nám toto naše veľké očakávanie, našich najväčších darčekov, ktoré nosíme pod srdcom, všetkým dobre dopadlo.. hlavne nech sú tie drobátka zdravučké!! Ešte raz krásne sviatky.. 🙂 🙂

monika0001
25. dec 2010

@duracelko -
@arusska - Gratulujeme k dievčatkám 😉 😵 😵 😵 a Gratulujme ku kráásnemu darčeku v podobe dobrých 🙂 výsledkov

@duracelko - toto je neskutočne kráásne a krásne to vystihuje Vianoce 😵 😵 😵

@pepi_petra - strašne moc držím palce aby Ti bolo čím skôr lepšie!!!

l.lara
25. dec 2010

ahojte babulky, aj ja sa pripajam a zelam vsetkym kasne sviatky.. 🙂 😵 🙂

l.lara
25. dec 2010

@arusska to je uzasna sprava! a akurat na vianoce. naozaj krasny darcek. gratulujem k princeznej 😵

alena24
26. dec 2010

ahojte baby, tak a uz je po sviatkoch a ja som dostala aj jeden nie moc zelany darcek, a to nadchu alebo chripku. Mam aj horucku ale zatial sa mi to dari zrazat sprchami tak snad vydrzim, skusam aj bez liekov ale zajtra idem k doktrokre pre istotu nech ma vypise. Som uz fakt dlho nebola chora a teraz je to o to dost neprijemnejsie ked maly nemoze od mojho kaslu asi spat bo stale kopka. Snad sa v noci trosku vyspime. Drzte palce.

duracelko
26. dec 2010

@arusska gratulujem ku dievčatku a k dobrým vysledkom 🙂 🙂 tíško závidím že viete už na 10000 % pohlavie bábatka. to ja nebudem vedieť asi do pôrodu čo sa nám narodí tak to vidím. 60 eur za 3/4 D ultrazvuk sa mi zdá dost prehnaná cena, za to radšej nakupim výbavu. lebo ani tam mi to nemusi doktor vedieť povedat...

duracelko
26. dec 2010

@alena24 aj môj manžel je od vianoc tiež taký chorý, tak len dúfam že aj ja neochoriem od neho aj naša bianka 😒

jankaslamka
26. dec 2010

@alena24 ahoj viem o com hovoris..mna choroba drzi uz vyse tyzdna..mam taky drazdivy kasel, ze sa vzdy az povracam..hlavu mi ide roztrhat, dutiny upchate az neviem kde, v usiach zalahnute 😒 no proste nadherne obdobie..mala chudatko nemoze spinkavat kovli mne..kope jak sialena celu noc potom.. uz aby to preslo a mala som troska pokoj ...snad to aj tebe rychlo prejde

jasminka
26. dec 2010

ahojte, bola som u dr, vsetko ok, mimi mi na sone aj zakyvalo rucickou 🙂 len som bola zvedava na pohlavie. aj babo bolo krasne natocene, a on, ze to sa este neda urcit, ze to az v 30. tyzdni urcuje. ja uz som taka zvedavaaaa. minule tehu mi vysli zle AFP testy, tak som bola na morfologickom ultrazvuku a tam mi uz v 14tt povedal iny dr. , ze cakame chlapceka.

by ma zaujimalo, ze kocky, co vam uz povedali pohlavie, ci ste si este predtym spravne tipli.

ja som pri prvom mimi chcela chalana a aj som to tak nejak citila a aj sa mi narodil. teraz tipujem babu, tak som zvedava, ci ma moja intuicia opat nesklame.
inak pri prvom mi vyslo pohlavie aj z toho cinskeho kalendara, co tu koluje..

a zacala som citit pohyby, moj najkrajsi vianocny darcek 😵

aaddeell
27. dec 2010

@monika0001 ahoj tak ja som asi 25.12. citila prve pohyby aspon si to myslim ale iba ked som sa dotkla rukou bruska, aj manzel nieco citil ale ci to boli pohyby to fakt netusime odvtedy uz nic

monika0001
27. dec 2010

Bré ránko 🙂

@alena24 - juj držkajte sa a prajeme nech to rýchlo ustúpi 🙂

@duracelko - pozerám aké mená máte vybraté... Ella Michalaela - kráásne to znie 😵 😵 😵 😵 😵

@jankaslamka - ešte stále sa drží?? juj tak odíde aj od vás potvora jedna chorobatá!!!!!

@jasminka - mne to poveal doki presne v deň 17 tt a keď mi to ukázal nebolo pochýb o tom, že máme pišulku 😀
Takže môj inštinkt neklamal 😉
Ale podľa čísnkeho kalendára a ani podľa toho druhého to nevyšlo. Tam mi všade vychádzal pipík 😝
A tie pohyby závidím , ale v dobrom 🙂 Ja som táák veľmi chcela na Vianoce toto.. ale tak počkám si s tým mojím veľkým bruchom 😝

@aaddeell - juj tak uvidíš ako to bude Ďalej 😉 . Som zvedaváá.. u nás zatiaľ ništ....

aaddeell
27. dec 2010

@monika0001 neboj dockas sa aj ty 😉

alena24
27. dec 2010

no ahojte babulky, dnes som bola u dokyho a mam aj antibiotika ale dohodla som sa s nim ze ak sa mi nepritazi, ze si ich nemusim davat bo nechcem si davkovat antibiotika ked uz sa citim relativne lepsie. Mna vzdry trapili len horucky, nadcha sa este da ale najviac som sa bala ze budem mat tie moje uzasne 40tky teploty a drobec bude ohrozeny, chvala bohu zatial sa nic take nekonalo tak sa modlim aby to tak aj ostalo. Inak som uz celkom rozhodnuta ze sa dam vypisat na rizikove, od zatiatku tehu som vracala, potom zas brusna chripka, placena priliz nizko a teraz este aj chripka. Stale nieco mam a uz mam toho dost, budem radsej doma a budem sa venovat len drobcovi 😉

@monika0001 mne doky povedal ze pohyby mam citit od 20tt takze este ma Stellinka stale cas, a uvidis, je to uzasny pocit 😉 brusko ma totizto viac vrstiev a zeny ktore mali mensie bruska, mozu citit babatka skor a tie pevnejsie zas naopak. Ja som sice nikdy nemala tehlicky na bruchu ale drobca som citila uz v 17tt, ale urcite je to individualne 😉

pepi_petra
27. dec 2010

Caute koceny,ako tak citam co ste chorucke?Mna trapi bolest hlavy a nespavost v noci.Chcem sa Vas spytat kolke mate doma uz kociky?Ja som si doviezla vcera,proste som mu neodolala,tak som volala mojej mame a ta ma zdubala ze vraj tak skoro??!!! ☹ 😠

monika0001
27. dec 2010

@aaddeell
@alena24 - no šak to, že ja som taká veľkáá 😀 tak si počkám 🙂
Ďakujem kočky 😉

alena24
27. dec 2010

@monika0001 velkaa urcite nie si, to este len budeme v 9 mesiaci 😀 uz teraz sa mne zle obuvaju topanky na snurky a to mam dost male brucho, vcera ma musel manzel obuvat 😀 v 9 mesiaci to istia asi len nejake tie topanky bez zipsov a snurok 😅

monika0001
27. dec 2010

@alena24 - moja ty si nevidela moje brucho, že? 😀
susedia si už pred mesiacom mysleli, že o tri mesiace idem rodiť 😀
a ked poviem, že nie tak že isto čakáme dve 😅 😝 😀

vemako
27. dec 2010

@alena24 urcite sa uz daj vypisat,doma ti bude lepsie,ja som doma uz od 8t a to som nemala skoro ziadne problemy,len to ze mi byvalo strasne zle,ale kedze o prve babo sme prisli,tak teraz som uz nechcela riskovat ☹
@pepi_petra ja este nemam kocik,vlastne este nemam skoro nic,ale s nakupovanim zacnem asi az o mesiac,a vobec to nie je skoro,ja to chcem stihnut do 8 mesiaca,lebo potom sa uz budem len gulat 😀

weronika187
27. dec 2010

Ahojte, som tu dlhsie nebola, no ako vidim, niektore ste chore - zelam co najskorsie uzdravenie 😉

@monika0001 inak aj mne nejako narastlo brusko, ked to bude takto dalej pokracovat, tak v 9. mesiaci sa budem asi len gulat 😀

@aaddeell krasnucky kocik, to je asi ta danny sport kolekcia 🙂 aj tu sme pozerali, ale nakoniec sme sa rozhodli pre ten kvietkovany prestige kocik 🙂

@pepi_petra nie je to skoro, aj my sme uz objednali kocik 🙂 najskor sme chceli kocik vyberat az februar - marec, ale potom, ako sme nasli tento a velmi sa nam zapacil a boli nan dobre ohlasy, sme sa rozhodli, ze ho objedname 🙂

duracelko
27. dec 2010

@monika0001 to meno sa aj mne páči Ella Michaela ale asi mi neprejde manžel neustúpi nechce v žiadnom prípade dať dva mená. on je taký nemoderný. tak ho prenechávam niekomu z vás ak sa niekomu páči 🙂 🙂

a dievčatko este nie je isté bola som len na 2D ultrazvuku a krátko, takže za tu chvilku sa neda hned vidieť pohlavie babatka.... nepotvrdil mi ani dievča ani chlapca

monika0001
27. dec 2010

@weronika187 - tak sa budeme guľať spolu 😀

@duracelko - my sme tiež pôvodne chceli Stella Emily ale nakoniec sme sa rozhodli len pre Stella.
Neviem ale niekde som čítala, že tu na SK s tým sú problémy.. tak neviem. Svokre sa aj tak nepáči ani Stella takže kvázi je mi to jedno 😀

aaddeell
28. dec 2010

@pepi_petra ahoj a aky kocik si kupila, ja som dost poverciva takze na kupu kocika sa chystam az par tyzdnov pred porodom, nemam este ani ziadne vecicky proste nic
mam iba matrac do postielky ten mi dal brat teraz cez sviatky nech si ho vezmeme domov lebo im doma zavadzal 🙂