Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@monika0001
@weronika187 baby budeme sa gulat spolu vecer pridam foto bruska neuveritlen behom tyzdna mi vykuklo a kila naskakuju anio neviem ako , do teraz nic a teraz mam uz +7 kg 😎
@monika0001 kasli na svokru je to vase dietatko a vy mu date meno ake sa paci vam 😝 ved vy ste jeho rodicia, ach tie svokry
my sa chystame buduci tyzden ku svokrovcom to bude 😠
@aaddeell my sme ho uz objednali cez net - svetkocikov, i ked som ho "nazivo" nevidela. Tiez som ho chcela vidiet skor ako ho objedname, ale zatial ho v ziadnom kamennom obchode nemaju, tak sme sa rozhodli, ze ho aj tak kupime.. Tak dufam, ze nebudeme lutovat 🙂
@aaddeell @monika0001 tak ja som sa po sviatkoch este radsej ani nevazila 😀
@weronika187 tak mi daj potom vediet ked pride aky je
ja som sa vazila dnes rano ze 74 skoro som odpadla zacinala som s vahou 67
@vemako ja som oblecenie pre babatko dostala od sestry po jej babatku,tak to mam doma uz nachystane.Inak tiez nic este nekupujem.Mam kupenu len jednu hracku a dvoje ponozteky.
@weronika187 aj my sme chceli az februar -marec,ale nejako sa to zvrtlo,bol za dobru cenu 😀
@aaddeell kupili sme X-lander komplet oranzovy.
Mama mi povedala ze je tipicky dievcensky,ale nam to nevadi,aj ked sa vnom bude nahodou vozit chlapecek 😀 .
Zajtra ideme na morfo.sono,tak uvidime co cakame....aspon dufam 😅 😅 ze nam povedia 😀
ahojte...
@aaddeell - tak večer dám aj ja svoje brucho. teraz ho nemám na pc. som v posteli s notasom a externú pamäť mám v obývačke... 🙂
ale nesmejte sa potom 😝 😅
@weronika187 - ja sa vážim väčšinou každé ráno... ale na mooje prekvapenie som dnes mala iba to jedno kilo na vrch. tak pohoda 😀
Moja normál váha bývala medzi 55-60 kí. Pred prvým otehu som mala dokonca niečo málo cez 50. Potom ako som otehu som za prvý mesiac pribrala 8 kíl. Potom som o mimo prišla a váha začala strašne stúpať. Vytiahla som to až na 79 kíl ☹ Keď som lekárom hovorila, že som nemohla len tak z ničoho nič toľko veľa pribrať tak mi vraveli, že isto zajedám smútok z dvoch potratov... dobré nie? Podarilo sa mi strašne ťažko padnúť na 75 kde som aj ostala.
Až keď dostala moja dr v car výpoveď som sa vrátila k svojmu gynekológovi a ten ma hned posal na endokrinologiu kde mi hneď na základe sona povedala, že moja váha ako aj potraty boli spôsobené zlou štítkou.
Dostala som lieky a do dvoch týždňov som bola tehu a ťahám to pekne až do teraz a verím, že krásne až do mája prídeme...
Teraz som tehu začínala ako 75 kilová. Počas tých dní kedy som tak strašne vraciavaa som dala dolu dve kilá. Prvý krát po troch rokoch som na svojej váhe videla menej ako 75 😀 73,1 som mala. Teraz mám presne 76,0... 😀
DŚom zvedavá na akej cifre skončíme 😝
@pepi_petra - držíme palce na zajtra..... a budeme čakať info.. 😉 😵 😵
@monika0001 dakujeme,jasne ze hned pridem na konika a budem vsetko hlasit 😀 snad bude vsetko ok 😒
Ja som pred tehu mala 62kg,schudla som na 57,5kg a teraz 63kg.Ale nez pridem na koniec tak budem urcite 80kg gula,lebo som mala 😀
Tesim sa na tvoje brusko,som zvedava 😀 😀
@pepi_petra tak nech vsetko dnes dobre dopadne a co si myslis co to bude ake pohlavie?
a nezabudni pridat kocik do albumu nech si ho pozriem
moja kamoska ma chlapca a maju cerveny kocik aj ja som chcela cerveny kocik a to asi cakame chlapca ale ked som uvidela zlaty co mam v albume tak bolo rozhodnute
baby kupovali ste si nejake tehu veci cez bazar na konikovi , ja by som si kupila aj nejake nohavice ale mam strach ze sa netrafim do velkosti ☹
@aaddeell moja, mam kocik v albume,tak kuky a tiez asi chlapca.V 12tt mi dr povedala ze to vyzera na chlapca,potom v 16 tt nepovedala mi nic ,tak dufam ze teraz povie 😉
@pepi_petra - no neboj všetko bude v poriadku.. uvidíš 😉
stiaha som to moje brucho z FB čo som ho kamoške posielala.. ale nesmejte saaa 😅 😀 😀 😀
je to fotené v 17 tt + 1 d 😅
@pepi_petra kocik je krasny a podla mna sa oranzova hodi aj pre chlapca je to neutralna farba
@monika0001 pekne brusko idem pridat ja to moje
@monika0001 boze ty maaas brusko,to ja mam polovicku..hehe...kraaasne.Je tam urcite len jedno???? 😝
@pepi_petra - určite je tam iba jedno 😀 😀 😀 😀
no ja mam ten problem, že sa všetko čo priberiem priberiem iba do brucha.. nohy mam tenke a smeju sa mi že vyzerám ako hajzlový pavúk 😀 😀 😀
a to tvoje aké je kráásne 😵 😵 😵
@aaddeell - čakááme 🙂
@pepi_petra - jaaj a ten kočík je kráásny 😵 😵
@monika0001 @pepi_petra a tu je moje brusko ale to je fotene rano vecer bude raz tak velke, a neviem ako vam ale mne uz vykukol von pupok
ale musim povedat manzelovi nech ma foti z vacsej dialky toto je moc blizko
@aaddeell - 😵 😵 😵 😵 😵
ja mám ešte čas na pupok. ja som v nom mala veeľkúú dieru.. už nie je až taká veľká ale vonku ešte nie je... 😝
takýe som najväčšia z vás asi 😀 😀 😀 😀
myslím to brucho..... a preto som asi posledná, ktorá necíti ešte pohyby 😒
@monika0001 ja som pribrala vsade prsia som mala velke predtym a teraz ani nehovorim a zadok mam ako Jeniffer Lopez aj pohar by sa mi dal nan postavit, a ja som vzdy mala velmi uzky pas na to ake som mala velke boky bola som ako hruska a teraz som ako oblznik nevidno kde su boky a pas vsetko sa zlialo
@aaddeell - krásne brušenko 🙂 😵 😵 😵
a čo sa týka tej postavy.. kašlať na to teraz.. hlavne nech su krpci v poriadku 😉
Postavu budeme riešiť potom 😀
@monika0001 to mas pravdu ja som dostala od maminy na vianoce fit loptu nech trosku cvicim aby som nebola ako gula 😀
@aaddeell - no ja som chcela cvičiť ale nemôžem... kvôli tým špineniam mám zákaz... ale tak kašlať na to. neboj pri deťoch to dáme dolu 😉
@monika0001 no ja sa musim opytat mojho gynekologa ci mozem cvicit kedze len v aprili mi skracovali krcok maternice 😒
@aaddeell - noo to sa radšej popýtaj... 😉
oki kočky opúšťam vás na chvilu. ideme porobiť poriadok do garáže a chcem darovať veci čo už na seba nikdy nedáme lebo toho máme požehnane a taký bordel je v tej garáži z toho... chceme tam poličky dať porobiť tak musím to pretriediť 😀
ale ja sa vráátim 😉
@aaddeell jasne, napisem aky je 😉
@monika0001 tak to ma mrzi, ze si prisla o babo ☹ dobre, ze si zmenila doktora, mam "strasne rada" takych, co nevedia poriadne vysetrit, pricinu hladaju vo vsetkom moznom, len neurobia a ani neposlu na vysetrenia 😠
ja sa vazim len tak 2-3x do tyzdna, nie kazdy den... a od zaciatku tehu len priberam, nakolko mne vobec nebyvalo zle, len ma niekedy bolel zaludok, takze som sa len napchavala 🙂
a brusko mas krasne 😉 ja sice nemam take velke ako ty, ale pohyby ani ja stale necitim 😒
@aaddeell a aj ty mas krasne brusko 😉 ja som zacala nejako priberat na stehnach 😠
@aaddeell @monika0001 aj ja som uz chcela cvicit, no najprv som nemohla, nakolko som tiez spinila a musela som lezat, teraz som sice stale doma na PN, ale uz je to ok, tak snad mozem 🙂 uz sa len k tomu dokopat 😝

@weronika187 ano kocik je danny sport aj vy ste si vybrali krasny 😀 v podstate budeme mat rovnake len my budeme mat bez kvetiniek, kedy ho idete kupovat a kde? videla si ho uz na zivo? ja este nie