Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
Babenky, mozno som v tom dost neskusena, ale co presne je morfologicky ultrazvuk a co je 4D? Jedna babenka mi vrvaela ze je to to iste?
termin mam 1.6, ale ja skor predpokladam ze to bude koniec maja 🙂
@aaddeell - krásdne su naše brušenká 🙂 najkrajšie!!! 😵 😵 😵
@aaddeell - no ale idem čítať o tom kočíku recenzie lebo vraj nie je dobrý.. som si iný vybrala ten sa svokre nepáči.. tak uvidím 😝
@zuzulienka51 - ahooj.. čo by si sa nemohla pridať... debata sa dá vždy rozvíjať aj novými ľuďmi 😉
@aaddeell - kráásne brušenkooo 😵 😵 😵
a ked sa ti zdá tvoje veľké tak si spomen na to moje 😀 😀 😀
@mirm - no ja ked som sa tam objednávala tak mi sestrička hovorila, že jasné že on mi to bude robiť. som s ňou debatovala.. lebo som jej hovorila že sa mám ku nemu objednať na mofro. on o mne už vedel.. Ma tam poslal môj doki s tým, že plank mi to urbí. ale uvidíme... veď dám vedieť... Lebo ja som sa priamo na ten morfo objednávala.. uvidíme...
@zuzulienka51 - morfo UTZ je UTZ taký kde ti pomeraju bábätko, pozru či má všrtko ako má mať a atk. teda spon tak mi to hovoril môj doki.. tak neviem teraz...
@weronika187 - 😵 😵 😵 😵
také kráásne brušká máte.... 😵 😵 😵 😵
@monika0001 - aj mne to tak moj doktor vysvetlil, ze pomeraju vsetko a uvidi sa ci ma babo to co ma mat a tiez ze mi povie pohlavie 🙂. ja si este musim nato pockat do 12 januara, ale zato pojdem tam asi s malou dusickou.
@zuzulienka51 - ja idem 07.01 tak som zvedavá...
ale pohlavie už vieme 😵 😵 😵
@monika0001 - vazne? to je super. Ja mam tiez svoju predstavu ale cele moje okolie mi tvrdi ze to bude opak. No dnes podla cisnkeho kalendara mi vyslo moje zelanie, takze - uvidime...
A tebe vyslo co si si priala?
@zuzulienka51 a co si prajes? chces dievcatko ci chlapceka?
@zuzulienka51 ahoj vitaj nie je to to iste morf.uzv môže byt kľudne 2D a meraju sa veci ako obvod hlavy dlzka stehennej kosti atd. 4D je kvalitnejsie zobrazenie obrazkov do sekvencie čo vedie k zobrazeniu babatka a nie je povinne a ani hradene poistovnou. 4D je skôr pre teba. 😀
@zuzulienka51 - mne podla čínskeho vychádza chlapček ale budeme mať moju vysnenú Stellinku 😵 😵 😵
@weronika187 No ja by som velmi chcela chlapceka, ale cele okolie mi tvrdi ze to bude dievcatko. A dnes mi cinsky horoskop ukazal ze chlapcek, tak uz vazne neviem 🙂
Uz len musim vydrzat...
@honeybunny81 - aha, takze teraz to bude skor pre zdravie miminka ako pre maminu 🙂
Ja na morfo idem zajtra o 13tej.....a som zvedava co povie dr,ze ci chlapcek,alebo dievcatko.Mne podla cinskeho vychadza dievca,ale na sone v 12tt mi dr povedala, ze to vypada na chlapecka,tak uvidime co povie teraz.Dokonca mama bola u vestice a ta jej povedala ze babatko sa narodi v termine od 4.19maja a ze dievca,tak mam vtom gulas 😀
@zuzulienka51 tak drzim palce, nech je to chlapcek 😉
@pepi_petra potom napis, ci teda mala vestica pravdu 😀
@weronika187 Dakujem, uvidime cim nas to male prekvapi 🙂
@pepi_petra drzim teda palceky, nech to je to, co si prajes.
@zuzulienka51 ahoj zuzka, dufam ze sa ti splni sen a bude to chlapcek 😉 Ja som si od zaciatku myslela ze budem mat dievcatko /myslelo si to aj moje okolie/ a podla cinskeho mi vyslo dievcatko a nakoniec na morfo uzv sa objavil pipik takze cakame drobca. 😀
@pepi_petra petka, zajtra sa drzte a dajte vediet, ja milujem tie sona aj ked niekedy sa obavam ale vzdy sa taaak tesim jak male dieta na to ze uvidim drobceka 😉 Mna caka dalsie sono az 10.1. tak som zvedava ako narastol 😉
@monika0001 ved uvidis. On tam ma utz. 🙂 🙂
@pepi_petra drz sa petulka potom daj vedieť ako ste dopadli drzim palceky 😎
@jankaslamka veľmi podarený záznam, všetko veľmi pekne vidno a tá pusinka na spapkanie 🙂)
@jankaslamka jeej nádherne miminko gratulujem a tisko zavidime my ideme až v januári 😎
@pepi_petra joj ale ti závidím, že už zajtra ja idem až 14 januára, to si ešte musím počkať, nekonečne sa mi to zdá, ale čo už musím vydržať, zajtra nech to vyjde podľa tvojich predstáv, len nech všetko dobre dopadne.
@majulienka27 jeej dakujem 🙂 ta pusina je uzasna...sa neviem vynadivat 🙂
@honeybunny81 dakujeem 🙂 neboj potom ja budem tebe zavidiet lebo to ja uz budem mat pocit, ze je to davno co som videla babo a zas daleko do dalsieho ultrazvuku kedy ju zas uvidim 🙂 a takto ju vlastne uvidim az nazivo..takze nech uz je maj 🙂
Ahojte baby..
ja sa neskutočne teším..
Manžel mi (kým som spala) bol kúpiť AngelSounds a ja som tak pred 2 minútami počula srdiečko našej malinkej.. Je to kráásne nádherné, úžasnéé.. Ja som ho totiž počula prvý krát... 😵 😵 😵 😵 😵
a ešte včera večer keď sme si lahli do postele cítila som v bruchu niečo také zvláštne.. najprv som myslela, že sú to črevá ale keď sa to zopakovalo 3-4 krát tak pochybujem, že by mi to robilo črevo na jednom mieste 3 krát po sebe. Ale či to boli pohyby netuším. Bolo to také .. zvláštne.. ako keby mi niekot vo vnútri púšťal bublinky... Myslíte, že to bolo ono???
@jankaslamka - kráásnaa!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵
@majulienka27 - ja idem 04.01. ale tiež sa neviem dočkať. príde mi to ako večnosť.. tak držím palce aby to Tebe čo najrýchlejšie ubehlo 😉 😉 😉
@monika0001 aj tvoja je kraaasna 🙂) Tak to boli urcite prve pohyby 🙂 teraz sa to uz bude len zintenzivnovat uvidis 🙂

@aaddeell presne tak toto mam aj ja ,rano mam brusko mäkkucke a vecer take napäte a pevnejsie,cim to asi je....mas krasny pupicek 😝
@zuzulienka51 Vitaj medzi nami,kedy mas termin? Ja mam uz pohyby kazdy den.Niekedy su silnejsie a niekedy slabsie.Hlavne citim ked sa prevali alebo zmeni polohu... 😀 inak citim len take stuchance,jemnucke. 😅
@weronika187 ja som si doteraz myslela ze mam velke,ale vidim ze nie.Mne brusko ide viacej do bokov nez do predu.ale ked pijem cajik,tak si ho pekne viem na brusko polozit 😀 😀 😀