Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@zuzulienka51 to tvrdnutie su vlastne kontrakcie,maternica sa pripravuje na porod.Ale citala som na nete ze vraj vtychto mesiacoch je to normalne,ze sa tak maternica chova.Dr mi dala na to magnezium.Tiez mam stoho strach ☹
@aaddeell adel toto robi aj nas prcek 😀
Baby tak v 12tt mi dr povedala ze to vyzera na chlapecka a vcera v 20tt ze to bude dievcatko,tak mam vtom trosku gulas,co mame cakat.... 😅
@pepi_petra takze pepi snad este mozem dufat v dievcatko aj ked dr mi povedal ze na 60% je to chlapec ale mohla to byt aj pupocnikova snura takze mi to nepovedal na 100%
ahojte kočky..
včera som necítila pohyby, ale ráno som malinkú zasa počúvala 😀
dnes som zasa odpadla 🙄
je mi strašne dnes... úplne na prd. a to mám akurát dosť roboty... juj....
ahojte baby 🙂 uz mame doma kociiiik 😀 😀 😀
@monika0001 juuuj, musis sa viac setrit a viac oddychovat 😉
ahojte,
@pepi-petra gratulka k bambulke, 😵 je krasne citat ako sa tesis, 😵 nam dr tiez povedala ze to vyzera na dievcatko, ale mam prist este cca za 1-2 tt na sono nech to este raz pozrie, 😉 ale verim ze sa nemyli, presne mi ukazovala kde je pupocna snura, neprekryvalo sa to, 😉 a okrem toho tato dr povie pohlavie len ked si je ista, tak dufam ze sa to potvrdi, uz som zacala s nakupom ruzovych veciciek, 😉 prinajhorsom do 30 dni vymenim za modre. 😅 😝
baby, co sa tyka monitoru dychu, nam sa velmi osvedcil, s muzom si ho nevieme vynachvalit, zhodli sme sa ze jedna z najuzitocnejsich veci co sme kupili, 😉 jasne ze sme zazili aj neraz plany poplach ale radsej plany poplach ako keby sa malo stat nieco horsie a potom by sme lutovali ze sme ho nemali, okrem toho mali sme kludnejsi spanok aj ked sme sem tam chodili drobca kontrolovat ci je vsetko ok.
@klba a aku znacku monitoru dychu ste kupili? porad 😉
@weronika187 nam monitor dychu zostal este po prvom drobcovi, vtedy nebol az taky vyber ako je teraz, my mame nanny, teraz je na trhu viac znaciek a nemam prehlad, 😅 ale my sme s tym nasim boli spokojni. 🙂
a aky kocik ste kupili? som zvedava, hod foto. 😵
@klba ved to, ze je taky velky vyber tych monitotov, ze neviem ktory kupit 😒 kiezby bol len jeden a bolo by po probleme 😀
kupili sme dorjan prestige flower 2011, zeleny a je fakt naaaadherny 😀 som sa trosku obavala tej zelenej, kedze sme kupovali cez net a nevidela som kocik "nazivo", ale je fakt perfektna 😵 😵 😵 sa z neho brutus tesiiiiiim 😀 😀 😀 hned by som sla kocikovat 😀 a jasne, hodim foto, len musim odfotit 😀
@weronika187 tesim sa na foto kocika a musis mi ho opisat aky je, kedze ideme kupit taky isty ale inej farby 😀
@monika0001 to mi je luto co sa ti stalo ☹
baby tie co ste na PN ako sa pocita vyska PN?
a viete ako sa pocita vyska materskej?
@aaddeell - som na MT ale ako sa to ráta.. zabi ma moja....
a je mi troška lepšie už. Ďakujem kočky.. hlava ma síce bolí stále ale to som si už zvykla...
a zdá sa mi, že som malinkú aj cítila keď som si pred hodinou ľahla 🙂 ale nie som si istá či to bola ona alebo črevá 😀
@aaddeell ono je to troska zlozitejsie, ale vypocitava sa to z tvojho vymerivacehieho zakladu (to by si si nasla aj na vyplatnej paske). Tymto zakladom sa pocita aj ked mas dovolenku, alebo je sviatok. No a z tejto sumy sa vezme 55% - vyjde ti nejaka suma. Ta sa potom krati poctom dni v mesiaci (ide o kalendarne mesiace) - takze niekedy krat 30, ci krat 31. Materska sa zvysuje na 60% z vymeriavacieho zakladu takze to bude o nieco vyssie ako ked si na PN.
Neviem ci sa to dalo pochopit, ale ked nahodou nie, skusim ti hodit nejaky priklad na ktorom si to vypocitas.
@aaddeell no uvidis,ale tes sa aj z chlapecka,hlavne nech je mimi zdrave.My sme doteraz boli v tom ze tto bude chlapecek a tesili sme sa a vcera bum...baba to je 😀 😀 a tiez sa tesime.
@klba a ty mas aky monitor dychu,aku znacku?
Baby prave tu bola moja svokra a videla mi na brusku ako sa mi babatko otocilo,cele do pravej strany,take pohyby teraz mam,no kraaaasa. 😀 😀 😀 😀
@aaddeell myslim, ze zuzulienka51 to s tou PN-kou dobre napisala, je to tych 55% z vymeriavacieho zakladu 🙂
@pepi_petra musi to byt uzasne viediet, ako sa babo otoci 😵 takto sa predvadza pred tvojou svokrou, sikulka 😉
@weronika187 ja som nan mala zalusku,na zeleny,alebo ten kaki 😀 ale nakoniec som sa rozhodla pre X lander.A kedy pojdes kocikovat???pojdem stebou,len koho si do kocikov dame 😀 😀 😀 😀 😀
@pepi_petra mas krasny kocik, tiez je taky neutralny 🙂 no mali by sme tie kociky nejako odskusat a porovnat 😉
Dakujem za pochvalu.No mali by sme ich vyskusat,len by nas asi potom odviezli niekde do blazinca..... 😝
@pepi_petra 😀 😀 😀
@alena24 mas byt na co hrda 😉 je fakt krasne 🙂
@alena24 pekne brusko mas 🙂 som zvedava ci sa ti zaspicati 🙂
@jankaslamka @weronika187 dakujem kocky. Ja som tiez zvedava ci sa zaspicati ale skor nie ako ano, moja mama mala tiez brusko viac dolu a ja mam dolu placentu tak aj maleho citim kopkat viac dolu...ale uvidim, mozno sa presunie 😉
@alena24 a tak zatial ma casu a casu 🙂 a hlavne miesta 🙂
@honeybunny81
@alena24 , kocky uz vam volala sestricka z Cegysu a povedala termin na 3D uzv v januari, alebo este nie) Dakujem! 😉
@monika0001 Kam si to vcera chcela ist? Akoze fakt do roboty? Nie si na PN? Davaj si prosim ta pozor, bez s tym tvojim odpadavanim lekarovi, ved to nie je sranda. mas to z cukru, z tlaku alebo z coho?
@zuzulienka51 dakujem pochopila som to 😉
@pepi_petra tolko rokov sme cakali na babtko ze nam je uplne jedno co to bude len nech je to zdrave 😉
@alena24 ake krasne malicke brusenko 🙂

Baby to je super pocit, ako sa tam vlni. Obcas mam pocit ze ho musim vytlacit z boku, lebo sa tam akosi zapiera 🙂))
@aaddeell no, pockaj to este len pride, este nam bude smutno za tymito peknymi jemnymi pohybmi 🙂))
@pepi_petra ako to vlastne je s tym tvrdnutim bruska? co to presne znamena? Dost sa toho bojim ☹