Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@monika0001 este ze tak, ty si ako isla z jednej miestnosti do druhej a isla si do roboty, fajn, ja by som chodila v pyzame.
@mmmarta - ved ja som stále v pyžame 😀 Teda skoro..
ale inak som písala že mám veľa roboty, nie že idem do roboty 😝
a odpadla som v hypernove...
ale už je fajn. hlava ma síce stále bolí ale to mna stále stále stále..
oki idem variť obedík pre svokru..papa zatial
Ja som minule bola v robote v teplakoch a bolo to super. Asi uz neviem citat, nielen ze mi makne mozog, ale uz nevidim pre oci. HLavne oddychuj a drz sa a krasny nový rok.
@paula1234 misulik ešte nevolala ona hovorila že až v januári a mala tam poriadne dlhy lajster tak dúfam že sa do januára vôbec zmestim 😖
@honeybunny81 musime sa zmestit, kedze sa to robi medzi 24-26tt, takze sa neboj, asi zavola az buduci tyzden) 😉
Babulky prajem vam vsetkym, krasny novy rok, vela uspechov, zdravicka, stasticka a splnenie tich najtajnejsich tuzob, ktore sa nam uz pomaly plnia a v maji budeme stastne vsetky) 😵
@paula1234 to dúfam aj ja 🙂 aj tebe vsetko len to naj, hlavne nech je vsetko tak ako má byt. 😎 a to iste všetkým Vám budúcim mamickam prajem, aby naše šťastie pokračovalo aj ten další a další a další ..... Rok !!!! 😎
Ahojte tehulky, 🙂 nestiham vas citat tak som tu len tak na skok , chcem Vam vsetkym zapriat hlavne veseleho silvestra plneho smiechu, aby sa tie male zatial este take babiky v nasich bruskach citili super a stastny novy rok plný zdravia, a uspesny porod kazdej z vas prajem to je snad to hlavne co teraz aj nasledujuci rok 2011 potrebujeme. 🙂 PF 2011 😅 tak a oslavujte 🙂 🙂 🙂
Krásne Novoročné ránko prajeme!!!!!
😵 😵 😵 😵 😵
Kočky je možné, že keď som cítila pohyby (myslím si, že v tedy to boli na 100% pohyby), že by som ich potom už necítila???
občas cítim niečo také, ale či sú to pohyby si nie som istá... 😅
@monika0001 Neviem, ako to je, ja s tym tiez nemam moc skusenosti, ale moj nazor je ze teraz tie pohyby este nemame take intenzivne, takze niekedy ich citime viac niekedy menej. Myslim si, ze je to v takomto stadiu normalne, ked to babo nevnimame vzdy. Neviem co na to skusenjsie? 🙂
A vsetkym tehulkam a mamickam aj ich rodinkam prajem krasny novy rok, nech je tento rok pre nas prelomovy (co isto aj bude) a nech je zdravie na prvom mieste 🙂))
@zuzulienka51 - aj som si myslela, že to bude tým.. aj podla mna tým mojím veľkým bruchom 😀
@monika0001 ahij moni, no ja to mam tak, niekedy ma kope cely den, este aj ked obedujem a veceriam a niekedy sa ozve tak za den 5-6 krat a dost, je to asi aj od toho aku mas polohu, ked viac lezim tak su tie pohyby castejsie, ale ak som cely den na nohach tak su tie pohyby resp. kopkanie slabsie. Zacne vtedy ked si sadnem alebo lahnem. Ale je to krasny pocit, ja mam sice mensie brucho, lebo som chuda sak vies uz som ti pisala, asi aj zato ho citim intezivnejsie. Ja som pribrala od zaciatku tehu takych 6kg necelych, ale teraz sa mi to nejako to priberanie zastavilo, dufam ze este priberiem. A ty sa drz, tolko sa nenatahuj a oddychuj, ked tolko odpadavas, nechcela si chodit na nejake infuzky na posilnenie? 🙂
@monika0001 zo zaciatku nemusis citit kazdy den pohyby, neskor uz by si mala a tusim po 30tt je to nutnost, ja som ich v 35tt nemala 3 dni a nadali mi, ze co tak dlho cakam, ze uz som mala davno na pohotovost ist 😔
inak krasny pohodovy novorocny den !
@henika81
@mia_m - Ďakujem kočky... som kľudnejšia.. ono aj ten prístroj na počúvanie srdiečka ma upokojuje.. dnes sme síce nepočúvali a ani včera. nechcem ju stále trápiť 😀 ale večer chcem troška ako sa hovorí ako na Nový rok tak po celý rok.. Keď dnes budem počuť srdiečko budem sa celý rok tešiť 😀
Heni - čo sa toho odpadávania týka v utorok idem na poradňu a isto to dr poviem... uvidím čo povie on... možno mi ozaj bude len železo chýbať alebo niečo. uvidíme... 😉
@monika0001 moni mne velmi pomohlo ked tu vtedy nejaka kocka napisala ze pohyby su ako take sklbnutie svalu, potom som si to vsimala viacej a tak to aj bolo. A zo zaciatku som to citila velmi striedavo urcite nie pravidelne neboj ono sa to prejavi viacej urcite uz ste na dobrej ceste , drzim palceky nech je to co najskor. 😀
@honeybunny81 - Ďakujeeemm 🙂
však ja budem informovať 🙂
ahojte 🙂 tak ja uz druhy den tiez citim pohyby 😵 teda myslim ze to je ono, uz aj predtym som kde tu cosi zacitila ale nebola som si ista,,, v utorok idem na morfologicky utz tak som zvedava ci sa tiez dozvieme pohlavie...
a vsetkym prajem stastny novy rok a krasne tehulkovanie bez problemov 🙂
ahojtee
kočky mám otázku. Posledné dva dni cítim niečo v bruchu. Je to také, že sedím alebo ležím a zrazu cítim ako keby mi niekto v bruchu urobil veľkú bublinu a tá narazí o stenu brucha a praskne.. (viem je to zvláštne popísané )
myslíte že sú to pohyby??? Lebo je to dosť intenzívne...
Ďakujem
@monika0001 anoo anooo gratulujeme to je ono 😀 😀
@honeybunny81 - 😵 😵 😵 😵
vsetko dobre v novom roku hlavne lahky porod a zdrave babatka 😀 😀 😀
@monika0001 ja to mam to iste s tymi pohybmi niekedy vecer nieco citim inokedy cele dni nic
@monika0001 nooo konecne,to su pohyby....gratulujem.Ja s bublinkami rano stavam a vecer zaspavam a cez den dostavam jemne kopanceky,no nadhera 😀
Dobré ránko babulky 🙂
@aaddeell
@pepi_petra - Ďakujem 🙂
dnes ráno som ju chcela počuť a neviem ju nájsť potvoru jednu malú 😀
ale zajtra ju už aj uvidím 🙂 sa tešíím 😵 😵 😵
ráno sa mi zdalo, že mi uštedrila pár rán ale inak teraz je kľud 😝
@monika0001 asi spinka,ja sa kazde rano budim na bubliny 😀 😀 su ztyzdna na tyzden silnejsie.Zajtra ides k dr?
@pepi_petra - hej hej zajtra o 13,30 poradňa.. sa neviem dočkať 😝
už som ju mesiac nevidela...
a som zvedavá aj čo mi povie na to dopadávanie 🙄
@monika0001 mne tiez teraz zasa dala poradnu o mesiac 26.1.je to neskutocna doba,vtedy sa ten cas tak taha.Tiez som zvedava co ti povie na to ze odpadavas.A tlak aky mas?alebo ti chybaju nejake minerale,co vies.
@pepi_petra - ja som doteraz chodila min. každé tri týždne ale tak sviatky a bla bla bla. aj dnes maju ešte volno. Takže zajtra si tam posedím 🙄 . ale tak hádam ked som objednaná tak ani dlho nie. dufam...
tlak som mala doteraz vždy v poriadku. vraj ukážkový, ale tak naposledy mi ho merala pred mesiacom. bohvie ako sa to zmenilo.. no uvidíme... už odratúvam hodiny 😀
@monika0001 ja mam nizky,ale teraz som mala aj ja dobry,lebo som bola uplne napäta zo sona inak by som ho mala zasa nizucky,urcite.Kazdy den si dam jednu kavicku turka,ale slabu 😉
Ja som sa dnes dala na upratovanie.Umyvam prosim pekne okna 😀 uz iba v spalni a v kupelni.Musim nieco robit,lebo mi to tu doma lezie krkom.Dost mi chyba praca,len co ked mam odpocivat....tak ked citim unavu zdriemnem si ,to by som v robote nevedela....ach jo.Co robis cele dne ty?

@paula1234
@alena24
ani mne nevolala este... a bola som tam tento tyzden na sono, ale stale nevedeli terminy...