Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
Ahojte kocky dlhsie som tu nebola,boli sme 3 dni prec,tak ma caka vybalovanie,pranie a treba aj troska byt poupratovat @pepi_petra ja som okna umyla este pred sviatkami a ked som to niekomu povedala,tak ma sfukli ze ci som normalna umyvat okna,ked som tehotna,tak kasli na okna a pekne oddychuj,ja som doma uz od oktobra a tiez neviem niekedy co od nudy,ale mame doma psika,tak chodime aspon na prachadzky 😀 @monika0001ako ti zavidim,ze uvidis malu babiku,ja som sice bola minuly tyzden,ked ma chytil ten slepak,ale ja by som sa na nu kukala kazdy den,dokonca mi ukazal jej tvaricku cez 3D,ale hlavne nech ste obidve ok 🙂
@monika0001 ja som vzdy pila len 3v1,ale teraz s mliecnych vyrobkov vraciam,tak pijem klasika.Jednu za den.Kriza aj mna pobolievaju.Muz sa mi niekedy smeje co budem robit v 8 mesiaci 😉 Ja nechapem ako niekto vydrzi byt doma,bez prace.Sak to je na nervy,toto!!! 😠
@vemako psika mam aj ja.Tiez chodim snim von,ale tak to je len take nic moc.Som doma od polovice septebra.
Okna treba umyt,ved cez ne nieje uz ani vidiet.Ale neumyvam vsetky naraz.Kazdy den jedno dve.Uz mi ostavaju len 4.dve si necham na zajtra a dve na popozajtra.Dnes vylestim kuchynu.Bola som v drogerii si kupit pripravky,sa mi smiali,ze ci idem gruntovat.Vraj to mam tehotensku upratovaciu potrebu. 😀 No a ako to dopadlo s tvojim slepakom????
@vemako - veď to, že kľudne aj každý deň by som ju mohla vidieť 😀
@pepi_petra - toto mi aj môj včera hovoril, že budem robiť v 8 mesiaci keď teraz sa neviem postaviť 😀
bez práce ako nezamestnaná by som doma nevedela byť. Teraz občas aspoň čo to porobím. Faktúry robím ja, občas aj nejaký telefón vybavím... ale nezamestnaná byť - to nieee............
@pepi_petra tak slepak sa zarial ukludnil,aj ked cakam,ze ma to bude chytat coraz castejsie,lebo mojej malej sa strasne paci ked moze byt na pravej strane brucha a vobec ma nesetri kope coraz viac a viac 😀 ,ale len nech kopka,aspon viem ze je ok.Ja som tiez neumyvala naraz vsetky,kazdy den jedno,ale ked ma chyti upratovanie,tak sa neviem zastavit,az kym nepadam od unavy 😝 .Inac aj mna bolieva chrbat,ale co je horsie,neskutocne ma pali zaha,dokonca pijem uz aj mlieko,ktore tak neznasam,len nech uz nepali potvora jedna 😠
@monika0001 ty mas vyhodu ze vies robit aj doma veci z firmi.Ja uz ani nie a zakaznicky su take ,ze ma nechcu otravovat.sem tam nejaka sa najde za mesiac,ale nic moc.Len tie farby mi dost vadia.Potom mi je strasne zle.Takze si nevyberiem.A to ze je zima,je tiez na figu.Vela rajzovat sa neda.Vonku kosa,sneh smyka sa to,bojim sa ze nekde sa natiahnem! 😀
@vemako aj ja mam malu na pravej strane.Pod pupikom ma hlavicku a smerom hore k pravim rebram ma nozicky,tak bola aspon na poslednom sone.A stale sa snazila si rucicku dat pod hlavicku,ale nedarilo sa jej to bambulkej mojej.Ja dnes uplne vygruntujem kuchynu.teda skoro uz ju mam,este povysavam a umyjem podlahy.Zajtra spalnu,prezleciem nam paloniky ,okno umyjem a vyvoniam nas bytik.Musim uz daco robit,lebo stohoto ja s cvoknem.
Muz hovori aby som isla ku kamoskam,ale tie chodia do prace,maju svoje povinnosti.....nechcem byt na ostaru! 😉
@pepi_petra ved prave preto,ze je vonku zima a sneh som aj ja doma uz od oktobra,je to cas chripok a aj v praci bolo vela stresov a roboty,tak som na pn,ale neboj neako nam to uz zbehne do toho maja a nebudeme mat cas na nic,len na nase lasocky male a mi dokonca staviame domcek,tak toho bude az az 😉
@vemako Tak na dnes mam kuychynu vyupratovanu,zajtra sa vrhnem na spalnu.Za dve hodky pride muz z prace a uz je vecer.Celkom ten cas aj ubieha...uz nech je maj,sa velmi tesim na babatko 😀
@pepi_petra - no ved to že výhoda je mať doma firmu 😝
baby ja mam trápenie.. mmm sa nepáči žiadny kočík, ktorý sa páči mne 😔
@monika0001 vobec sa neviete dohodnut?My mame trosicku problem s menami.
A baby chcu ist vasi chlapy k porodu???
@pepi_petra - no zatial iba na jednom sme sa ako tak.. 😝
a hej chce ísť k pôrodu ale kedže vyzerá, že budem rodiť CS tak tam nebude ☹
ahojte babulky, dnes sme boli u doktora/vseobecneho/ kvoli chripke co som mala. Tak vezera to ze sa to dostava do normalu aj ked miestami ma este dost dusi od kaslu, ale to verim ze prejde. PNku tiez stale mam a dam sa tiez potom od gynekologa vypisat bo stale mam nejake blbe problemy tak si chcem uz konecne uzivat tehu 😉
Co sa tyka toho doma robenia, ja sa zatial vobec nenudim. Prerabame detsku izbu a aj nasu spalnu neh sme pripraveny na babo. Zajtra sa napr ide malovat /samozrejme ze ja nie aj ked malujem rada, ale pri vacsej namahe mam miesto bruska kamen a to nie je bohvie co/. Tiez na jar zaciname stavat dom tak to sa uz vobec nebudem nudit, okrem toho druhu skolu si dorabam takze roboty a roboty 😉 ale ja som taka ze by som asi nevydrzala nic nerobit 😉
Inak nas maly drobec riadne kope, niekedy je to aj trosku bolestive ked citim ako kope blizko mechura alebo do chrbtic 😅 Ked si predstavim ze do nedavna som vobec necitila pohyby a teraz mam pocit ze som futbalova lopta. Vy ste ako na tom s pohybmi? Citite aj kopkanie alebo len bublinkovanie? Ako casto asi?
ahoj kočky. Dlhšie som tu nebola, tak vám prajem všetkým veľa zdravia v novom roku a nech nám to všetko dobre dopadne 🙂 Len som si zbežne prečítala čo máte nové a veru s tou prácou je to u mňa tak, že som sa tešila kedy vypadnem na chvíľu z roboty, lebo boli stresy a teraz, keď by som mohla, tak sa mi nejako nechce, práve preto, že mám depku z toho, že sa budem doma nudiť. Na byte toho nie je veľa na práci. Takto si ale tehotenstvo nemám kedy poriadne užívať. Zatiaľ sme nekúpili nič pre bábo, sa len chystáme, ani po malej som ešte veci nevytiahla, ani kočík vybratý nemám a meno tiež ešte nie na 100%. Sranda so mnou. Ešte že ma bábo kopká, je to u mňa už také dosť intenzívne, mávame diskotéku každý deň a skoro celý deň, tak aspoň viem, že som ozaj tehotná. Dnes som aj ja trochu pospratovala byt, prevliekla periny, upratala skrine, zajtra ešte poperiem a bude zasa čistúčko a potom si trochu oddýchnem, lebo cez sviatky sme len ponocovali, mali sme milú návštevu, takže tak.
A manžel pri pôrode? Pri prvom bol, tak dúfam, že pôjde aj teraz, ale ešte sme to nepreberali 😀
@alena24 ahojky, no mas toho fakt dost, malovanie, skola, dom, fuuha a to ako chces zvladat?? no ja mam pohyby kazdy den, podla toho co robim, ak lezim alebo sedim, tak skoro stale kopka a poriadne tak ako ty pises a do mechura to fakt nie je sranda. auu, ale stoji mi to zato aspon viem ze je ok. 😀 Radsej nech kope akoby by som sa mala strachovat, ci je v poriadku.
Caute baby.Ja nemozem spat.Mimco mi v brusku hrauz 2 hodiny futbal,sa neda oka zazmurit.Ked lezim na chrbate,je klud,ale tak nezaspim,ale ako si lahnem na bok,tak to mi brucho skace 😀 😀 😀
@vemako s tou zahou to mam aj ja od zaciatku tehu teraz pijem mineralku faktru ked ma zacne palit
@pepi_petra moj manzel sa trosku boji ist k porodu nema rad krv ale pojde, prezili to ini prezije to aj on 😉
@monika0001 my sme vcera videli kocik espiro enzo evo a fakt bol pekny dost vysoky a dost velka vanicka tak uvidime este musim vidiet najprv ten co chcem a tak sa rozhodneme
co sa tyka toho sedenia doma mne uz je tiez sem tam dlho som doma od polky decembra a par dni bolo nudnych ale teraz sme na navsteve u nasich a ideme este ku svokrovcom ja rozmyslam ze ak sa budem citit dobre tak vo februari by som este sla do prace
a pohyby este stale necitimskoro nic ☹
Ahojte kocky tak ja som sa prave vratila od dr.mam hnisavu anginu a to ma vcera rano len troska hrdlo bolelo a vecer som uz mala teploty,nevladala som vstat ani s postele,na mna sa uz fakt vsetko nalepi ☹ @alena24 na tu chripku ti dal aj antibiotika,lebo mne teraz dal,ak ked som citala ze sa mozu v tehotenstve,som s toho nestastna,ako som otehotnela som nezjedla ani tab. od bolesti a teraz rovno antibitika 😒 .A co sa tyka pohybov moja mala ma pravidelne rano budi kopancami a aj s nimi zaspavam,cez den to je lepsie,skor sa mi v bruchu prevaluje a mm pri porode nechcem,len ak by on strasne chcel ist 😉 @lucia80 nic si s toho nerob ja tiez este nic nemam kupene,este mame cas,ci 😀
ahojte babuľky moje 🙂
@alena24 - čo sa pohybov týka tá naša sa riadne roztancovala 😀 Dnes ma ani dospať nenechala a o dokonca o pol tretej ráno čo robila??? som bola na wc a potom kopala a kopala a nie a nie spať 😝
@aaddeell - ja som včera videla tento:
http://www.e-kociky.sk/?590,breaker-rally-edition
v krásnej ružovej farbe. tu na entte síce nie je ale skúsim ho potom ešte pohladať. ten sa mi páči.. a dokonca ani mmm nepovedal hneď nie.. uvidím. potom sme našli na nette ešte jeden ale to sa cez nett nedá. Treba to vidieť na živo.. uvidíme..
http://www.svetkocikov.sk/kociky-adamex/210-ada...
tento ružový sa mi tiež celkom páči.. ale mmm nie 😀
tak u nás to bude zaujímavé.. 😝
juj ja sa táák teším.. už iba 4 hodiny a uvidím našu babulku 😵 😵 😵 😵
ahoj babule tak mi sme tu tiež dlho neboli, akosik nieje v poslednom čase kedy, stale niečo, manžel bol na lyžovačke, priešiel na SIlvestra, stale upratovanie varenie, s malym a stale čosi🙂
maly sa trochu ukludnil už mi tak zle nebyva tak si tokonečne začinam uživať, aj ked tento krat sa mi to všetko hrnie do bruška a dosť to ťaha, pri malom mi to šlo skôr do zadku a bokov 😀
čo sa tyka manžel pri pôrode tak pri malom bol aspon tych prvych 12hodin a potom na cisarskom už nie a povedal že už to zažiť nechce 😒 tak neviem či sa mi ho podari presvedčiť uvidime či bude zase cisarsky
a ozaj nerozmyšlala niektor z vas o tom epino? na rozťahovanie hradze? ja som si to objednala uvidime či sa to oplatilo
@monika0001 ja som si zatial vybrala tento len ho nikde nemaju v obchode , ale na koniku su nanho dobre ohlady a poslu mi vzorku latky (gold
@aaddeell - hoď link 😉
ahojte, par dni som tu nebola, aspon mam co citat 😀
@alena24 @pepi_petra @monika0001 pohyby uz aj ja poriadne citim, kazdy vecer, ked idem spat alebo ked pozeram telku, babo hra este futbal a to velmi vytrvalo a veru niekedy aj pri ranajkach 😀 ale je to uplne fantasticky pocit 😵
@monika0001 neboj, urcite najdete kocik, ktory sa vam obom bude veeelmi pacit 😉
ako ti je dobre, ze uz uvidis malicku, ja idem k dr. az 10.1, takze si este pockam... 😒
toto mi inak dnes prišlo 🙂
To si svokra vybrala ku nej domov keď bude varovať malinkú 😀
http://www.bambino-kociky.sk/product_info.php?p...
@weronika187 - je to nádherný pocit veru 🙂
a 10.01. idem ja na morfo...
Ahojte baby, tak ja som vcera tiez mala hotovu showku v brusku, but to hralo futbal alebo tancovalo lets dance 😀 . Ale kopkalo a kopkalo... Ale zas som rada, ze sa hybe 🙂
@monika0001 tesim sa co napises, co a ako malinka. Ja idem az na buduci tyzden, tak tisko zavidim 🙂))
zlý link som dala.. sekundu
http://www.bambino-kociky.sk/product_info.php?p...
teraz by to malo byť ono...
@zuzulienka51 - juj ja som doteraz závidela všetkým čo šli predo mnou 😀
asi som dilino ale neviem dať ten link dobre..
inak to vymyslím... 😅
@weronika187 ja som to mala vcera vecer,ani zaspat som nevedela a rano pokracovala.Teraz je klud.Kopka len sem tam.
Mne je dnes neskutocne zle a to som si dala aj torecan...ze by mi dnes zacal blby den..... ☹ 😠

@pepi_petra - ja kávu nepijem vôbec. ani pretým. nechutí mi...
a čo robím celé dni doma? ja som si zvykla... ale tak tiež treba občas niečo upratať.. lenže mám strašný problém s krížmi tak mi toho moc nejde.. neviem sa zohnúť, neviem sa postaviť z postele... 🙄
teraz som dva dni presedela pri pc.... fotila som veci čo máme pre malú, robila som tie foto (dávala som na všetky foto čo mám tu vo fotoblogu svoj nick by som zabránila ich kradnutiu) a krstnému synovi som robila pozvánku na narodeniny a dnes sa neviem hýbať vôbec 😝 A to mi tak rýchlo ubehol víkend že ani neviem že nejaký bol...
dnes neviem čo budem robiť... ale spala by som dnes celý deň asi... no svokra chce ísť na nákupy tak uvidím či dnes či kedy chce ísť... ale mala by som si hlavu umyť a troška oholiť nohy aby sa ma zajtra doki nezľakol 😀 😅