icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

weronika187
4. jan 2011

@monika0001 ta supravicka je naaadherna 😀 😀 😀

monika0001
4. jan 2011

@pepi_petra - šak v noci sa vyšantia a ráno spia 😀

pepi_petra
4. jan 2011

@monika0001 prave som ti chcela pisat,ze sa mi to nechce zobrazit.
Kocik nejaky urcite vyberiete,ved je este casu dost.Moj muz nechcel cierny,to protestoval inak mu to bolo jedno aky.
A nechce ist porodu,ze sa na to neciti a boji sa ze to nezvladne.Vraj pocka radsej za dverami....No co uz...asi ani ja nepojdem k porodu a pockam za tymi dverami snim.... 😀 😀 😀

weronika187
4. jan 2011

@pepi_petra cez den ani ja velmi nevnimam, len niekedy, ale ked si sadnem k telke, alebo lahnem, tak mam totalny futbalovy zapas 😀

weronika187
4. jan 2011

@pepi_petra pockajte spolu a potom sa vam uz len pride babo ukazat 😀 😀 😀

monika0001
4. jan 2011

@pepi_petra - jaaj tak to by som brala aj ja keby som mohla tiež počkám za dverami 😀
ale tak hádam CS nebude až taký zlý 😀

pepi_petra
4. jan 2011

@weronika187 teraz som si lahla s notasom a uz to zacalo,take cukanie a bubliny v podbrusku,boze co ta tam len robi 😀 vobec ma nenapadlo ze by to mohlo byt tak silne.doteraz to bolo len take tukanie a terat to su riadne tukance.Je to parada,lebo viem ze mimi zije a je aktivne.Mam pocit ze moje mimi hra rakbi 😀

monika0001
4. jan 2011

@weronika187 - 😀 😀 😀 😀 😀

monika0001
4. jan 2011

@pepi_petra - raz ich všetkých dáma do kopy a vytrovíme miešaný futbalový tím 😀

pepi_petra
4. jan 2011

@monika0001 ts to bude nieco majovy futbalovy tim 😀 😀

monika0001
4. jan 2011

@pepi_petra - futbalový tím a lá Modrý koník májovky 😀

weronika187
4. jan 2011

@pepi_petra @monika0001 tak to urcite vyhraju vsetky zapasy 😉
inak, mna ked kopne na jednom mieste na pravej strane bruska, tak ma to straaasne stekli 😀

monika0001
4. jan 2011

@weronika187 - tak keď bude naša malá po tatovi tak vyhrajú.. ak bude po mamine neviem neviem 😝 😀 😀 😀

weronika187
4. jan 2011

@monika0001 aj tak vyhraju, tatino nauci, no nie? 😉 a podla vykonov v brusku je velmi nadana 😀

monika0001
4. jan 2011

@weronika187 - vidíš.. tato bude učiť. tak potom fajn.. vyhráme 😀

pepi_petra
4. jan 2011

@weronika187 ja mam cele brusko do pravej strany.aj ked sa na pupik pozriem z vrchu je väcsia hrca na pravo.A ked mi dr robila morfo.sono ,tak hlavicku mala pod pupikom v podbrusku a nozicky hore v pravo smerovali k rebram.A stale si pravu rucicku davala pod hlavicku a nechcela jej tam drzat.Ten obrazok mam stale pred ocami.A ten moj chlap bol cely na mäkko,aj ked sa to snazil maskovat.
@monika0001 no my niesime nikto sportovne zalozeny,tak neviem neviem pokom to nase ditko bude hahaha 😀 😀

monika0001
4. jan 2011

@pepi_petra - tak náš tata bude tréner 😀 volakedy bol vybratý do výberu Slovenka do 15 rokov 😀

weronika187
4. jan 2011

@monika0001 @pepi_petra perfektne, uz mame aj o trenera postarane 😉 🙂

@pepi_petra 😵 😵 😵 musel to byt naaadherny pohlad na malu sikulku a tatina, co je na makko 😵 aj ja uz chcem vidiet nasho chrustika, sa neviem dockat 10.1. 🙂

pepi_petra
4. jan 2011

@monika0001 tak uz len aby sa ve zdravi nase deticky narodili,osudy maju specatene 😀 😀 😀 futbalova kariera ich caka.

@weronika187 neboj utecie ti to uz to mas zapar.My ideme do poradne az 26.1

A som objednana na tu hnusobu cukrovku 1.3 na 7 rano a nalacno,ble blebleeeee

monika0001
4. jan 2011

oki babulky idem sa ja pomaly obliekať.. hneď ako sa vrátim so sona píšem 😉
zatiaľ cmuky!!!

weronika187
4. jan 2011

@monika0001 uz sa tesime na nove infosky 😉

@pepi_petra mala si zvyseny cukor, ked ides na cukrovku?

pepi_petra
4. jan 2011

@monika0001 jaj ty uz ides,tak nech je vsetko ok,ozvy sa potom paaa
@weronika187 musim preventivne aj ty pojdes...neboj! 😀 😀 😀

weronika187
4. jan 2011

@pepi_petra aha, uz som sa zlakla, ze si mala zvyseny cukor.. tak potom to nie je take strasne, ci? 😉

henika81
4. jan 2011

@pepi_petra ahojky aj ja som objednana na tehu cukrovku dufaam ze to dopadne ok, lebo mam sem tam nejake problemy, tak som zvedava idem az 19.1. sa bojim rochu aby som ju nemala, lebo bez sladkeho nedokazem existovat. Hej to chodia vsetky tehulky medzi 24-28tt sa to robi, dakedy sa to robilo len tehulkam ktore maju normalne cukrovku, ale po novom to robia vsetkym tehulkam aby sa predislo zbytocnym komplikaciam v tehu. tak mi to vysvetlili na diabetologii, ked som sa bola objednat, tam na lacno vpijeme sladku vodu a kazdu hodinu nam budu brat krv z palca, nesmieme ani chodit ani jes ani pit, povedala ze tak cele do obeda, ze to musim vydrzat, ☹ no neviem neviem, bo ja rano nevstanem z postele bez toho aby som nevypila pohar vody aspon.

pepi_petra
4. jan 2011

@henika81 aj ja mam stoho strasny strach ja sa rano musim najest inak mi je na grc,budem to musiet nejako vydrzat.
@weronika187 myslim ze to je len preventivne vysetrenie pre tehulky,nic zavazne.

weronika187
4. jan 2011

@henika81 ani ja nedokazem bez sladkeho fungovat 😀 ale neboj, urcite bude vsetko ok 😉

weronika187
4. jan 2011

@pepi_petra ved to, to prezijeme 🙂

arusska
4. jan 2011

tak baby boli sme dnes na morfo a vsetko v poriadku. Mala bola tak otocena ako keby sme len na to sa prisli pozriet ci to je skutocne baba 🙂)) Mame 440g a posunuli nam termin na 14.maja 🙂 sa tesikame ze sme ju videli.. uz aby bola medzi nami 🙂

weronika187
4. jan 2011

@arusska gratulujeeem 😀 a aky ste mali povodny termin?

jankaslamka
4. jan 2011

@henika81 myslim, ze vsade to robia inak.. mne kazala priniest si glukozu, zarobia mi ju, ja ju vypijem nalacno a dve hodiny budem sediet v cakarni a potom mi zoberu krv a mozem ist domov.. a mozem si priniest citron na zprijemnenie chuti.. A pocula som asi 4 dalsie sposoby ako to beru .)