icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

pepi_petra
31. jan 2011

@mia_m a kolko vazis??? 😅

mia_m
31. jan 2011

@pepi_petra 56 kg 😅

pepi_petra
31. jan 2011

@mia_m boze ty by si mohla robit modelku....sa maaaas.... 😀 😀 😀

monika0001
31. jan 2011

ahoooooooooooooojteeeeeeee

som domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pepi_petra
31. jan 2011

@monika0001 a uz je lepsie???? 😀 😀 😀

monika0001
31. jan 2011

@pepi_petra - nie ale vraj to nie je na nemocnicu. oni hned ako som prišla,že na čo.. nič neriešili absolutne podla nich bolo všetko O.K. aj to čo O.K. nie je. cukor mi ráno robí zle a pokiaľ som nenarobila krik tak to nikto neriešil...

pepi_petra
31. jan 2011

@monika0001 takze si tam bola zbytocne, nijako tvoj stav neriesili,ci co???? 😠

mia_m
31. jan 2011

@pepi_petra neprehanaj 😀
@monika0001 ale doma lepsie ako v nemocke, hlavne ak maju mat takyto pristup

monika0001
31. jan 2011

@pepi_petra - začali riešiť až ked som sa im rozplakala, že toto nie je omžné aby som tak veľa špinila. v sobotu som úplne ako keby som mala mať menzes.. tak až v nedelu som dostala lieky...

@mia_m - no len problem je v tom, že teraz veeľmi váham kam rodiť... 😒

pepi_petra
31. jan 2011

@mia_m no ked mas len 56kg,co ja by som za to dala!!!Boze teraz mam este vacsiu depku ako som mala...70kg...bozeeee...a stale rastiem... 😠

pepi_petra
31. jan 2011

@monika0001 a povedali ti z coho je to spinenie???

monika0001
31. jan 2011

@pepi_petra - z toho polypu...
iné ani neriešili. ak by to aj bolo niečo iné oni sú v tom, že to ten polyp robí

vemako
31. jan 2011

@pepi_petra aj ja mam 158 cm a 59 kg a klud nestresuj ved mi ta mozeme coskoro dobehnut 😀 @monika0001 vitaj domka,inac to je sila bola si v nemocnici a akoby si tam ani nebola,to je teda starostlivost 😒 ,ale hlavne ze ste v poriadku 😉

katkanova
31. jan 2011

ako ste na tom s vybavickou ? mna drahy furt podpichuje ze potrebujeme dve babatka aby to vsetko ponosili, ale mne sa stale zda ze cosi chyba ... hlavne som hrozne zmatena z tych velkosti - ako to mam pokupit ked netusim ake velke sa narodi a aako rychlo porastie?? nechcem stravit prve tyzdne pranim vsetkeho dookola, ale zas ani pokupit koniny ... 😕

pepi_petra
31. jan 2011

@vemako no to sa ti povie ked nevyzeras ako kombajn.Sice stihla som nebola mala som 60-62kg uz 8 rokov.Pred tym som mala 42-47kg az ked som nastupila hormonalnu liecbu,tak som zacala kysnut a vecne drzala diety.

monika0001
31. jan 2011

@vemako - Ďakujemm 🙂
malinká je v poriadku a so mnou je mi jedno čo je 😀

duracelko
31. jan 2011

@mia_m ahoj ja mám tiež 158cm a 56 kilo teraz ako ty 🙂

duracelko
31. jan 2011

všetky už máte doma pokúpené kočíky??? neviem či ste to už preberali aké plánujete kupiť?? 😝

mia_m
31. jan 2011

🙂 je nas dost s rovnakou vyskou,
@pepi_petra to som nechcela, vobec sa tym teraz nezatazuj, hlavne nech ti je dobre
@monika0001 a kde si bola, v ktorej nemocke ??

arusska
31. jan 2011

@aaddeell no perinku urcite aspon na prvy mesiac a to balenie na siroko - vraj sa to uz nemusi, ale je to dobre pre zdravy vyvoj bedrovych klbov, potom niekedy myslim po prvom a tretom mesiaci sa ide k ortopedovi a on mu to pozrie s UZ ci su klby dobre vyvinute. Ak hej tak uz po prvom mesiaci na siroko balit nemusis ak nie tak ti bude radit aby si este balila na siroko do 3mesiacov...

arusska
31. jan 2011

@duracelko jop ja mam este po synovi PegPerego GT3 som s nim bola mimoriadne spokojna tak som si ho nechala.

@monika0001 a v ktorej nemocke si chcela rodit? Ja som s prvym bola v Ruzinove a sice s porodom som bola nadmieru spokojna s pristupom sestriciek na sestonedeli to bol horor. Teraz asi budem rodit v Dunajskej Strede, bola som to tam omrknut a velmi sa mi to pacilo. maju to tam zrekonstruovane a nadstandardy su samostatne jednopostelove izby kde vas mozu prist navstivit priamo do izby. Takze ja asi budem tam rodit, hoci este niesom na 100percent rozhodnuta...

pepi_petra
31. jan 2011

@mia_m ale v pohode,bohuzial nic stym nenarobim,tlustnem a tak to je,hlavne aby mimi bolo ok.A manzelovi sa stale pacim 😀 sice sa mu dost cudujem.Chudnut budem dufam po porode 😝
@duracelko ja uz mam kocik kupeny od noveho roka X-Lander,ale ten starsi typ,lebo nove maju velmi male vanicky.

sloniiicek
31. jan 2011

@klba - aj nasa mala je strasne ziva a narocna. niekedy sa toho az obavam. 😀 a ma jednu neprijemnu vlastnost, neviem preco, vsetky deti privita tym, ze ich capne. a niekedy aj dospelych. juj, keby ste ju videli v kostole v nedelu ako vymysla. je to s nou dost tazke. a teraz dost casto spomina skolku - ze chodi do skolky. neviem, kde k tomu prisla. ale jej sesternica, akurat dnes nastupila. tak mozno preto, alebo nas pocuje, ako sa rozpravame o zapise atd. zatial tomu nechavam volny priebeh. ved do sept. este daleko. 😀

monika0001
31. jan 2011

@mia_m
@arusska - kramáre..
a do Dunajskej som chcela ísť najskôr rodiť ale potom som to zmenila na Kramáre no teraz vážne o tom premýšľam., som na nervy... jediné čo ma odrázda od Dunajskej je to, že sa bojím, že tam budem sama lebo nebudem nič rozumieť.. rodila mi tam kamoška a vraj celý týždeň nemala ským komunikovať lebo samé maďarky samozrejme. A keďže po maďarsky neviem čo tam budem? Ja nechcem byť sama na izbe ale veeľmi to zvažujem a teraz keď píšeš, že tiež je tam nadštandard tak uvidím....

lucia80
31. jan 2011

@macka381 z tých kg si nič nerob, to patrí k tomu a keďže sme každá iná,aj inak priberáme. Ja som pri prvom pribrala 24kg 😒. Teraz zatiaľ 5, ale základ 10kg mi zostal z predošlého 😀 Neriešim, veď aj tak to nezmením.
@aaddeell ja by som si tiež chcela kúpiť nejakú ľahšiu zavinovačku, nie klasickú perinku. Aj to asi len na začiatok, možno prvý mesiac, podľa počasia. Potom už len obliecť na ľahko a nejakú dečku.
@vemako tiež nemám prehľad o cenách plienok, ale spýtam sa mm, ten bude vedieť. Ja som sa chcela ale spýtať na kočíky. Oplatí sa tam ešte ísť? Nevšimla si si aké sú tam cca ceny alebo typy? Alebo plánujete niekto odtiaľ kupovať kočík?

lucia80
31. jan 2011

@jasminka jéj, my máme doma Sofinku a chlapček mal byť Marko 😎. Teraz nemám ešte vybrané žiadne konkrétne meno, páčia sa mi viaceré, tak uvídíme.
@miki.mikulasova vôbec sa nepozeraj na to, čo si myslia iní o mene aké si si vybrala. Dôležité je, že sa páči tebe, ja by som sa nedala odradiť. Podľa mňa Filipkov teraz ani toľko nie je, teda aspoň v mojom okolí.
@alena24 Kŕče boli najhoršia spomienka na moje prvé tehotenstvo a toto za ním nejak nezaostáva. Ale musím povedať, že dievčatá mi tu poradili tú konskú masť a poctivo natieram asi 2 týždne a za minulý týždeň som mala len jeden taký slabší, neviem či to už mohlo niečo pomôcť, ale hlavne že je lepšie, skús teda aj ty a uvidíme.

majulienka27
31. jan 2011

@miki.mikulasova ahoj my dávame Jakubka, a ževraj aj tých je veľa zato v mojom okolí nie, aj keď ja neustúpim pretože sa bude volať po ockovi, takže ma to ani veľmi nezaujíma koľko detí ma takého meno. Filipka poznám jedného a Adamkov 3, ale je to iba na tebe 😉

lucia80
31. jan 2011

@monika0001 super že si už doma, inak hrúza keď človek počuje ako to beží, hanba. Ale hlavne že maličká je OK.
@katkanova no, ja ešte nemám žiadnu. Nevieme čo to bude, tak chcem oprať niečo po malej a kúpiť len základné veci ako body, dupky a tak. Ostatné potom podľa pohlavia a počasia. Ale ten základ na začiatok musí byť, určite nebudeme po pôrode hneď behať po obchodoch 😀

Kočík ešte nemáme, pozerala som zatiaľ len na nete a páči sa mi vraj holandský K-ART, ale ešte som ho nevidela a bez toho by som ho nekúpila. Nepoznáte ho niekto? Inak prvý kočík som mala z Poľska, a bola som nadmieru spokojná, tak sa aj teraz trochu s tou myšlienkou pohrávam, neviem, čo si myslíte, blbosť?

majulienka27
31. jan 2011

@macka381 áno, najprv sa dáva jednorázová plienočka a na to bavlnená ktorá sa prichytí ortopedickými nohavičkami, my sme poctivo dávali asi tri mesiace potom bolo horúco tak len na noc a všetko bolo Ok, uvidíme teraz ako to budeme riešiť cez horúčavy ale určite nenechám malého trápiť sa 🙂

majulienka27
31. jan 2011

@pepi_petra no tak možno ťa ukľudním, ty vyzeráš oproti mne ako modelka ja mám síce 175cm ale 94 kg (začala som na 87kg), ty možno vyzeráš ako guľočka ale ja ako buldozér 😀 😀 😀