icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

mia_m
7. feb 2011

@pepi_petra tak nakoniec si takto dopadla, no pekne sa ti to vratilo, a uz je lepsie ? alebo mas zasa cipky nsadene ?

majulienka27
7. feb 2011

@macka381 ja by som tiež rada patrila medzi tie čo majú robený ultrazvuk zakaždým, ale nepatrím ☹ , zatiaľ som ho mala robený tak ako ty iba 2 krát a k tomu som bola dvakrát na 3D/4D tak som malého videla ešte aj tam, teraz mám poradňu 14 tak to viem už teraz na 100 % že sa nič konať nebude lebo to budem 26 tt a nechá si to na 30 týždeň, V čakárni vysedím hodinu a vnútri som 5 minút a zas sa neviem dočkať ďalšieho mesiaca.

mirm
7. feb 2011

ahojte babule, chcem sa spytat, ked ste nahodou boli chore, co ste si davali na kasel a bolesti hrdla?? dakujeeeeem

aaddeell
7. feb 2011

@dankakk ako vies ze babo stikuta? ake su priznaky
@macka381 mne robi dr kazdu priehladku ultrazvuk
@pepi_petra aj som na teba myslela kde si sa stratila, to mi je luto dufam ze to uz bude lepsie a gratulujem k vyberu porodnika 😉
@henika81 preco dostavas tak malo? inac ak pride mne socialka na kontorlu tak to bude zaujimave, nemame na dome ani cislo ani zvoncek a branu mame taku vysoku ze nevidno do vnutra, to som zvedava co z toho bude ak by prisli 😒
@majulienka27 teraz ked citam ako pises o kontrakciach tak rozmyslam ci budem vobec vediet ze sa to uz zacalo 😕

baby idem s klasickou otazkou kolko ste pribrali? ja uz 10 kg 😅

kosicanka3
7. feb 2011

@mirm ahoj. tak na bolesti hrdla Homeogene 9 a na kasel Stodal, su to homeopatika od firmy Boiron.. a na kasel som si este robila cibulu nakrajanu na kruzka a zaliala som to 2 lyzicami medu-nechas postat zopar hodin a potom zlejes a vypijes tu stavu..

kosicanka3
7. feb 2011

@macka381 no mne robi dr. sono kazdu poradnu.. aj mi kontroluje krcok..

weronika187
7. feb 2011

@macka381 @aaddeell aj mne robi dr. kazdu prehliadku utz 🙂

@pepi_petra dufam, ze ti je uz lepsie 😉 a vedia z coho ti bolo tak zle?

@mirm ja som najprv uzivala Mucoplant, ale ked mi to do tyzdna nepreslo, tak mi lekarka predpisala Bromhexin bez alkoholu a to zabralo 😉

@aaddeell mas krasne brusko 😀 😵

aaddeell
7. feb 2011

@weronika187 a co tak pridat foto aj tvojho bruska som dost zvedva lebo si pridem uz dost velka, tak ma zaujima ake mate velke bruska 😉 a vsimni si ten pupik co mi trci ako antenka 🙂

kosicanka3
7. feb 2011

@aaddeell tak ja som zatial pribrala 7 kg, som zvedava kolko to bude do finale 🙂

weronika187
7. feb 2011

@aaddeell ved by som aj, ale som prave v praci 😖 a ja ho mam vacsie ako ty, za posledny tyzden sa mi teda riaaadne zvacsilo..ak to takto pojde dalej, tak o chvilku sa budem len gulkat 😀 😀 😀 a aj mne uz pupik trci...co uz 😝

katkanova
7. feb 2011

@aaddeell brusko mas skoro rovnake ako ja 🙂 na poslednej kontrole ma sfukli ze som nic nepribrala, doma vahu nemam ale zda sa mi ze uz som nejake 3-4 dala - sama som zvedava... ake parametre mi pozajtra nameraju 😝

aaddeell
7. feb 2011

@katkanova takze aj ty ides zajtra na poradnu 🙂 ja som zvedava kolko maly pribral lebo naposlednej poradni bol o tyzden mensi a o tyzden na to na morfologickom uz bol o tyzden vacsi tak som zvedava cim nas prekvapi zajtra 😵
@weronika187 tomu pupku hovori moja neter ze ho mam vztyceny som jej na to povedala ze vztycena je vlajka a nie moj pupok ,stale sa ma pyta ze preco ho mam taky 😀

mirm
7. feb 2011

@weronika187
@kosicanka3 dakujeeem, v jednej lekarni mi dali homoepaticke kvapky, ale tie obsahuju alkohol, a to som zistila az doma, tak som poslala manzela do lekarne nech kupi nieco ine a jemu dali hedeli, ale ten je na vykasliavanie a to ma este viacej drazdi. Idem skusit tu cibulu. este raz dakujeeeem 🙂

mirm
7. feb 2011

@aaddeell jeeej ake pekne brusko 🙂 uz aj pupok mas vonku 🙂 v poslednej dobe mi zacalo chutit resp som hrooozne pazrava, takze ked sa odvazim tak urcite uz mam 8 kg hore

kosicanka3
7. feb 2011

@mirm nie je za co.. ja sa tiez este doliecujem, mala som aj jeden den horucku..lekarka mi nic nepredpisala len ma vypisala nech sa liecim doma a nechodim do prace.. ten Stodal je podla mna vcelku dobry..

weronika187
7. feb 2011

@aaddeell 😀 😀 😀

@mirm aj ja by som len jedla a jedla 😉 posledny tyzden uplne najviac...a ako mi doteraz az tak velmi nechutilo sladke, teraz si nedokazem pomoct 😀 takze, ked sa dnes odvazim, budem isto len tak cumiet 😀 ale co uz 🙂

katkanova
7. feb 2011

@weronika187 tak som na tom aj ja - doteraz som machrovala ze ako mi nechuti sladke a dnes som skoro meskala rano do prace lebo som sparala v doze na susieky aby som nasla tie kakaove 😀
@aaddeell nas bol tiez na poslednom sone o tyzden vacsi, podla mna by to aj mohlo byt, lebo stale si myslim ze sa narodi skor ako je termin ... dufam ze o 4 mesiace tu nebudem fnukat ako prenasam hihihi

mirm
7. feb 2011

@kosicanka3 a ako dlho si doma? ja rozmyslam ze by som sla zajtra do prace, ale zase ked spustim ten kasel tak budu na mna vsetci pozerat ze tam robim...

macka381
7. feb 2011

@mirm ja som brala na bolesť hrdla tabletky SEPTISAN, stáli bia 1,53 Eur a hned zabrali a to ma bolelo tak hrdlo, že som mala pocit, že ma za chvílu naskoší asi hnisavá angína alebo čo, tak ma bolelo príšerne hrdlo, že som ani nespala...takže rozhodne odporúčam a v príbalovom letáku je písané, že môžu užívať aj tehotné ženy.

@alena24 no manžel býva doma až v sobotu večer, takže musíme isť rodiť len v nedelu, aby to stihol 🙂 🙂 Ale chce si zobrat voľno v práci na termín pôrodu, aj ked to môže byť skôr alebo neskôr, ale tak snad ked sa dozvie, že rodím, tak sadne do auta a za tri hodiny je tu alebo to fakt budem musieť zvládnuť aj bez jeho pritomnosti, čo by som však nerada 😒
Inak som rada, že ti dnes dopadla dobre tá poradna. Mna čaká zajtra a to hned ten cukrovkový test, tak zvedavá, snád tam kdesi neodkacnem na chodbe...
A kočíky som v DCA nebola ešte stále kuknúť, stále kde čosi iné, hlavne robím mužovi dane, tak len študujem a študujem zákony...ale už sa tam musím vybrať konečne. Dobrá správa však je, že som v poslednej dobe pokúpila všetky vecičky pre bábätko a došla nám aj postielka, keby náhodou prišlo skôr, a už len treba dokúpiť drobnosti....

macka381
7. feb 2011

Babule inak to je zaujímavé, že každý doktor si robí to sono ako mu páči....tak by ma zaujímalo, koľko krát by mala tehotná žena absolvovať to sono napr.zdravotnej poisťovne alebo čo..., lebo mna napríklad zaujíma ako sa má malý drobec, asi si ho vyžiadam hned zajtra.

mia_m
7. feb 2011

@macka381 3x resp 4x sono je povinne, v 12tt, 20tt, 30tt + prietoky 36tt, ostatne razy je to na nom, mne tiez nerobi sono inokedy, iba minule, lebo som mala nejake problemy a na zaciatku, lebo som krvacala, tak som chodila do 8tt kazdy tyzden na sono, inak nerobia, vraj to nie je ani vhodne, stale ho oziarovat

honeybunny81
7. feb 2011

@aaddeell krasne brusko a ja som uz tiez dala cca 10 kg ak nie aj viac, hlavu si z toho nerobim... 😀

@pepi_petra bambulky moje, coze je vam ? Chudatko, este aj teraz musis trpiet!!! Este vydrzte uz len chvilocku 😅
Tanicka pozdravuje tvoju princeznicku a tajne jej posiela bočku ! 😉 Drzte sa!

majulienka27
7. feb 2011

@aaddeell no tak to je veru ťažké zistiť že je to už tu, ja som pár hodín nevedela že to sú už kontrakcie, ale nakoniec na to prídeš a ak aj by si prišla zbytočne tak nech, radšej 3 krát zbytočne ako
Ja som zatiaľ pribrala 8 kíl ale cítim sa ako na 15, bruško máš krásne, podľa mňa maličké, ja prikladám svoje, tak sa nesmejte 😀

saeda
8. feb 2011

@majulienka27 mas krasne brusko...ja mam podobne 😀 hoci som doteraz schudla 4kila a tie 4 spat pribrala, tak som na nule ...ale brusino mam take ako ty 😀 Ale mam krajsie chudsie stehna aj ritku 🙂

zabkatt
8. feb 2011

babule dobre ranko no ja idem na poradnu až 16teho a ani si netrufam typnuť kolko mam plus🙂 dnes alebo zajtra hodim foto 😀

aaddeell
8. feb 2011

@majulienka27 krasne brusko 😉

@honeybunny81 tak som rada ze nie som sama +10kg som zvedava co mi dnes povie lekar na poradni na moju vahu, lebo minule mi povedal ze som pribrala dost ze kam som sa tak rozbehla 😅

paula1234
8. feb 2011

@aaddeell netrap sa ja som pri prvom pribrala 20 kg a pri porode islo hned 10 kg dole, sice mi oficialne 5 kg zostalo, ale nebolo to nic hrozne, teraz som pribrala 6kg, ale na zciatku som mala viacej ako pri prvom, tak to je asi tym..)))dolezite je, ze nase lasky priberaju a maju sa dobre) 😉 😵

aaddeell
8. feb 2011

@paula1234 ja si ttiez hovorim ze ked porodim tak znacna casat pojde prec , moc sa tym netrapim a ten zvysok uz potom nejako dam dole, zaklad je presne ako pises aby nase lasky boli zdrave 🙂
jaj nech uz je 14 hodin a ja vidim na sone nasho drobca 😀

pepi_petra
8. feb 2011

@weronika187
@honeybunny81
@aaddeell dakujem baby.Bolo to strasne.Myslela som ze nevydrzim do nemocnice.Uz mam tych nevolnosti fakt dost.Teraz som bez torecanu,vraj mam cakat ci mi infuzky zabrali a ked nie,tak spat do nemocky ☹ . Dnes idem k mojej dr odniest spravu .Pozerala som sa v nemocnici na cennik.Ked si vyberiem porodnika a ma prave sluzbu zaplatim 150euro.Ked si vyberiem porodnika a sluzbu prave nema,zaplatim 200 euro,ako to je u vas?

aaddeell
8. feb 2011

@pepi_petra ja idem an antolsku a tam je takyto cennik
http://www.fnspba.sk/Nemocnica-Petrzalka/petrza...
a viem ze teraz zmenili cenu za epidural na 150eur 🙄 su to riadne sumy, ale ja som sa rozhodla ze si zazmluvnim lekara bez toho rodit nepojdem