Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
ahojte kočeny. Som tu dlhšie nebola, tak vás musím dočítať, vidím že ste usilovné, tak budem mať čo robiť. Akosi sme mali nabitý týždeň a večer ma zmohla únava. Ak to bude ako pri prvom, tak mi neskôr nebude stačiť ani 12 hodín, čo ja normálne spávam takých 6. No veď uvidíme. Konečne nám prišla aj komoda pre malinké, tak sa chystáme ju skladať. A včera som si kúpila takú peknú súpravku asi do pôrodnice, normálne som sa tešila. Tak vás teda idem trochu počítať 😉
henika81 krásne bruško máš ale taká si chudulinká, normálne ťa to bruško skoro zlomí 🙂
majulienka27 krásne bruško, ja mám pocit že mám asi také podobne veľké
aaddell 10 kg pribrala? A kde sú prosím ťa?
macka381 mne tiež môj gynekológ nerobí sono, posiela ma len do nemocnice na tie povinné, tak ani neviem aké je bábo veľké
pepi-petra chúďatko malé, tak ty si to tuším aj s monikou0001 odskáčeš za nás všetky. Dúfam že bude lepšie, nech sa môžeš z tehotenstva aj tešiť 😉
aaddeell tie ceny to myslia akože vážne? To treba ísť vykradnúť banku pred pôrodom? Tak to by sa pekne chceli nabaliť, ale za čo? Že spravia to čo sú povinní spraviť najlepšie ako vedia a pri každej rodičke? Vydierači.
duracelko tak čo? Ako dopadlo sono? Bábo sa ukázalo? Všetko OK?
tak ešte raz, som tu dlhšie nepísala, aj som to zabudla 😀
@henika81 krásne bruško máš ale taká si chudulinká, normálne ťa to bruško skoro zlomí 🙂
@majulienka27 krásne bruško, ja mám pocit že mám asi také podobne veľké
@aaddell 10 kg pribrala? A kde sú prosím ťa?
@macka381 mne tiež môj gynekológ nerobí sono, posiela ma len do nemocnice na tie povinné, tak ani neviem aké je bábo veľké
@pepi_petra chúďatko malé, tak ty si to tuším aj s monikou0001 odskáčeš za nás všetky. Dúfam že bude lepšie, nech sa môžeš z tehotenstva aj tešiť 😉
@aaddeell tie ceny to myslia akože vážne? To treba ísť vykradnúť banku pred pôrodom? Tak to by sa pekne chceli nabaliť, ale za čo? Že spravia to čo sú povinní spraviť najlepšie ako vedia a pri každej rodičke? Vydierači.
@duracelko tak čo? Ako dopadlo sono? Bábo sa ukázalo? Všetko OK?
@henika81 aj ja mam tu ciaru a manzel povedal ze az dole 🙂 a krasne brusko mas podla mna je tak akurat 😉
dnes som bola v poradni a maly sa nam uz otocil hlavickou dole tak sa tesime, poculi sme ako mu krasne bije srdiecko je to uzasny zvuk manzel to pocul prvy raz a bol z toho na makko, a klasika ukazal nam zase pipika ako vzdy 😀 a posledne 3 dni ma boli pod rebrami tak to pripisujem tomu ze sa otocil a tlacimi mi nozickami
@lucia80 dakujem, no ta vidis? co narobim? len snad ma nezlame, aj to je jeden z dovodov preco idem na sekciu. len dufam ze to dotiahneme do 9.mesiaca 🙂
@aaddeell dakujeeem 🙂 , tak este dufam ze narastie bo musime este nieco pribrat
no mne sa uz tiez maly otocil hlavkou dolu pred 2 tyzdnami, no presne aj mne tak tlacilo a pichalo pod rebrami, ale som si zvykla ale aj tak je to uzasne ked si tak kopka 🙂
@lucia80 dik , no budem sa snazit, ale maly asi bude chciet ist skor, tak by som chcela aby bol majovy, ale neviem neviem, dufam ze bude mat dost miesta v bruchu 🙂 jak modelka hehehe 😀 , to som asi moc chuda na modelku co ja viem, aj bola by som rada keby mi ostali aspon 3-4kg minimalne po porode. Lebo tak normalne nepriberiem neda sa, tak dufam ze mi nieco ostane po porode. 😉
Ahojte májové tehulky, môžem sa pripojiť? Termín mám 24.5... 😀
@sigrid7 ahoooj 🙂 🙂 jasné ved čakáš májovčatko 🙂 🙂
tak my už vieme čo čakáme... pre mna to bol šok ako hrom. celú hodinu som pozerala na vajíčka a malého pipíka 🙂 ked začal ukazovať že má jednu ručičku pred tváričkou, a jednu medzi nôžkami 🙂 🙂 to som už začala tušiť koľká bije 😀 😀 takže chlapec ako hrom, keby som na vlastne oči nevidela neuverila by som 🙂 som bola stále v tom že budem mať dievča, moje pocity a tehotenské tušenie ma sklamalo 😉 doktor povedal že na 100% chlapec, a ak to bude dievča že nám kúpi celú ružovú výbavu pre dievčatko 🙂 🙂 manžel bol tiež v škoku, prial si chlapca ale neveril tomu žeby to mohla byť pravda, ledva odšoféroval domou auto 😀 😀 fotky nemáme ideme este o 2 týždne na dorobenie 3/4D, nedala sa dobre zobraziť tvárička, mal pred tváričkou vela hmoty a pupoč.šnúru. ..
@duracelko tak gratulujem k chlapčekovi, hlavne že je zdravý a uvidíš že vám bude robiť veľkú radosť. Ja si tiež želám dievčatko, ale neviem neviem či nám to vyjde 😒 . A ak by to bol náhodou chlapec, tak berieme aj chlapca 😉 veď princezničku už máme. Dozvieme sa to ale až pri pôrode 🙂 Držím palčeky nech nabudúce ukáže aj tváričku nech máš peknú pamiatku.
@sigrid7 jasné že môžeš, vitaj.
@lucia80 my sme nakoniec aj radi, bianka je naše vytúžené a dosť rozmaznávané dievčatko (hlavne ocinom) a takto aspon nebude žiarlit na sestričku a nadalej zostane naším najvačším pokladíkom a anjelikom 🙂 a bračeka bude dirigovať a všetko učiť už to vidím ..pozeráva rozprávku peppa pig, tak sme jej povedali že bude mat tiež bračeka "tomíka" 🙂 aj vám želám aby sa vám splnilo čo si prajete, chcete sa dať prekvapiť??
@lucia80 jooj velmi rada, ani nevies jak rada by som privitala takych 5 kg naviac, aj by som si ich nalepila keby to slo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sigrid7 vitaj medzi nami tehulkami 🙂
@duracelko tak chlapcek 🙂 suuper gratulujeeem , asi je tu prevaha chlapcov sa mi zda, musime kuknut do tabulky co pise Hedka 🙂
@duracelko tak to je superprekvapko 🙂 my tiež zatiaľ nevieme, ale stále o ňom hovoríme v muzskom rode, proste mám tusak od začiatku na chalana, takze ak nám povedia o dva týždne, ze to bude baba, tak prezijem asi podobný sok. Akosi som všetko nakupovala v neutralnych tonoch a niečo aj domodra, ale nemám toho veľa 🙂
@duracelko hej chceme prekvapko. Pri malej to bolo úžasné, tiež naša vysnívaná princeznička a to prekvapko, keď sme na pôrodnej sále zbadali šušulku, stálo ozaj za to. Preto ak by to teraz nevyšlo, tak to neberiem vôbec tragicky, keďže tú pincezničku - veľkú sestru už máme. Tá sa teší na súrodenca, a tiež to bude taká malá sekera čo ho bude dirigovať 😀
@majulienka27 no neboj, ja sa hrabem 😅 a ešte aj kúsok vyššie
@henika81 krásne malé brušenko 🙂
@elienka tak sa teším že sa tu nájde moja krvná skupina a že nie som tu jediná velikááááá 😀 , koľko si zatiaľ pribrala
@majulienka27 zatiaľ 6 kg ale začínala som na 94. No a moje tajomstvo je vonku 😀
kocky, z toho priberania si moc hlavu nerobte, ved potom pri detickach a vsetkom tom zhone urcite schudneme vsetky a hlavne predsa je ze nasim drahym sa pacime aj s kilami navyse...mne cez vikend moj muz zahlasil ze tehotenstvo mi strasne pristane a ze som este krajsia nez predtym a ze si hned spravime aj druhe a tretie.... 😀 😀 😀 😀
@alena24 ja si z toho hlavu nerobím, veď som ešte mladá a na chudnutie budem mať ešte celý život, tomu ja neverím že pri deťoch zhodíme, ja som pri malej ešte priberala keď som kojila a keby že nezačnem potom držať diétu tak som na tej istej váhe, u mňa to akosi nejde tak ľahko dolu ale zato naberanie kíl mi ide hravo 😀

@pepi_petra tak to verim 😒 dufam, ze ti uz bude lepsie 😉