Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@majulienka27
ja to teda nejako strašne neriešim, ale kdeže sú tie predsavzatia, že pribrať 7Kg za celé tehu by stačilo. Uvidíme, či to vôbec pôjde samo dole.
@elienka uvidíme potom ja som pri prvom pribrala 22 takže nechajme sa prekvapiť ako dopadnem teraz
@majulienka27 ja som dokopy pribrala 4 kg a zacinala som na 69kg a som aj dost vysoka takze ked aj priberiem viac posledne mesiace, to nevadi, ved co uz. Kedy inokedy si predsa mozeme dopriat vsetko co nam chuti ked nie teraz ked sme tehotne. Mne napr kazdy stale nieco kupuje na jedenie, muz mi nosi tiez z Rakuska jedla od vymyslu sveta a nemam to srdce to odmietnut 😝 moja mama stale vari len co mi chuti takze tie 4 kg co som pribrala mam hlavne vdaka tomu. Prve mesiace som prevracala a vela casu som stravila na infuzkach bo 8 kg islo dolu takze teraz si vazim ze to v sebe vsetko udrizm a nemienim sa vobec obmedzovat 🙂 Napr vcera som mala brutalnu chut na cosi sladke a nasla som to sladene mlieko, myslim ze sa to vola Salko alebo tak nejak, no a to ste ma mali vidiet jak mi to chutilo 😅 😀
@alena24 tak ja mám chuť na sladké neustále a stane sa niekedy že už doma nič nemáme tak hľadám alternatívy, dobrý nápad si mi dala že salko??? tak to ma nenapadlo a jedno máme doma od vianoc, len viem ako by to dopadlo, neodišla by som od neho kým by plechovka neostala prázdna. Záhadné u mňa je to že keď je doma kopa sladkostí tak ma to ani nenapadne si vziať iba ak kúsok, ale keď sa minie tak som po sladkom ako besná 😀 😀 😀 😀
Teeeda baby Vám inak chutí...ja mám apertít už konečne normálny, ale na začiatku by som zjedla úplne všetko a tiež mi chutili len samé sladkosti. Teraz si už musím vyberať čo zjem, lebo mám pocit, že ma páli záha aj z vody z vodovodu... 😒 čo je úplne nanič, lebo už aj menej priberám...
Baby, ja by som teraz piekla dennodenne, kazdy den mam chut na kolace, strudle a nejake zakusky. Uz aj muz sa ma pytal, ze kto ma takto bude krmit do konca tehu?.... 😀 Ale co uz, ked je chut, treba malinkym splnit co si ziadaju 😀
S tou zahou to aj ja zacinam pocitovat, zatial nastastie nie velmi, citim to len z mlieka 😒
@macka381 ,sucitim s tebou mam to podobne.Ja mam este stale vahu ako od pred tehu,a myslim ze uz neexistuje jedlo,ktore mi neurobi kyselinu.takze najest sa s chutou a poriadne-neprichadza do uvahy.Ale rennie mi pomaha,ine nic!Este ze mam dost po prvom porode som skoro nic nezhodila,tak babo ma z coho brat 😉 !
aj ja zjem sladkeho za desiatich🙂 som zvedava čo zase vaha ukaže, doma ju radšej nepoužívam🙂
@lucia80 no je to dost penazi za porod cca 400 eur ale je to dobrovolne ale rozhodli sme sa ze si zaplatime porodnika, ja som 10 mesiacov po operacii krcka maternice tak to nechceme podcenit
@henika81 moj ma nekope do reberier ale tlaci ku koncu dna uz to dost boli ale vydrzim to , ved coby som pre toho drobceka neurobila 😀
@sigrid7 vitaj medzi nami
@duracelko gratulujem k chlapcekovi , tak dalsi chlapcek do partie 😀
@alena24 @majulienka27 uvidime ako to pojde dole s kilami 😉 ale moje dve kamosky koja a maju mensiu vahu ako ked otehotneli tak snad sa to podari aj nam
@kakakina tak rennie by pomohlo?? skúsim a uvidím..No ja som zistila, že najviac m na to zaberá minerálka FATRA, burizóny nesladené a hlavne mliečne výrobky. Ako náhle cítim záhu, dám si pohár mlieka a hned je po probléme, len najhoršie je, že za pár hodín sa záha dostaví znova 😢
@macka381 mna tak zaha palila od zaciatku aj z vody a vcera som si uvedomila ze uz asi 2 tyzdne nepali 🙂 a bolo mi povedane ze ked pali zaha tak babatko bude mat vela vlasov 😉 netusim vsak ci to je pravda
ja som tiez pila Fatru a pomahala mi a tiez mlieko ako pises ale niekto tu pisal ze Fatra nie je dobra lebo nieco obsahuje ale co to uz si nepamatam
@macka381 ,ano mne pomaha,ale na sk.sa uz nedodava,takze ak mas moznost,tak daj si doniest z ciech,alebo Polska.Aj Tums mozes,Fatra mi pomoze len na chvilocku,a mlieko mi este viac urobi kyselinu 🙂 .A z tym vlasatym babetkom?Pri prvom ma zaha palila asi od siesteho mesiaca,a bol poriadny vlasac,no teraz ma trapi snad od zaciatku,takze to bude mat snad vlasky po pas 😀 !Ale poznam aj mamicky co ich zaha palila a narodilo sa uplne bez vlaskov 😀 .Myslim,ze je to aj polohou maternice,ale potesim vas,porodom sa to skoncilo,a nevedela som co je palenie zahy 😉 !!!
Tak som si aj ja na nete nieco precitala o Rennie tabletach a rozmyslam ze si ich pojdem kupit.Je pisane ze su vhodne pre tehulky a kojace zeny.
@alena24 @majulienka27 @zuzulienka51 @zabkatt baby aj ja mam taku neskutocnu chut na sladke 😀 ale to len posledny tyzden, ci dva...ked som otehu, tak som sladke ani moc nemusela, co som sa sama cudovala, lebo inak sladkosti mam veeelmi rada 😀 a teraz je to priam neovladatelne 😀 😀 😀
No nazdar, ved ja vypijem jednu Fatru denne....ja už ani neviem čo by som pila potom, jedine tichý Rajec alebo tichá Mitická, ale tie mi idú už hore krkom a voda z voduvodu je plná chlóru, ach jaj....no a vlasaté bábätko, tak som zvedavá 🙂 manžel bol tušim bez vlasov po narodení a ja veru ani neviem, ale musim sa opytať mamy.
Tak ma napadlo, to Rennie sa dá brať stále, napríklad 2 mesiace v kuse??????
@aaddeell @kakakina @pepi_petra tak to vam baby nezavidim 😒 mna nastastie zatial zaha nepali 🙂 klop klop 🙂
A teraz som si na nete vycitala aj Gaviscon na paleni zahy....
@macka381 aj mna strasne zaha pali uz od zaciatku,ale teraz je to strasne,nemozem ani spat tak strasne ma pali a skoro kazdy druhy den uz aj vraciam az potom mi troska prejde a zaspim,mne uz snad nepomaha nic,len fatra,ale tu si dam len obcas aj to len obcas,lebo ma zasa hned boli hrdlo ☹
ahojte babulky, no mne napr aj lekarka hovorila ze Fatry sa mam radsej vyvarovat a ze ked uz tak musim, tak len nejake 2dcl denne, tiez mi vravela co to obsahuje ale nepamatam si presne. Mne pomaha Tums ale tiez niekedy ked ma este len zacina palit zaha aj mlieko /ale to asi macke moc nepomoze ked z neho ma este vacsie palenie 😒 . Ja som strasne ostala na sladke jak som tehotna, maso mi skoro vobec nechuti tak sa dotlacam strukovinami ale sladke mozem stale 😀 teraz mam 65kg a do mojich zaciatocnych 69kg mozem este 4kg pribrat takze som stale v minuse 😅 moc mi spravili tie zaciatocne nevolnosti. Dnes si planujem spravit palacinky tak sa tesim bo mam aj jahody mrazene a tie som nejedla uz ani nepamatam a chcem si ich teraz uzit ked este nekojim 😀
@pepi_petra petka ako ti je? je to uz o cosi lepsie? torecan a infuzky boli aj moji favoriti prve 3-4mesiace ale momentalne sa vytesujem ze uz nemam nevolnosti. Bodaj by to aj tebe uz konecne ustalo, drzim palce 😉
@macka381 tak to je super ze ti zaberaju mliecne vyrobky, je to o mnoho zdravsie ako akekolvek tabletky, ja mavam tiez palenie zahy ale bud si dam mlieko alebo si idem lahnut a snazim sa na to nemysliet a zaspat, zatial sa mi to dari 😉 tiez som pocula ze tie ryzove chlebicky dietne pomahaju ale tie som neskusala. Ozaj uz chodis na tu predporodnu pripravu?
Ahojte, aj mna pali zaha a to uz dost selektujem, ze co zjem a co nie, aby to ustalo. Ja som si vsimla, ze ma pali zaha od cokolaky, od suchych salam a pomarance. Uz mam dojem, ze jem len suche piskoty, alebo co mozems stale su hrianky s maslom. A tiez ze sa palenie zhorsi, ak si po jedle lahnem. No je to neprijemne, ale nejako to vydrzime.Prajem pekny den
nema nahodou niektora z vas skusenosti s objenavanim veciciek pre babo z UK? ak ano, tak kde nakupujete? ja pozeram ze je tam toho straaasne vela ale neviem ktore eshopy su spolahlive. Dakujem moc
@majulienka27 diky no len skoda ze malinke 🙂

@elienka kašľať na to ja som začínala na 87 a to mi ešte 5 kíl ostalo z predchádzajúceho tehu a teraz mám niečo pred 95 a tri mesiace ešte pred nami tak som zvedavá kam to až potiahneme