Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@aaddeell ja som si objednala také čiapočky ktoré sa viažu vzadu takže nič také ako udusenie nehrozi, ale ja by som bez šnúriek čiapočky nechcela, lebo to budeš bábu neustále opravovať, ako ono bude krútiť hlavičkou tak sa mu stále zošmykne
kocky, kupujete si aj fusak do kocika? ak ano, aky? Fleece ci ovcie runo?
@alena24 ved prave na leto nam staci deka.Je to kocik ktory sa vyraba v Anglicku a konecne som nasla MMB,takze sa da kupit uz aj na Slovensku,je to znacka BabyStyle Oyster a farba asi ta strieborna,pozri si ho na Youtube,hlavne preto sa mi paci ze sa da sportova cast otocit v smere aj protismere jazdy aj aj vanicka sa mi zda dost velka 😉
Ahojte babulky, chcem sa spytat, uz zacinate prat vecicky a chystat veci, drogeriu a tak) Ja totizto uz mam potriedene a kde co aj pokupene, este treba drogeriu a plienky dokupit, premalovat postielku, ale neviem, ci uz mam zacat, alebo je este par tyzdnov casik..))) 😵
@paula1234 vies ze aj ja uz rozmyslam ze zacnem pomalicky prat a chystat.Ved ten cas uz tak leti.Co ak nahodou skoncim v nemocnici,kto to potom pochysta.... 😝
@pepi_petra ja zasa kvoli tomu, ze uz v aprili by som chcela mat klud a pekne mat vsetko pochystane a psychicky sa pripravovat 😉
ahojte maminy chcem sa spytat ci nepotrebujete pre vase babetko /chlapca/ nejake oblecko. aj nam sa narodil syncek v maji minuly rok tak by velkosti sedeli. mam toho kopec doma a chcem sa cim skor toho zbavit. su to malinko nosene veci, niektore uplne nove . znacky bhs, c@a, next, cherokee a ine. ak by ste mali zaujem ozvite sa mi. dakujem klaudia
@alena24 fusak ti staci riesit neskor, 😉 my mame eisbarchen, da sa odzipsovat cez stred, aj spodok, nech ma vacsie dieta volne nozicky ked ma zaspinene, 😉 je to nieco taketo. 😉
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
@paula1234 ja som uz s pranim a zehlenim zacala, pri drobcovi mi to trva dlhsie, 😅 😝 okrem toho nechcem si to nechat na poslednu chvilu, stat sa moze vselico a okrem toho radsej si to porobim uz teraz, kym mi este az tak brucho nezavazdia, 😉 potom uz len nohy vylozim a pockam na termin. 😀
@paula1234 ja som akurat tento tyzden oprala a ozehlila 56 a 62 veci, aspon som videla, ze co mi chyba, tak som bola dokupit nejake 62 letne oblecko, lebo my sme nosili 62 na jesen, tak mi chybali letne vecicky, ja tiez nemam tolko casu, ako ked som bola 1x tehotna, takze som zacala uz teraz, nech sa v aprili nenahanam
drogeriu, plienky a veci do porodnice nechavam na marec 😉
@mia_m
@klba dik baby, tak ja uz si tiez zacnem prat od pondelka, maly ide do skoly v prirode, takze sa budem nudit, aspon mi rychlejsie ubehne cas a nebudem mysliet na to, ze som bez neho 1x sama doma tak dlho..))) ☹, taaaaaaaaak mi bude chybat moja lasenka mala 😵
Tento tyzden sme s manzelom upratovali kupelnu a skrinky a komodu som si vyprazdnovala, aby bolo dost miesta..))) 😉
Ahojte aj ja už vyberám kočiky a stále pozerám na nete a aj vám večer keď budem mať kľud pošlem aké som si vybrala , len záleží od toho kolko chcete investovať .Ja fusak ešte nekúpim , aj malý bol júnovy a kupovala som len v októbri hádam koncom ,dobre ste ma motivovali aj ja začnem pomaly pripravovať vecičky , len si musím poriadiť skrine ☹Ale teším sa veď aj tie prípravy su krásne ! 😵
@paula1234
@klba ja tiez uz zacnem prat a zehlit vecicky.Ja mam uz zbalene,keby ma chytili zasa nevolnosti.Dnes som dala oprat cestovnu tasku.My ideme este prerabat spalnu ,dufam ze to manzel do aprila stihne,lebo je stale v praci.
Dnes mi mala tak strasne kopala do mocoveho mechura ze som mala pocit ,ze sa normalne pocikam.,...boooze 😀 😀 😀
Ked som bola v nemocnici trosku ma chytila taka depka.Pocula som babatka a mamicky..no zacinam sa asi aj bat 😒
http://www.e-kociky.sk/?525,danny-sport-prestig... čo vravite na tento , stojí 330 eur , ak sa nebude dať otvoriť pošlem link ešte raz,chvália si ho lebo je na miestach ktoré sa najviac opotrebúvajú potiahnutý kožou
@pepi_petra aj mne tak kope do močového a niekedy mi aj moč unikne ,a nemáš náhodou niekedy taký pocit , akoby ti tlačilo dieťatko na jednu stranu -ja úplne cítim taký tlak a tvrdé ,dúfam to nie je nič zlé ,pri prvom som to nemala
http://www.malvik.sk/Kociky/kociky-kombinacie/C...
tento je krásny ale aj cena je krásna ☹
http://www.malvik.sk/Kociky/kociky-kombinacie/C... ešte raz sa pokúsim , aby sa vám to dalo otvoriť
@adka47 neboj sa aj mne sa stalo ze som si cvrkla do nohaviciek a hlavne ked si kychnem.Nosim intimky 😒 a ked vraciam tak sa aj pocikam,to mi muz potom pomaha do sprchy,pripadam si ako nejaky mrzak.
Mne tlaci na pravu stranu do rebier.Tam ma nozicky.Uz druhy mesiac.Niekedy sa neda ani sediet ani stat,ani lezat,ziadna poloha. Teraz ma velmi bolia prsia aj brusko-vajecniky,lebo mam obdobie menzesu a kazdy mesiac to takto citim.
A ten kocik je bohovsky,ale mne sa pacia 4kolky,ta 3kolka je taka divna.
@adka47 ahoj. Ja som sa chcela dnes spýtať na to iste. Mám pocit, že mi tvrdne bruško, ale lokálne len na jednej strane- vlastne tam, kde mi malé stále kope. Je to na pravej strane pod rebrami. Aj ma picha akokeby sval... A stále mám pocit takého tuheho bruska, take napnute. Neviem či to je tvrdnutie. Hovorila som o tom aj dr. Ona vravela, že aj kopance môžu drazdit maternicu a ze ta sa potom sťahuje. No a niekedy sa v noci budim, hlavne ked spim na chrbte, na stuhnute bruško. Dávam si aj magnezko, ale dajak nepomáha:(
no ja som s tymi pripravami - pranim a zehlenim zacala aj preto skor, aby som mala uz vopred vsetko nachystane keby nieco a okrem toho na jar ked uz budem riadne bruchata budeme s drobcom cele dni vonku, uzivat si slniecka 😉 nech si este riadne uzijeme spolocne chvile kym je jedinacik. 😉
inak ja pohyby citim velmi slabucke, neviem ci je to tym ze mam placentu vpredu,. 😕 alebo je babo na rozdiel od prveho kludne uz v brusku, 😅 to nas drobec sa hmyril ako cervik takmer stale a teraz sa mi len sem tam vyduje brucho,aj to sa musim sustredit a hypnotizujem brusko.
@dankakk ahojky, mne dr. hovorila nespat na chrbte len na bokoch, a pomaha to, odkedy beriem na noc 2tab magneb6 a nespim a nelezim ani cez den na chrbte tak je to ok. inak to aj maly ked sa ti tam tak kruti tak aj to mozes mat take stuhnute, lebo to si mozno prave natrafila na jeho chrbatik alebo hlavku, tvrdnutie je dost bolestive, to by si zistila.
@dankakk ja som brala magnézium päť mesiacov , lebo ma bolelo bruško,potom mi dr. vysadil , a teraz ma už nebolí , len som sa trochu znepokojovala ,kôli tomu akoby tvrdnutiu, netrvá to dlho a potom je už dobre , a keď si tam chytím bruško tak cítim , že bábo je tam tak asi je to normálne a trochu sa ma aj upokojila , keď ti to vravela aj doktorka. 🙂

@zajo79 jasne, to suhlasim, 😉 🙂 mne vychadzaju obe deticky v maji, tak mam tiez dostatocne zasoby po prvom. 😉