Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
no ja si to tiež necham až na taky 34tt kedže neviem o kolko skôr ma na cisarsky vezmu či v 38tt alebo skôr, uvidi sa podla toho ako sa rana bude rozťahovať 😒
mne sa páči velmi tento kočík:
http://www.babymarket.sk/sk/4136/2007/teutonia-...
je to teutonia cosmo, je to nemecký kočík... je ale dost drahý... no je kvalitný a velmi krásny, elegantný 🙂
rozmýslala som že kupim od ruky, ale v záruke nekupim, je taký dobrý že nikto ho nepredáva... alebo kupim nový športiak, a vaničku do 100 eur kupim od ruky... aj potom ma to vyjde na 649 eur bez doplnkov 😝
@duracelko je naozaj pekny 🙂
škoda že som ho nemala pri bianke, bol by teraz dobrý pri druhom... no pri bianke som nedostala to zvýšené pôrodné tak sme kupovali nový kočík trojkombianáciu ale do 13.tisíc sk, bol to CAM family. už ho nemáme... nebolo to bohviečo
http://shop.babetkovo.sk/index.php/akcia-kombin...
tento kočík je za super cenu 570 eur, so všetkým aj s autosedačkou!!! páči sa velmi mojmu manželovi, len mne sa nepáči nepáčia sa mi kolesá, ani trojkolka... ale je fakt za suúúúper cenu 😲 😲
@duracelko mozem sa opytat co ti vadilo na tom prvom kociku? ja som teraz kupila len tak - ze ktory sa mi zapacil - a dumam ci to nebola chyba, lebo vsetky to tu tak intenzivne riesite tie kociky - ja som nemala ani sajnu podla akych kriterii vyberat tak som si kupila bodkovany hehehe ... co je dolezite aby mal dobry kocik? 😨
@katkanova ten CAM mal takú labilnú plastovú konštrukciu, plastové hrkotavé kolieska, športová čast dokonca nemala ani bezpeč.pásy pre dieta čo sme zistili až ked sme potrebovali šport.čast...
kočík by mal mať podla mna priestrannú vaničku, aby sa nestalo že sa ti tam nesprave 4-mesačné bábo... kvalitnú konštrukciu, najlepšie z odlahčených materiálov (ja chcem totiž lahký kočík) preto sa mi nepáčia polské kočíky s nafukovacími kolesami lebo su také velké a hlavne tažké ako fras. u športového kočíka je výhodou ked sa ti dá vanička otočit v smere a protismere jazdy, nastavit. rúčka to je samozrejmost..., vanička korbička musí byt dost hlboká, a nesmie byt taká že sa pozries cez vaničku a vidiš cez nu ako cez papier (také su hlboké Dema)
niekomu sa páčia trojkolesové, s velkým predným kolesom, niekomu tie nafukovacie velké kolesá, mne sa páči taký stred ale nechcem nafukovacie kolesá...
@adka47 ja to môžem porovnať a fakt je to pravda aspoň u mňa, pri malej som ani nevedela že je v brušku len sem tam som ju zacítila, ale zato malý nemá chvíľku pokoja či niečo robím či sedím v kuse je hore a šantí sa 😀 😀 😀 , ale aspoň viem že je v poriadku, lebo pri malej som mala všelijaké myšlienky
@alena24 ja mám fusak po malej z ovčieho rúna, určite by som nemenila, je úžasne teplý, len mi vadí že je dosť hrubý a zaberie veľa miesta, takže treba mať veľkú vaničku ale inač je super
@duracelko ja tiež ešte nechystám ale nie preto že je to skoro ale preto že naše veci po malej má moja sestra, takže ani nemám čo prať, cestu si nájdeme až niekedy v apríly takže potom to už síce bude ťažké, ale čo narobím hádam to stihnem 😉
ahojte tak kontrola nedopadla dobre,idem lezat do nemocnice,mala je sice v poriadku,ale ja nie,to tvrdnutie boli kontrakcie a skratil sa mi krcok,takze mi hrozi ze tam ostanem uz do konca,ak este neporodim predcasne,som s toho nestastna ☹.Tak sa mi tu drze,ak sa mi bude dat,tak sa ozvem...
@alena24 my nejdeme kupovat fusak na zaciatok ideme kupit toto kedze je teplo, je to do autosedacky ale aj do kocika
http://www.svetmamiciek.sk/produkty/deka-do-aut...
@adka47 ten kocik danny sport som videla na zivo u predajcu aj my sme nad nim rozmyslame ale nakoniec sme sa rozhodli pre Jane
@vemako drzim palce nech vsetko dobre dopadne
ani ja este nemam vsetko nachystane v podstate skoro nic nechavam si to na poslednu chvilu ale asi sa idem pomaly rozhybat ak by sa maly nahodou vypytal skor
@duracelko este to dievcatko nie je na 100% iste, 😉 sice mi to uz 3x dr potvrdil, ale ako citam u niektorych kociek sa to pohlavie zmenilo, 15.2. mam 3D sono, tak snad sa nic nezmeni. 😅
ja som uz totiz vsetky chlapcenske veci posunula kamoske co ma podobny termin a caka chlapca, ona mi dala zase po svojej dcerke, tak snad nebude prekvapko. 😉
@adka47 uz sa neviem dockat utorka, dufam ze na 3D vsetko pokuka a babo bude ok, tie slabe pohyby ma trochu znepokojuju a dnes ma zacalo boliet na boku, uz som si dala magnezium.
@majulienka27 no presne tak , človek má potom strach či je všetko ok , a ja si už potom hladkám bruško rozprávam sa s bábom kým nekopne 😎
@aaddeell aj ja mam taku zavinovacku do vajicka kupenu,zda sa mi prakticka a teplucka,lebo s perinkou sa do vajca neda a ked pojdeme s porodnice ,kdo vie ako bude.V lani bolo pocasie vselijake.V aprili som sa opalovala a zaciatkom maja prsalo a bolo zima .Fusak sa mi zda uz velmi teply na toto obdobie,co potom bude mat v januari,ze ano....
Baby tak ja som sa dala do prania.Ako prve som dala cestovnu tasku oprat a ona to nevydrzala.Rozpadla sa mi v pracke.A to som dala na 30stupnov na rucne pranie..... 😅 a este k tomu zacalo u nas prsat,tak neperiem!!! 😠
Ake deky do kocikov budete kupovat???
@vemako drzkaj sa vsetko bude ok,uvidis.
@pepi_petra vsak ja som vcera len pozerala, ked si pisala,ze ides prat cestovnu tasku, ja by som ju tam ani nenarvala, ale zas mi to prislo celkom hygienicke 😅
u nas tiez prsi a mrzne to, no nechapem, take pocko
ja som si kupila v latkach taky detsky fleece jemnulinky potlaceny macikmi a z toho som si deky porobila, vyslo ma to okolo 4 eur a este mam taku, co sa da normalne pouzit ale aj pozapinat a urobit tak kvazi fusak z nej, taka do kocika
@adka47 nie je skaredy nam sa velmi pacil ale my sme vybrali jendofarebny gold, tie kvetinkove sa nam moc nepacili nam prisli moc vycackane ale zalezi to od vkusu, vanicka dost velka takze sa tam babo zmesti aj v zime vo fusaku a ma dofukovacie kolieska co je super , ale tak sme objavili ten Jane a je o dost lahsi tak sme sa rozhodli pre ten ,ale este sme nekupili ziadny takze mozno nakoniec to bude aj dorjan 🙂
@pepi_petra tu deku mi poradila kamaratka nevedela som ze nieco take existuje a som rada ze to uz viem , pride mi velmi prakticka aj do hlbokeho kocika
a idem sa pochvalit konecne sme objednali postielku http://www.e-kociky.sk/files/postielka_safari.jpg
mamina mi povedala ze kedze brasko sa narodil v 7 mesiaci a nepocitala s tym tak nic nemala a v tej dobe sa velmi tazko zhanali veci takze kym zohnali postielku tak brasko spaval vo vanicke a to by som nechcela zazit

@paula1234 ja este nič neprala, ani zatial nechystám ved este máme 3 mesiace času a času🙂 možno to treba robiť ale tak nejak postupne, zdá sa mi to divné ked to má už niekto všetko tip-top tak skoro pred pôrodom 🙂