icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

avenev
12. feb 2011

Ahoj neviete niekto ci ma zmysel kupovat detske hniezdo? teraz od pondelka ho budu mat v lidly, a rozmyslam nad nim.

avenev
12. feb 2011

takto to vyzera, da sa to aj rozlozit na deku.

paula1234
12. feb 2011

@avenev to je super vec a kolko to bude stat v Lidli, pojdeme omrknut) 😉

henika81
12. feb 2011

@paula1234 no dobre to vyzera len neviem cenu, a sak kuknem na net na letak 🙂

avenev
12. feb 2011

@paula1234 stoji to 29 eur.

henika81
12. feb 2011

@henika81 no uz som kukla bude stat 29.99€ aj podprsenky na dojcenie za 5.99€ sa mi zda aj tak tak dost nie ? zato hniezdo, hmm? co myslite ?

avenev
12. feb 2011

@henika81 ja cakam prve dieta tak neviem posudit. Ale citala som, ze zo zaciatku sa babatku lepsie spi v tom je to take utulnejsie, mozem si ho v tom aj preniest do kuchyne ked varim... Len ci potom bude chcet spat v postielke

henika81
12. feb 2011

avenev ja tak isto cakam prve, ale aj tak s mi to zda dost na to ze je to len latka no neviem, mne sa to tiez paci rozmyslam nad tym, by si neverila,ale ja nemam este nic kupene absolutne nic, kocik a postilke chce manzel kupovat az po porode tak sa na to dost hnevam, ale tak postielka staci aj po porode,ale kocik no fakt neviem. Ale toto hniezdocko sa mi paci tak kupim asi bez jeho vedomia nech ho tiez mam potom v kuchyni pri sebe, tak jak pises ze sa da preniest a zo zaciatkua aj tak postielku este netreba lebo bude spat medzi nami a potom sa uvidi.
@avenev

paula1234
12. feb 2011

@henika81 no mas pravdu je to dost..)))uvidime pojdem posnorit v pondelok, maly ide do skoly v prirode na 4 dni pocas prazdnin, tak si pochodim a pokukam, aj do Tesca chcem ist do Kika a tak) 😉

zabkatt
12. feb 2011

no podla mna je to tiež prehnana cena ale za tie kojenecke podprsenky sa mi to nezda vela ja som dala za moju okolo 12eur. A naš maly bol aj tak najradšej v ohradke, alebo len tak na zemi na deke, takže sa mi to zda aj zbytočne, ale samozrejme že je to každeho nazor či si to kupi alebo nie. 😀

adka47
12. feb 2011

@alena24 Ahoj , jaj u nás je tažko už som to tu aj písala idem na sono v 30tom týždni a to budev marci polovici asi a vtady sa spýtam aj na pohlavie.Tak si šikovná , keď si už tolko pokúpila normálne ma to motivuje , ale stále si poviem ešte nie lebo neviem pohlavie a už mám aj vybratú sadu do postielky aj zavinovačku k tomu ale je ružová a musim počkať čo to bude ak by bol chlapček musím zmeniť farbu na krémovú alebo modrú aj keď jej už mám dosť pri prvom .

adka47
12. feb 2011

@paula1234 V Kiku je dobrý výber aspoň mne sa páči a keď sú veci v akcii tak tam nakúpiš tak ako ja som minule kúpila pulóvrik veľkosť 56 za 2,70eur,A v Tescu tam ani nehovorím krasne veci Cherokke a kvalitné len trochu drahšie , ale oplatí sa .Tak daj vedieť ako nákup skončil a čo si si doniesla domov.papa:-)

adka47
12. feb 2011

@duracelko tak to nie , vonku musia byť vyfešákovaní!!! 😝 -naše bábiky!ajkeď na noc a na doma to je jedno

henika81
12. feb 2011

@zabkatt no presne to som si aj ja myslela tie podprdy su dobre ,len treba kuk ci aj material dobry ci su prijemne na telo , skocim v pondelok omrknut ked este bude 🙂

klba
12. feb 2011

no hniezdo v postielke je fajn, 🙂 sluzi to na to aby si babatko nedavalo rucicky a nozicky medzi tie tycky v postielke a aj proti prievanu,
mne sa ta cena v Lidli za hniezdo zda dost, 😅 aj ked to teda nie je klasik hniezdo a da sa to zopnut na tu vanicku na spinkanie, nam sa skor na prenasanie napr. do kuchyne overilo lehatko, babo pekne vidi a je pri mne, (ked zaspinkal prelozila som ho do postielky) resp. maleho sme dali na deku a na nej sa hral s hrazdickou kym som ja robila. 😉
A v tom Kik maju fakt super veci, mam to sice dost od ruky ale uz par kuskou som odtial pokupila za super ceny, kuk na foto, 😉 napr. ta deka je trochu hrubsia obojstranna a jemnulinka alebo zupanik, ten je uplne makkucky, 😵 za cca 3 €. 😉

klba
12. feb 2011

tiez sa chystam do Lidla, mne sa ich veci osvedcili, malemu tam dost oblecenie kupujem a snad aj teraz natrafim na nieco pre mimi, ten letak je zaujimavy. 😉

duracelko
12. feb 2011

@avenev aj ja nad tým hniezdom z lidla uvažujem.... babetko sa že vraj lepšie cíti v malom ohraničenom priestore, ako napríklad vo velkej postielke tak preto nad nim uvažujem 🙂 🙂 a tiež si idem pozriet podbradníky, ponožky, a kupit prebalovacie podložky tie sa zídu 🙂 🙂

avenev
12. feb 2011

@duracelko tie podlozky su jednorazove? kde napr.sa vyuziju?

duracelko
12. feb 2011

@klba ja tam kupujem pyžamká pre malú... nedávno som kupila naozaj kvalitné froté pyžamko Lupilu a makkučku deku teraz bola na valentina v akcii kremovo ruzovu, to len na prikrytie v obyvačke, a je naozaj kvalitná... pančušky sa mi tam neosvedčili, su také úzke ..

duracelko
12. feb 2011

@avenev hocikde na posteli, na sedačke v obyvačke ked tam položiš babatko, a bude teplo necháš ho trošku kopkať nožičkami aby si vyvetralo ritušu. alebo na návšteve, u rodičov ) kde nebude prebalov. pult, u doktora, ale tam chcu iba bavlnenu plienku pod dieťa 🙂 🙂

duracelko
12. feb 2011

@avenev áno jednorazové, precikajú sa a zahodia... ja som si aj prestrihávala na poly ale potom sa mi tá buničina s toho vypadávala.. a trúsila...

duracelko
12. feb 2011

@klba naozaj pekné vecičky si v kik kupila 🙂 ja som tam videla tie malinké veci, ale sa mi zdalo že to šijú velmi úzke a malinké... no pôjdem pozrieť čo majú teraz 🙂

klba
12. feb 2011

@duracelko tiez mam overene tie frote pyzamka z Lidla co spominas, 😉 nedavno ked boli v akcii som dokupila dalsie styri sady, su to dvojcisla, 🙂
u nas pod domom mali len bez patentov, (tie patenty su lepsie napr. ked kupim vacsie nezosuchuju sa z ruk a noh a vyuzije to dvojcislo dlhsie) zohnala som v inom Lidli este lacnejsie ako boli v akcii, mali vypredaj po 3 € starsiu kolekciu Lupilu, vlastne tie iste co mame doma, tak som dokupila. 🙂
Som s nimi velmi spokojna, maly je nerad zakryty, ked spi s nami vecne mi lezi nad hlavou 😝 😅 a tieto frote pyzamka su aspon teplejsie. 😉
a pancusky kupujem napr. len z Lidla, su kvalitne a teplejsie, teda tie co su na zimu, 😉 a nas maly je drobny, na nom aj tak vzdy visia. 😉

klba
12. feb 2011

@duracelko inak mne sa tiez zda ze v Kik su veci mensie, 😕 preto som kupila vo velkostiach napr. 80 a skor to sedi na mensie cislo, napr. na 62,
ja to mam dost daleko, ale spisem zoznam co chyba a pojdem tiez omrknut, urcite neodidem naprazdno, naposledy som tam kupila mojmu malemu detsky kocik, 😀 velmi sa mu pacil tak s nim teraz chodi po byte a uci sa kocikovat a opatrne v nom macka vozi, este aj cez prahy ide opatrne. 😀

avenev
12. feb 2011

a su tie veci v Kik kvalitne, mam na mysli 100% bavlna?

duracelko
12. feb 2011

@klba zlatý je tvoj malý 🙂 ked bude raz velký bude dobrý otecko 😀 aj moja sestra musela od kamošky požičať kočík pre svojho, lebo ho tiež chytilo kočíkovanie 🙂

honeybunny81
12. feb 2011

@avenev vyuzijes tie jednorazove podlozky aj pod seba v porodnici ale pozri si rozmery cim vacsie tym lepsie daju sa kupit aj pre dospelych tzv.podlozka pre inkontinentnych v zdr.potrebach.

avenev
13. feb 2011

@honeybunny81 Ako to myslis aj pred seba? Nemam s tym skusonosti tak neviem 🙂

mia_m
13. feb 2011

@avenev pod seba do porodnice, oni ti tam nebudu plachtu stale menit, tak je lepsie mat pod sebou podlozku, tu lahko vymenis

duracelko
13. feb 2011

@avenev áno do pôrodnice si kúp tie z lekárne to sa volá ludovo "podložka pod chorých"-predávajú aj na kusy vyjde kus cca 80-90 centov. v nemocnici ti dajú mozno jednu podložku, a ked sa ti stane nehoda, po pôrode sa dost krváca, vymeniš si za čistú aby neprešlo na plachtu... oni ked ti prejde na plachtu -tak ti ani nevymenia, len ti ju otočia na druhu stranu. také je naše zdravotníctvo...