icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

mathildica168
18. feb 2011

@honeybunny81 si zlata diky moc, jasne ze si pomohla... (nie vzdy mam cas citat vsetky temy a niektore som aj preskocila 😅 , tak asi aj tuto ale urcite nalistujem) 😉

honeybunny81
18. feb 2011

@paula1234 moja zlata 😀 Ale aj tak si to statocne zvladla 😅
No my uvidime v utorok co nam povie a podla toho, je mi jedno kde to je hlavne nech vysledky su ok i ked v cegyse som sa citila dobre a cedela som ze tam nic neodflaknu 😎 No nevadi nasa dr je tiez dobra ken keby si kupila lepsie sono, koza tolko pacientiek ma, sa jej cudujem.

honeybunny81
18. feb 2011

@mathildica168 jasne, chapem 😀 Aj ja som dost casto mimo z prispevkov lebo niekedy sa baby poriadne rozbehnu 😀

alena24
18. feb 2011

@paula1234 tak Vilko uz pricestoval? super, konecne ho mas doma a nemusis sa o neho bat. Zlaty ze sa ti priznal ze plakal, urcite to bolo aj pre neho tazke ale teraz ked uz bude velky brat, musi byt odvazny 😉 urcite sa na maleho tesi a bude ho vsetko ucit. ja som tiez tak ucila brata aj ked viac menej som mu robila viac zle ako ho ucila uzitocne veci 😀 mama mi napr spominala ze brat sa naucil chodit ked som ja spala bo ja ked som ho videla na nohach, hned som ho sacala a on padol vzdy ale uuuuplne vzdy na hlavu. Sa mama dodnes cuduje ze brat je v pohode ked tolko padal 😅 Ja len dufam ze nas maly nebude mat v tomto po mne povahu lebo aj ano, chudak nase druhe babo 😅

@honeybunny81 no veru, mne dala Dr. termin na velky ultazvuk az 7.3. a to uz budem v 32 tt tak som zvedava kedy ho da tebe ale predpokladam ze tiez asi tak nejak v 32 tt. Snad bude vsetko vidiet a vysledky budu dobre. Inak mne aj v nedelu na pohotovosti vsetko kontrolovali, aj babo a merania a dokonca aj prietoky /aj ked na to je este skoro, Dr. sa chcela ubezpecit ze je vsetko ok/. A co sa tyka toho ultrazvuku co ma nasa Dr, veru mohla by si pri tolkych pacientkach uz kupit novy a snad ho vyuzijeme aspon pri druhom tehu 😉

adka47
18. feb 2011

@mirka5633 a aku značku si si objednávala ? z obchodi či z netu? ja som pozera 😉 la kočiky aj na českých stránkach sú omnoho lacnejšie a je aj poštovné a dovoz zadarmo , hneď ako budem vedieť pohlavie objednám aj ja už sa teším

macka381
18. feb 2011

@alena24 @honeybunny81 aj tá naša Dr. má v DCA taký staré sono, ešteže ju napadlo poslať ma tie povinné soná do TN Cegysu, takže už sa teším ako o dva alebo tri týždeň uvidím maličkého 🙂 Tiež nechápem, prečo ked je tam pacientiek až až, si nekúpi riadne sono.

mirka5633
18. feb 2011

@adka47 objednala som danny sport prestige 2011 farbu lily . v okoli ho nikde nemali tak som ho objednala cez net z www.svetkocikov.sk robi tam mila pani ktora mi aj vyplnila objednavku cez telefon a vsetko mi poslala na email. dnes sme ho objednali a v pondelok ma prist a dovoz mam tiez zadarmo . K tomu mam zlavu na predlzeny fusak na zimu ked bude maly väcsi sietku proti hmyzu tasku zadarmo a este aj parfem nejaky dostanem 🙂 objednala som si trojkombinaciu a cele ma to vyslo 380€ takze v pondelok som zvedava v ake to pride ... 😝 uz sa tesim

henika81
18. feb 2011

ahojte, vidim ze preberate kociky a co hovorite na tento?? a na postielku??? 🙂 http://www.e-baby.sk/product/kombinovany-kocik-...
http://www.e-baby.sk/product/komplet-vybava-pos..., co vy na to? oplati sa to??

henika81
18. feb 2011
simonka99
18. feb 2011

@henika81 mam skusenost s vibracnym lehatkom,ale vibraciu sme pouzivali malo-mne samej to bolo neprijemne a malemu tiez 🙂 ale lehatko samotne sa osvedcilo velmi.

zabkatt
19. feb 2011

my sme najviac využili tu hojdačku fisher price 😀 ale mame aj lehatko a tam bol menej, no keby sme maly len jedno tak stači aj to🙂

henika81
19. feb 2011

@simonka99
@zabkatt diky baby za nazor, potrebovala som poradit ako sa rozhodnut som dost nerozhodny typ 😀

adka47
19. feb 2011

@henika81 to lehátko je super vec, ja som ho využívala naplno , keď som varila dala som si ho k sebe a on sa na mňa pozeral a bol spokojný , že ma videl , aj v ňom zaspával ja ti ho len doporučujem , ani som ho nepredala takže teraz pri druhom ho určite využijem tiež.
Kočík je tiež pekný,aj postieľka sa mi páči -ja budem teraz pri druhom kupovať silnejšiu zostavu postieľky , lebo pri prvom som kupovala slabú a malý ju celú dolámal , keď v nej skákal 😝

duracelko
19. feb 2011

@henika81 ja mám kočík Hauck condor golfáč, je lahký a má malé kolieska. no neviem si predstavit mat ho ako hlboký kočík.. má fakt takú lahšiu konštrukciu a ten tvoj malibu má strašne malé kolieska... neviem aké vaničky robia, ale zdajú sa mi malé...

duracelko
19. feb 2011

@henika81 ja si tiež myslím že postielku radšej kvalitnejšiu.. zvlášt ak plánujete este dalšie deti a určite ju este využijete 🙂

adka47
19. feb 2011

@mirka5633 Sú to pekné kočiky a som aj rada že si si ho objednala , aspoň mi napíšeš ako vyzerá v skutočnosti ,a nevyšiel ťa vôbec draho .Joj aj ja by som už chcela objednať v marci sa do toho pustím určite , dneska ideme na nákup , chcem kúpiť plienky ,a vlhčené utierky v dózičke a potom už budem do nej len dokupovať , kupujem zatial také veci ,pri ktorých si nemusím vyberať farbu a v marci sa pustim do nakupovania kočíka a postielky -nech je to už tu!!! 😉 Ozvy sa mi , budem sa tešiť

duracelko
19. feb 2011

@henika81 ja mám letátko Peg-Pérego hracie s melodiami, aj so strieškou. ale malá v nom nechcela byt ked bola babetko necitila sa dobre na zemi ked mna videla hore pobehovať.ale teraz ked je velká, si donho lahne hojdá sa a pozerá rozprávky 🙂 ešte sa donho zmestí, dúfam že ho nepokazí kým sa malé narodí, bolo tiež dosť drahé...

adka47
19. feb 2011

@duracelko Veľa mamičiek , čo obzerám kočiky volia aj takú kombináciu ak majú starší kočík po prvom , že si konštrukciu nechajú a kupujú len vaničku , ušetria a je to aj pekné ,samozrejme zančka musí byť taká istá,tak ty nejdeš kupovať kočik máš po maličkéj?

duracelko
19. feb 2011

@henika81 my mám takéto lehátko len potah vo vnútri je sivý s guličkami, ale je drahý stojí teraz 122 eur...

adka47
19. feb 2011

A ešte sa vás spýtam -idete si kupovať aj prebaľovaciu podložku ?myslím takú na postieľku čo sa dá pripevniť ,ja som to pri prvom nemala preto sa pýtam aké mate skúsenosti,?

adka47
19. feb 2011

@duracelko veľmi pekné!!!!!!!!! 🙂

duracelko
19. feb 2011

@adka47 ja mám ten golfáč je červený vo vnútri s guličkami, nie je vhodný pre chlapca. a ako vravím neviem si predstavit hlbokú vaničku na nom. no ten môj golfáč je polohova.do uplneho lahu takže babatko by sa v nom cez leto dobre vyspalo aj ked by bolo v golfáči 🙂

duracelko
19. feb 2011

@adka47 ja som mala kupenu len tu prebalov. podložku nad postielku su tam také uchytky nôžky drží to tam neposúva sa to. len ja som malá a musela som prebalovať dobre že nie na špičkách 🙂 ja chcem už teraz len prebalov. plast.pultík. je to praktické dám si tam veci do tých poličiek, a je tam aj vanička lahko presunieš celé do kupelne a okupeš bábo...

adka47
19. feb 2011

@duracelko a tá podložka neničila postieľku?

duracelko
19. feb 2011

@adka47 nie nemáme postielku zničenu 🙂 🙂 je to dobre vymyslene

duracelko
19. feb 2011

@adka47 taká najlacnejšia stojí cca 15 eur

duracelko
19. feb 2011

@adka47 aha aku peknu som našla disney, internetova cena 18,30 eur 🙂 🙂 pre inšpiráciu

henika81
19. feb 2011

@adka47
@duracelko dikes baby za rady ocenim kazdu skusenost, ste zlate 🙂

aaddeell
19. feb 2011

ja rozmyslam nad prebalovacou podlozkou na komodu, ale videla som aj tuto na postielku a netusim co je lepsie 😖
poradte ak s tym mate skusenost

adka47
19. feb 2011

@duracelko no presne takuto som mala na mysli , aj pekné si našla to už hej ,asi si kúpim , lebo máme malú spálňu a postieľka musí byť v detskej a tam je poschodová posteľ -myslím , že sa mi bude lepšie prebaľovať na postielke ,ďakujem duracelko 😉