Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@myzma noo, ja som sekciou rodila aj prveho a tiez kvoli tomu, ze som bola 6 dni po termine, bol dost velky a dlhy, mam uzku panvu, tak sa dr.rozhodol pre sekciu a potom po sekcii povedal, ze dobre spravil, lebo som nemala vyvinute porodne cesty a aj tak by som skoncila na sekcii, keby sme sa aj pokusali 😒 , no a teraz dr.moja povedala to iste a na uzv velkom som bola u dr.pri ktorom som rodila prve, tak a on tiez povedal, ze asi sekcia aj podla prveho porodu, ale ze to bude riesit v polke aprila) inak maly bol celu dobu otoceny hlavickou dolu az teraz sa pretocil, tak neviem) dnes som mala poradnu je tak isto a aj dr.povedala, ze zacneme riesit od dalsej poradni ktoru ma 23.3. cize o mesiac, inak vsetko oki sme vacsi o tyzden aj 4 dni cca) 😉 😵
@jankaslamka aj my sme tak dohodnuti s mojim, povedal, ze v 36 tt sa robia prietoky a ze vsetko na prietokoch dohodneme) 😉 😵 , ale ze hocikedy mu mozem zavolat, kedze mam jeho cislo)
ahojte🙂 chcela by som sa Vas opytat kedze sa maj uz blizi ze co obsahuje zatial vasa vybavicka... a hlavne co by mala vybava obsahovat v tych prvych mesiacoch🙂
zacala som pisat rigo, ale skoncila som na druhej vete.... tehotenstvo mi berie silu a motivaciu 😒
@dankakk no v noci mam aj ja uplny pokoj, to som rada, ze sa aspon vyspim, zatial si to uzivam. a cez den to tiez nie je ziadne rodeo, len sem tam kopancek, alebo sa len tak hemží. 🙂 no ale ten vajecnik ma uz bolel asi pred mesiacom-mozno uz aj dvoma ale to bolo na pravej strane a teraz ma zase na lavej. ale vtedy som nemohla poriadne ani nohu zdvihnut. uf, este 3 mesiace... dufam ze to vydrzime a zvladneme 🙂
@adka47 🙂 to som este nepocula akurat prvykrat od teba 🙂 ja na poveri neverim zatial ho mam doma kym mi nepride manzel co sa pokocha aj on a potom ho odnesiem k mojej babke byva hned vedla 🙂 a uz mam v plane zlozit postielku nabuduci tyzden 🙂 nemala by som to aj tak doma kde dat a obchadzat to este dva mesiace sa minechce 🙂 ale som velmi spokojna 😀
@maria411 Ahoj no ja som si objednala tento DorJan Danny Sport Prestige 2011 Flower lily objednala som si trojkombinaciu : vanicku,vajicko,spotrovy kocik k tomu sietku proti hmyzu a taku foliu do dazda za 380€ vyzera super a som spokojna 🙂 Ja som sa tiez nevedela rozhodnut ked som pozerala kociky ale na tento som pocula len same chvaly je moderny pekny a mne sa paci 🙂
@mathildica168 mne tiez tvrdne hlavne vecer, a tiez rano, a niekedy sa i v noci zobudim na ten divny pocit, dufam, ze je ale inak vsetko ok, lebo malinka je dost ziva, kopka a mrvi sa, dakedy mam pocit, akoby robila kotrmelce 🙂 , zajtra mam poradnu, tak som zvedava...
@anna249
..aj ja som počula aj negatívne ohlasy na Trnavsku nemocnicu...Porodníka si asi nebudem dojednávat! Kto bude mat službu,tak ten ma hádam odrodí🙂)
@weronika187 pozerala som teraz ten kocik na nete a je fakt moc pekny, nevies poradit, kde ho maju, lebo zatial som ho nasla u vselijakych internetovych predajcov, ale nie v "kamennej" predajni 😒
@anna249 zial neviem, i ked by som rada pomohla 😒 my sme ho tiez objednavali z netu a predtym sme ho "nazivo" nevideli, ale kedze boli nan len same dobre referencie, tak sme ho objednali. A veru nelutujeme 😀 Je fakt super a ta zelena farba je v skutocnosti ovela krajsia ako na nete 😉
@anna249 mne len vecer...a potom ked dlho chodim. ale tomu sa uz snazim tiez vyhybat... ved nie je to uz co to byvalo, uz sme v pokrocilom stadiu, treba sa setrit... aj ked na take jarne dlhe prechadky som sa velmi tesila, ale neviem ci ich budem este vladat potom absolvovat... 🙄 🙄 🙄
@anna249 v kamenej predajni na SK ho nenajdes, rozpravala som s pani co distribuje kociky na SK nechce ich dat do obchodov lebo od nej ziadaju predajcovia dvihnutie cien aj na nete a povedala ze ten kocik sa predava hlavne na vychode a tam by ho drahsie uz nepredala
tiez sme chceli ten kocik preto to viem ale rozhodli sme sa nakoniec pre iny
Baby tak ja som sa vratila z nakupovania.Kupila som do postielky plachtu,teplomer,ruzovy dudlik,taky sme este nemali 😅 a dve kojenecke podprdy.Joooj aky mam stoho dobry pocit 😀 😀 😀
@weronika187 No super ja som tiez velmi spokojna ja mam hnedy a vyzera ako cokolada 🙂 tiez si ho objednavala cez net? No uz sa len tesit kedy ho vyskusame v terene hehe 😀
@adka47 no ja cakam na manzela nech mi ju este pretrie a zlozi ked pride buduci tyzden z prace 🙂 nech sa trosku angazuje 😉 mozno mu to uz aj dojde ze ide byt tato 🙂 hehe postielku som mala a ostatok som si dokupila tento tyzden mi prisla aj sada obliecok s baldachýnom a s volanikom 🙂 takze uz mam vsetko len to pozehlit 🙂 a nech to uz mam hotove
@anna249 Ja mam ten isty z netu zo www.svetkocikov.sk a tiez som ho nikdy nevidela a nelutujem je super a teraz tam maju aj akciu ... objednala som ho v piatok a vcera mi prisiel takze rychlovka 🙂
@mirka5633 ano, tiez sme objednavali z netu 😉 aj my sme uvazovali nad tym hnedym, ale nakoniec sme sa rozhodli pre zeleny 😀 veru, uz len ist kocikovat 😵
@pepi_petra paradicka toto nakupovanie pre chrustikov 😀 a uz mas vsetko, ci este nieco potrebujes dokupit?
@aaddeell a aky kocik ste nakoniec vybrali? 🙂
@weronika187 Jane Nomad mam ho v albume
@aaddeell pekny kocik ste vybrali 😉 uz ho mas aj doma?
@weronika187 tak este postielka nam chyba,stale vaham aku kupit,raz taku vyberiem potom inu 😀 .Este bavlnene plienky,odsavacku na sopliky a fakt len drobnosti.Ty uz mas vsetko?
@pepi_petra nie, nemam 😒 postielku mame, to sme uz kupili aj s oblieckami a vsetkym, co k tomu patri 😀 ale este nemame biele bavlnene plienky (len tie obrazkove 🙂 ), taktiez odsavacku na sopliky, ani prebalovaci pultik a vanicku a nejake drobnosti.. Ked sa stale neviem rozhodnut, ci kupit prebalovaci pultik, alebo radsej komodu a na to tu prebalovaciu podlozku.. neviem, co je lepsie? 🙂
@weronika187 ja budem mat prebalovaci pultik urobeny z pc stolika 😀 a plus mam kupaci boxik s prebalovacou castou. asi tak no 😅 Ale ja by som volila komodu s prebalovacim pultikom co su original.
@weronika187 nie kocik budeme mat doma v maji
@pepi_petra my sme dnes objednali postielku safari mam ju v albume videli sme ju v obchode je super , da sa nastavit vyska ako chceme matrac 🙂
@weronika187 my sme kupili komodu v Ikei a na vrch kupime prebalovaciu podlozku a ked bude maly vacsi tak bude mat komodu v detskej izbe takto sme to vymysleli
@paula1234 ahoj, super ze drobcek je v poriadku a vidim ze tiez budete mat riadneho chlapa 😀 ja tiez ratam s tym ze maly bude vacsi a ved ani nema byt po kom malinky 😉 som sa ta chcela spytat, ty mas na porod zajednaneho lekara? Ak ano, tak koho? Ja som pocula ze v TN nemocnice sa neda zaplatit porodnik ale neviem ci to je isto pravda. U mna to zatial vyzera na prirodzeny porod ale vsetko sa moze zmenit behom par sekund takze to beriem s rezervou.
@pepi_petra @aaddeell diky za radu 😉 asi to urobime tiez tak, ze komoda s prebalovacim pultom spolu, bude to praktickejsie 😀
@aaddeell krasnu postielku ste vybrali 😵 😵 😵 este aj s mojou oblubenou zirafkou 😀

@saeda oni tam maju tie poradne inak ako maju ordinacne..takze ono sa to asi zistit ani neda bohuzial ..len si tam zavolat a opytat sa..ale tak ked mas uz dohodnuteho tak potom rovno zavolas jemu a on ti povie..ked je zazmluvneny lekar tak on si objednava na presnu hodinu svoje pacientky.. len ked ides do vseobecnej tak si beres ciselka a cakas kym na teba pride rad.. ja som s mojim dohodnuta, ze sa mu ozvem cca v 33-34tt a od 35tt budem chodit k nemu a ze sa dohodneme rovno na poradni