icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

honeybunny81
25. feb 2011

@jankaslamka ja som sa rozpravala priamo so zamestnancom spolocnosti co odobera pup.krv v cechach, povedal ze problem nie je v tom, ze je to nizke percento (ale predsa) ale ze oni maju problem s uskladnenim, ze sa to niekedy po roku vyhodi a ty ani nevies. Mam viacej takychto info na zaklade ktorych sme sa rozhodli ze nie, ale mas pravdu, kazde percento sa v pripade choroby babatka rata, dufam ale ze ziadna z nas to nikdy nebude potrebovat 😨
Je to velmi zlozita tema, vsetko ma pre aj proti.
@pepi_petra
Ked vymyslite ako to upevnit ten baldachyn daj vediet, my sme v koncoch lebo by sme s postielkou radi hybali a nie na pevno uchytit. 😀

pepi_petra
25. feb 2011

@honeybunny81 ani mi nebudeme si davat pupocnu krv,je to dost penazi a vela krat sa stalo ze vypytali za to peniaze,ale odber sa nepodaril,alebo malo tej krvy sa zobralo,co sa stalo nasim znamim.Jasne Peti ked budeme mat vymyslene dam ti vediet,ale skor ako v aprili to nebude,lebo moj muzik si tak dava zo vsetkym nacas,ze stoho silim.... 😀

macka381
25. feb 2011

@jankaslamka asi máš pravdu, že pravda je niekde uprostred 😉

dankakk
25. feb 2011

@honeybunny81 na lacno som mala 4,94 (bolo v norme), hodinu po glukozovom napoji 10,70(v norme), dve hodky po 9,39 ( to uz bolo nad normu), moc bol stále čistý. Dostala som glukomer a meriam, dnes po ranajkach to bolo ok. Snáď ozaj pomôže dieta 🙂

honeybunny81
25. feb 2011

@dankakk tak si to skus merat aj ked sa ti podari zjest nejake sladke, kamoske tiez stanovili tehu cukrovku a vobec ju nemala, len pocas toho testu sa to nejako poondilo. Ved uvidis, dieta funguje perfektne a po porode urcite zmizne. Ale tu dietu ti nezavidim , ja bez sladkeho nevydrzim 2 hodiny! Drzim palceky, nech to vydrzite, a uz len 2 mesiace 😅

zabkatt
25. feb 2011

čo sa tyka tehotenskej cukrovky absolutne žiadnu dietu by som nedržala, aspon nie tak že vôbec, mame mojej tiež povedali že nič nemôže chudera stresovala cele tehotenstvo stale si pichala do prsta a merala kolko ma psychicky bola na dne a bolo to na dve veci......... ☹ už nikdy by taku chybu nespravila sa riadiť v tehotenstve takymi vecami len čo bola zdeptana a po pôrode to pomynulo zo dna na den. Niektorí lekari vôbec tento test neuznavaju a maju moje plus 😝

aaddeell
25. feb 2011

@macka381 @alena24 ani my si nejdeme dat urobit odber pupocnikovej krvy pisali o tom aj v casopise zdravie myslim ze v decembrovom , ale rozmyslala som nad tym ze darovat ju by bolo fajn
@pepi_petra co sa tyka pupocnikovej krvy tak kamaratka rodila v horuckach a mali zaplateny odber a peniaze sa im vratili nakolko nebol mozny odber
ja idem pochvalit svojho manzelika prave sklada komodu pre babatko 😵

aaddeell
25. feb 2011

kedze vacsina z nas su prvorodicky tak pridavam par clankov o kojeni 😉
http://dojcenie.wordpress.com/prve-chvile-s-bab...
http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=kolostru...
http://anielik.scot.sk/e107_plugins/content/con...
ttp://dojcenie.wordpress.com/2010/09/15/preco-dojcit-alebo-myty-a-skutocny-vyznam-dojcenia/
http://sites.google.com/site/dojceniemamila/stl...

duracelko
25. feb 2011

@pepi_petra no vidíš na poslednú chvílu, ale prídeš z pôrodnice až bude všetko porobené uvidíš 😀 😀

mathildica168
25. feb 2011

@alena24 ani my si nejdeme dat spravit odber pupocnikovej pre vlastnu potrebu, ale do verejneho registra by sme chceli darovat.

adka47
25. feb 2011

@aaddeell som druhý krát tehotná , ale rada som si prečítala tvoje príspevky , veď človek sa stále učí,aj ja som si veľa o dojčeni čítala aj si čítam , chcela by som kojiť veľmi aspoň dva roky -to by som bola so sebou veľmi spokojná a myslím , že aj babo-musíme byť silné a veriť si , že to vieme a naučíme sa to 🙂

arusska
25. feb 2011

no mne dnes dalsia kamoska porodila a tretia ma termin o tri tyzdne, tak tu medzi nimi ostanem ako posledny mohykan. Strasne im zavidim ze to uz maju za sebou...

pepi_petra
26. feb 2011

@duracelko jaj kiez by si mala pravdu.Ale stale muzovi hovorim co a ako chcem,on len poslusne prikyvuje 😀 tak neviem.
@arusska aj ja by som to uz chcela mat zasebou,lebo je to des co ma vsetko trapi.
Baby nebudite sa v noci na navale horka?Ja sa zobudim ze mi je hyc,spotena a funim ako slon...no hruza.A nez si vecer najdem polohu na spanie trva to aj 3 hodiny.Teraz ma zacali boliet klby a nohy ako keby som cely den jazdila na koni,chrbat ani nehovorim.
Ale zato mam krasne sny.Sniva sa mi ze malu prebalujem a utieram jej ritulku a obliekam ju .V tom sne je taka naaadherna...... 😅 😅 a nakoniec sa zobudim ze mi chyba masticka na ritku a baby ja ju fakt este nemam kupenu!To je sranda...musim dokupit.....hahaha

paula1234
26. feb 2011

@pepi_petra nic si z toho nerob, ja z drogerie nemam tiez nic, myslim, ze to staci aj koncom marca, okrem prebalovacich jednorazovych podloziek, vaticiek do uska, vloziek do podrpdy a teplomerika do vody nemam nic, oblecko mam uz poprate a zacinam zehlit, to mam asi v pohodke, este mi chyba vybavicka do porodnice a snad to bude vsetko, manzel zacal premalovavat postielku tento tyzden, tak hadam do konca marca ju pojazdnime, chcela by som mat uz zaciatkom aprila mat pochystane, kedze tam budem mat prietoky a dr.povedal, ze od polky aprila zacneme riesit moj porod, kedze malinky bude vacsi...))) 😉 😵

aaddeell
26. feb 2011

@pepi_petra horuco byva aj mne manzel povedal ze kurim 😀 a tiez sa v poslednej sniva kazdu noc nieco , snivalo sa mi o malom ze mu bola velka ciapocka a mal az po bradu takze som ho vobec nevidel 😀 a dnes v noci som prvy krat mala krce v lytkach , co sa tyka bolesti krizov tak ani nehovorim pripadam si ako stary hypochonder 😎 vcera som koza upratala cely dom a vecer som sa nevedela ani pohnut, takze si za to mozem sama
@paula1234 co sa tyka kozmetiky som na tom presne tak ako ty ale fakt netusim aku znacku mam kupit 😕

pran
26. feb 2011

Ahojte dievcata, uz som sa tu hlasila niekedy pre Vianocami, ale bohuzial vas nestiham. Sice som uz na PN od januara, ale stale je co robit, mam este jedneho synceka 4,5r, manzel stale pracuje, ja s malym sama... Budem sa snazit viac zapojit. Zacala som plavat minuly tyzden, lebo na tej PN som sa velmi "zmlandarvela" a pribrala, mam vychadzky len 2x2 hodiny, to je akurat na odvoz do skolky a na nakup ☹ No ale v skolke ma ucitelka vystrasila, ze by som nemala uz chodit to bazenu, ze tam nieco chytim. Co si o tom myslite?

pran
26. feb 2011

Ja nemam nachystane v podstate este nic, len vybrate pidi vecicky po malom a nieco malinko dokupene. Nemate niekto zoznam co si nachystat? Dakujem.

pran
26. feb 2011

@aaddeell ja pouzivam Babylove z DM pre maleho dodnes, je cenovo prijatelna a neobsahuje ziadne parfeny, konzervacne latky, ani vazelinu (ropny povod). Potom sem tam nieco z prirodnej kozmetiky Welleda.

paula1234
26. feb 2011

@aaddeell presne ako pisala @pran aj ja chcem pokupit z DM-ky znacku babylove, nieco z toho pouziva aj starsi syn na kupanie a je to fajn, niekedy aj ja pouzijem, napriklad sprchovy sampon, ked si holim nohy a ine, je to jediny sampon po ktorom nemam vyrazky..))) 😉 , takze asi tak, chcem vyskusat aj ich plienky a mokre vreckovecky 🙂 , ja dost nakupujem kozmetiku z DM-ky) som s nou spokojna, ale pustim sa do toho az koncom marca) 😵

duracelko
26. feb 2011

@adka47 mne sa na druhý krát podarilo dojčiť do 21 mesiacov, aj to som malú chcela už sama odstaviť, ona by cucala aj dalej... tebe sa to tiež podarí, predsa druhý krát, je druhý krát... budeš skúsenejšia 🙂 🙂

duracelko
26. feb 2011

@pepi_petra ja som sa pri bianke ked som ju čakala - zobudila uplne spotená a vyplašená že nemám este odsávačku do nosa 😀 😀 takéto sny sa zvyknú snívať tehotným maminám je to sranda 🙂 🙂

macka381
26. feb 2011

Jaaj babulky, tie zlé sny, tak to já mam na dennom poriadku, stále sa mi nejaké bludy snívajú, až sa začínam obávať, aby to nebola predzvesť niečoho zlého, ale snažím sa radšej na to nemyslieť a myslieť pozitívne. 🙂

pepi_petra
26. feb 2011

@macka381 ja ani zle sny nemam.V tom sne som stastna a vsetko je tak pekne.Len ze mi chybala masticka na zadocek a vtom sa zobudim a proste ju naozaj este kupenu nemam 😅 .

Dnes som bola v Taku prisli mi poukazky na 50,30,20,10% zlava a tak som tam kupila tricka pre malu. A v Tescu jedny opalovacky za 1,25euro. 😅
@paula1234 Mne este tiez vela veci chyba.Vsetko som vzdy konzultovala s muzom,ale teraz musim vsetko sama nakupit,lebo podla neho je cas na vsetko.Mysli si ze som asi slonica a budem tehotna dva roky. 😀
@aaddeell ale ja ti mam take navale horka,ako ked mavaju zeny v prechode.Vraj to mam sposobene hormonama.
@pran moja dr mi doporucila sa len sprchovat,vraj aby som nechytla zapal a kvasinky.Co som citala ale clanky na nete boli rozporoplne.Jedny radia plavat a druhe zasa vziadnom pripade.Ja by som sa radsej vyhla kupaniu.Radsej cvic na fit lopte atd.Neriskovala by som to.
@duracelko a teraz sa ti nesniva nic?Mne stale len ako ju prebalujem ,alebo chystam do kocika.... 😵

pepi_petra
26. feb 2011

Kocky,tak pred chvilou tu boli svokrovci a toto mi priniesli,co na to poviete???

adka47
26. feb 2011

@duracelko a prvé si nekojila?21 mesiacov to je pekné !!!a kojila si tak , že si vôbec nedokrmovala?a potom čim si začala a kedy asi?🙂

adka47
26. feb 2011

@pepi_petra jedno ti poviem:je to veľmi, veľmi pekné a od svokrovcov milé🙂 už nech je tu májjjjjjjjjjjjjjjj

pepi_petra
26. feb 2011

@adka47 dakujem....no moj styl to nieje,asi tak 😒

paula1234
26. feb 2011

@pepi_petra aj mne sa ten kosicek moc paci, brala by som ho..))) 😉

pepi_petra
26. feb 2011

@paula1234 😀 😀 😀 ako pekny je to ano,ale nie moj styl,mam inu predstavu....ja osobne....pre postielku si aj tak pojdem!!! 😝 😝

paula1234
26. feb 2011

@pepi_petra ved to nemusis pouzivat ako postielku, postielku budes mat samozrejme, a tento kosicek si nechas napriklad v obyvacke a bude tam malinka buvat len cez den a v noci s vami, aj moja svagrina to tak robila a povedala, ze je to super vec, nemusela maleho stale prekladat) 😉 😵