icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

lucia80
4. mar 2011

ahojki. tak čo to tu čítam, že tehotenské hormóny. Nebojte kočky, takéto stavy sú normálne, veď tehotenstvo je záťaž nielen pre telo ale aj pre dušu. Ono to všetko o chvíľu pominie. A až keď zažijete dovolenku so svojimi drobcami, až potom budete vidieť, čo je naozaj krásna dovolenka. Bude už o niečom inom, ale bude pre vás tá najkrajšia 😉
@monika00001 krásne fotečky, budeš mať pamiatku
@mystery7 neboj, ani ja ešte nič nechystám, začnem tak o dva týždne keď nastúpim na materskú, dúfam že sa nič nepritrafí skôr

eviitka
4. mar 2011

baby,chcem sa opytat-mam v tom chaos troska-ak nemam vybrateho gynekologa,chcem proste rodit pri otm,kto bude mat vtedy sluzbu,tak mam vobec chodit do vybranej porodnice na kontroly mesiac pred porodom aj tak?je jedno ku komu?ci stale mam ostat u svojho gynekologa?tomuto trocha nechapem..a kto rodil v Tt a vie mi poradit dorbeho gynekologa na poradne msiac pred porodom?

eviitka
4. mar 2011

@anna249 no moj zabudol na sex uz pred 4 mesiacmi a podla mna je to jedna velka vyhovorka,ze sa boji,ze ublizi dietatku..proste na mne nic pritazlive uz nnie je..sere ma to,ale kaslem nanho,predsa sa mu nebudem doprosovat..internet existuje a som si sebestacna..ja mu to vratim neskor..

paula1234
5. mar 2011

@honeybunny81 no uz to lepsie nebude, budeme fucat ak medvedice, a to este necele 2 mesiace predomnou, uz teraz si pripadam ako gula a to som pribrala 8 kg, ale darmo mam 78 kg a to nie je malo, ale este teraz si pamatam, ked som pri malom pribrala 21 kg ake to bolo narocne, hlavne posledny mesiac a spanok, nevedela som ako sa mam otocit, teraz sa mi spi pohodlnejsie...dufam, ze to tak vydrzi, snazim sa) 😵 a zjavne sa ma malinky fajn, ked tak pekne pribera) 😅

aaddeell
5. mar 2011

@lucia80 @mystery7 ani ja nemam este nic oprate zda sa mi to skoro, zacnem s tym zaciatkom aprila a este mi chybaju nejake veci do vybavicky
dnes ideme po postielku hura tesim sa 😀

grolina
5. mar 2011

@zojka05 ahoj, aj mne tvrdlo brucho isla som kôli tomu k doktorke, dala mi magnezium a lezat ale ja som mala maleho natlaceneho dost dole a trodku skrateny krcok maternice co moze sposobit otvaranie tak ma poslali do nemocnice, bola som tam mesiac, pichali mi magneziove infuzie ale po mesiaci to bolo stale rovnake, nastastie som sa neotvarala tak ma pustili domov. Doktorka hovorila ze ked sa babo hybe vtedy je to normalne, a ked sa nehybe tak v norme je 10 tvrdnuti za den. Ale ak ta pri tom aj boli brucho tak chod radsej k doktorovi, to by nemalo.

avenev
5. mar 2011

Ahoj, kedy najneskor pre terminom sa prihlasujete k detskemu lekarovi?

monika0001
5. mar 2011

ahojte kočky..
Bože vy toho popíšete za jeden deň.. ja to nestíham čítať 😔

Ďakujem za pochvaly fotiek 🙂 Veľmi sa mi páčia.. prvý krát sa sama sebe páčim na fotkách 😝
A to ešte keď mi uch dodajú upravené....

peti si sa pýtala ako sa cítim.. ťažko mi je.. ledva sa hýbem už. Nevládzem už nič robiť 😀 MMM sa mi smeje, že v 9 mesiaci sa ani na wc nedostanem 😀
už ani nikam nechodíme. ledva som to fotenie dala.. 😀

kočky taak rada by som vedela ako sa máte ale táák veľa je toho popísaného, že by som tu musela sedieť dva dni aby som to dočítala aspoň z polovice ☹

monika0001
5. mar 2011

jaaj a chcela som sa spýtať- beriem tri krát denne magnézium, ale aj tak m,i brucho tvrdne a také kŕče dostávam do nôch, že dva dni potom neviem chodiť ☹
Máte s tým niektorá skúsenosti, že čo na to pomáha?

pepi_petra
5. mar 2011

@mia_m nakupy ani nenosim ,lebo somnou chodi muz a co kupujem ranajky a drobnosti to mam obchod hned cez cestu.
@honeybunny81 Nosis tazke tazky?Ja prave ze vobec.

@aaddeell ja som dnes zacala prat aspon jednu varku,ked uschne pozehlim a potom zasa dam prat.Najprv tie do porodnice co mam poperiem.Lebo za 3 tyzdne sa ani hybat nebudem vediet a cim dalej domace prace su pre mna unavnejsie .Tak nech v aprili sa nehonim.A je navyse pekne pocasie svieti slniecko 😀
@monika0001 toto mam aj ja stymi krcami.Niekdy dostanem v noci krc do obidvoch lytok naraz,az sa mi plakat chce.Ja si davam magnezko a ked sedim vykladam si nohy.Vzdy pri sedeni.Iny zazrak ja na to nepoznam.ALe nozky ma potom bolia ako keby som lietala po schodoch cely den.

avenev
5. mar 2011

@pepi_petra A aku velkost si beries pre babatko do porodnice? Ja chcem tiez prat, len neviem,ci nemam este vymenit 56 za 62 velkost. Lekar mi povedal, ze je vacsia,ale ze to je v ramci normy.

pepi_petra
5. mar 2011

@avenev no to mam dilemu aj ja.Ja mam aj 50,56.A 62 uz nieje velke? 😒

majulienka27
5. mar 2011

@pepi_petra @avenev 62 je podľa mňa veľké, moja malá mala 3800 a 53 cm, bola dosť veľká a z pôrodnice sme šli v 56, síce skoro sme vymenili za väčšie ale do pôrodnice stačí, zas až také veľké deti dúfam že nebudeme mať aby sme hneď potrebovali 62 😀

alena24
5. mar 2011

@pepi_petra
@avenev kocky, mne kamosky odporucili vziat 56, 50 je dost malinka tak pokial nebudete rodit nejak moc pred terminom, 56 by mala stacit 😉

mne sa dnes podarilo urvat zips na bunde /jedina co nebola vypasovana/ takze vidim to tak ze v pondelok nabehnem do obchodu a nejaku si kupim bo uz mam depky z toho jak mi vsetky kabaty a bundy su v pase male. To je nevyhoda toho ze som si vzdy vsetko kupovala vypasovane 😖

alena24
5. mar 2011

@monika0001
@pepi_petra babule, mne Dr poradila na krce v nohach marhule, mozu byt aj susene a aj zavarane tak vyskusajte a tiez kazdy vecer studena sprcha na lytka, popripade skuste aj konsku mast. Nozky moc nemasirujte. Mne pomaha ta studena sprcha bo som mavala krce take ze som az plakala. Muz bol zo mna na prasky ale ted je to uz ok 😉

moniq83
5. mar 2011

Ahojte, chcem sa Vas opytat aku kozmetiku na kupanie a olejcek po kupani ste kupovali pre svoje babetka... 🙂

alena24
5. mar 2011

@eviitka Evka, ja tiez nebudem mat porodnika hlavne pre to ze v TN sa neda zajednat tak nemam na vyber 😅 mne Dr hovorila ze od 36 tt sa chodi kazdy tyzden na poradne do nemocnice na ambulanciu a vysetri ta vzdy lekar ktory ma vtedy sluzbu. Ja sa upokojujem tym ze v TN su super doktory takze by to malo byt fajn. 😉 Snad budes mat v TT vacsie stastie na lepsieho porodnika ako na toho gynekologa co mas teraz 😉

moniq83
5. mar 2011

A co sa tyka velkosti oblecenia do porodnice, moja kamoska mi povedala ze kupovala najmensiu velkost 50, a aj to bolo na jej malu velke...takze ja urcite beriem aj 50ku aj 56ku a uvidi sa... 😉

moniq83
5. mar 2011

je tu niekto z Ke a okolia?

pepi_petra
5. mar 2011

@alena24 Ja chystam 50 a 56 velkost a uvidim ktore bude dobre.
Marhule ja nemozem kvoli cukrovke,ale tu studenu sprchu vyskusam 😉 aj konsku mast.
@majulienka27 ja si tiez myslim ze 62 je velka uz.Ale vecicky nachystam tak aby aj muz vedel zbalit keby nahodou velke mimi. 😅

katkanova
5. mar 2011

ahojte dievcata,
aj vy ste stale take unavene??? ja uz neviem co so sebou, este ma caka vyse mesiaca v praci a normalne zaspavam nad monitorom ... ked sa nedajboze dostanem do postele neskor ako o polnoci, na druhy den som uplne nepouzitelna. pijete niektora kavu? ja som sa snazila prestat ale takto sa to fakt neda - bud kava alebo mi klepne hlava na klavesnicu 😒 no a ked si tu kavu dam, maly zas tak tancuje ze mam vycitky svedomia ... kolko zvyknete spavat?

majulienka27
5. mar 2011

@moniq83 ahoj ja som z KE okolia, si tehotná?

mathildica168
5. mar 2011

ja tiez este neperiem ani nezehlim... tuto fajn robotku si necham az ked nastupim na matersku 😀 a tiez este nemam pokupene vsetko, ale postupne sa to uz hromadi 🙂 buduci tyzden ideme prerabat detsku, tak uz budem mat hlavne kde vsetky tie vecicky skadovat, lebo zatial ich ani nemam kde mat a mam to v nasej skrini v krabiciach.
Do porodnice si tiez planujem nachystat 50 aj 56... ale myslim, ze 56 je tak akurat... no ved uvidime, keby bolo treba ine, manzelicek donesie...
tie stahy, co ste tu pisali som mala aj ja, ale zatial len raz take, ze sa mi pravidelne opakovali asi 20 sek. trvali potom zase prestali a potom sa zase vratili... a to bolo ked som bola na takej dlhej prechadzke a uz sme sa vracali domov... tak mi to zacalo... normalne som mala zo zaciatku aj strach, ze to su uz kontrakcie, ked boli take pravidelne. ale potom sme prisli domov a hned som si na chvilku lahla a potom to prestalo...
@avenev akurat vcera som sa rozpravala s kamoskou, ze ona sa bola dohodnut s detskou lekarkou nejak mesiac pred terminom... tak asi aj ja tak nejak pojdem. mesiac alebo 3 tyzdne pred terminom.
@alena24 😀 😀 😀 takze predsa sa nevyhnes kupe novej bundy... alebo potom uz len to vrece s dierami. som zvedava ako dopadnem este ja... zimne este donosim, ale u mna bude problem s tymi jarnymi... 😀 😀 😀

monika0001
5. mar 2011

@pepi_petra
@alena24 - Ďakujem kočky...
studenú sprchu vyskúšam, ale tie marhule ani ja nemôžem ☹

@moniq83 - my sme kúpili niveu...

čo sa týka oblečenia ja som zbalila do pôrodnice 56.. radšej väčšie ako menšie.. 50 mám doma iba zopár kúskov čo som dostala inak som nič také nekúpila.

@alena24 - ja bundu už dáávno nezapnem 😀 svokra mi požičala taký kabátik ako pončo. mmm tomu hovorí Batman 😀

monika0001
5. mar 2011

čo sa týka žehlenia a pranie som už všetky veci do 3 mesiacov a zopár kúskov aj do 6 oprala a ožehlila. Po tom čo som musela ísť do nemocnice som sa zľakla a nechcem to nechať tak. Kto by to potom , ak by sa niečo stalo, popral a ožehlil? Takto som si to sama pekne pripravila a keby sa niečo stalo nemusím sa báť o to kto to urobí... teraz mám problémy s tvrdnutím bruška a strašné kŕče doň dostávam.. bojím čo mi povedia. KeĎ to predýcham prejde to.. ale musím predýchať inak to bolí ako šlak...

simonka99
5. mar 2011

@moniq83 kozmetika-na zaciatok do vodicky ziadna-iba osvedceny recept mojej maminy-trosku praskoveho septonexu a olejcek Johnson po kupani(alebo Aviril-ak mi ho niekto donesie zo Slovenska 🙂 )

avenev
5. mar 2011

@alena24 Aj ja som z TN, a k akemu detskemu lekarovi budes chodit?

honeybunny81
5. mar 2011

@avenev alenka nie je priamo z TN. 😀 my budeme chodit ku Gavendovi, mam vela skvekych referencii a vedla polikliniky aj byvame, cize mame na skok. 😎 ty chces ist komu? A vypada to tak ze sa stretneme v porodnici 😀

paula1234
5. mar 2011

@honeybunny81 a berie este Gavenda? Lebo ja som pocula, ze uz nove pacientky neberie, my sice k nemu chodime s Vilkom a budeme aj s Adamkom 😵 , lebo vraj ti co su uz neho, tak berie surodencov, ale nove nie, ale vsak znamosti funguju, 😉

paula1234
5. mar 2011

@simonka99 nam sa napriklad Johnson neosvedcil, maly sa mi vyhadzal z tejto znacky, po par dnoch, tak som ho vsetok hodila do kosa a pouzivali sme klasiku od Avirilu) Teraz planujem Babylove, pouzivam ju aj u starsieho 😉