icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

avenev
6. mar 2011

@paula1234 to je strasne, vdaka za radu. Pojdem sa spytat ku Gavendovi, ked nie tak k tej Menhertovej.

avenev
6. mar 2011

@alena24 mame tam znamu lekarku. A ja som pocula chvalu na trenciansku nemocnicu, je tam vela dobrych lekarov, tak uvidime ako nam to vyjde.

majulienka27
6. mar 2011

@mandy29 tak možno ak budeme mať veľké šťastie tak na seba aj natrafíme, a bruško už máš riadne veľké a pekné 😉

majulienka27
6. mar 2011

@alena24 ja upratovanie už tiež nezvládam na jeden šup, povysávať všetko naraz ani náhodou, to by som už bola na celý deň odrovnaná, po kúskoch každý deň niečo aby to ako tak u vás vyzeralo 😀

aaddeell
6. mar 2011

ani ja uz nevladzem upratovat
a najhorsie je to s curanim ideme von idem na wc este ani nezamkneme dvere a uz mi treba zase manzel je z toho na nervy 😎
prave sme poskladali Adamkovi postielku , mali sme to v plane tesne pred terminom ale nevydrzali sme to 🙂

mandy29
6. mar 2011

@aaddeell pekné bruško...my budeme dávať dokopy postieľku až koncom mesiaca, kedy nám ju budúci krstný donesú a dojde aj sada do postielky...

ja som si teraz pripravila pre istotu tašku do pôrodnice,kebyže náhodou, bo nechať to na mm by som nechcela, on by mi doniesol také veci že by som sa chytala za hlavu 😀

mandy29
6. mar 2011

@majulienka27 no možno aj hej..i keď ja mám ciťák že malý príde na svet koncom apríla 🙂

pepi_petra
6. mar 2011

@mipolka no musim vydrzat,tak ako ostatne.Ale dnes nas svokrovci zobrali do pizzerie na obed a svokra ma cez tyzden nevidela a ked ma zbadala,ze ake mam velke brucho ostala s vyvalenymi ocami stat.... 😀
@mandy29 no bundicku mas na paradu.Brusko mas krasne a velke 😀 😀 😀 ja som si dnes obliekla kabatik,ktory som este minuly tyzden zapla a dnes vobec.Ale isli sme autom ,tak som si ho nechala 😝

@majulienka27 @alena24 baby fakt ta domacnost je teraz tazka.Uz aj ked si chcem vlasy umyt,tak jedine cela vo sprche,lebo zohnut sa do vane a vydrzat je problem .Ja mam doma morciatko a uz je vonku trava ,tak chodim k jednym na zahradu ,maju tam taky zraz-kopcek, aby som sa nemusela vela zohybat tak tam jej trham.Ked ma niekto vidi z okna musi mat dobru srandu 😀
@aaddeell krasne brusko 😅 😅 😅 ten problem s curanim mam aj ja.Najprv sa idem vycurat,potom sa obleciem ,obujem a znovu curat.Muz ide vytiahnut auto a ja sa vraciam od zamykania dveri znova na wc.Prideme niekam a znava wc.Aj vecer lahnem si na spanie a este nemam najdenu polohu a uz znova curat....tolke kilometre co nachodim na nas zachod....ale radsej teda to cikanie,ako grcanie..... 😵

moniq83
6. mar 2011

@mandy29 v Saci budem rodit...

eviitka
6. mar 2011

@katkanova Kati,ja unavena nebyvam vobec,ale do roboty nechodim,fungujem doma na 100%- domacnost + pes vencenie 4x denne na 30-60 min..Kavu pijem stale,ale 3 v 1,co za plnohodnotnu kavu nepovazujem,ale to mnozstvo koefinu mi pomaha a chyba mi,ked si nedam...spavat chodim vzdy o polnoci a vstavam o 8,30,pravidelne. skor sa mi nexce a dlhsie nevyspavam,lebo uz sa citim leniva a ze mi neico z toho dna ujde..

hoota
6. mar 2011

ahojte mozem sa pripojit? doteraz som sledovala temy na MK viac menej pasivne. som z BA, mam dva terminy 7.5. a 13.5. 🙂 Inak sa uz neviem dockat maja, v poslednej dobe so mnou tak lomcuju hormony, som strasne podrazdena, vybusna a unavena.
urcite ste tu nejake baby z BA, poradte prosim kam idete rodit? ja sa vobec neviem rozhodnut, chcela som ist do ruzinova, ale dnes mi mama povedala, ze pocula ze ruzinov je najhorsi.

katkanova
6. mar 2011

@eviitka no som zvedava ked zostanem doma ci bude daky rozdiel - lebo takto po praci sa snazim este aspon trosku sa hybat, prejst sa alebo zacvicit, a ked k tomu este daco upracem a navarim, som jak vyzmykany citron ... tak dufam ze potom bude lepsie 🙂 som rada ze si hriesnica a kavickujes so mnou - ani ja sa snazim nepit viac ako jednu taku slabu s veeeela mliekom, no bez nej by som veru asi rovno dostala vypoved 😀 inac spavat a vstavat chodis presne v case ako ja 😉

eviitka
6. mar 2011

@katkanova Kati,urcite to bude rozdiel,ked ostanes doma,predsa v paci mas inu zataz,ako doma pohodu,aj ked domacnost da zabrat,aspon mne..robim vsetko ako doteraz s umyvanim schodov,dlazky,vysavanie,prasenie diek a pod...priatel pracuje,cize ja musim zvladnut domacnost,hoc aj den pred porodom🙂)polezim si hodinku pri Dr.housovi,potom cvicim,a vecer zas lehnim pir telke.kava musi byt,je to ritual a urcite to babu neublizi.dufam,ze rezim zdedi po nas-+teda pravidelny,nie tie hodiny spanku🙂)ozaj a co cakas?

majulienka27
6. mar 2011

@aaddeell krásne bruško, dosť narástlo od minula, mne za mesiac iba o 2 cm podrástlo 🙂 , každý mesiac sa meriam vážim aby som mala prehľad

majulienka27
6. mar 2011

@mandy29 ja by som sa tiež nebránila keby to prišlo skôr, také dva tri týždne by boli super. Moje prvé prišlo dva týždne skôr čo som veľmi uvítala, tak možno sa scenár zopakuje aj keď vtedy to bolo dievčatko a teraz to bude chlapček, a môže to skončiť presne naopak, len aby som ešte dva týždne neprenášala 😀

majulienka27
6. mar 2011

@pepi_petra ja mám s čúraním zatiaľ pokoj, nemusím často ani v noci. Stačí mi večer a potom až ráno, zatiaľ to takto je no uvidíme do kedy, nič s tým neurobíme treba len vydržať 😉

majulienka27
6. mar 2011

@moniq83 ja som prvé rodila v Šaci a bola som spokojná, teraz som sa rozhodla vyskúšať starú, aj keď viem že je veľa veci ktoré mi budú chýbať, ktoré som mala v Šaci, ale na tých pár dni sa to hádam bude dať vydržať. Dúfam len že nebudem sklamaná a nebudem si to vyčítať, ale čo narobím človek sa učí na vlastných chybách 😉

katkanova
6. mar 2011

@eviitka my si to s priatelom delime - on vari a ja umyvam riady, on do pracky nalozi ja vylozim ... ale veru uz sa tesim az budem doma - s radostou to aj sama setko porobim, len nech uz do roboty nemusim 🙂 no nas maly asi bude zmateny po kom zdedit denny rezim, lebo ja som ranne vtaca a drahy zas pred jedenastou ani oko neotvori ak nemusi 😀 ale to si aj tak asi nevyratame ze ako nam krpci budu spat - oni nam to este vysvetlia 😉 budeme mat chlapceka - dufam ze pekneho okateho po tatovi 😀 vidim ze vy dievcatko - spokojni ? 🙂

eviitka
6. mar 2011

@katkanova nie Kati,aj my sme chceli chlapceka,lebo vsetci z rodiny maju dievcata,chceli sme byt prvi so synom..co uz,sme zakliati...snad druhy bude alebo treti.kebyze ja robim,tiez si delime povinnosti,ale zial..on je tiez taky typ,co o 22ej spi,a cez vikend by prespal aj obed.

aaddeell
7. mar 2011

@hoota ahoj ja idem rodit na antolsku , poznam vela bab co rodili v ruzinove a stacilo mi co som pocula a par kamosiek rodilo na antolskej , ale precitaj si temy porodnica ruzinov a porodnica antolska utvoris si sama obraz 😉
@majulienka27 ja sa vazim ale nemeriam sa a zacinam byt pekne nemotorna a to mam este pred sebou skoro 3 mesiace 😅

pran
7. mar 2011

Ahojte dievcata, docitala som si par stranok za posledne dni co som nebola. Rada pocujem, ze je to normalne byt nemotorna v 7.mesiaci uz, lebo ja som strasne. Pri prvom som bola uplne v pohode do 36tt (potom som uz rodila), tak to nepoznam a som z toho na nervy, ako mam este vydrzat 2 mesiace.

Pekne bruska mate, ja mam len 2 fotky s bruskom, pritom vela kamaratok profi fotografiek (aj sama som), ale vobec sa na to necim s terajsou vahou ☹ Budem lutovat potom.

Ahojte kosicanky, tiez budem od leta, po sestinedeli balim deti a hura k mamci. Manzel sa uz asi tiez tesi, ze bude mat chvilu klud 😀DD (hlavne ked nam tu maly strasi kazdy vecer do 22h).

Prosim opet o zoznam co do porodky nachystat, pokial niekto ma.

mandy29
7. mar 2011

@pran no poviem ti že ja mám pocit že za tento víkend som zase nejako pribrala a o nemotornosti už ani nehovorím... 😀 ponožky si dať už ani sama neviem, obúvať ma obúva polovička 😀 😀 niekedy mám tak zviazané topánky akokeby som ich vo zveráku mala 😀 ale snaží sa 😉
super že budeš v lete v Ke, teším sa strašne na leto, na tie prechádzky, budem si to užívam naplno....a kde mamka v Ke býva? A ako dlho sa chceš zdržať v Ke?

monika0001
7. mar 2011

ahojtee

@hoota - ahoj.. ja ti na Ružinov tiež nepoviem nič dobré... 😔
Ja idem na Kramáre.. najlepšia voľba momentálne. Antolská to je skoro ako Ružinov.. ale zasa sú kočky ktoré si ju chvália..

@aaddeell - kjáásne brušeno 😵 😵 😵

@pran - ja ani nie, že som nemotorná ale nevládzem vôbec nič robiť už. Ani obed neuvarím bez prestávok. V sobotu varil mmm lebo ja som nič nevládala. Poriadok som robila na etapy 😀

monika0001
7. mar 2011

@pepi_petra - to s tým wc ako keby som o sebe čítala .-D
ale presne ako píšeš radšej toto ako grcanie 😀 Juj musím si hneď zaklopať.. už som týždeň negrcala 😀

aaddeell
7. mar 2011

@monika0001 dakujem moni ja ti pochvalim tie tvoje nadherne fotky budes mat krasnu pamiatku 😉
baby prosim poradte kde si mam kupit dobru kojenecku podprdu uz som ich tolko vyskusala a nic normlane som mala D kosicky a teraz je to vacsie ale ziadna mi nesedi co som do teraz kupovala ☹ okrem podprdy z lidlu ta je fajn ale mam len jednu a zevraj ked sa mi spusti mliecko tak prsia budu este vacsie

pepi_petra
7. mar 2011

@mandy29 mne vcera svokrusa povedala ,ze chodima ako kacica-nasiroko 😀 tak pri chodzi musim davat nohy viacej k sebe 😀 Stymi ponozkami...pana beka to je makacka.Celkovo sa pobliekat je hotova drina a ked idem zo sprchy som narobena ako kon.A nehty na nohach ostrihat,to pomlcim.
@monika0001 ja sa z vracanim drzim co som dosla z nemocnice(4 tyzden),ale vela krat mi uz bolo mizerne a napina ma.Vzdy to nejako vladzem rozdychat. 😉 zatial.

Ja uz som zacala prat druhu varku veciciek 50 a 56 velkost.Prvu varku sa chystam prave ozehlit 😅

pran
7. mar 2011

@mandy29 Budeme v Kosickej, kde byvate vy? Pravdepodobne uz natrvalo, najprv ja s detmi a na Vianoce by sa uz natrvalo mal presidlit aj manzel, tak uvidime ake bude spolunazivanie s babkou (zatial je to idylka, ked sa vidime par krat do roka 😀) Hlavne budeme v dome, neskutocne sa tesim, ako budem moct maleho davat spinkat v kociari na zahradu, teraz sme v byte v centre mesta a to je horor, nie je tu nic pre deti, na vychadzky autom.

@aaddeell ja som kupovala koj.podprdy v Tescu, tu ich znacku F&F, su prijemne bavlnene, maju dobre vyriesene odopinanie kosickov a za par korum. Ja som v podprde aj spavala pokial som kojila, prsia sa mi extremne nezvacsili, boli rovnake ako v tehu, ale su tazke ked je v nich mlieko, co mi nebolo prijemne bez.

mandy29
7. mar 2011

@pran no my sme momentálne na Furči...celkom som si tu zvykla...bývame v takej pokojnej časti....
Tak to je super, budeme môcť niekedy vypadnúť na prechádzku do mesta... 😉 😉

aaddeell
7. mar 2011

@pran dakujem za tip pojdem sa tam pozriet 😉

pran
7. mar 2011

@mandy29 Urcite, budem sa tesit.