Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@alena24 tak super 😵 , aj ja idem na poradnu za 2 tyzdne to budem 34 tt a dr.mi bude tiez brat krv na vsetko a stery z posvy, na vsetky pliagy, robi sa to kvoli porodu) 😉 , no a som zvedava, ci mna posle do cegysu na prietoky, ale asi ano, ked aj v 30 tt nas poslala, vasa dr.si to robi asi vsetko sama, za to su prachy..))) 😉 , ale neviem si predstavit, ze mne by to robila moja dr.na tom uzv s obrazovkou 20x20 cm, kde ledva nieco vidim, ale ona si vzdy na nom kontrolu polohu, srdieco a este aj ozvy doplerom..))) 😵
Ja som si vcera v DM-ke dokupila drogeriu a plienky, flasky, dudky a ine veci, este mi zostavaju veci z lekarne pre drobceka a za 2 tyzdne chceme skocit do Ikei na nejake veci, ako su paploniky, obliecky, vanicka a tak a potom este pre mne v zdrav.potrebach a mozme sa v aprili balit) 😵
@paula1234 no vidim ze sa uz pomaly pripravujete na Adamka 😉 my sme tiez drogeriu dokupovali v DMke, a uz len take male vychytavky nam chybaju. Miska, a vy budete chodit po 36 tt do nemocnice na poradne ci k svojmu? Nasa si spravi asi prietoky sama tak snad to zvladne, nema zas uplne najstrarsie sono ale v Cegyse sa mi to ovela viac paci, uvidime 😉 a ved je aj jedno kde ich spravia, hlavne aby ich spravili dobre a maly mal dostatok vyzivy. 😉
@alena24 avoj no vy ste uz velki, super !!! 😀 No a teraz vam nebrala krv ? Lebo ja mam ist teraz o tyzden v utorok, to budeme 32 tt a okrem velkeho sona nam bude brat krv, moc posielat na rozbor a tiez stery. No a na tie prietoky sa opytam, je dost mozne ze v 36.tt nas uz posle do poradne v nemocnici takze by to urobili tam. No ved uvidime 😅
@honeybunny81 presne 😉 brala nam aj krv a chcela nam robit aj stery ale kedze mi ich robili pred dvomi tyzdnami na pohotovosti, tak mi ich teraz nerobila a spravi mi kontrolne v 35tt. Dokonca nam po strasne dlhej dobe robila aj sono, tak som videla drobca. Inak, ona je taka strasne zlata a mila. Pekne maleho popozerala a poukazovala mi vsetko. A ako sa mate s Tanickou? Poslucha maminu? 😉
@paula1234 som zvedava ako to bude u nas ale tiez predpokladam ze budeme tiez chodit do nemocnice 😉 sa tam mozno stretneme 😉
@mandy29 ja si topánky ani neviažem, iba nasuniem na nohy a idem, len treba dávať bacha lebo noha v tom nie je moc pevná 🙂
@aaddeell
@monika0001
vdaka za odpovede, no je tazko sa zorientovat, asi ide casto o individualnu skusenost, niekto si pochvaluje a iny povie ze nikdy viac..
teda teraz najviac premyslam nad tou antolskou, kramare su mi akosi cudzie, nepoznam nikoho kto tam rodil..
@majulienka27 kebyže som mala botasky tak fajn, ale teraz v zime mám také vyšše zateplené trekové topánky...to by vyzeralo kebyže som si nechala len tak 😀 😀 ale pevne verím že jak hlásili oteplenie od piatku, tak sa to aj udeje a už budem môcť len nejaké botasky ablebo také niečo jednoduché na obutie 😉
@alena24 jej tak to ste už ale riadne veľký 🙂
@mandy29 no tak to by sme brali asi všetky keby to oteplenie aj prišlo, hoci si asi nebudem mať čo obliesť, myslím tým jarnú budnu, ale s obúvaním to bude ľahšie
@alena24 takže tebe pri vyšetrení zistili streptokoka??? Na predpôrodnej príprave nám hovorila, že sa musia nasadiť antibiotiká pred pôrodom, aby sa to neprenieslo na malinké. Ja idem za týžden na stery, tak som zvedavá čo sa tam objaví zase mne. Ale tuším ešte v 36. týždni sa robí vyšetrenie na streptokoka??
Na tie prietoky sa opýtam svojej dr. či ma pošle do Cegysu alebo do nemocnice....
@macka381 presne, robia sa aj v 36tt, aj mne to hovorila ze mi daju infuzku s antibiotika pred porodom, nejak moc sa tym nechcem znepokojovat, vraj to ma vela tehotnych 😒
@majulienka27 no veru, to sme, ved uz mam aj co robit nosit ho vsade so sebou 😀
@aaddeell - ja si kupujem podprdu tu pod domom u kamošky.. som spokojná ale zas ja mám malinké citrony 😀
@pepi_petra - ja mávam také obdobia keby mám dva týždne kľud a potom týžden vraciam a pod.. 😀
@alena24 - superr 😵 😵 😵 😵
Ja som zvedavá koľko bude mať naša herečka, ale ideme na poradňu až bud. týždeň.. pred týždňom mala cca 1300 g 🙂
A hej hlavne že sa to zistilo a budú to riešiť. Držíme palčeky 🙂
@paula1234 - do Ikei? Keď už budete tak blízko tak tam je hneď babyland.. majú tam pekné veci a dobré... 😉
@hoota - ja zasa veľa ľudí a ležala som teraz týžden tam.. najprv som sa tam nechcela vrátiť ale iba zo strachu ale idem tam 😀
sestričky super... lekára si zaplatím tak ten bude tiež v pohode...
@eviitka to ma trosku ukludnuje, ze nie som jedina bez sexu, po tom, co tu ine kocky pisali, ako sa naopak musia premahat, ked ich muzickovia dostanu chut... ja sa uz teraz citim ako velryba, okrem brucha som nabrala najviac do zadku, stehien, ramien a pod pazuchami (pripadam si ako nejaky sumo-zapasnik, co nemoze riadne pripazit) a do tvare... tak som to chcela minuly vylepsit aspon zmenou ucesu z dlhych na kratsie, no ale nepomohlo to, akurat mam este väcsiu depku ☹ Inak mame rovnaky termin a tiez patrim do TT, tak sa mozno i stretneme v porodnici, ak si to nase dievcatka nerozmyslia inac 🙂 Pocula som, ze Dr. Hlavata je fajn a este nejaky mlady porodnik, ale meno si nespomeniem, tak ked zistim od kamosiek, dam Ti potom vediet.
@alena24 takže veeela tehotných, no ani nehovor, dúfam, že sa to u mna neobjaví...... A ty si sa rozhodla pre epidrálku, ked ti budú brať krv kvôli tomu??? TAk to som vôbec netušila, ja že ju dajú každému ktosi zažiada a zaplatí. Inak v IL nemocnici ju nedostaneš len tak, že ty chceš, musí o tom rozhodnúť lekár....ale ja o nej neuvažujem nejako...
@monika0001 diky za tip, urcite nakukneme) 😉
@anna249 a inak je zoznam veci do porodnice aj na stranke www.tehotenskakalkulacka.sk, 😉
@alena24 jaaj, tak jasne potom. My si ideme vsetko zliznut bud.utorok teda a opytam sa co sa bude diat dalej 😀
Tanicka sa ma dobre a ked vidim co niektore baby musia preskakat tak ja sa radsej ani nestazujem 😀 Spanok stoji sice za houby ale to uz nejako zvladneme.
Som zvedava kolko vazime lebo pri tom co ja pozerem to moze byt zaujimave, uz mam plus 13 mozno aj plus 15 kg, ale obliect si este mam co 😀
A do nemocky od 36 tt takze mozno sa veru aj stretneme, aspon si tanicka obzrie oboch Adamkov !!!! 😀

tak dnes sme boli na poradni a drobec ma uz 1850 gramov a je nadherny, zdravucky a strasne zivy. Este aj pocas sona ma kopal 😉 kontrola az o 3 tyzdne a vtedy nam vezmu krv kvoli epiduralke 😉 to uz budeme v 35 tt. Jeden jediny problem je a to streptokok, tak nam budu musiet pocas porodu dat infuziu aby maly nedostal zapal pluc. Vraj nic strasne, hlavne ale je ze sa to zistilo.
@honeybunny petka, o cegyse a prietokoch nepadla rec a akosi som sa na to zabudla spytat a kedze idem na kontrolu v 35tt asi mi ich spravi nasa doktorka, kedy ides do poradne ty?