Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@loveforever, poslem ti link na jeden clanok, tam je to vcelku vyvsvetlene, zalezi od toho kedy si mala ovulaciu. 🙂
a s tymi dvojickami tazko povedat, najlepsie ti povie dr, prip. spravi krvne testy kvoli hladine hormonu,
ked som bola prvy krat tehu cakala som dvojky, hned na prvom sone cca okolo 8 tt mi to povedali, aj fotku dvoch tych vakov mam, ale jeden bol uz prazdny a samovolne sa vstrebaval, vobec som nekrvacala, len ma trochu pichalo podbrusko,
vraj je dost caste ze zena caka dvojky a zostane len jeden plod, v rannom stadiu ani zena velakrat nevie ze cakala dvojicky.
ale nemusis sa obavat, musis este pockat, poznam tiez jednu babu co jej vysiel test skoro, aj jej rychlo stupala hladina hormonu a obavala sa ci nebudu dvojicky a nakoniec to bolo len jedno mimi, aj ked ja by som pristala aj na dve naraz, stale tajne dufam. 😉
@hedka17 dakujem pekne hedka17, dobre si to vymyslela s tou tabulkou 🙂 dufam, ze tam vsetky uspesne zostaneme az dokonca...ved vies,netreba zakriknut..ale tesime sa velmi..
vidim ze si "uz"v 9tt...mozem sa opytat kedy ste to oznamovali, ak uz vobec? a uz mas nejake tehu priznaky? lebo ja akoby som ani nebola tehu..co je hadam aj dobre, lebo mi nie je zle..zatial 🙂
@klba dakujem pekne za odpoved.. ja som bola tiez ten pripad s prvym tehu.. boli dvaja ale jeden sa vstrebal.. takze to poznam .. ja by som vobec nebola proti tomu aby boli dvojicky a este dievcatka.. 😀 bola by sranda.. manzel ma v rodine az dvakrat,... 😀 svokrina mama a svokrov ocko su z dvojciat.. svokrovci dvojicky nemali.. tak mozno my.. 😉
a uz ste to niektore oznamili rodine?? my si to vychutnavame zatial iba dvaja.. 🤐
@loveforever, no s tymi dvojkami to mame podobne, 😀 moja babka mala dvojicky, potom moja mamina, ja som totiz z dvojiciek, 😉 ale vtedy este nebolo sono, ju cele tehu svrbelo telo a az pri porode zistili ze ma v sebe mrtvy plod asi od tretieho mesiaca, tak mam aj v rodnom liste napisane ze som prve dvojca, takze mam dost velky nabeh ze vyjdu opat dve, ako nevadilo by mi to, len zhanat ten dvojkocik by mi asi zabralo dost casu. 😀
a ja som to este nepovedala svokrovcom, mamina uz vie, ona je moja dovernicka, ocino nevie, byva daleko, tak mu poviem az ked bude po 3.mesiaci, zatial som sama opatrna, dost sa obavam toho prveho trimestra. 😅
no a vie to aj moja 18 rocna neter, ona to planovanie prezivala so mnou, cele prazdniny chcela brat maleho na prechadzky, ale on je dost besny tak sa ho bojim niekomu bez mojho dozoru davat, tak si teraz moze uzit kocikovanie cez dalsie prazdniny 😀
diki baby, ani este v podstate neviem, v ktorom tyzdni som, lebo to pocatie je take zahadne aj ked podla poslednej menst. by to mal byt 6 tt. No uvidime ako to pojde. Som rada, ze sa tu zalozila takato tema a mozeme sa spolocne tesit, aj ked sme este urcite vsetky opatrne 😀
Uz som nedockava, kedy pojdem k doktorovi 🙂 Vy ste boli v ktorom tyzdni po prvy krat, resp. kolko dni od poslenej menst.?
@pami2 aby sme si urobili tabulku napadlo klbu :°) ,kedze som pn uz 3 tyzdne neostavalo nam nic ine len na zaciatku povedat rodicom,ze cakame kedze byvame momentalne u nich(my svoje byvanie prerabame)vtedy som bola v 6tt,dufam,ze vsetko prejde v poriadku a uz sa nedozvieme ziadnu zlu spravu. Je mi z toho potom tak smutno,ja som sa strasne rozcitlivela ako som tehotna a posledne 2 tyzdne mi nebyva akosi dobre,ale dam si cipku a trocha to zaberie,nastastie nevraciam aj ked niekedy ma poriadne natahuje. Niektore dni su fajn a niektore take, ze ma natahuje ked zacnem len jest vtedy mi pomoze teply caj a je to lepsie. Inac skoro cela rodina to vie,kedze moje sestry su take vacsie papule,tak co uz len nech je vsetko v poriadku. Prva to vedela moja mamina,lebo kontaktovala doktorku,aby som ju navstivila a potvrdila tehu,kedze som nemala jej cislo a uz nebyvam v RK. O tyzden mam ist na kontrolu a ak bude vsetko vporiadku dostanem aj tehu knizku 🙂 . Hovorila,ze mi bude brat krv na testy a spravi dalsie sono, male uvidime po 2x a budem si pytat aj foto. Jedno uz mame doma v albume a o tyzden ho dam aj na net. A ty uz si to vravela niekomu?
@tara_ ja som si spravila 2x testy na teho a raz mi vysla druha ciarka slaba, neskor som si spravila druhy test a uz to bolo viditelne, tak som isla k lekarka, moja mala dovolenklu, zobrala ma druha a ta to potvrdila, ale bolo to este strasne skoro, nebolo poriadne nic vidiet, tak som isla k mojej lekarke o 10 dni - hrozne dlhych 10 dni to bolo 🙂 a lekarka mi uz na 100 percent potvrdila, ze sa mozeme tesit, uz som videla aj bijuce srdiecko na monitore, to som bola vtedy v 6+4t, posledny menzes som mala 30.7.10, tak aj podla toho si to mozes ty vyratat...
takze ty si mozno na tom tak podobne terminovo ako ja 😵
@tara s tym vypoctom TP nie som si ista ani ja, 😉 ale neboj dr ti to vypocita podla velkosti na utz.
ja som bola u dr na 15 den meskania MS, ale mala som nepravidelny cykklus takze si myslim ze aj ovulka bola neskor, kedze som este nemala dve rovnocenne ciarky a viem presne v ktore dni sme sa snazili.
ja idem teraz na sono 23.9. uz som nedockava hrozne, 😵 naposledy mi len potvrdil dr tehotnost v maternici ale zatial tam bola este len dutinka, babo nebolo este vidno, podla jeho vypoctov to sedelo na treti tyzden, aj ked som bola podla kalkulacky uz v siestom tyzdni. 😉
TIE KTORE NEMAJU V TABULKE VYPLNENE POLICKA PROSIM POSLITE UDAJE . Ďakujem
@cicci hej, ja som trosku po tebe, ale nie daleko 😎 Mne zatial vysli 3 testy pozitivne, ked som si robila rano, tak ciarka bola uplne viditelna, ak pocas dna, tak trosku slabsia 😉
@klba aj ja idem na sono 23., len iba prvy krat 😵 Som na tom asi podobne aj s tym, ze podla vypoctov, je to 6 tt, ale v reali asi o niečo menej ako ty, sice vôbec netuším, kedy sa to podarilo, lebo ešte 22. deň cyklu som bola na sone (mam problemy s ovu) a doktor mi povedal, ze teoreticky by som mala byt uz po ovu a nie som a ani nevyzera, ze by mala prist. Takže fakt vobec neviem 😀 Takze obe netrpezlivo čakáme na štvrtok 😵
@hedka17 tak ja som uz hadam dalej, dufam, ze vo stvrok uz nieco bude vidiet 😉
Baby a mam este jednu otazocku? To ste boli po prvy krat na sone a hned aj na krvi? Lebo ja idem na sono, ale krv nespominal a objednana som poobede a pokial viem, tak krv beru rano ....

Ahojte bambulky 🙂
tak som doma z nemocnice, citim sa ok 🙂 Mala som šťastie, že som natrafila na skvelu doktorku v nemocnici, ktora ma aj operovala. Dnes prišla, všetko mi vysvetlila, nemuseli mi našťastie nič zobrať, vraj vajičkovody su bez zrastov, takže nevie prečo sa to zastavilo.... zrejme to nebolo ok, tak to priroda takto zariadila.. Povedala, že za 2 mesiace sa možeme znova pokušať 😵 Velmi zlaty človek, bola tam ešte jedna baba taky isty pripad ako ja, a boli sme jej velmi zaviazane. Stale za nami chodila, ostatne čo tam boli po operaciach, nikto si ich ani nevšimol.. ☹ Takže mi srdiečko pookrialo, a dufam, že aj Veronka bude ok.
Takže sa s vami lúčim, ja sa posuniem do diskusie o par mesiacov neskor 😉 pridem si vas občas prečitať ako sa vam dari aj vašim fazulkám 😵