Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
ahojte kočky. som tu dlhšie nebola.. ale keď mne je taak strašne zle.. od nedele večera vyvrátim všetko čo zjem.
nestíham vás ani dočítať...
dnes ideme na druhé sono a tak troška mám strach.. ale už iba troška. posledné tri hodiny sa mi stráášne pomaly vlečúú......
@monika0001 z toho si nic nerob mne je tiez den co den horsie a to mi doktorka vravela, ze uz sa to bude len zlepsovat. Mne je o to horsie,ze mna natahuje aj hodinu v kuse a nevyvratim nic najhorsie je ked mi skvrka v bruchu a zacne natahovat ani najest sa nemozem. Radsej by som to vyvratila a mala mozno pokoj to natahovanie je tiez neprijemne neviem ci byt na zachode ci ist aj niekde do izby,ale dufajme,ze to prejde
@hedka17 - poznám aj to "prázdne naťahovanie" . mám z toho strašnú svalovicu už....
Kočky idem na sono 🙂 držte palce aby bolo vidno srdiečko.. zatiaľ papapapa
@mmmarta to mi je velmi blizke...hormony su so mnou vsade, uz mam pocit, ze som neznesitelna....ale snad sa to upokoji, aj tie kila...no co uz, je to nas udel priberat, ale ked mne tak chuti....kazdu chvil nieco dohadzujem....a dnes je taky blby den este, manzel konci pracu v jednej firme a ma nastupit v druhej a same problemy okolo toho a potom ze sa nestresuj!!! no keby sa to dalo, bola som klbko nervou tak som si dala magne B6 a trosku som sa ukludnila, snad to moje babo chape....chudatko moje, so mnou si toho vytrpi, ale ja Ti nejako neviem veci hodit za hlavu a presne ako ty v noci riesim a organizujem🙂)) hihi mame vela spolocneho...
tak ja mam sono za sebou 🙂 mame krasne srdiecko, vsetko je ok, deculko ma 19mm, dostala som foto a aj tehu knizku. Dalsia kontrola 2.11. a medzitym kontrola na 3D utz (medzi 11. a 13.tt).
Ja pijem uz len bezkofeinovu kavu z lidlu. Mne chuti vsetko, tak sa tesim na priberanie 🙄 uff uff
caute kocky, my ideme na dalsiu kontrolu 20.10., bola som uz 21.9. a krasne nam bilo srdiecko a dal nam doktor uz aj tehu knizku. 🙂
jejo - kamaratka tiez uz mala termin na IVF, lebo sa im dlho nedarilo a par tyzdnov pred si nasla dve ciarky. 😀
@sloniiicek 🙂 to je proste tak dane, ja si stale hovorim ze som dieta stasteny 🙂 my sme este nemali srdiecko v 5.tyzdni tak dufam ze tam najblizsie bude
ahojte kocky, 🙂
vitam tehulky a gratulujem k bruskam. 😵
@irenea neviem ci pojdem na to 3D sono, vtedy v 13 tt je uz krasne miminko vidno? 😕 stale nad tym vaham, ci ist v tom 13 tt alebo az neskor ked uz bude babo vacsie, okolo 20 tt, u nas sa totiz za to 3D plati cca 40 €, tak nechcem vyvalit 2 x tolko penazi za sono. 😉
ja si totiz teraz 21.10 idem platit za prednostne objednanie pocas celeho tehu 40 €, mozno budem chodit aj na tehu cvicenie, to sa tiez plati na to sono chcem ist tiez ale len 1 x, 😉 tak by to bolo naraz dost penazi.
@monika0001 drzim palce a cakame info, budeme na teba mysliet. 🙂
@klba - ja som bola na 3D uzv v 21tt a bolo tiez krasne vidiet., dokonca sme zistili pohlavie. v tom 13tt tusim vidiet na obrazku cele babatko, v 21t uz sa ti nezmesti - odfotil nam hlavicku, zadocek, kde bolo vidno pohlavie. a krasne bolo vidiet vsetky kosticky, pozeral nam, ci je vsetko vporiadku. v 13tt, neviem presne ako to je vidno.
Takze akurat som dosla s ultrazvuku vsetko je v poriadku sme v 8 tyyzdni aj 5-dni malicke sa nam pekne hybalo a aj srdiecko krasne bilo...fotecku este nemam,ale nebojte sa dockate sa som stastna ze nam to konecne vyslo toto som potrebovala pocut a vidiet 😵 vo Svrtok si idem po Tehu knizku a aj pre nejaky papierik ze budem na rizikovom tehotenstve....Ale som stastna ako blcha si to budem uzivat naplno ako sa len da 😵 😵 😵 😵 😵
@sloniiicek Kvoli 2-potratom tak preto som na rizikovom doktor povedal ze ma beru ako rizikovi pripad jednak ze uz som 2-krat potratila a jednak ze mam problemy z krvou
@dadqa86 - ja som tak bola pri prvom tehu (resp. uz druhom), mne predpisal na zaciatok aj duphaston. teraz je vsetko ok. neboj treba pozitivne mysliet. to som si hovorila aj pri martinke a nakoniec to dobre dopadlo. 😀
@sloniiicek Sak ja ako som videla bit srdiecko uz negativne ani nemam preco mysliet verim tomu ze sa to konecne podari 🙂 ja som duphaston brala aj pri prvom aj pri druhom tehu,ale teraz mi to nepredpisal ja beriem CLEXANE to su injekcie na riedenie krvi dalej beriem Acidum Folicum a pyridoxin a este B12 doktor povedal ze to mi uplne staci a ja som stastna ako blcha 😵
@dadqa86 - tak to hej. aj teraz som sa strasne bala, aby bilo srdiecko, taka som bola nervozna. 🙂 zatial papa
@sloniiicek mi hovor ja som ani nedychala co som sa bala....ale chvalabohu vsetko je v poriadku 🙂 oki papa
no som tu..
ale poviem vám nie je mi všetko jedno..
prišla som k dr vysmiata hihi haha a idem do kabínky a vyzliekam sa a čo nevidím.. krv na vložke.. ja som tak začala plakať a modlila som sa k bohu tak ako ešte asi nikdy... Dr. asi po 10 minútach (konečne) otvoril dvere a keď ma zbadal tak hneď že čo je? tak mu vravím čo sa stalo a on, že aká krv? červená či hnedá, je jej veľa? Tak mu vravím, že hnedá a nie je toho veľa len také ako keby špinenie. tak on, že nech sa vyzlečiem, že ma pozrie. Pozeral ma teda aj hmatom aj sono robil. pri tom sone sa tak divne zatváril, zadíval sa na ten monitor, pozrel bližšie a zrazu mi to začal natáčať. Baby ja som myslela, že zomriem... a zrazu, že aha tu je srdiečko 🙂
Vraj je všetko O.K. a že to sa stáva každej druhej žene a hlavne tým čo si pichajú ten fraxiparine čo si pichám aj ja. Tak mi dal ešte jedny lieky (neviem na čo sú) a vraj mám byť úplne kľudná, že všetko je O.K. budúci utorok ideme na prvé tehu odbery a ten ďalší mi už na 100% dá aj knižku..
a tu je náš bubáčik.. povedal mi doki, že foto nič moc, lebo nechcel tlačiť na neho ale že kašlať na foto, hlavne, že vieme že malinké žije 🙂
Povedal, že je tam 100% pohyb a Gratuloval mi už 😉
takže od dnes posteľ posteľ a posteľ s vyloženými nohami....
@dadqa86 - ja som na tom úplne tak ako ty .. tiež dva potraty, tiež problém s krvou..
držkajte sa!
@irenea asi sme na tom rovnako. Moj priatel tiez onedlho meni firmu, ale z toho nemam ja nervy, on to zvladne, len
asi chcem vela po chlapovi, aby sa vedel vcitit, pre neho je nase dieta nieco nehnatne a nerealne, pre mna uz nie. I ked sa snazi ale prejavovanie citov pre pre neho uplny bordel a hlavne aby nepovedal nieco cim diskusiu uplne nezaklincuje tak to je uz uplne dovi dopo. Predtym som buchla dverami isla som si zapalit a ukludnila som sa, co teraz ked uz nefajcim a este k tomu to prezivam o dost intenzivnejsie.
@monika0001 Dakujem aj vy sa drzkajte aj beries nejake injekcie?lebo ja beriem CLEXANE ktore mi picha manzel 3-krat do tyzdna
@monika0001 tak uz som na jednom odbere bola a nastasie to slo celkom fajn este mi povedala, ze to bolo najviac krvi co mi bude este brat pocas tehu
@hedka17 - tak potom super. tak už vieš, že ťa nebudu moc trápiť 😉

ahojte baby, tak som sa odhodlala pridat sa tiez. Sledujem to tu od zaciatku, vsetkym nam drzim silno palce. My sme mali tesne pred umelym oplodnenim a stal sa nam tento zazrak, tak sa velmi tesime, ale este mam trosku aj strach. Som doma na PN a budem az dokonca, jedine co s manzelom riesime je tehotenstvo, cez den som jak zdochlina, je mi tak cudne cely den, ale nezvraciam, len by som spala. Som v 8 tyzdni a na kontrolu idem az 18.10, najradsej by som chodila kazdy tyzden, aby som videl ci je mimi ok. Som rada, ze aj takymto sposobom sa mozme podporit a pomoct si navzajom.