icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

hedka17
5. okt 2010

@monika0001 tak v to dufam, uz si bola u doktora?

dadqa86
5. okt 2010

@hedka17 Aj ja som mavala strach z ihiel ked som bola mensia lenze teraz to nejak opadlo 🙂

dadqa86
5. okt 2010

@monika0001 No to som mala aj ja povodne brat,ale na hematologii mi dali CLEXANE 🙂

jankaslamka
5. okt 2010

baby ja sa napriklad ihiel nebojim a pritom som naposledy od dr. odchadzala s prazdnymi ampulkami v obalke a 8mi vpichmi po rukach do labaku, ze nech si tam somnou poradia, lebo oni mi nevedia zobrat krv... a takto to je skoro vsade u hoc akeho dr. Ten strach sa da prekonat, len chapem, ze to nie je vzdy lahke 🙂 tak sa drzte 🙂

dadqa86
5. okt 2010

@jankaslamka Ja sa uz ihiel nebojim ked som bola mensia som sa strasne bala som zbadala len ihlu a uz som plakala 😀 teraz maju zase sestricky problem mi zilu chytit lebo ja ked vojdem do ambulancie a viem ze mi budu brat krv sa zlaknem a zili mi zmyznu 😀 😀 😀 😀 musia cakat potom

jankaslamka
5. okt 2010

@dadqa86 no s tymi zilami viem o com hovoris :D ja tiez ziadne nemam..mam jednu na lavej a ta mi ide pomedzi kosti 🙂) uz mi raz chceli zobrat krv z podkolena..ale to som odmietla 🙂 ale vies aky figel na mna pouziva gynekologicka? strci mi ruku pod teplu vodu a zobere mi z neviem ako to nazvat, ale v druhej strane dlane (za prstami) ..strasne to tam boli 🙂

dadqa86
5. okt 2010

@jankaslamka No tooo mne este neskusala a pravdepodobne by som si to ani nedala ako sa poznam 😀 😀 😀 😀 mne vezme pekne ked sa ukludnim sestricka mi porozprava aby som sa nebala dam sa snou do reci a ani neviem kedy mi pichne a uz mi cuca krv 😀 😀

jankaslamka
5. okt 2010

@dadqa86 no esteze maju tie figle 🙂 mna ked zbadala teraz tak, ze jezis neeeeeee..to si ty? kym bude babo, este nam parkrat krv budu brat, tak sa to hadam zlepsi 🙂

dadqa86
5. okt 2010

@jankaslamka Noo ze to si ty? 😀 😀 😀 😀 mne to este zatial nepovedali a dufam ze ani nepovedia

jankaslamka
5. okt 2010

@dadqa86 no snazime sa vzdy srandovat, poviem, ze dnes to prezijeme v pohode 🙂 a je to 🙂

dadqa86
5. okt 2010

@jankaslamka Nooo to mate teda fajne zorganizovane.... 🙂

pepi_petra
5. okt 2010

AHojte koceny.....tak ja som prave uspesne prezila 3 cele dni bez vracania.....sice unava a tazko od zaludka mi je stale,ale citim sa lepsie.A 13teho idem k dokine ,tak som zvedava co mi povie.... 🙂

irenea
6. okt 2010

@klba ja tam idem kvoli tomu, ze mam 39 rokov a je nutne poriesit ci je babo zdrave....mam strach, aj sa mi to zda vela penazi ale nemam na vyber, co uz.....aj tak uvazujem, ze ak mi bude do konca mesiaca takto dobre, asi sa dam vypisat a nastupim do prace, aj ked pracujem v banke a stresy tam budu ale nejako mam strach ze to manzel sam neutiahne

l.lara
6. okt 2010

@irenea ahoj, aj ja mam 39 rokov.. 🙂 ak sa smiem spytat, kedy mas termin?

irenea
6. okt 2010

@l.lara ahoj, jeej ako si ma potesila, ja mam termin 3.5. a ty?

irenea
6. okt 2010

@mmmarta akoby si mi citala v dusi, ale chlapi to tak asi neprezivaju, my ideme spolu konecne byvat, 19.6. sme mali svadbu a teraz sme si kupili byt, tak prerabame, ale mam z toho strach lebo moja marodka a jeho vyplata ktovie aka bude.....no nic moc, tak uvazujem ze nastupim do prace, len som na rizikovom, neviem ani sama, a velmi nam nema kto pomoct, ja rodicov nemam a jeho su od nas 200 km.....ale to babo mame vysnovane, tak velmi sa nan tesime...vlastne ja asi ja viac, on to tak nedava najavo, vravi ze sa tesi, ale je stastny ked sa ja citim dobre.....asi si to nevie predstavit, ale ja s tym malinkym zijem stale.....je to ine, ja ho citim, pre mna je to od zaciatku moje dietatko, na ktore sa neskutocne tesim

l.lara
6. okt 2010

ved aj ja som sa potesila.. 🙂 ja mam termin 30.5. 🙂 zajtra idem k lekarovi. sa tesim..bola som uz pred 2. tyzdnami, ale vedy ma poslal domov, ze je este skoro..

cicci
6. okt 2010

@hedka17 ahoj, ohlasujem sa po dvoch tyzdnoch, ak mozes, posli mi prosim na IP ten "nas" link, nech sa zapojim opat medzi Vas... 😵

cicci
6. okt 2010

dakujem idem tam

l.lara
6. okt 2010

@eda28 ahoj, vitaj.. 🙂 aj ja som tu nova.. ja idem zajtra k lekarovi, tesim sa, ale aj bojim..

@monika0001 pripajam sa k dokimu a aj ja gratulujem 🙂 🙂 🙂 a drzim pasticky, nech vsetko dobre dopadne.. 😵 😵 😵 btw..mame rovnaky termin.. 🙂

a kedze som tu nova, tak by som chcela popriat vsetkym tehulkam vsetko len to najlepsie, hlavne zdrave deticky a snazilkam aby boli co najskor stastne a spokojne tehulky... 😵

aaddeell
6. okt 2010

ahojte ja prezivam posledne dva dni velkse stresy v praci tak rozmyslam ci sa nedam vypisat som rizikova 4 mesiace som po operacii krcka maternice tak uvidim co mi povie dr. ked pojdem v utorok na kontrolu
len si neviem predsatvit co budem cele dni robit doma

monika0001
6. okt 2010

@l.lara - jeej super. teším sa 🙂 a zároveň vám tiež držím palčeky!!!

aaddeell
6. okt 2010

mate vytok?

l.lara
6. okt 2010

@aaddeell ahoj, ak ti mozem poradit, radsej sa daj vypisat, lebo stres je pre babatko veelmi zly.. ☹ ja som bola PN od 10 tyzdna, tiez som nevedela, co budem doma robit a hlavne bez penazi, ale teraz, ked je mala na svete, tak som stastna, ze som sa tak rozhodla.. 🙂 a nemas taku pracu, ktora by sa dala robit doma? ja som aj mohla, ale sef nebol ustretovy, co mi bolo velmi luto.. a k tej druhej otazke vytok mam biely, bez zapachu.

@monika0001 dakujem monika 😵

dadqa86
6. okt 2010

@aaddeell Ja ho mam taky biely a husty myslis?

aaddeell
7. okt 2010

@dadqa86 nieco take ale mam ho jemne zlty

l.lara
7. okt 2010

@irenea ahoj, ako sa citis? ja idem k tomu dokimu..dost sa bojim..potom dam vediet..

@monika0001 a ty pekne relaxuj.. 😵

a uz naozaj idem, lebo to nakoniec ani nestihnem vsetko.. 😕 🙂 😀

hedka17
7. okt 2010

@aaddeell ahoj z toho co budes robit cele dni tak toho sa neboj. Ja som uz doma vyse mesiaca kedze mi je od zaciatku velmi zle a doktorka na moju pracu povedala, ze uz radsej do nej nemam ist tak budem uz do konca PN. Od segry som si pozicala knihu o tehotenstve a dietati tak tu citam a vela co je pisane na nete, aby som vedela keby nieco a nestresovala sa hned. Budes mat urcite aj nejake vychadzky aj ja ich mam aj ked momentalne ked mi je zle ich moc nevyuzivam, ale potom ked mi bude lepsie sa budem chodit prechadzat, teraz ked je pekne aspon na dvor idem na hodinku,potom mi je vzdy lepsie. Ja dufam kedze v nedelu zacinam 12tt, ze uz to vsetko pomaly prejde a uz budu len same radosti

mmmarta
7. okt 2010

@irenea Fakt mam asi vela spolocne. S peniazmi sice momentalne az taky problem nemam, len sa bojim straty financnej slobody na matrskej, ja som na to nemi zvyknuta, pomerne skoro som zacala pracovat aby som si mohla robit co chcem, popri skole to bolo miestami narocne, ale stalo to zato. Karieru som sice nikdy nerobila a toto dieta som si viac menej vysnovala ja, priatel asi este chcel cakat, ja uz nemam velmi na co. Oni to ti chlapi asi vidia ako nieco co este nemozu pochopit svojim mozgom.Zobrati nie sme ani nebudeme, byvame spolu v podstate od zaciatku, teraz som asi pol roka docasne slamena vdova. Inak drzim palce v novom v podstate s novym clovekom, mas to teda pred sebou vela zmien.A s peniazmi sa to utrase, ved matersku budes normalne dostavat aj kud si teraz na PN.