icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

kakajka
17. okt 2010

@majulienka27 vitaj, ja mam termin 26 😉 prve tehulkovanie?

l.lara
17. okt 2010

@silvia0201 gratulujem.. 🙂

sloniiicek
17. okt 2010

kocky - tiez som uzivala homeapatika, ked som bola chora v tehu. 🙂

sloniiicek
17. okt 2010

inak mne tiez byvalo trosku zle. mala som zaludok na vode cely den a minuly tyyden to zrazu preslo. pri prvom tehu som aj vracala, teraz zatial nie. ale tam som brala aj duphaston, tak hlavne z toho mi bolo zle. az do 4 mesiaca.

sloniiicek
17. okt 2010

inak baby ja uz idem tento tyzdne v stredu na kontrolu jupiii. aj na tie AFP testy, tak som zvedava. 😀

l.lara
17. okt 2010

mne sa tiez uz isiel muz spytat do lekarne na nejake homeopatika..cely den mi je zle, vsetko ma boli, som myslela ze to prejde, ale od obeda je to len horsie..nevladzem nic,len lezat...teplotu mam 37.2.. ☹

@sloniiicek drzim paste, nech testiky dopadnu dobre.. 🙂

arusska
17. okt 2010

no drzim palceky aby sa to zlepsilo
ja uz by som tiez uvitala zlepsenie, tie nevolnosti ma uz potrapili az az. A pri prvom som nemala ani naznak 🙄 no co uz asi si to musim odtrpiet aj za prve dieta 😒

monika0001
17. okt 2010

ahojte...

pomaly mi prestáva byť zle a prestávajú ma bolieť prsia. myslela som si, že prsia bolia až do konca tehu.. hm..
od včera ma zasa začalo pobolievať podbruško. skôr ako keby vaječník, ale asi to tak má byť.
V utorok ideme na sono a som veľmi veľmi nedočkavá a strašne sa modlím, aby bolo všetko O.K.
Od zajtra začíname 9tt...

@l.lara - prajem skoré uzdravenie 😉

sedem
17. okt 2010

ahojte,
@majulienka27 vitaj, aj ja mam termin 26.5. 😉
@l.lara @arusska asi viem ako sa citite, tiez mam plavajuci zaludok a drahy mi vcera poradil, ze nech skusim colu, ze to lekari bezne odporucacju, ked je niekomu zle od zaludka..popravde som tomu neverila, kedze som si myslela, ze ten rozbity zaludok od tehu je ine, ako ked ti je zle z choroby a pod., ale co by clovek neskusil, aby mu bolo lepsie, ze? Tak som si naliala asi pol deci coly a cuduj sa svete, zaludok sa upokojil..tak skuste, mozno pomoze aj vam..nie je to sice najzdravsi napoj, ale ja som si dala 3 hlty a pomohlo, tak tym hadam babatku neuskodim..no a este odporucam udrziavat stav, kedy nie ste ani moc najedene ani hladne, pojedat stale nieco drobne, nech ma zaludok co robit..tak hadam nam uz coskoro bude lepsie... 😉
@monika0001 jeeej, tak to je skvele, ze sa uz citis lepsie, dufam, ze ta budeme coskoro vsetky nasledovat 😉
a neboj, jemne pobolievanie v podbrusku je ok, to sa len pripravuje a zvacsuje maternica, ale ak by si mala vacsie bolesti, tak to radsej spomen lekarovi, predsa len, istota je istota...

monika0001
18. okt 2010

dnes mi volala sestrička od gynekológa. Musia mi zopakovať odbery. Mám zvýšené leukocyty ...
Tak zajtra idem na sono a ona zatiaľ zistí či sa to musí brať ráno na lačno a ak nie tak mi zajtra rovno zoberie aj krv... ta som zvedavá...

@sedem - Ďakujem 🙂 Asi som to včera zakríkla a dnes som hneď z postele utekala na wcko 😀 ale to podbručko ma už prešlo zasa 🙂
Strašne sa teším na zajtra!!! 😵 😵 😵

monika0001
18. okt 2010

teraz som bola na wcku a špinila som zasa.. na nervy toto. neviem či mám volať dr alebo nie ☹ ja sa zbláznim...

jankaslamka
18. okt 2010

@monika0001 jejda necky :/ pre istotu jej zavolaj..za to nic nedas..

zuzana_k
18. okt 2010

ahojte buduce maminy, ja sa ka vam pridavam, zatial mame predbezny termin na 15.5, velmi sa tesim a velmi sa bajim, aby bolo vsetko v poriadku. ale to asi vsetky... zajtra ideme prvy krat na sono! chcela som sa opytat, ako ste na tom s priberanim a ci uz vam je vidiet brusko?

batmanka
18. okt 2010

Ahojte kočky,tak teraz ešte neviem na isto či k Vám patrím,29.septembra sme mali konečne dve krásne čiarky 😀 ,doktor potvrdil cca 5.týždeň,no ešte netušíme termín koniec mája a začiatok júna by to mal byť...strašne sa teším že som našla túto skupinu,lebo všade zatiaľ tajíme tak sa teším ,xcem to dakomu povedať,že konečnééé!No mne pri prvej bolo zle a grcala som do 6 mesiaca,a teraz chvalabohu zatiaľ len nevoľnosť a závrate 😒 ,žalúdok sa nepodarilo udržať zatiaľ len 2x tak dúfam že to bude takto pokračovať 😅 a ozaj podbruško ma bolelo aj pri prvej aj teraz a som z toho strááášne nervózna 😠 ,dúfam že to zvládneme...

silvia0201
18. okt 2010

@l.lara ďakujem veľmi pelne 🙂

silvia0201
18. okt 2010

@monika0001 ahoj. neviem, či ti pomôžem s mojou odpoveďou,ale posnažím sa. ja keď som čakala prvého chalana, tiež som začala okolo 8.tt špiniť. to špinenie bolo ako hnedá čokoláda. dosť som sa zľakla, tak som utekala k dokimu. po vyšetrení ma poslal do nemocnice, kde som ostala 7 dní na pozorovaní. absolvovala som denno denne odber krvi, či mi hcg rastie a sono. bolo to v roku 1998, keď ešte v obyčajných ambulanciach nebolo sono. teraz to je už úplne iné. nemusíš robiť paniku ak výtok nie je čerstvá krv. tvoje špinenie môže byť aj to,že ako prerastá placenta do maternice,nahlodala malú cievku,s ktorej trocha špiníš. toto isté môže značiť aj červená krv,alebo sa ti tam sprvaila nejaká menšia zrazeninka,ktorá sa teraz vyplavuje von. pre pokoj duše,by som na tvojom mieste zašla k dokimu, nech sa k danému problému vyjadrí aj on. s pozdravom silvia

monika0001
18. okt 2010

@silvia0201 - Ďakujem 🙂
Bola som na sone.. ukázal mi srdiečko - najkrajší pohľad... 😵 😵 😵 😵
Bola to vraj nejaká tá cievka z toho že som ráno vracala... ako on poveal, že chápe, že sa bojím a že radšej mám prísť zakaždým ale všetko je O.K. Zajtra si ideme po knižku 🙂
😵 😵 😵 😵 😵

silvia0201
18. okt 2010

@monika0001 tak to som rada,že všetko je tak ako má byť 😅

jankaslamka
18. okt 2010

@zuzana_k ahoj..gratulujem ti 🙂 prve sono je super 🙂 uzi si ho a vypytaj foto ..je to krasna pamiatka a pekny zaciatok albumu pre babo 🙂 .. Ja osobne som zatial schudla 2,5 kila a aj to napriek tomu, ze nevraciam a ani mi nebyva zle.. brusko mi zatial nie je vidno, ale tehu nohavice nosim, lebo ked mam svoje tak sa to babu nepaci a dava mi to patricne najavo 😅 Ale tesim sa ked mi konecne vykukne brusisko jedno 🙂

monika0001
18. okt 2010

@silvia0201 - Ďakujem moc moc moc

silvia0201
18. okt 2010

@monika0001 chcem sa ťa oýtať,toto je tvoje prvé tehu?

monika0001
18. okt 2010

@silvia0201 - nie... ☹
prvé skončilo v druhom mesiaci, druhé skončilo skôr ako začalo a teraz toto je tretie. preto sa tak bojím...

hedka17
18. okt 2010

Ahojte tie, ktore nie ste v tabulke napiste mi do IP 😉

jankaslamka
18. okt 2010

@hedka17 teeeda, ale nas tam uz je 🙂

hedka17
18. okt 2010

@jankaslamka ano pekne sa to rozrasta :°)

paula1234
18. okt 2010

@hedka17 dakujeme za tabulku, pekne si mi to napísala, ale tie mená sú Paulinka a Adamko, Vilka už mame a ma 6 a pol rocka...)))
l.lara- skore uzdravenie, ja som uz dnes musela ist k dr., tak ma dusilo, dala mi bioparox, ze su to lokalne antib. a stodal sirup je oki..)))
sllonicek-aj ja som to tak mala, ze minuly tyzden mi prestalo byt zle, ale nastupila choroba, kasel a hrdlo..)))
pozdravujem vsetky nove aj stare tehulky a prajem pekny den! 😉

hedka17
18. okt 2010

@paula1234 ja viem len tam nie je medzitym velka medzera,ale Vilko je uz pri narodenych detickach :°)

mirka212
18. okt 2010

ahojte, aj ja sa pridavam k vam majovym. mam termin 10.5.11 velmi sa s manzelom tesime a prajem kazdej tehotnej vela zdravia, spokojne tehotenstvo, este lepsi porod🙂)

aaddeell
18. okt 2010

@mmmarta nejedla som nakoniec tie halusky neriskovala som to

mmmarta
18. okt 2010

nechcela som ta vyplasit. Ja som bola vcera v rovnakej situacii, kuchar mi nevedel povedat co to ma za bryndzu, ono to totiz nie vzdy je napisane na obale a potom sa v tom babo vyznaj. A ja slinu ukrutnicu, na halusky, isla som si kupit bryndzu kde som to jasne videla napisane a teraz asi budem jest tyzden halusky, ale mam na ne preukrutnu chut.