icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

jankaslamka
20. okt 2010

@eviitka ja som sa naposledy vazila na zakladke kde to bolo povinne 🙂) a az teraz ked ma ona odvazila 🙂 mna odvazila dr. pri prvej prehliadke kde mi potvrdila tehotenstvo a potom na prvej poradni co bolo v 10tt a tam som mala -2,5 kg co ma celkom potesilo nakolko som bola sokovana mojou vahou :D ..ale co uz..teraz to neriesim a budem az ked bude na to cas a chut 🙂 takze pokial prejdem cez dvere je to podla mna vsetko v poriadku 🙂)

mukky
20. okt 2010

@eviitka 😀 a objednala si si tu pizzu? 😀
lepsie ked papás ako nepapáš...a o čom si písala ze vies do čoho ides? 😀

mukky
20. okt 2010

@eviitka u mna dnes sestra napr.chcela vediet kolko som vazila pred otehotnením a kolko teraz 😕 ,ale do knizky mi napisali tu vahu pred tým nie teraz co som schudla 😕

no a zabudla som napísať ze aj ja uz mam od dnes tehu knižku 😀 😎

eviitka
20. okt 2010

@mukky cosi,pizza o 22e,nehrozi..zasa sa treba ovladat...do coho idem som myslela materstvo,ze vsetky kamosky kolo mna maju deti,rozne veky,rozne pohlavia,tak to s nimi prezivam-radosti ale najme starosti..

eviitka
20. okt 2010

@mukky sa mas,mne ju da az bud.tyzden,ak bude vsetko ok a necaka ma dalsia kyretaz...pojdem vo stv rano na odbery..

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
mukky
20. okt 2010

@eviitka urcite bude vsetko dobre,musiš v to veriť...trosku este nie som sčítana,chyba mi este docitat par stranok/ale podla toho co pises si uz mala asi nejaké problemy ☹

ja som o detoch nevedela vobec nic,mali sme len psa 😀 ,nevedela som do coho idem,ale je to uplne super,a manzel strasne vela pomáha..je to krasne vsetko az na zdravotne problemy nasho synceka 😢 ,ale verim ze raz bude dobre,musí byť...

eviitka
20. okt 2010

@dominika1988 Domin,neni Baran ako Baran...ja mam otca,priatela,svokru a svagrinu Baranov..a ver mi,ze su kazdy iny..dolezite je,kedy sa presne narodili,ci su pravi,ci mixnuti...zaujimam sa o to roky,takze viem,co hovorim...alepraveho Barana by som ani ja nexcela,drzim palce..

eviitka
20. okt 2010

@mukky ja si naopak myslim,ze pes je super pripava na dieta,teda ak toho psa neberies ako vec,ale ako surodenca napr..je to tiez take dieta,o kt.sa treba starat a je na teba naviazane a odkazane..tiez som mala psa 11 rokov a teraz mam dvoch,takze priprava je riadna..ja sa nebojim,zeby drahy nepomahal,bude super, bojim sa prave tych zdravonych problemov. ked budes xciet pomoct a budes bezmocna..

mukky
20. okt 2010

@l.lara vela zdravíčka Ti prajem,kolko má tvoja malá ak mozem vedieť?

mukky
20. okt 2010

@eviitka to mas pravdu,tá bezmocnost ked sa pozeras na svoje dieta a nevies a nemozes mu pomoct je strasná...myslíme na dieta,nie na seba..dala by si za neho aj zivot a vsetky jeho boliestky by si zobrala na seba ak by sa dalo....

vsetkým mamickám prajem zdravé a stastné detičky...

mukky
20. okt 2010

ja som kozorožec,mm je lev a malý je tuším rak??? 😕 😀 😀
ja sa znameniami nejak nezaoberam...ale asi si precitam co ktore znamená...

no ja sa asi lucim,vola mi mama,ideme opat kecať a to je na dlho,papa

pepi_petra
21. okt 2010

Caute koceny...jeee vy ste sa tu rozkecali.Ja som vcera mala desny vecer.Strasne zle ani s postele vstat ☹
@eviitka citala som si co vsetko si pojedla 😀 sa maaaas,to keby som natlacila do seba ja,tak mi ani wc nebude stacit....len si to uzivaj 😉

@aaddeell ahojky 🙂 ja som si parky na ranajky kupila dnes.Nastastie mam obchod hned cez cestu....ja tiez uz nespinim,len sa mi zda ze ten vytok mam taky do zlta,mavala som biely.Baby je to normalne? 😒

cicci
21. okt 2010

@eviitka ahoj, pozeram ze si zo seredi, aj ja som tam prezila 15 rokov....takze mozno sa aj stretneme s kocikom niekde v meste v maji?
ja tam stale chodim na wknd do jednej dedinky hned pobliz 🙂

aaddeell
21. okt 2010

@mandy29 na 3D chcem ist lebo tam pekne vidiet babo nevedela som ze sa tam da zisitit dawnov syndróm

aaddeell
21. okt 2010

pocula som ze v tehu sa nemaju jest citrusy co je na tom pravdy? a viete aj preco?

aaddeell
21. okt 2010

@pepi_petra aj ja mam zlty vytok dr povedal ze to je ok

pepi_petra
21. okt 2010

@aaddeell stymi citrusami to zaujima aj mna...celkom m i chutia mandarinky a pomarance..... tak hadam ten vytok je ok.A moje ranajky sa chystaju cestovat ☹ 😠

henika81
21. okt 2010

@pepi_petra no je to z liekov, lebo nahle ako som ich vysadila tak sa mi ulavilo, mala som to aj pred tehotenstvom uz viem jak boli pankreac, aj gastro dr. mi to potvrdila, uvidim ako bude dalej ak zacnem spinit tak ich zacnem brat, ak nie tak necham aspon tri dnii bez liekov aby sa pankreac aspon trochu spamatal, fakt sa to uz nedalo vydrzat, ked by som nevysadila tak si uplne znicim pankreac a skonicm na gastro s infuzkami.

henika81
21. okt 2010

@honeybunny81 no hej ale ja tam este nemam nic napisne, aasi tam zajdem a opytam sa. 🙂

cicci
21. okt 2010

@aaddeell mne lekarka vyslovene zakazala grepy a pomelo, ostatne je v pohode, lebo tie dve obsahuju chinin

pepi_petra
21. okt 2010

@henika81 tak teraz si mi dala "broucka"do hlavy 😒 ze by mi bolo zle z tych liekov? 😠

eviitka
21. okt 2010

@aaddeell to mi ani nehovor,ja som na mandarinkach zavisla...

eviitka
21. okt 2010

@pepi_petra odpvoed od doktora:
Dobrý deň. Na Vašu otázku ma napadla iná otázka. Čo asi robia tehotné španielky?
Ja si myslím, že v tehotnosti citrusy nepredstavujú absolútne žiadne riziko, samozrejme v primeranom množstve. Inak je tomu počas dojčenia, kedy sa ich treba radšej vzdať, pretože prechádzajú do materského mlieka.

tehulka2011
21. okt 2010

ja zase ficim na kiwi, denne zjem 4 kusy 🙂

zajo79
21. okt 2010

ahojte. ja som taka schizofreidna majovka.. termin v juni..ale urcite to bude skor, tak obcas vas sledujem.

ja ficim na pomarancoch a mandarinkach. urcite to teraz nemoze vadit. treba sa objest toho, co potom takeho pol roka nebudeme moct... cerstve pecivo, citrusy, zelenina na K, strukoviny...

jankaslamka
21. okt 2010

Tak mne dr. zakazala vsetky citrusy.. nakolko nie sme v zemskom pasme kde sa toto ovocie bezne pestuje a je pre nas take bezne ako napriklad jablko, hrusky a podobne.. Dieta si moze vypestovat alergiu na citrusove ovocie. Ja milujem pomarance, madarinky, ale ved som dospela a dokazem prezit bez toho nejaky cas 🙂 je to len maly zlomok mojom zivote a mala obeta pre moje babo 🙂
Samozrejme, ze je to na kazdom samostatne, ci bude papat citrusy a ci nie.. Kolko ludi, tolko chuti a tak isto kolko lekarov tolko nazorov.. Ja som to pocula od viacerych tak len pisem co som pocula a aj citala 🙂

henika81
21. okt 2010

@pepi_petra jooj nechcela som ta nastrasit, ty ak mas v poriadku pankreac a nemas nijake traviace problemy tak by ti nemalo byt nic, no mne bolo super prvy mesiac ked som ich brala ale uz ich beriem druhy mesiac a brala som vyssiu davku brala som 3x2 denne a to mi asi poskodilo. Ja mam toho viac, ja mam bezlepkovu a bezlaktozovu dietu, chronicku pankkreatitidu, stitnu zlazu a epilepsiu, takze u mna je normalne ze mi bude po hormonoch zle, lebo akekolvek zatazenie na traviaci trakt je u mna katastrofa. Takk ty si myslim nemas coho bat, ty mas len tehu nevolnosti, ako vela tehuliek, korych je tu medzi nami vela, a bodaj by im to uz preslo aby si mohli uzivat tehu jak sa patri. 🙂

zajo79
21. okt 2010

ak to budes takto brat, dieta si v urcitom veku zakusne do pomaranca a sa cele vysype. teda, nikomu to nezelam, ale niesme chore, ale len tehotne.

A prave citrusy su tu tak bezne, ze vacsina ludi ich je viacej ako jablka a hrusky. no problem kupit.

cicci
21. okt 2010

treba jest co nam chuti, a kedy nam to chuti....to je jasne