Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@eviitka urcite bude vsetko dobre,musiš v to veriť...trosku este nie som sčítana,chyba mi este docitat par stranok/ale podla toho co pises si uz mala asi nejaké problemy ☹
ja som o detoch nevedela vobec nic,mali sme len psa 😀 ,nevedela som do coho idem,ale je to uplne super,a manzel strasne vela pomáha..je to krasne vsetko az na zdravotne problemy nasho synceka 😢 ,ale verim ze raz bude dobre,musí byť...
@dominika1988 Domin,neni Baran ako Baran...ja mam otca,priatela,svokru a svagrinu Baranov..a ver mi,ze su kazdy iny..dolezite je,kedy sa presne narodili,ci su pravi,ci mixnuti...zaujimam sa o to roky,takze viem,co hovorim...alepraveho Barana by som ani ja nexcela,drzim palce..
@mukky ja si naopak myslim,ze pes je super pripava na dieta,teda ak toho psa neberies ako vec,ale ako surodenca napr..je to tiez take dieta,o kt.sa treba starat a je na teba naviazane a odkazane..tiez som mala psa 11 rokov a teraz mam dvoch,takze priprava je riadna..ja sa nebojim,zeby drahy nepomahal,bude super, bojim sa prave tych zdravonych problemov. ked budes xciet pomoct a budes bezmocna..
ja som kozorožec,mm je lev a malý je tuším rak??? 😕 😀 😀
ja sa znameniami nejak nezaoberam...ale asi si precitam co ktore znamená...
no ja sa asi lucim,vola mi mama,ideme opat kecať a to je na dlho,papa
Caute koceny...jeee vy ste sa tu rozkecali.Ja som vcera mala desny vecer.Strasne zle ani s postele vstat ☹
@eviitka citala som si co vsetko si pojedla 😀 sa maaaas,to keby som natlacila do seba ja,tak mi ani wc nebude stacit....len si to uzivaj 😉
@aaddeell ahojky 🙂 ja som si parky na ranajky kupila dnes.Nastastie mam obchod hned cez cestu....ja tiez uz nespinim,len sa mi zda ze ten vytok mam taky do zlta,mavala som biely.Baby je to normalne? 😒
pocula som ze v tehu sa nemaju jest citrusy co je na tom pravdy? a viete aj preco?
@pepi_petra aj ja mam zlty vytok dr povedal ze to je ok
@aaddeell stymi citrusami to zaujima aj mna...celkom m i chutia mandarinky a pomarance..... tak hadam ten vytok je ok.A moje ranajky sa chystaju cestovat ☹ 😠
@pepi_petra no je to z liekov, lebo nahle ako som ich vysadila tak sa mi ulavilo, mala som to aj pred tehotenstvom uz viem jak boli pankreac, aj gastro dr. mi to potvrdila, uvidim ako bude dalej ak zacnem spinit tak ich zacnem brat, ak nie tak necham aspon tri dnii bez liekov aby sa pankreac aspon trochu spamatal, fakt sa to uz nedalo vydrzat, ked by som nevysadila tak si uplne znicim pankreac a skonicm na gastro s infuzkami.
@honeybunny81 no hej ale ja tam este nemam nic napisne, aasi tam zajdem a opytam sa. 🙂
@henika81 tak teraz si mi dala "broucka"do hlavy 😒 ze by mi bolo zle z tych liekov? 😠
@pepi_petra odpvoed od doktora:
Dobrý deň. Na Vašu otázku ma napadla iná otázka. Čo asi robia tehotné španielky?
Ja si myslím, že v tehotnosti citrusy nepredstavujú absolútne žiadne riziko, samozrejme v primeranom množstve. Inak je tomu počas dojčenia, kedy sa ich treba radšej vzdať, pretože prechádzajú do materského mlieka.
ja zase ficim na kiwi, denne zjem 4 kusy 🙂
ahojte. ja som taka schizofreidna majovka.. termin v juni..ale urcite to bude skor, tak obcas vas sledujem.
ja ficim na pomarancoch a mandarinkach. urcite to teraz nemoze vadit. treba sa objest toho, co potom takeho pol roka nebudeme moct... cerstve pecivo, citrusy, zelenina na K, strukoviny...
Tak mne dr. zakazala vsetky citrusy.. nakolko nie sme v zemskom pasme kde sa toto ovocie bezne pestuje a je pre nas take bezne ako napriklad jablko, hrusky a podobne.. Dieta si moze vypestovat alergiu na citrusove ovocie. Ja milujem pomarance, madarinky, ale ved som dospela a dokazem prezit bez toho nejaky cas 🙂 je to len maly zlomok mojom zivote a mala obeta pre moje babo 🙂
Samozrejme, ze je to na kazdom samostatne, ci bude papat citrusy a ci nie.. Kolko ludi, tolko chuti a tak isto kolko lekarov tolko nazorov.. Ja som to pocula od viacerych tak len pisem co som pocula a aj citala 🙂
@pepi_petra jooj nechcela som ta nastrasit, ty ak mas v poriadku pankreac a nemas nijake traviace problemy tak by ti nemalo byt nic, no mne bolo super prvy mesiac ked som ich brala ale uz ich beriem druhy mesiac a brala som vyssiu davku brala som 3x2 denne a to mi asi poskodilo. Ja mam toho viac, ja mam bezlepkovu a bezlaktozovu dietu, chronicku pankkreatitidu, stitnu zlazu a epilepsiu, takze u mna je normalne ze mi bude po hormonoch zle, lebo akekolvek zatazenie na traviaci trakt je u mna katastrofa. Takk ty si myslim nemas coho bat, ty mas len tehu nevolnosti, ako vela tehuliek, korych je tu medzi nami vela, a bodaj by im to uz preslo aby si mohli uzivat tehu jak sa patri. 🙂
ak to budes takto brat, dieta si v urcitom veku zakusne do pomaranca a sa cele vysype. teda, nikomu to nezelam, ale niesme chore, ale len tehotne.
A prave citrusy su tu tak bezne, ze vacsina ludi ich je viacej ako jablka a hrusky. no problem kupit.
treba jest co nam chuti, a kedy nam to chuti....to je jasne

@eviitka ja som sa naposledy vazila na zakladke kde to bolo povinne 🙂) a az teraz ked ma ona odvazila 🙂 mna odvazila dr. pri prvej prehliadke kde mi potvrdila tehotenstvo a potom na prvej poradni co bolo v 10tt a tam som mala -2,5 kg co ma celkom potesilo nakolko som bola sokovana mojou vahou :D ..ale co uz..teraz to neriesim a budem az ked bude na to cas a chut 🙂 takze pokial prejdem cez dvere je to podla mna vsetko v poriadku 🙂)