icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

eviitka
21. okt 2010

@cicci nie,on je tiez z tatier, PSA to isti...

cicci
21. okt 2010

mne vysiel aj v cinskom aj v tomto grafe chalan 🙂

cicci
21. okt 2010

@eviitka aha, jasne.
ok, ved ked sa bude blizit cas na kocikovanie, sme v kontakte. kedy mas termin? ja 6.5.

eviitka
21. okt 2010

@cicci ja az 23.5.,ale urcite to posurim,ako som pisala,xcem Byka

jankaslamka
21. okt 2010

@eviitka dakujem za stranku 🙂
Je fakt, ze to sono moze klamat.. aj ja mam skusenost, ze povedali jedno a bolo druhe 🙂 a zazila som uz aj taky extrem, kedy povedali buducej mamicke, ze bude mat postihnute babo a ona sa rozhodla si ho aj napriek tomu nehat a cudu jsa svete babo je zdrave ako buk.. tak co si potom mysliet 😒

cicci
21. okt 2010

@eviitka no ja som neni moc nadsena tym tvrdohlavym znamenim, ale co uz, hlavne nech je zdrave
ja som chcela kozorozca ako som aj ja alebo ryby, ale nepodarilo sa 🙂

eviitka
21. okt 2010

@cicci ja som xcela posledny aprilovy tyzden.-alebo tiez ryby...co uz..nejako tie ich povahove crty obrusime vychovou..

cicci
21. okt 2010

@jankaslamka aj ja som pocula taketo pripady a uz je z nej hotova krasna slecna....
ved ako sa tu pisalo, na pohlavi nezalezi a bude to aspon ako prekvapko pod stromcek, super 😵

cicci
21. okt 2010

@eviitka no mozno ze mne vyjde ten posledny aprilovy....
ale zatial ma stanoveny taky den na porod ako ma narodky maleho buduci krstny, tak sa z toho uz teraz vytesuje
jasne, skusime to s vychovou a s laskou a s darcekmi xixixiixixxi 🙂

jankaslamka
21. okt 2010

@cicci hej budeme sa tesit ako male 🙂
ja mam zatial porod 1.5. a keby sa podaril april budem len rada..taky 29ty by bol super...to ma moja mamina narodky 🙂 alebo kebyneskor..taky 9.5. to mame vyrocie svadby 🙂)

cicci
21. okt 2010

@jankaslamka moj brat sa zas narodil 24.4. a je taky lenivy ze az🙂 co mu nevybavim to nema, pecene holuby do ust mu musia padat, no je pravda ze je medzi nami 7 rokov rozdiel a tak je /bol dost rozmaznany
alebo potom 8.5. to maju zasa moji rodicia vyrocie svadby
ale moze byt aj ten 6.5 ako som pisala, buduci krstny ma narodky 🙂

jankaslamka
21. okt 2010

@cicci hm..mozno to bude tym vekom.. ja mam sestru o 6 rokov mladsiu a velmi sa to podoba na tvojho brata 🙂 ona chudinka nemohla ked mala 16 vyniest ani smeti, lebo je este mala a je to pre nu tazke 🙂 no a upratovat? ale ved ona bordel neurobila..nemame z coho jest?? tak treba ist do jej izby a pozbierat vsetko z parapety a umyt ..to je niekedy proste tak.. je to baran jak vysity 🙂 a nikdy jej nic nemozme povedat lebo vyvadza ako zmyslov zbavena 🙂 takze ja to proste berem tak ze nech sa narodi kedy chce, vychovou sa da vela ovplyvnit 🙂

cicci
21. okt 2010

@jankaslamka presne si to vystihla, akokeby si pisala aj o mojom milovanom bracekovi... teraz som mu na obed volala a co myslis? no este spinkal - lebo ma skolu len pondelky-stredy, to je zivot 🙂
ano, musime sa snazit vychovat z nasich malinkych velke a zodpovedne a slusne deti!
ale uz sa na to tesim /aj ked hovorim ze ako ho budem rozmaznavat - ale to mu samozrejme ani len nenaznacim 🙂

jankaslamka
21. okt 2010

@cicci tak moja sestra tiez teraz niekedy vstava 🙂 tie to ma tak v skole ze len niektore dni ..ale nastastie snou uz nebyvam 🙂 aj tak mi kamosky nadavaju, ze by som mala na nu kaslat nech sa troska stara o seba sama 🙂 ona mi zavola, ze ci ju neodvezem a ja aj ked nemam cas tak idem lebo som blbana 🙂) si tolkokrat poviem, ze vykaslem sa nanu a nee vzdy sa to zmeni takto 🙂 a tak co uz..uz to nezmenim 🙂 ... Ja sa tiez tesim ako si sama vychovam svoje babo..dufam, ze mi to pojde a budem dobra mama 🙂

cicci
21. okt 2010

@jankaslamka janka ani to nebudem komentovat, je to presne tak ako pises, musim sa smiat. ani ja s nim nebyvam, on je v KE na VS a chodi domov tak na wknd-y k nasim a ja byvam s manzelom v BA
aj ja sa uz neviem dockat ze budem dobra mama a moj manzel dobry tato...
dnes mi na posteli este rano, ked ma budil povedal ze: milujem Vas oboch....take mile 🙂 a hlavne necakane....

jankaslamka
21. okt 2010

@cicci toto je asi udel nas starsich surodencov 🙂))
Jeej to je zlatucke 🙂 mne vzdy vecer ked idem spat alebo ideme manzel da pusu a ze aj babu musim dat 🙂 a tiez nam hovori, ze milujem vas 🙂 je to skvely pocit 🙂
Mozem sa opytat? uz vies kde by si chcela rodit?

eviitka
21. okt 2010

baby,tak ved piste o detoch,co mate v bruchu,nie o tych doma.. co ste dnes uz požrali?dajte druhy a mnozstva,nech sa necitim zle 🙂)

cicci
21. okt 2010

@jankaslamka ano naozaj je to skvely pocit, ked nas tak bozkava a prihovara sa malemu a hladka mi brusko.
ja este nie som uplne rozhodnuta, zvazujem bud antolsku alebo ruzinovsku, ale manzel ma skor nahovara na tu antolsku /on robi na min. zdravotn/ a ze je to tam asi lepsie a aj moja gyn. tam chodi k porodom, tak zatial asi tak. pozerala som recenzie, nemaju to tam zle, ale urcite zalezi na tom-ktorom lekarovi a timu ostatnych ludi okolo....viem ze sme pisali o tom, ze ci vybavovat lekara alebo nie, ja som za to, ze to urcite nenecham len tak na nahodu a vyberiem si "protekcneho" a nie aby sa na mne medici ucili 🙂

cicci
21. okt 2010

@eviitka ja som mala na obed morcaci rezen a zeleninu a cesnakovu polievku a cely den sa krmim ovocim, mne moc nechuti jest-skor sa musim nutit, iba ovocie a zelenina a pijem dost vela mineralky a ovocne stavy
takze nemam problem s jedlom a ani som pocas celeho tehu vobec nevracala 🙂

jankaslamka
21. okt 2010

@eviitka 🙂))) nemaj zle svedomie 🙂 ja prave tlacim nutellu 😀 potom som na obed mala chut na hranolky tak som si spravila 😀 a rano som mala dva chleby s maslom, jaaaaj a este tu ostali na stole nejake tycinky...teda uz nie su 😀

henika81
21. okt 2010

@cicci no aj mne tak isto vysiel chalan aj tu aj tu, a najlepsie na tom je ze uz od 5tt mam taky pocit ze to bude 100% chalan, tak som zvedava ci sa moja intuicia nemyli, lebo zatial ma este nesklamala 🙂

pepi_petra
21. okt 2010

Ja som dostala neskutocnu chut na pecene kurca,ryzu a broskynovy kompot...to bude mazec na wc.... 😅 a vygooglila som si viacero urceni na pohlavie a vychadza nam dievcatko...ze by to bola malá Sára??? 😀

jankaslamka
21. okt 2010

@cicci ja zas zvazujem bud ruzinov alebo kramare..ale asi pojdem do ruzinova lebo to mam najblizsie a vela znamych co tam rodilo bolo spokojnych.. na antolsku som pocula dobre aj zle..ale to je asi vsade.. ja si asi tiez budem chciet vybavit doktora ..ved keby to nestihol, tak peniaze mi vratia 🙂

jankaslamka
21. okt 2010

@pepi_petra take zdraveee? 🙂))

cicci
21. okt 2010

@jankaslamka ok, tak mozme cez IP pohovorit o tom ruzinove, napis
ano, da sa tam tak vybavit ten dotycny konkretny doktor, to viem

v.elen
21. okt 2010

@monika0001 Ďakujem aj ja za vysvetlenie.. Už som to pochopila a podľa toho mi vychádza chlapček 🙂 🙂 🙂

pepi_petra
21. okt 2010

@henika81 aj ja som si zo zaciatku myslela ze budem mat chlapca...ale teraz neviem neviem,zhorsila sa mi pokozna sami bedar som....no uvidime casom 😀

cicci
21. okt 2010

@henika81 aj moja intuicia hovori o chlapcovi, to by bol tato nadseny ze "spravil" syna...
ale aj dievcatko je mile 🙂

eviitka
21. okt 2010

@pepi_petra no daj tie testy na urcenie pohlavia..

eviitka
21. okt 2010

boze,ja xcem urcite syna,lebo kazdy z mojej aj priatelovej strany ma dcery!!!ale komplet,ani jeden syn..tak xceme byt prvi..ale na druhej strane si hovorim-vzdy lepsie mat dve dcerky,ako dvoch synov..