icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

cicci
21. okt 2010

@jankaslamka mas IP pozri

pepi_petra
21. okt 2010

@eviitka ake testy??? 😕

eviitka
21. okt 2010

@pepi_petra no co si si nasla na nete na vypocet pohlavia,ci stranky,ci co

pepi_petra
21. okt 2010

@eviitka no ved som pisala ze nam vychadza dievcatko,nieee? 😵 ale tak kto vie....

henika81
21. okt 2010

@pepi_petra no ja moc podla pokozky urcit nemozem lebo ja ich mam od puberty, trochu sa mi ustalil ked som zacala drzat diety ti moje bezlaktozove a bezlepkove, lebo to bolo travenie z toho boli hlavne,ale teraz mam z tych hormonov asi, ja som na nich zvyknuta, tak neviem. 🙂

henika81
21. okt 2010

@cicci sak prave ja som radsej chcela dievcatko, ale muz syna, och ten bude navela, ked to bude chalanisko no musime si este pockat, no ale som nedockava strasne 🙂

eviitka
21. okt 2010

@pepi_petra boze,napisala si toto:vygooglila som si viacero urceni na pohlavie a vychadza nam dievcatko...ze by to bola malá Sára? tak kde si si to vygooglila??

cicci
21. okt 2010

@henika81 neboj ved sa nam tie nase babatka coskoro aj na sone snad ukazu. kedy ides najblizsie?
ja az 16.11. a uz to snad aj bude vidno to budem v nejakom 15 tt.

pitipitipa
21. okt 2010

baby, mali ste okolo 9-10tt mrchovske bolesti??? 😖

eviitka
21. okt 2010

@pitipitipa ani nie,asi sa ti roztahuje maternica..bolesti su individualna zalezitost..niektora do 3.mesiaca nevie,ze je v tom..len vydrz,ked uz si sa na to dala..to k tomu patri

pepi_petra
21. okt 2010

@eviitka jaaaj boze prepac,nepochopila som to... 😅 toto je anglicky: http://www.babymed.com/chinese-gender-and-sex-c... tady ten cinsky: http://www.rodina.cz/scripts/journal/article.AS... , http://www.rodina.cz/scripts/journal/article.AS... ,potom ten graficky som si urobila. http://chlapecdievca.sk/index_sk.html -ale tomuto nechapem... 😕 , http://jasanek.webpark.cz/plzak.html .Musela som to znovu hladat 😖

cicci
21. okt 2010

@pitipitipa ni enic take hrozne som vobec nemala - nastastie 🙂

pitipitipa
21. okt 2010

no moja maternica sa roztahuje trosku rychlejsie nez ta vasa..skocim do dvojickova...mozno maju s tym skusenosti

klba
21. okt 2010

Caute kocky, nestiham vas docitat, dnes som tu mala necakanu navstevu a maly dnes odmieta spinkat, tak len hodim new info. 😉
Dnes som mala poradnu, babo ma uz 4 cm, ma sa culo k svetu, aj sa hmyrilo, 😵 a mam aj fotecku, doktor mi dovolil cvakat s fotakom, kedze sa u neho neda fotka vytlacit.
A presne o tyzden idem na dalsie sono do medicinskeho centra, tam sa uz da foto aj vytlacit a odtial k doktorovi a da mi presny termin na odber krvi.
Ozaj kocky, v 13 tt sa este stale robi vaginalne sono? Lebo bud. tt by so mnou chcel ist aj muz, len neviem ci to dr dovoli a pusti ho kuknut na monitor. 😅
No a kuk na fotecky. 😵

batmanka
21. okt 2010

@dominika1988 ahoj prepáč sa nepoznáme ale nedá mi reagovať tak ako píše eviitka nie je baran ako baran ja som baran dokonca 1.aprílový 😀 moja maminka je baran a ked som chodila do práce tak snáď polovica ľudí tam boli barani a to bolo riadnééé číslo a podľa mojich skúseností barani nie sú tak tvrdohlaví ako si väčšina ľudí myslí...celé je to o výchove 😉 a prostredí,ver tomu že tvrdohlavosť u detí je v určitom veku úplne rovnaká 😀 a apropo nexcem sa chváliť,ale moje okolie sa nikdy nesťažovalo,jediná do teraz vychodím dobre s každou spolužiačkou 😀

jankaslamka
21. okt 2010

@klba neviem ci sa v 13tt robi este vaginalne..ale skor ano ako nie..klasicke sono je este zle viditelne..radsej ho zober az na to dalsie so sebou 🙂
a kraaaasne fotecky 🙂 ako si tam lehni babatecko 🙂

eviitka
21. okt 2010

@batmanka ano ano,mas pravud, Byci su viac tvrdohlavi ako Barani..a baby su sice menej poriadkumilovne a nulove sportovkyne,ale su zas kamosky,aj ked pojasene..

eviitka
21. okt 2010

@klba krasne,super,tesim sa aj ja,u mojho sa daju tlacit,bodaj by som uz aj ja mala o tyzden..tiez ich sem fuknem..

batmanka
21. okt 2010

@cicci a jankaslamka tak babenky ja mám u našich o 5 rokov mladšiu sestru-vodnár 😒 a Vám poviem že to mi každý vraví že to musí byť pohoda povaha a veľké lobogo 😖 moja sestra je tááák strašne rozmaznaná ☹ že mi minule povedala,že ešte že máme iné priezviská ☹ bolo mi do plaču,od sestri počuť a aj to že sa hanbí že bývame v dvojizbovom byte,pri tom je veľký a náš a ona ešte nemá nič!Každý kto ju spozná mi vraví že to ani moja sestra nemôže byť!Sama som baran 😀 a v okolí veľmy dobre vychodím s ľudmi 😀 ,takže babenky hlavne výchova-si myslím je dôležitá 😉

batmanka
21. okt 2010

@eviitka myslíš baranov menej poriadku milovných 😒 tak ja som sa asi zle narodila lebo môjmu manželovi vlasy na hlave stoja,či musím mať furt vyupratované?!No mám aj slabé miesto špajzku 😠 ,tak tam ked upracem,tak som na seba strašne hrdá ,lebo to je iná makačka! 😀 no čo už nik nieje dokonalí

henika81
21. okt 2010

@cicci ja som bola teraz v pondelok, 10tt a 3 dni, mame 3,3cm, a uz aj rucicky ,nozicky, hlavicka velka a krasne chrbticu vidno. No a prave to kedy mam ist nabuduce neviem, lebo nejka som bola roztrzita z toho a dr. zabudla zapisat do knizky kedy mam dojst, tak sa musim zajst opytat kedy na najblizsiu poradnu. ale dufam ze nie az o mesiac, ako sa vlastne chodi? kazde 3 tyzdne alebo ako? 🙂
@klba paradne foto, pekne malicke, mne vaginalne uz nerobi od 7tt.

eviitka
21. okt 2010

@batmanka tak si dobraaaa...inak moja segra je narodena presne ako ja do roka a do dna,len o rok pozadu a sme uplne ine,pritom vychovavane rovnako..a poviem vam cim to je-ascendentom: ja Lev,segra Rak...a uuuplne nas to vystiihuje..

eviitka
21. okt 2010

@henika81 to si ma potesila,snad ani mne nebude,ked idem na druhe v 11 tom tyzdni,to by bolo super...boze,len nech a ten neznamy utvar,co tam nasiel,zmeni na druhy plod a budem najstastnejsia na svete..

batmanka
21. okt 2010

@eviitka ďakujem,no moj tatino ja rak a s maminou sme obydve barani oni dvaja si rozumejú na jedničku s mínuskom,lebo všade sa dačo najde a ja som si s mojím tatinom nerozumela dokedy som neodišla z domu 😀 ,teraz je to lepšie ale dakedy radšej zdrhám a zahryzujem si do jazyka 😒 ...my sa doma smejeme že máme super svokri ,ale ani ja a ani mažel si nerozumieme s druhou polovicou a to môj manžel je váhy a strááášny pohoďák 😎

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
eviitka
21. okt 2010

@dominika1988 joj baby baby, keby ste evdeli,co vsetko ovplyvnuje zo znamenia povahu cloveka..to by bolo na diplomovu pracu..venujme sa babatkam...mne brucho rastie, som v 10 t a 4 dni,dufam,ze tam dnu je vsetko ok a najradsej bysom sa dala sonovat kazdy tyzden...je to hrozny pocit,ked tam dnu nevidite a neviete,ako sa mu dari,ze?

mandy29
21. okt 2010

@monika0001 jak mám sa vyznať z toho grafu...asi som pipina, ale fakt neviem na ktorú čiaru mám pozerať....

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
eviitka
21. okt 2010

@dominika1988 netrap sa,aj kamoskam vyhuklo az v 5tom mesiaci,to je individualne..ja mam tieznadvahu,ale podbrusko uz vidiet viac a nemozem ho stiahnut....len ja som tam mala nejaky utvar,co tam nemal byt a nevieme,co co to jea bol vacsi ako plod..dufam,ze do dalsieho sona zmizne..

dominika1988
Autor odpoveď zmazal