icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

honeybunny81
29. okt 2010

@henika81 ja som herpes nemala nikdy v živote a pred cca 2-3 týždňami prásk, ani som hubu nemohla otvoriť! klasické mastičky a náplaste mi neboli doporučené, tiež mi povedali že len zubnú pastu... nakoniec som si na to dávala krém na detské ritky 😀 a pomohlo to. Ale najlepšie bude skočiť k doktorke, nech si si istá. 😉

henika81
29. okt 2010

Baby a este sa chcem opytat mozem aspon panadol? Strasne ma boli lavy bok, hlavy spanky a lame mi celu celust, je to normalne?

henika81
29. okt 2010

@honeybunny81 no to som si myslelatiez ze ako tie naplaste, ale vidim ze sa to s nimi krajsie hoji jak ked som davala zubnu pastu, to by ma ani nenapadlo ze naplaste mozu uskodit, skusim sa opytat dr., no ale uz asi do vtedy do uorka dokym pojdem tak uz mat asi nebudem, no aspon dufam. ale dikk za radu 🙂

honeybunny81
29. okt 2010

@henika81 za máličko, a zase ťa sklamem, môžeš len paralen 😒

henika81
29. okt 2010

@honeybunny81 paralen klasicky? 500g, ? ten mozem, a ako casto ho mozem brat?

eviitka
29. okt 2010

@honeybunny81 no,bola som predvcerom v lekarni,ze tie lieky su komplet preklasifikovane,a v prvom sa nemoze paralen,ale aspirin,takze sa informujte radsej..ze to je dost cerstve..

honeybunny81
29. okt 2010

@eviitka ano počula som o tom, no je to dosť kontroverzná téma, moja sestra je lekárka a dosť nad tým krúti hlavou, že to je blbosť. Tu tuším platí klasika, že kolko lekárov tolko názorov. Ja by som šla po paralene, kedže aspirin riedi krv... A @henika81 už je v 13.tt, takže paralen by mal byť ok. Neviem, nie som lekár, to vraví moja sestra.

eviitka
29. okt 2010

@honeybunny81
@honeybunny81 radsej nedostat teplotu,ze?🙂))inak na druhom sone mi doktor odmietol odmerat plod,ze to sa neda,ze len od hlavy po zadok,lebo to zameta rucickami nozickami,ci co..dost trapne..tak ani neviem,kolko mame..

henika81
29. okt 2010

@honeybunny81 konik mi ukazuje zle, som v 11tt a 6dni, tak neviem, mozem ten paralen?

honeybunny81
29. okt 2010

@henika81 paralen si daj, skús polovičku. Je tu určite veľa kočiek čo písali že si dali paralen ked mali teplotu, alebo ked sa to už nedalo s nejakou bolesťou vydržať. Takže ak teda máš bolesti, čo nezvládaš, skús si dať tú polovičku najskôr a uvidíš, či ti to prejde. Ak nie, určite sa porad s lekárom.

honeybunny81
29. okt 2010

@eviitka aj mne merali len od hlavy po "chvostík" 😀 bez nožičiek. Meranie nožičiek nemá význam, lebo proporcionálne to je odlišné. Ale mohol sa aspoň pokúsiť, lalo jeden 😠

henika81
29. okt 2010

@honeybunny81 skusim dik, dufam ze pomoze a babu neuskodi,ale tiez si myslim zeby nemalo 🙂

l.lara
29. okt 2010

@henika81 ahoj, ja som mala asi pred 2 tyzdnami herpes. nic som si na nho nedavala..viem, ze tie masticky sa nesmu pouzivat, ale neviem, ci vsetky, tak som si radsej nedala nic. drzim paste, nech je vsetko ok.. 🙂

l.lara
29. okt 2010

@henika81 acilpirin urcite nie, patri do skupiny D, to je najhorsia, co moze ublizit babu, len nemozem najst ten link na to, neviem uz v ktorej teme sa to preberalo. ja som mala zvysenu teplotu a predchripkove stavy-bolesti, muz bol v lekarni, dala mu pre mna oscilococinum a pri teplotach nad 38 paragripe. to oscilococinum (vzdy popletiem ten nazov) mam uzivat aj prevetivne, lebo som alergicka a mam trosku problemy s imunitou.

paula1234
29. okt 2010

@honeybunny81 ...to bol 2D uzv, aj ja som bola prekvapena ako je to nadherne vidiet a dr.mi vsetko pekne popisal, lebo pred tyzdnom u mojej dr., ktora ma nejaku smejdacinu, to bol tiez len fliacik a tu je uz vsetky kosticky pekne vidiet, nostek, rucky, nozky...) pekny vecer) 😉

mandy29
29. okt 2010

@paula1234 tak to som rada že je to ok, mňa to čaká v utorok...nemám strach, len trošičku 😒 Brali ti aj krv?

henika81
29. okt 2010

@l.lara diky za radu,uz som zobrala polku paralenu tak dufam ze to bude ok 🙂

mandy29
29. okt 2010

@zajo79 no nie veľmi, ja za NT budem platiť 29€, ale závisí asi u jakého lekára si...

honeybunny81
29. okt 2010

@paula1234 no ved to, všetko je tam pekne vidieť, aj je to také veľké, super!!! aj tá moja má 2D, ale je to katastrofa, predstavivosť musí pracovať...už sa teším ked sa objednám Jankovskému na to 4D, a budem mať doma DVD a budem kukať do nemoty!!!

honeybunny81
29. okt 2010

@l.lara http://www.safefetus.com/Search.asp tu je ten link na kontrolu liečiv v tehotenstve.

hedka17
29. okt 2010

@barborkach tak o tych krvnych skupinach pocujem prvy krat. My mame vsetci otec, mamina a 5 deti RH0+ a nic take mamina nespominala. Moj ma B a doki ked zistila moju skupinu sa vobec na manzelovu nepytala.

hedka17
29. okt 2010

@henika81 ja som mala v 5tt 4 herpesy okolo ust a natierala som to vazelinou z oriflamu. Doktorka mi povedala,ze sa mi zrejme zhorsila imunita a tak som brala na to aj vitaminy,ale to som este neuzivala kyselinu listovu.

hedka17
29. okt 2010

@barborkach tak fakt neviem co je na tom pravdy,mozno to je zase nejaka novinka alebo ja potom neviem

hedka17
29. okt 2010

@henika81 a to mi trvalo 2 tyzdne kym mi to poriadne zmizlo

henika81
30. okt 2010

Ahojte baby, no tak uz som nacisto hotovaa akoby mi nestacil ten herpes,ale uz mam aj anginu, strasne to boli hrdlo, poradte co si na to dat su nejake ucinne homeopatika? lebo ja mam asi dojem ze bez antb. to nepojde, mozu mimi velmi poskodit? vcera nic, len bolesti polky hlavy a dnes uz hrdlo az ucho no strach. a zyvsene teploty.mate nejaky zaruceny recept ktory pomoze? ak ano dajte prosiim, uz som zufala ☹

henika81
30. okt 2010

@hedka17 ach jaj ta imunita, no musela si mat dos ti verim, a este ked si ich mala po celych ustach, ako si mohla jest, sak to bolelo, nie? ja so uz dneska hotova tak ma chytila angina ze uz fakt neviem co robit, nemas nejaky zaruceny recept na hrdlo ktory pomoze? vcera nic a dnes nemozem ani hltat, boli to jak cert.

zajo79
30. okt 2010

ahojte. chod doktorovi, ak by si mala anginu, nato je penicilin aj, to sa moze. 😉

lepsie penicilin ako zapal v tele.

paula1234
30. okt 2010

@mandy29 ano ale krv mi brala moja dr.tyzden predtym na screening na genetiku))inak to je zvlastne, ze budes tolko platit, ja som neplatila nic, iba doporucenie od mojej lekarky a tiez je to sukromnik)

paula1234
30. okt 2010

@honeybunny81 ..ja tiez pojdem aj na ten 4D a tiez tu do CEgysu, kde mi robili aj tieto merania, je to hned kusok od Jankovskeho a robia tam tiez dvd + fotky a stoji to tiez 50 eur) 😉

paula1234
30. okt 2010

@henika81 pomoze ti asi iba dr., ja som to mala asi pred mesiacom a z hrdla bol tuberacky kasel a na to mi dala bioparox a asi do 3 dni mi bolo fajn) 😉