icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

eviitka
4. nov 2010

@mmmarta O TYZDEN IDEM NA ODBERY, dam jej pekny rozpis vychadzok...ja krava som im zobrala vino a dezert,keby som vedela...

mmmarta
4. nov 2010

@pepi_petra Tema PN fakt vzbudzuje velke emocie. Ak by som to napisala takto tak ich nevzbudim asi tak vela. Dik okresala si tomu hrany.

mmmarta
4. nov 2010

@eviitka Ved za ten dezert a vino ta bude kryt, ak je v ordinacii sama tak sa jej na rovinu spytaj a telefonicky si to over v socialke, alebo im napis je to take anomymne odpovedaju celkom rychlo, tu je mail: poradna@socpoist.sk

eviitka
4. nov 2010

@mmmarta ved to je to,ze som sa pytala!!ja som tam sla pripravena,chapes..na socialke mi povedali,ze to je plne v kompetencii lekara,ake vychadzky ti da..

pepi_petra
4. nov 2010

@l.lara dakujem

@eviitka ja som tiez zivnostnicka a bohuzial ja som si vyhodnejsie nevybrala.Radsej by som pracovala a uzivala si tehulkovanie.PN pre mna vobec vyhodna nieje z financneho pohladu a ani psychyckeho.Doma sa nudim a rozmyslam nad vecami ,ktore by som inokedy neriesila.Zavreta doma,bez kontaktu ludi a v stereotipe.Ale kedze som mala problemi a hrozilo mi ze by som mohla o mimi dojst,na ktore sme s manzelom cakali 6,5roka som na vyber nemala...

eviitka
4. nov 2010

@pepi_petra Peti,nezavidim..ja mam o hovne robotu,nezarobim nic,viac sa mi oplati byt doma,mam psa,budem vencit,stretavat sa so susedkami-vedla mam jednu s mesacnou dcerkou,nieco sa naucim..ja som stale sama,aj tu sedim sama v robote,cize lepsie doma v klude za lepsie prachy

alena24
4. nov 2010

kocky, vam uz rastu bruska? ja som 14tt+5 a stale mam pocit ze nic. Niekedy sa mi aj zda ze uz cosi sa tam aj zvacsuje ale potom sa zas poriem a nic nevidim. Neviem ci si to len nahovaram, ale uz by som chcela aspon nejake miniaturne brusko 😅 ako ste na tom vy?

honeybunny81
4. nov 2010

@alena24 😀 no ja sa tým trápim už niekoľko dní, že som jak po nedeľnom obede, ale nič viac.... A to som bola celkom rada, že som konečne 2 kg pribrala, a dnes som skočila na váhu a šup tie 2 kg sú zase dole...
Akurát som volala sestre a sťažovala sa jej a ona ma vysmiala, že neboj, počkaj do 20 tt a budeš "ľutovať" čo si práve povedala. 😅 aj ona to tak mala. Do 20 tt nič a potom vypadala ako keby už mala ísť rodiť 😀
Tak neboj, na Vianočných nákupoch už budeme pochodovať ako žaby 😀

pepi_petra
4. nov 2010

@alena24 mne hej meriam si ho aj.Pred tyzdnom som mala obvod 92cm a dnes 95cm.Aj ked sedim citim ako mi trci von 😀 .Tento tyzden ma zacali dost pobolievat kriza a ked som vysavala tak som bola dost zadychana...Ja si to neviem predstavit ked budem v 8 mesiaci 😅
@honeybunny81 ja som schudla 3,5kg,ale brusko mam.
Uz neviem co mam nosi.Ryfle uz nezapne a tehotenske su este velke.Uz sa tesim ked mi bude lepsie a vyberiem sa na nejaky nakup.
Baby pocujte ,nemate problem sa vozit v aute?Ja ked nesoferujem,ale som spolujazdec,tak hned pri zastaveni vraciam a to staci ist auto 5minut.Ale ked zasa viacej chodim boli ma brusko,takze trcim doma 😠 ☹

zabkatt
4. nov 2010

ahoj babule tak som tu po dlhej dobe, vidim že tu je vela novych tak vas vítam, ale tiež som mala nejake zdravotne problemy, tak som nechcela zbytočne vypisovať. Už to vyzera lepšie tak dufam že všetko bude v poriadku a nič sa už neprihodi.
no k tomu priberaniu vam velmi zavidim, pretože ja mam bruško ako pri malom v 6tom mesiaci 😀 lekar ma sice upozornil že to pôjde pri druhom rychlejšie, ale až tak som to nečakala 😀 pri malom mi všetko išlo do zadku a bokov a pri tomto to vizera že sa to všetko kopy v brušku, čo aj spôsobuje to hrozne pukanie bruška a tvrdnutie bruška mi k tomu neprispieva☹ takže si uživajte, že zatial mate bruška take ake boli🙂

honeybunny81
4. nov 2010

@pepi_petra no ja som to práve spozorovala na mojich rifliach, tie nosím už rok a zrazu mi začali padať. Samozrejme to môže byť aj tým že sa bruško posunulo vyššie a ja ich mám nižšie na bedrách. Len by som to bruško už konečne rada vidieť. 😅 ked sa najem, tak vystúpi, ale ráno sme zase tam, kde sme aj boli. 😠
mňa tiež bolí chrbát, stále na jednom mieste, niekedy ma tam pichá, niekedy ma v tom mieste páli, no neviem... Ako vraví moja mama: "Bude aj horšie" 😀 😀 😀
To s tým autom som mala aj ja, trošku, nie na vracanie, ale najlepšie mi nebolo. 😒 Ale teraz posledný týždeň to už prešlo. 😉 Ale zase ja som jedna z tých šťastnejších, mne nebýva strašne zle, a ani som ešte nevracala 😅
Asi ti nezostáva nič iné, len stále šoférovať 😎 😎 😎
A čo sa týka toho zadýchania, som jak stará babka, ani 9 schodov nevyjdem normálne, hned dýcham jak krmna hus !!! 😠 tiež si to celkom neviem predstaviť neskôr 😒

silvia0201
4. nov 2010

ahojte maminy. bola som tu veľmi krátko a už som aj skončila. 2.11. som o bábätko prišla. dávajte si dievčatá pozor na seba a držím vám všetkým palce.

honeybunny81
4. nov 2010

@silvia0201 to mi je strašne ľúto. Držte sa ☹

silvia0201
4. nov 2010

aj mne. stále sa pýtam PREČO????????????? som zvedavá na výsledok z hystológie. ak víde,že tam bola genetická porucha, tak sa trocha ukľudním.

zabkatt
4. nov 2010

silvi drž sa, a ver že nejaky dôvod to určite malo, ja tiež čakam ešte na jedny testy teda na vysledky a nieje to vôbec lahke, tak dufam že všetko dobre dopadne ☹

honeybunny81
4. nov 2010

@silvia0201 Tak daj potom vedieť, ak ti pomôže sa s niekým "porozprávať" na diaľku, tak som tu ☹ viem, že neexistujú slová, ktorými by som ťa utešila, ale viem dobre počúvať ☹

majulienka27
4. nov 2010

mňe už moje nohavice pomaly ale isto začínajú byť malé v pase, konečne som niečo schudla po prvom teh. a už nám začína ďalší kolotoč priberania, za mesiac sa mi zväčšil obvod pása o 5 cm čo je už dosť vidno, je určite pravda že pri druhom to ide oveľa rýchlejšie.

l.lara
4. nov 2010

@silvia0201 silvinka je mi to velmi luto.. 😢 😢 😢 drzkaj sa..

zabkatt
5. nov 2010

majulienka ano je to rychlejšie priberanie🙂 pri druhom, ja som schudla na pôvodnu vahu po dvoch rokoch a tyžden nato som otehotnela🙂

pepi_petra
5. nov 2010

Koceny ja som mala strasnu noc.Nevedela som spat ani na jednom boku.strasne mi tlacilo brusko.Len na chrbate a to som nevedela zaspat.Ked sa mi to podarilo a vspanku som sa otocila na niektory bok,hned som sa zobudila...asi mi uz sibe.Ved je este skoro aby mi brusko zavadzalo.Take velke nie!
@silvia0201 joooj je mi to uprimne luto.drzkaj sa. ☹ ☹

alena24
5. nov 2010

co sa tyka bruska, tak ja mam teraz v pase menej ako ked som mala ked som nebola tehu, mavala som tak 76 a teraz mam 72 cm. Co sa tyka nohavic musela som kupit mensie cislo lebo co som veci nosila pred tym mi padaju 😖 Kazdy mi hovori ze bud rada ze nemas este teraz velke brusko lebo potom priberiem a budem sa este stazovat ze som velka jak velryba 😅 aj kamoska co je teraz v 7 mesiaci hovori ze uz ma pocit ze sa toho velkeho bruska nanosila uz dost lebo nohy jej opuchaju, fuci jak parny valec a byva strasne unavena 😖
ale aj tak by som uz chcela vidiet aspon nejaky naznak ze budem mat babo aj na brusku 😠

tehulka2011
5. nov 2010

@pepi_petra ja som zase v noci musela 3x vstat a ist na wecko! pritom som nic pred spanim nepila, ja neviem odkial sa to berie 😒

alena24
5. nov 2010

@pepi_petra ja tiez spavam dost zle ale kamoska mi odporucila tehotensky vankus, je super aj ked brusko nemas az take velke, teda aspon mne sa s nim spi super.

pepi_petra
5. nov 2010

@alena24 No vidis ,vsetko svoje vyhody a nevyhody 😉 Ja stym ratam ze budem ako gula 😀 ani pred otehotnenim som nebola stihla.Mam vysku 158cm a vaha 62,5kg.Do mojich 24rokov som mala 42kg.Potom to islo.Teraz mam 59kg,ale brucho riadne 😀 .Unavena som aj ja .Ako pes.A pritom nic cely den nerobim,len driemem...nuda 😒

@tehulka2011 jooj to aj ja chodim stale cikat.

pepi_petra
5. nov 2010

@alena24 kde si ho kupila?

alena24
5. nov 2010

@pepi_petra kupovala som ho v Bratislave v obchode predeti.sk alebo ako sa to vola ale da sa zohnat aj na nete...napr aj tu http://shop.babetkovo.sk/index.php/detske-ko/hl...

inak co sa tyka toho cikania, neznasam to v noci, vela krat som rada ze zaspim a o hodinu som zas hore ze musim cikat a to minimalne 3 krat v noci beham 😠

alena24
5. nov 2010

@pepi_petra ah prepac poslala som ti link na kocik a nie na vankus, tu je ten vankus http://babybrands.eu/dreamgenii-tehotensky-vank... 😀

honeybunny81
5. nov 2010

@pepi_petra
@alena24
Ja mám tiež ten tehotenský vankúš a neviem si ho vynachváliť!!! ja mám taký velikánsky, po celej dlžke postele!! kupovala som ho v lidli (ešte včera som ho tam videla), je to šulec dlhý cca 180. je fakt super, mužík mi ho potajomky v noci kradne 😀
a stojí tušim 9,90 eur, čo je super cena. 😎 odporúčam!!!

henika81
5. nov 2010

ahojte baby, poradte nieco dobre na kasel, len nie stodal po tom mi je zle, lebo nie je vhodny pre epileptikov. uz som hotova ani v noci sa spat neda dokym si najdem vhodnu polohu pri ktorej nekaslem, tak mi treba zasa cikat, no horor, ma skoro v noci zadusilo od kaslu. prosim o dobry recept alebo radu, mam suchy kasel

paula1234
5. nov 2010

@henika81 ty to mas uz dlho, myslim, ze by si uz konecne mala ist k tomu dr. a dat si predpisat bioparox, alebo su este jedny kvapky proti kaslu pre tehotne DROSERA a kup si aj bylinkovy caj pre tehotne) 😉
babulky mna dnes tak popochava v podbrusku, zos tolice to neni tu som uz mala, verim, ze je to len roztahovanie maternice) 😉