Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
pohyby v 13tt?? 😅 😀 neblaznite.
@paula1234 no ja mám tiež taký zvláštny pocit keď ležím na boku...ako keby sa v mojom bruchu malé hýbalo...kolegyňa mi hovorila že to môžu byť už pohyby...a že už sa to bude len stupňovať...tiež viem že to nie sú črevá, však vieme ako to je keď sa nám hýbu črevá nie....júj už sa teším na to kopanie...to bude iná zábava 😉 tešíte sa aj vy tak ako ja? 😀
no ahojky zajo79 čo sa tyka psika mne nevadi že spinka so mnou mam už dve čivavky a obe boli so mnou od začiatku v postely a potom ked sa maly narodil tak sa premiestnili do svojho lehna kde su aj poobede, tak dufam že aj tento pôjde na svoj peliešok potom, ale zatial to nejako neriešim, akurat maly ho vyhadzuje rano že sa ma posunuť že ja som jeho maminka 😀
ja som si včera kupila dva svetriky už na chladnejšie dni take super dlhe s dlhym rukavom a nohavice tehotenske mam ešte z prveho tehotenstva tak dufam že už nebudem musieť dokupovať nič, lebo všetko mama take letne veci tuniky a trička všetko s kratkym rukavom lebo maleho som čakala v lete, tak to mam teraz otočene a budem musieť meniť šatnik aj pre mimi 😀
čo sa tyka toho sona raz za mesiac tak ja idem teraz až o 5tyždnov ☹ zda sa mi to trochu neskoro nakolko mi robili aj krvne testy a vlastne vysledky sa dozviem až o tych 5tyždnov ☹ volala som doktorke že pred tyždnom, už skoro dvoma som bola na krvnych testoch a či nema už vysledky a či je všetko v poriadku a dlzo mi odpovedala že sa všetko dozviem na poradni 😖 nato som jej povedala že keby nebolo niečo v poriadku tak by som to chcela vedieť hned a nie až o 5tyždnov a ona mi zložila ☹ to ma fakt nahnevalo lebo mam pravo vedieť ako testy dopadly a či je všetko tak ako ma byť 😠
@zabkatt ty kks,ti doktori vedia byt necitlivi,nechapem ten pristup..,jasne,ze mas pravo na informacie o svojom stave aj skor,ja by som im volala a dozadovala sa ich.U mojho doktora to problem nie je. Ja by som sa tiez sonovala kazdy tyzden,hlavne,ked sa ani necitim tehotna,tak aby som vedela,ze sa tam dnu plave,ako ma 🙂)
ja sa teism,ked si kupim prve gate tehotenske,asi na vianoce,dovtedy to nejako zvladnem s terajsimi.
ahojte, som tu uplne nova, tak ani neviem ako to tu chodi, velmi som sa potesila ked som nasla tuto temu. Ja som tez maj 2011, bude to nase prve a po 6 rokoch velmi vytuzene a ocakavane tak sa strasne tesime. Dufam ze ked budem potrebovat radu tak mi nejaka skusena mamicka poradi, bo sa citim v tejto veci ako maly skolak. A je tu nejaka tehulka z okolia Topolčian?
caute zeny,vcera ku mne dobehla suseda a vraj nema VOOOOOBEC jest udeniny,lebo ze deti z toho maju ekzemy...a ja plna chladnicka Shcwarzwaldskej sunky 😖 ,to ju mam dat psovi?? ☹
to su babske reci..uplna kravina. co sa tu dnes clovek vsetko docital..no sila...
dnes som piekla obrateny kolac,ktora si da?🙂))inak brusko uz mam dobreee,a na zimu vetrovku nezapnem-tu moju novu uzku s opaskom🙂)
do kabatov sa nevleziem zachvilu, do novej vetrovky tiez nie zachvilu... v sportovej vetrovke mam rezervu dost.
ale to sa rataju ukoncene tt.. aj ked kon pise ze mam 10tt... mam ukonceny 9tt a neake dni..
a co kremovanie uz sa kremujete? ja som si kupila v piatok v DM nejaky olej pre tehulky , poctivo sa kremujem tak dufam ze sa mi neurobia strie 😠

@honeybunny81 jeeziiis...si ma potesila! 😀 😀 to pulzovanie mam uz dva vecery.Stale som to hovorila muzovy ze mi pulzuje brucho a vcera vecer som to aj videla 😀 😀 muz mi neveril 😕 😠 potom som volala mame ze mi pulzuje brucho co to znamena a ona hovorila ze by to mohli byt pohyby babatka.Presne ako to opisujes.Mam pocit ze srdce mam v brusku. 😅 😅