icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

pepi_petra
6. nov 2010

@honeybunny81 jeeziiis...si ma potesila! 😀 😀 to pulzovanie mam uz dva vecery.Stale som to hovorila muzovy ze mi pulzuje brucho a vcera vecer som to aj videla 😀 😀 muz mi neveril 😕 😠 potom som volala mame ze mi pulzuje brucho co to znamena a ona hovorila ze by to mohli byt pohyby babatka.Presne ako to opisujes.Mam pocit ze srdce mam v brusku. 😅 😅

zajo79
6. nov 2010

pohyby v 13tt?? 😅 😀 neblaznite.

mandy29
6. nov 2010

@paula1234 no ja mám tiež taký zvláštny pocit keď ležím na boku...ako keby sa v mojom bruchu malé hýbalo...kolegyňa mi hovorila že to môžu byť už pohyby...a že už sa to bude len stupňovať...tiež viem že to nie sú črevá, však vieme ako to je keď sa nám hýbu črevá nie....júj už sa teším na to kopanie...to bude iná zábava 😉 tešíte sa aj vy tak ako ja? 😀

zabkatt
6. nov 2010

no ahojky zajo79 čo sa tyka psika mne nevadi že spinka so mnou mam už dve čivavky a obe boli so mnou od začiatku v postely a potom ked sa maly narodil tak sa premiestnili do svojho lehna kde su aj poobede, tak dufam že aj tento pôjde na svoj peliešok potom, ale zatial to nejako neriešim, akurat maly ho vyhadzuje rano že sa ma posunuť že ja som jeho maminka 😀
ja som si včera kupila dva svetriky už na chladnejšie dni take super dlhe s dlhym rukavom a nohavice tehotenske mam ešte z prveho tehotenstva tak dufam že už nebudem musieť dokupovať nič, lebo všetko mama take letne veci tuniky a trička všetko s kratkym rukavom lebo maleho som čakala v lete, tak to mam teraz otočene a budem musieť meniť šatnik aj pre mimi 😀
čo sa tyka toho sona raz za mesiac tak ja idem teraz až o 5tyždnov ☹ zda sa mi to trochu neskoro nakolko mi robili aj krvne testy a vlastne vysledky sa dozviem až o tych 5tyždnov ☹ volala som doktorke že pred tyždnom, už skoro dvoma som bola na krvnych testoch a či nema už vysledky a či je všetko v poriadku a dlzo mi odpovedala že sa všetko dozviem na poradni 😖 nato som jej povedala že keby nebolo niečo v poriadku tak by som to chcela vedieť hned a nie až o 5tyždnov a ona mi zložila ☹ to ma fakt nahnevalo lebo mam pravo vedieť ako testy dopadly a či je všetko tak ako ma byť 😠

aaddeell
6. nov 2010

@kakajka tak s tym spanim to poznam skoro vobec nevidim ani televizne noviny zaspim hned ako si vecer sadnem k telke

zajo79
6. nov 2010

@mandy29 prosim Ta, kolegyna ma kolko rokov ked Ti tvrdi ze su to pohyby? 😅

eviitka
6. nov 2010

@zabkatt ty kks,ti doktori vedia byt necitlivi,nechapem ten pristup..,jasne,ze mas pravo na informacie o svojom stave aj skor,ja by som im volala a dozadovala sa ich.U mojho doktora to problem nie je. Ja by som sa tiez sonovala kazdy tyzden,hlavne,ked sa ani necitim tehotna,tak aby som vedela,ze sa tam dnu plave,ako ma 🙂)
ja sa teism,ked si kupim prve gate tehotenske,asi na vianoce,dovtedy to nejako zvladnem s terajsimi.

henika81
6. nov 2010

@zabkatt no zrejma asi dr. nieco caka do vrecka,hm..? 😀 potom by si mozno mala poradnu o 3tyzdne, pozri povedz ze sa necitis dobre, chod skor a ona ta musi vysetrit, povedz ze mas bolesti a hotovo, a dozvies sa aj vysledky a urobi ti aj sono a budes kludna. 🙂

zajo79
6. nov 2010

@zabkatt u Tvojho doktora nedvihaju telefon sestricky? ved ich popros a hotovo. doktor ked ordinuje, tak nema asi cas...a nie vzdy ma kazdy dobru naladu...no ako v robote 😀

mandy29
6. nov 2010

@zajo79 36 rokov a 2 deti

zajo79
6. nov 2010

@mandy29 ako Ti moze dospela zena, ktora ma dve deti, povedat, ze v 14tt - citis pohyby? to uz nieje ani na smiech, ale smutne.

grolina
6. nov 2010

ahojte, som tu uplne nova, tak ani neviem ako to tu chodi, velmi som sa potesila ked som nasla tuto temu. Ja som tez maj 2011, bude to nase prve a po 6 rokoch velmi vytuzene a ocakavane tak sa strasne tesime. Dufam ze ked budem potrebovat radu tak mi nejaka skusena mamicka poradi, bo sa citim v tejto veci ako maly skolak. A je tu nejaka tehulka z okolia Topolčian?

eviitka
6. nov 2010

caute zeny,vcera ku mne dobehla suseda a vraj nema VOOOOOBEC jest udeniny,lebo ze deti z toho maju ekzemy...a ja plna chladnicka Shcwarzwaldskej sunky 😖 ,to ju mam dat psovi?? ☹

zajo79
6. nov 2010

@eviitka 😀 😀 a to uz co????? mas jest, co ti chuti. ked budes kojit, potom nebudem moct jest dokopy nic.

eviitka
6. nov 2010

@zajo79 no chapes?takuto teoriu? akoze pes ju lubi,ale stoji zas 0,86 €/10 dkg,takze prrr...asi to risknem

zajo79
6. nov 2010

to su babske reci..uplna kravina. co sa tu dnes clovek vsetko docital..no sila...

eviitka
6. nov 2010

dnes som piekla obrateny kolac,ktora si da?🙂))inak brusko uz mam dobreee,a na zimu vetrovku nezapnem-tu moju novu uzku s opaskom🙂)

zajo79
6. nov 2010

@eviitka tiez mam vetrovku len len, uzku s opaskom. musim nieco poriesit... 😕

eviitka
6. nov 2010

@zajo79 jooj,ja nemam len vetrovku,ale aj kabat,kabatik od kamosky tehotensky,cize v pohode,do toho sa napracem...nozky este nebudu puchnut,ze..

zajo79
6. nov 2010

do kabatov sa nevleziem zachvilu, do novej vetrovky tiez nie zachvilu... v sportovej vetrovke mam rezervu dost.

eviitka
6. nov 2010

@zajo79 Ivi,kedy tebe bolo vidiet,ze budes mat syna:v ktorom tt?lebo kamoske povedali uz v 12tom a aj mala..

zajo79
6. nov 2010

@eviitka aj mne povedal doktor v 11tt aj nieco ze chlapec.. este ze som lezala. 😀

ked je 3d sono tak to je vidiet.

eviitka
6. nov 2010

@zajo79 fuha,tak sa tesim na piatok,to uz mam 13ty.hadam mi povie to iste 🙂)

zajo79
6. nov 2010

@eviitka ma dobre sono?

zajo79
6. nov 2010

ale to sa rataju ukoncene tt.. aj ked kon pise ze mam 10tt... mam ukonceny 9tt a neake dni..

eviitka
6. nov 2010

@zajo79 hej, ma 3 D a budem mat ukonceny 12ty a 5 dni

zajo79
6. nov 2010

@eviitka 😵 😵 😵 tak to by mohlo byt vidiet. som zvedavaa

aaddeell
7. nov 2010

@eviitka o tych udeninach som pocula aj o vnutornostiach

aaddeell
7. nov 2010

a co kremovanie uz sa kremujete? ja som si kupila v piatok v DM nejaky olej pre tehulky , poctivo sa kremujem tak dufam ze sa mi neurobia strie 😠

eviitka
7. nov 2010

@aaddeell ja sa este nekremujem,strasne sa mi nexce..ale uz musim zacat,ja sa kremujem inak rano,nech mi to vydrzi cely den a jedine mliekami,ziadnymi lotion a pod..olej neviem ci je dobry na pruznost pokozky,hm..