Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@eviitka bielkovinu v moci som mala aj ja v 10tt na ++ zsitila mi to dr.v poradni, dala mi nejake cipky do posvy boli to gulicky na vkladanie zarabane v lekarni pre tehotne, mala som to na 2 tyzdne, medzitym kultivaciu mocu a cakali sme aky bude moc, ale nastastie bol oki, inak by som musela brat antib., inak niektore babulky to maju cele tehotenstvo) 😉
Ahojte babule, dlho som sa tu neukazala, mali sme nejake komplikacie, v 12 tt som zacala hrozne vela krvacat, myslela som ze uz som o malicke prisla ale nastastie babo je v poriadku a pravdepodobne mi praskol hematom...Tak teraz mame kludovy rezim, co sa moc neda pri tej mojej malej dodrziavat ale snazim sa aspon trosku..... No vidim ze sa tu bavite o tych screeningovych testoch aj mne brali na to krv ale vysledky este nemam. Pri malej som ich mala zle a bola som aj na amniocenteze ale uz by som nesla...
Dalsiu poradnu mam az o 2 tyzdne a uz teraz sa neviem dockat co a ako.... 🙂
Ahojte baby.pridávam sa k Vám do tejto skupiny,kedže máme rovnaký mesiac pôrodu.My čakáme prvé a čakali sme naňho skoro dva roky.Pred dvoma týždňami sme boli na pár dní v nemocnici,kedže som trochu krvácala,ale už je to v poriadku.Teraz som v 13stom týždni,takže hádam to už bude bezproblémové do konca.O dva týdžne máme druhú poradňu a budú mi robiť odbery,ale neviem načo presne.Na prvej mi zmerali tlak,hmotnosť,urobili ultrazvuk.Neviem,čo sa ešte také robí...A určite chceme vedieť,čo to bude,chcem ísť na 3D či4D ultrazvuk,len neviem od ktorého týždňa sa to robí.Tak zatiaľ toľko.Hádam sa niektorá ozvete🙂..
@paula1234 no tiez som sa divila, ze mi ich dal robit, lebo mi hovoril, ze mi berie krv na KO + pecenove testy (som si pre istotu vypytala) a na minulej poradni mi ukazoval vysledky z PPAP-testov, aj mi ich dal do knizky, 1x som o nich pocula, ani som nevedela, ze sa take nieco robi, mam 33 a triple test (AFP) mi budu tento tyzden brat krv
@fredy27 Ahoj, tak ta tu vitam,ja som povodne zo Svitu,cize sme krajanky..inak si v tom istom tyzdni ako ja,mam termin 23.5.Preco si si prosim ta,uz davno nenastudovala vsetko na nete,take vyroky,akoze neviem ake odbery naco mi budu robit,si nemozes dovolit vo svojom veku v tt 😠 .
tu je link,kde sa vsetko dozvies:
http://www.choredieta.sk/index.php/tehotenstvo/...
Pohlavie ti uz mozu o tie dva tyzdne povedat, ak by to mal byt chlapec...ja idem na poradnu tento tyzden v pi a idu mi robit odbery aj na downov syndrom, tak pevne verim,ze vsetko bude ok.
@zabka Ahoj,ja čakám tretie bábo, mám za sebou dve sekcie a pri druhom tehotenstve mi tiež praskol hematóm na placente, brutus veľa krvi s týždennou hospitalizáciou, pamätám si ten pocit bezmocnosti, buď sa bábo udrží alebo nie, našťastie všetko dopadlo dobre 🙂 🙂 🙂
Chcem sa ťa opýtať,prečo by si už nešla na amniocentézu, bolo to také zlé?Ja mám 37 , takže určite mi to navrhnú, jasné môžem odmietnuť, ale zaujíma ma každý názor, kto to podstúpil.Obidve tehotenstvá som mala rizikové,plus dva spontánne potraty, tak asi bude lepšie do mňa nerýpať 😒
Ďakujem za odpoveď 🙂
po dvoch rokoch...fuuha, by som bola zrela na psychiatra...pri druhom synovi sme 4 mesiace a niiic. a to uz sme boli obaja pekne na nervy z toho.
a ovu trafit nemusis... nemusi ju mat zena podla teorie, takze su pary, ked sa im nedari tak doktor radi vyskusat cez kramy a sa podari. Teoreticky to nechapem ako je to mozne, no nieco na tom asi bude.
@zajo79 tak da sa tomu pomoct a ovulaciu mas do 48 hodin,staci si dat pichnut injekciu a zarucene otehotnies-vyskusane u kamosky,ja som si nemerala nic,len som citila,ze mam plodne dni a vyslo to hned-po dva razy..neviem si predstavit,ze cakat tak dlho,to by som na dieta aj zabudla,proste si uzivala..hoci,ked to robis bez ochrany,nemozem nemysliet na dieta,ze ano 😵
@eviitka tak ta tvoja veta ma pobavila 😀 " da sa tomu pomoct a ovulaciu mas do 48 hodin,staci si dat pichnut injekciu a zarucene otehotnies"
ja som chodila pol roka na taku injekciu, ovulacia od dr. vypocitana snad na minutu a neotehotnela som vtedy.... existuje milion dovodov preco sa neda otehotniet, a to viem nielen za seba ale aj za ine kocky ktore sa snazia roky...
je super ze sa vam zadarilo, dakuj bohu,lebo teraz je to uz dar nie samozrejmost 😉
ak sa snazis o dieta..neda sa nato nemysliet, ze si povies..nebudem nato mysliet a budes si uzivat. a hlavne ak sa nedari..
u Tvojej kamaratky to mozno vyslo, lebo nemala ine problemy..a niekedy ani doktori nevedia prist nato, preco sa nedari. teraz sa nam zadarilo na prvy sup...tak nebudem mudrovat, ale skutocne problemy su uplne ine ako poznam ja... tolkym parom sa nedari...
@bambi9 jasne,jasne,zle som sa vyjadrila,zalezi od kopca inych veci,a potom je zrejme chyba v partnerovi..kamoska sice otehotnela,ale aj o to prisla,lebo jej frajer fajcil travu a ma slabe spermie... 😖 kks,nexcela by som zazit take ijekcie,by som sa vybodla na to,az tak po detoch netuzim..asi preto sa nam to podarilo hned,zakon schvalnosti 😅
Tabulky su zmenene po dlhsom case som sa k nim dostala, ak tam nie je nieco dobre napiste mi Vacsie su ulozene v mojom fotoblogu :°)
ak by sa vam nedarilo, rychlo by ste zacali po detoch tuzit...

@mia_m ja som tie vysledky tiez videla, aj moja dr., ale nijako sa nevyjadrila, tiez som tam nemala hranicne hodnoty, len nejake cislo okolo 3000) a inak tu narodnost mala aj moja svagrina, ze kaukazsku, neviem co to znamena, ja som tiez z toho madar) a ty mas kolko rokov, lebo to je povinne od 35-ky tie PAAP-A a triple testy robia povinne vsetkym, robili mi ich aj pri malom) 😉