Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
ahojte kocky. tak po tyzdni sa vam opat hlasim a pozdravujem vas. my sa mame dobre. bola som tento tyzden na tej endokrinologii, robili mi uzv. ten je vporiadku. len mi dala doktorka preistotu nejake lieky, co mam brat kazdy den nalacno pol hodku pred jedlom. to aby sa mi tie hodnoty krvi upravili uplne do normalu. kedze som tehotna. ze ak by som nebola, tak by to nevadilo. ale tym, ze som tehu, tak preistotu mi ich nasadila. a vo februari idem na krv znova, ci sa to upravilo. a buduci tyzden idem k svojmu gynekologovi, tak sa na malickeho tesim. 😀
jej, my mame aj sukromnu temu? ja suhlasim, aby sme sa presunuli a tuto temu uzamkli.
v sukromnej teme je to rozdelene a uz sa tam davno nediskutuje na temu, ktora je v nazve diskusie. ale lepsie sukromne ako verejne.
@sloniicek tak super, len tak dalej a na buduci tt podaj spravy a hod aj foto, uz sa tesim.
inak tu verejnu nechcem dat zamknut, niektore kocky co maju termin v maji sa mozu pridat aj neskor a potom nebudu mat sancu ked sa verejna tema zamkne, takto im hodime aspon link na sukromku a mozu sa pridat k nam. 😉
@mmmarta podla mna je jedno aky nazov ma sukromna tema, ale patrime do nej vsetky, diskutovat mozme o tom o com aj tu,
len je tazko prispievat a citat naraz dve kvazi rovnake temy, kedze sa to stale tyka temy maj 2011 a riesime nase radosti aj starosti, 😉 len v tej sukromke mozme preberat aj veci ktore nemusi citat kazdykto otvori MK, aj ked osobne sukromky moc nemusim,
ale dve temy je naraz moc, hlavne ked pisete ako zerave 😕 a co potom ked budeme vsetky uz na MD, to sa klavesnica nezastavi a to uz vobec nebude sanca vas docitat. 😉
Ak sa najde dost ludi co stym bude suhlasit, tak ja suhlasim, neviem preco zvykla som reagovat skor na verejnej teme, ale je to jedno.
@mmmarta no ja som to dala ako navrh preto aby sme sa zjednotili do jednej temy, ved mame vsetky jedno spolocne tak preco sa delit na dve temy ked mozme pisat do jednej. 😉
inak v prvom rade pisem aj ja do verejnej, tiez sila zvyku, citat nestiham ani jednu temu komplet vsetko co sa popise, ale aspon poslednu stranu z oboch tem si precitam. 😉
eviitka ..ahoj.dakujem ti za info.ja viem,že sú potrebné odbery,ale neviem ani kedy sa robia.ja mám ísť do poradne 26.11,takže mi zoberú krv a neviem čo ešte.Musím si to naštudovať,čo si mi napísala🙂.A ty si dáš zistiť pohlavie?Držím ti palce,nech ti to dobre dopadne.pa
hedka17 vdaka za pridanie do tabuľky🙂
mirm ja som si včera jeden zistila,čo sa robí od 18tt,takže uvidím.pohlavie sa dá zistiť už v 14tt?hm..
aaddeell presne tak,dočkali sme sa,aj ked sa ostatní čudujú..hm,ked to nejde,tak to nejde.psychika robí veľmi veľa,my sme naše splodili na dovolenke🙂človek bol v pohode,bez stresu,k tomu ešte morská voda a vzduch,paráda🙂
@fredy27 mne dr povedala pohlacie v 12.2tt ale povedala ze za mesiac mi to potvrdi ak sa bude dat dobre vidiet. 😅
eviitka v decembri budú dva roky čo som bez antikoncepcie a odvtedy sme skúšali,vždy sme šli naplno a nič,až dovolenka nám pomohla🙂 a asi aj liečba...bol mi pichnutý pregnyl,brala som k tomu ešte metformín,clostilbeghyt a duphaston,takže tak.
zajo79 vieš,niekto otehotnie po mesiaci a niekto na to čaká roky,to neovplyvníš,hlavne,ked máš nejaký problém,ktorý sa musí liečiť. Ale vidíš, na psychiatrii som neskončila,treba len vydržať,ked človek niečo chce🙂
@pepi-petra a len na 3D alebo aj na beznom sone? Moj dr ma slabe sono, mam tam ist v 16 tt, tak neviem ci by tam nieco uvidel, ale na 3D pojdem najskor po 20 tt, zalezi kedy ma dr objedna, takze predpokladam ze az okolo 22-26 tt, 😕 kto to ma dovtedy vydrzat, 😝 aj ked som povodne myslela ze to bude prekvapko, ale manzel sa nechce dat prekvapit az do porodu. 😉
pepi_petra tak to je super a to ako sa to dá?možno to znie hlúpo,ale nie je to skoro takto určiť?to ti zistila ultrazvukom?To je super,dúfam,že je to to,čo si želáš🙂a pozerám,že máme rovnaký deň pôrodu,super🙂
zajo79 prečo?ved ty si písala,že by si skončila na psychiatrii,keby si čakala dva roky,či sa mýlilm?
@klba neviem ake ma sono,len mi povedala ze to vyzera byt tak,ale zatial to verejne nechcem hovorit.pockam na dalsie sono. 😉
@fredy27 tiez som bola prekvapena ze mi to uz vedela povedat .Dokonca sa ani nespytala ci to chcem vediet 😀 hned skrikla " jeee bude te mat pravdepodobne,,,,," 😀 😀 😀
pepi_petra super..to sa ja od mojej doktorky asi nedočkám,ona mi ho nechce ani ukázať:(
eviitka ved to,že je to 100%isté až po narodení🙂ale ja by som nemohla vydržať🙂
zajo79 tak potom neviem,ved to je jedno,nebudeme sa tu predsa hádať🙂)
pepi_petra neviem,ale hovorila,že je všetko v poriadku..ona je taká divná,asi ju zmením
musím off,prišiel manžel z práce🙂čaute baby
@klba mne je to uplne jedno co to bude.Len jeden problem.dievcenske mena mam vybrane,ale na chlapecka ani jedno nemam,takze v pripade ze by to bol chlapcek,som nahrata... 😒

a baby este jeden dotaz, nepresunieme sa vsetky do sukromky?
v oboch temach sa dost pise, nestiham citat co je nove v oboch a myslim ze by bolo rozumnejsie keby prispievame len do jednej temy, prip. ak niekto novy prispeje do tejto temy nechame odkaz ze sme sa presunuli do sukromnej, nech poziada o pristup hedku, 😉 co vy na to?