icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

pepi_petra
9. nov 2010

@fredy27 tak jej povedz ,nech ti ukaze na monitore mimco.Ja som jej povedala raz ze chcem vediet a od vtedy mi ukaze a vysvetli co kde je..aj tam to dole 😀 😀 😀

zajo79
9. nov 2010

@fredy27 😉 😎 ok ok.

vymenim moj 10tt za Vas 14tt 😀

klba
9. nov 2010

@pepi-petra sme na tom rovnako, ja som chlapcenske nevedela ani pri drobcovi, zato dievcenske som mala vybrate aj tucet, ale boduje len jedno meno, aj ked svokra je zasadne proti, ale kiez by nam ta babika vysla, bola by to Jasminka. 😵

klba
9. nov 2010

@zajo79 este aby som si ta nepockala a neprenasala ako pri prvom, 😝 alebo ty nas dobehnes a stretneme sa v porodnici. 😉 😀

zajo79
9. nov 2010

druhy syn bol o tri tyzdne skor...je to mozne. 😀

klba
9. nov 2010

@zajo79 ved prave preto. 😉
no bambulko je hore, muz na ceste domov, tak sa lucim, ahojte. 🙂

pran
9. nov 2010

Ahojte. Ja som mala pohlavie zistene na utz v 13+0 (v ramci NT screeningu). A verim dr. povedal to dost presvedcivo, myslim, ze keby si nebol isty, tak by to radsej nehovoril. A ja som to vlastne sama rozpoznala, jak tam zacal smejdit 😀 co ine by v tej oblasti mohlo trcat 😕

pran
9. nov 2010

Dievcata, on tu nejaky admin vymazava avatary? Ja som teda nedala moj ksicht, tak ze by to nepreslo cenzurou?

eviitka
9. nov 2010

@pran ani mi nehovor,ja idem tak v piatok,eln sa bojim,ze ten moj "odbornik" mi nieze odmietne prezradit,co tam vidi za pohlavie,ale mi aj male zmerat ako naposledy..ale uz sa nezdrzim,ked sa o nieco take pokusi..

zajo79
9. nov 2010

@eviitka preco by mal odmietnut? nepovie akurat ked niesi isty..ale ak ma dobre sono a je odbornik tak prezradi. 🙂

a odmietnut zmerat... ved teraz sa robia dolezite merania! takze merat sa budete urcite.

pran
9. nov 2010

@eviitka Merat ho budu urcite, aj urcia TP podla UTZ. A nemusi to byt vidiet, je este dost skoro, kamoska bola u rovnakeho dr. a im to nepovedal.

pran
9. nov 2010

Neviete jak je to s tymi fotkami, mne sa tu nechce davat skutocnu fotku. Takze tiez uvitam zamknutu diskusiu.

eviitka
9. nov 2010

@zajo79 pocuvaj,sak ten moj pako mi ho minule odmietol odmerat,ze sa moc hmyri,ze by ho mohol odmerat od hlavy po zadok len..no uznaj,aka odpoved..ja netusim,aky je odbornik,ale kedze nanho vsetky zny nadavaju,asi nic moc..no ved uvidime v piatok...

zajo79
9. nov 2010

@eviitka to si bola ktory tt?

grolina
9. nov 2010

ahojte, mne doktorka povedala ze pohlavie mi povie az v 20 týzdni, sice by som to chcela vediet skor aby som vedela zacat nakupovat.

zajo79
9. nov 2010

@grolina ved to mas zachvilu. 🙂

eviitka
9. nov 2010

@pran ja viem,ze nemusi byt vidiet,ale aspon pokusit by sa mohol,ja mam zas kamosky,kt.to povedal uz v 12tom a trafil sa..ale to bol odbornik na ultrazvuk z BA..mne tu fotku dalo v pohode cez profil

eviitka
9. nov 2010

@zajo79 draha bola som 11 tt + 0

zajo79
9. nov 2010

tak sa mu asi nechcelo... 😅

eviitka
9. nov 2010

@grolina ved nakupuj biele,zlte,zelene,bezove...to mozes uz aj,ked sa nevies dockat 😎

zajo79
9. nov 2010

a meraju od zahlavia po zadocek 🙂

eviitka
9. nov 2010

@zajo79 sak ti hovorim vyhovorku-neda sa zmerat,lebo sa moc mrvi,jedine od hlavy po zadok...sak take cislo mne staci,

eviitka
9. nov 2010

@zajo79 no tak uznaj,aky debil, uz mi stupa tlak..inak vam merali tkak na prvych dvoch poradniach?lebo mne sa neobtazovali

zajo79
9. nov 2010

samozrejme ze meraju tlak. plus kontrola mocu.

zajo79
9. nov 2010

si treba pytat..mozno zabudli. ved do knizky potom co napisu? nechaju prazdnu kolonku?

grolina
9. nov 2010

nase male merasli tiez len od hlavy po zadocek, ze ma 7 cm a k tomu aby sme si priratali nohy. tiez neviem preco to neodmeral cele.

eviitka
9. nov 2010

@zajo79 ja som moc musela sestricke nanutit,pritom mi to sama kazala doniest,len na to akosi zabudla..a tlak nic,sak naco..hlavne,ze mavam nizky.. a v knizke nemam nic moja,ani termin porodu,sak naco

eviitka
9. nov 2010

@grolina a kedy ti tolko meralo?v ktorom tt?

alca85
9. nov 2010

@grolina sorry, že sem leziem, ale nedalo mi.....
dieťatko sa od hlavy po päty samozrejme zmerať nedá, pretože v brušku neleží vyrovnané 😅

zajo79
9. nov 2010

@grolina pokrcene nozicky neodmeraju.

lepsie nizky ako vysoky. a to bude platit cele tehu...akurat sa ti bude motat hlava.