Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
druhy syn bol o tri tyzdne skor...je to mozne. 😀
Ahojte. Ja som mala pohlavie zistene na utz v 13+0 (v ramci NT screeningu). A verim dr. povedal to dost presvedcivo, myslim, ze keby si nebol isty, tak by to radsej nehovoril. A ja som to vlastne sama rozpoznala, jak tam zacal smejdit 😀 co ine by v tej oblasti mohlo trcat 😕
Dievcata, on tu nejaky admin vymazava avatary? Ja som teda nedala moj ksicht, tak ze by to nepreslo cenzurou?
Neviete jak je to s tymi fotkami, mne sa tu nechce davat skutocnu fotku. Takze tiez uvitam zamknutu diskusiu.
ahojte, mne doktorka povedala ze pohlavie mi povie az v 20 týzdni, sice by som to chcela vediet skor aby som vedela zacat nakupovat.
tak sa mu asi nechcelo... 😅
a meraju od zahlavia po zadocek 🙂
samozrejme ze meraju tlak. plus kontrola mocu.
si treba pytat..mozno zabudli. ved do knizky potom co napisu? nechaju prazdnu kolonku?
nase male merasli tiez len od hlavy po zadocek, ze ma 7 cm a k tomu aby sme si priratali nohy. tiez neviem preco to neodmeral cele.

@fredy27 tak jej povedz ,nech ti ukaze na monitore mimco.Ja som jej povedala raz ze chcem vediet a od vtedy mi ukaze a vysvetli co kde je..aj tam to dole 😀 😀 😀