Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@grolina aj mne ked merala dr miminko,povedala ze velkost je merana od hlavicky po zadocek 5,1cm v 12,2tt.
@eviitka mozno ti povie aj co to bude,ak bude vidno 😀
@pepi_petra no v to pevne verim,hoci,co citam o mojom vystudovanom patologovi-zacinam pochybovat,ze mi ho vobec odmera..aspon sestricka vyzerala hodna za nieco,ale tie merania,co odflakla..no mam dost
@grolina ked ma doki lepsi uzv, vie povedat pohlavie uz v 12 tt, ostatni az v 20 tt
je vela doktorov, ktori odmietaju povedat pohlavie, nechapem ich, ale co uz, mojej svagrinej povedal, ze sa ma viac starat o to, aby bola zdrava, ako to co cakaju 😠 ani jej nepovedal, pritom si bola ista, ze to videl
meria sa od hlavicky k zadocku a tlak mi meraju kazdu poradnu, od kedy mam knizku, tam zapisuje sestricka vahu, tlak a moc, to je hrozne, ako to niektori flakaju 😠
Ahojte, ja som doteraz tiež mala kontrolovaný stále tlak, váhu a moč, je to úplne bežné
S priberaním som na tom zatiaľ dobre, priblala som jedno kilo, a musím si to dosť strážiť, pretože v prvom tehu, som priblŕala 22 kíl a ešte ani teraz som nebola na svojej pôvodnej váhe, tak si ani nechcem predstaviť koľko kíl by som mala teraz. Ale ani nebudem mať šancu toľko pribrať, pri našom malom anjelíkovi som neustále v pohybe, ale zhodnotiť to budeme môcť až na konci tehu, tak som teda riadne zvedavá ako dopadnem, aj keď v podstate mi to je jedno, len nech je mimčo Ok.
@eviitka tak ked mas takeho doktora, preco ho nezmenis? ved to nie je problem ani pocas tehu... ja som tiez pocas prveho tehu doktora zmenila, bola som asi v 14tt... a som nadmieru spokojna, neviem si predstavit, ze by som mala na poradni pocit, ze sa mu prosim.. je tam predsa pre nas..
Babulky tak som dnes bola na odberoch a na poradni.. Dr. ma troska spucovala, ze som zas schudla, ale ked ja zato nemozem..Ja som mala pocit, ze som pribrala aj 10kil a stale som taka nafuknuta a ona mi hovori, ze a co si myslis, ze brusko budes mat stale rovnake?
No ale k veci..takze za vysledky si mam zavolat o tyzden (nie o 3 ako tu baby pisali), tak som zvedava a ze potom mi da dalsi termin poradne.. Znova mi robila aj toxoplazmozu co ma troska prekvapilo.. Pytala som sa na ten morfologicky ultrazvuk a povedala mi, ze ona to robi, ze ma na to certifikat a aj sono, ale ze ak chcem mozem sa objednat este na jeden k inemu doktorovi pre moj klud.. Lebo ja som zacala, ze by som na to chcela ist k lekarovi, ktoreho chcem pri porode..A aka nahoda..sestricka, ze ja som unho robila sestricku, dobraaa volba 🙂 taky maly tutko, ale uzasny lekar
A inak babo v poriadku, troska viac zadrziavam vraj vodu, mam menej solit..ja asi budem musiet jest neslane jedla, lebo ja solim len tak ako na postrasenie.. Tlak ukazkovy..to bude tym, ze ma nehala sa troska pozohynat pred tym..som sa isla vazit, tak som sa musela vyzut a znova obut 🙂 Jaaaaaj a krv mi zobrali na 6ty krat..takze mam krasnych 6 vpichov juch
@eviitka tak sa skus viacej vypytovat.Nenechaj sa odbyt. 😒 Ani mne dr zo zaciatku nic nehovorila a som sa zacala pytat a vyzvedat a od vtedy ma vzdy informuje sama od seba. 😉 alebo ho zmen.
@jankaslamka a nepijes mineralky ? vacsinou to byva z toho a nie zo samotneho solenia jedla
@mia_m vobec praveze.. ja pijem vodu bez bubliniek Lucka, tu pre dojcata.. mineralok som sa vzdala hned ako som vedela, ze som tehu 🙂
no ved vam napisem info po piatkovej navsteve,...inak sa velmi tesim,ze idem zacat zase cvicit po 3 mestu v seredi mame 2x tyzdenne 1,5 hod cvicenie pre tehotne rovno pred mojim domom 🙂)parada,neviem sa dockat
@eviitka tak to sa naozaj maaaas,U nas nic take nieje a co je musela by som dochadzat 25km a cestovanie mi robi problem,ze potom vraciam. ☹
@pepi_petra ja si neviem predstavit fungovat bez cvicenia,uz som si objednala cvicenie pre tehotne workout normalne s cinkami na doma DVD,mam knihu joga pre tehotne a toto budem mavat 2x tyzdenne,parada, + 4x denne prechadzky so psom.Akoze ruky,chrbat,nohy musime mat namakane,aby nas potom dieta nezlozilo.no nie🙂) 😉
ahojky no po včerajšom prevracanom večeri sa opäť citim celkom dobre 😀 niečo mi asi nesadlo neviem a hlava mi išla prasknuť, dnes sa mi nič nechce som jak mechom ovalena, stale by som len spala, ešteže je svokra doma a maly šiel za nou dole, aspon chvilka pokoja 😀
ked si myslis, ze si pripravena nato co Ta caka...tak niesi. 😀
nezdoraznujem..ty si sama pisala, ze vies do coho ides a ked napises, ze mu das lizatko aby to pochopilo..hmmmmmmmmm.
ved cvicenie je dobre, ja nehovorim ze nie. 😵

@alca85 no tak mi povedz,co to mam za doktora????uz mi rozum stoji