Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Ahojte, ja som mala poslednú ms 15.7. a včera mi vyšli tri testy pozitívne po 1 a pol roku snaženia, takže nepopísatelná radosť 🙂
@linda2985 tak gratulujem, ale toto je skor termin na april, nie? 😉 ci uz planujes prenasat? 😀 ja som dvoch prenasala a ku koncu som uz skoro aj steny skrabala, len aby uz boli konecne vonku 😀
@ladywitch26 ďakujem, no ja som to len tak na rýchlo spočítala, vlastne ani neviem kedy presne 🙂
Ahojte. 🙂 Dúfam že sa moje tušenie potvrdí a budem patriť k Vám 🙂
Som 8 den po IUI a už som mala dnes slabulilinku čiaročku na teste. Pfuj pfuj pfuj dúfam že bude o 2 dni silnejšia a v pondelok na krvi to len potvrdia : ) Tím pádom podla netu mám termín 16 maj 2017 :D Na druhé výročie našej svadby :D
Ahoj Linda. Som na tom ako ty, len este sa bojim pisat, lebo uz som mala MA v marci. Mas uz niake priznaky? Myslim naliate prsia alebo citlivost na pachy?. Pytam sa kebo ja som to mala len jeden den, a dnes nic.
Ahojte 🙂 Som tu nova. Vyzera to tak, ze sa asi aj ja zaradim k majovkam 🙂 Aj ked este stale sa bojim tesit, lebo je to skoro.. Ale verim, ze vsetko dobre dopadne.. 🙂 Poslednu ms som mala 29.7. a 22.8. sme zistili, ze sa nam to podarilo 🙂 Na prvykrat!! 🙂 Nechapala som.. Bola som dost v soku aj preto, lebo mi zacinala ms a test som si robila len tak.. Najprv som myslela, ze zle vidim, ale ten duch tam bol!! 🙂 Potom som si urobila iny test a tam nic.. Vyhodila som ho do kosa. Po niekolkych minutach mi to nedalo a isla som ho z kosa vytiahnut a cuduj sa svetu, ta druha ciarka tam bola!! 🙂 Cela som sa triasla a asi hodinu som nechapavo sedela a cakala na manzela, kym pride z prace a oznamim mu to 🙂 Manzel bol tiez v soku 🙂 a asi aj kominar, ktory s nim prisiel domov a ktoreho som si v zapale tolkej radosti nevsimla 😀 Boze, to bol trapas 😀 Ale hovori sa, ze kominari prinasaju stastie 😀 Takze snad vsetko dobre dopadne.. 🙂 Uz mame za sebou aj odber krvi a prvy ultrazvuk, aby sa vylucilo mimomaternicove tehu. Vysledok.. videla som gestacny vak a zlte teliesko, takze je to zatial na dobrej ceste.. 🙂 Tehu priznaky nemam ziadne.. Az na vacsie prsia, comu sa moj manzel velmi tesi 😀
Ahojte baby! 🙂 Tak aj ja sa tesim z pozitívneho testu. Podla tehotenskej kalkulacky by som mala mat termin 6.5. Tak pevne verim, ze to vyjde. K doktorovi pojdem az o dva tyzdne, snad bude vsetko v poriadku a bude vidno aj srdiecko. 🙂 Drzme si palce!
Ahojte baby 🙂 ja som bola majovka 2014 🙂 je krasne rodit v maji, bol to moj sen a aj mi vysiel 🙂 je to najkrajsi mesiac, nenadarmo je aj mesiacom lasky ♡ prajem vam vsetkym aby ste donosili svoje majovcatka, ja som nasla vitazne // 14.9.2013 ♡♡♡
@alchemilkazltozelena To sa tesim! 🙂 Maj mam velmi rada a ostala som dost prekvapena, ze sa nam to podarilo a vychadza to dokonca na maj! 🙂 Zatial mam termin 5.5., tak som zvedava, ci to bude naozaj ten maj, alebo pride skor.. 🙂
@limetka55 ak si prvorodicka tak tie vacsinou prenasaju 😎 ja som rodila 22.maja, velmi som sa bala aby sa to neposunulo na jun ale nestalo sa tak O🙂
@alchemilkazltozelena Ja by som velmi chcela maj.. babka bola 2.5., jedna sesternica ma syna 2.5., druha sesternica ma syna 2.5. a bola by sranda, kebyze aj nam to tak vyjde a bolo by to 2.5. 🙂 A cakam prve babatko 🙂
Vsetkym majovkam prajem vela stastia.
Ja som z majoviek 2016 ☺ pekny mesiac budete mat ☺
Ahojte aj ja sa k vam pridavam, nam to vychadza na 13.teho maja, velmi sa tesim a dufam ze to dotiahneme do stastneho konca ☺
Ahojte baby.velmi dufam ze k vam budem patrit.zatial menzes nemeska.dusik na teste slabucky no priznaky enormne tak hadam bude tmavnut.maj je moja srdcovka.muz aj ja sme v polke maja a ak sa nam zadarilo tak by to bolo na prvu supu a vychadzalo by to na moje alebo muzove narodky....tak vas zatial len tichucko sledujem a zajtra snad aj ciarocka bude silnejsia verim v to...
@nela1984 testujes zajtra,??ja mam len digi test ale bojim sa se este nic neukaze kedze nie je taky citlivy..mrchu cakam v utorok teda uz necakam..ja som strasne nafuknuta jak v 5 mesiaci...nechapem..je to moje tretie tehu tak neviem ci aj tym to nemoze byt ze budem mat brußko hned od zaciatku vacsie

Este je skoro sa tesit hm?