Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@cukruska1920 no super, tak gratulujem 🙂
@vandica ďakujem , o dva týždne sa teším na srdiecko
@cukruska1920 suuuper, no vidis, už si kludnejsia, že?
@cukruska1920 ja tiež idem o 2 týždne 🙂 tak som zvedavá...ale stále mi to nedochádza, že budem mama 😀
@cukruska1920 gratulujem.tak vidis🙂a dostala si uz injekcie?
@emakiki ani nevieš aký kameň mi padol zo srdca, doktor tiež aby sme boli ešte opatrní,ale teším sa lebo minulé nebolo nič a teraz fliacik a 11mm dutinka
@nela1984 injekcie mám už 10 dni to mi dal hematolog
@cukruska1920 silno ti držím palce a myslím, že ulne všetky v tejto skupinke tiež... 😃
@cukruska1920 vidiiiiiis 😍 vsak ti to pisem stale, ze je to ok 😉
@lenicka2609 tak to ja neviem 😀... ja deticky zatial nemam, cakam svoje prve 🙂...na ten clanok som niekde iba natrafila a nieco podobne som citala aj ako odpoved od nejakeho lekara gynekologa, ze on nevidi dovod, preco by nemal mat par sex, ak tam nie je napr. rizikove tehotenstvo
@cukruska1920 Gratulujem 🙂
@emakiki dakujem
@nela1984 jeeej. Ja som bola tak šťastná že som aj zabudla odfotit
Ahojte, tiež sa k vám pridávam, včera som bola u doktora a som v 6t, ani sme to nečakali, v auguste sme mali svadbu a muselo sa to stať buď keď sme ešte riešili posledné veci na svadbu alebo v svadobné ráno, zatiaľ že je všetko v poriadku, o 2 týždne mám isť na kontrolu, viete mi niektorá povedať, čo sa tam bude diať? ďakujem
Ahojte 🙂 aj ja sa po ročnom snazeni pridavaaaaaaaam 🙂))
@zimbardica
@stromceky gratulujem😉
Ahojte dievcata,tiez sa k Vam pridavam. ☺ Termin mam 28.5.2017,k lekarovi som sa objednala az o dva tyzdne to budem 6+5. Velmi sa modlim,nech je vsetko ok,mam za sebou narocny rok. V novembri mi zomrela dcerka 5 dni po predcasnom porode,v aprili som mala operaciu myomu a pol roka po operacii nam dovolili otehotniet.Tesim sa,ze to hned vyslo,len nech je vsetko v poriadku. Aj Vam vsetkym prajem,nech to uspesne dobojujeme do stastneho konca a mame zive a zdrave babatka 😉
Baby beriete niektora toracan, dala mi ho dr. Uz sa to nedalo vydržať, non-stop mi je zle, tak som si to dala, po akom čase by mal zabrať?
@katrin82 jeeeminenko si si toho teda zažila. Gratulujem a vitaj u nad😃
@emakiki tak ti býva zle?
@cukruska1920 ano je to hrozné non-stop zle... vraciam minimálne 2x denne... a ked nevraciam tak to preto že sa snažím nevraciat 😞
@emakiki bozinku, mne nebolo zlé ani keď som bola tehotná so synom ani teraz mi nebýva,len sa mi hlava tocieva
@cukruska1920 no mne pri malej bolo iba večer a ked som sa vygrcala bolo ok a teraz nepomôže nič..
Mám dve otázky 🙂 prvá-máte aj vy asi milión pupákov na tvári ako ja? 😀 mne sa jeden zahojí a objaví hneď nový..a druhá-začala som mať ako leby žltý výtok,myslíte,že je to OK?

Májovky tak sa k vám pridávam je to v maternici. Bolo vidno zltkovy vak 11 mm o dva týždne kontrola,sa teším neskutocne