icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

martinaj
25. sep 2016

@06lienocka a co bolo vidiet?

06lienocka
25. sep 2016

@martinaj len maly 2mm vak

martinaj
25. sep 2016

@06lienocka asi si mala posunutu ovu😊

06lienocka
25. sep 2016

@martinaj ani sa tomu velmi nevenoval len pozrel ci som tehotna a nic viac vraj to je skoro este tak uvidim zajtra snad bude ochotnejsi

cukruska1920
25. sep 2016

@06lienocka neboj bude to ok... ja som tiez otehotnela neskor ako podla ms... ja som najprv nemala nic a o dva dni uz bolo vidno zltkovy obal a dutinku 11mm

06lienocka
25. sep 2016

@cukruska1920 zajtra napíšem som zvedavá

martinaj
25. sep 2016

@cukruska1920 ty si mala aj gulicku vo vaku?

cukruska1920
25. sep 2016

@martinaj do spravy mi doktor napisal ze pritomny yolic folc a 11mm dutinka

cukruska1920
25. sep 2016

@06lienocka drzim palce

06lienocka
25. sep 2016

@cukruska1920 dakujem podobne

lenicka2609
25. sep 2016

No co baby ako ste prezili dnesok? Ja nic moc cely den zle,bolela ma hlava,prespala by som cely den a dnes som zduta ako v 5 mesiaci no hroza.

nela1984
25. sep 2016

@cukruska1920 ja idem 5.10 na kontrolu...

@martinaj drzim palceky zajtra a tesim sa na info o dvoch srdieckach

Joj baby chora som kua ...zacal maly, toho to len lizlo.len nadcha..teraz muz od rana hrdlo a nadcha a uz aj mna to draplo kycham trilion krat za hodinu a leje sa mi z nosa.. hadam nebudu vysoke teploty...mega davky cecka som davala preventivne a nepomohlo...

cukruska1920
26. sep 2016

@nela1984 môj krpaty tiež kašle tak len dúfam že to nechytim. Pijem citrónovu vodu a kúpila som si cukríky na cmulanie

enusamt
26. sep 2016

Ahojte zienky.... Tak sa hlasim po vikende... Alkoholu som sa uspesne vyhla i ked boli pindy... Ale pohoda... Este tento vikend dako zmaknut :D

inak... Vsimla som si na sebe par veci, ci nieco z toho mavate aj vy... Ked vyjdem z wc,tak vascinou ma boli brucho ako keby keby som ho mala ubolene z nasilneho tlacenia... A strasne rychlo mi zacali rast tmave hrube chlpky na prsiach :o a pri kychani alebo rychlejsom vstani ma tak silno pichne pod panvou az ma prehne v pase....
A zaregistrovali ste, ze v tehu ste zrazu nachylnejsie na cviknuty krk alebo lopatku? Neviem cim to je... Ci zrazu blbo spim lebo nevedomky si aj v spanku davam pozor na brucho 🙂

emakiki
26. sep 2016

@nela1984
@cukruska1920 aj moja ma kaslik a soplim... davam jej imunoglukan a sinupret a ja si robím smoothies😉

emakiki
26. sep 2016

@enusamt mňa brucho bolieva stale, to pichnutie mavam aj ja, je to ok, má to súvis s rastúcou maternicou ... ach tie chlpy, mne nejako stmavli všade 😃 a seklo uz aj mňa, ale ja si myslím, že sa teraz moc sledujeme a pridelujeme všetko tehotenstvu aj keď to s tym nesúvisí 😉

martinaj
26. sep 2016

Baby ja so mala strasny sen, ze som zacala brutalne krvacat 😭😔 nastastie len sen, ale pri poslednom potrate sa mi to tiez snivalo 😔

caty82
26. sep 2016

@emakiki nie je vojak...Je kuchár a robí v rakusku

emakiki
26. sep 2016

@martinaj to som mala aj ja do rana ako som bola na pohotovosti... neboj tk bude dobre😉 povedz si že to bol len sen 😃

emakiki
26. sep 2016

@caty82 omg, no toto by som nechcela, nemôže si nájsť prácu doma?

martinaj
26. sep 2016

@caty82 jaj tak sezona ....

martinaj
26. sep 2016

Baby mate taky stav, ze vobec nemate chut jest? A ked tak jete nasilu?

enusamt
26. sep 2016

@martinaj toto zatial nehrozi :D pretoze, ked nejem tak mi je najviac blee

nela1984
26. sep 2016

@martinaj kedy ides?

baby ja mam pocit ze sa od jedu zblaznim.dnes som zase mala hystericky zachvat bo maly fury reve...za vsetko...sa citim jak na psychiatrii..

vandica
26. sep 2016

@enusamt No ahoj 🙂 mňa tiež stále niečo pobolieva a pichá v bruchu aj v podbrušku 😖 a seknutá som už 4dni. Mama mi hned dávala lieky, lebo ja som taký liekožravec (viem nie je to dobré). No samozrejme som si nedala, ona nevie, že som tehotná, dám jej to ako darček k 60tke 🙂 Tak som sa nejak vyhla vysvetlovaniu, že prečo nechcem lieky 😀 kúpila som si v lekárni Muskusan, bylinkový masážny gél. Lekárnička mi povedala, že to by som mohla ked som tehotná. Ale nejak mi to nepomohlo.

vandica
26. sep 2016

@martinaj Ja to mám. Aj ked som hladná ako vlk, ale vôbec neviem čo by som si dala, lebo nemám chuť na sladké, na mäso, na pečivo, proste neviem čo by som zjedla.

lenicka2609
26. sep 2016

@martinaj ja mam skoro stale hlad,ale ak by som si mala dat nieco tak zrazu prestanem mat chut,spravim si jest a ked uz to mam zjest tak ble,nic ziadna chut. A mm chudak mi spravil halusky s kapustou mala som na ne taku chut a zrazu nic,este som sa toho nechytila,musim sa prinutit. Ono to ale prejde po tom tretom mesiaci potom sa rozjeme 😉

katrin82
26. sep 2016

@martinaj ,no ja take stavy nemam,mne jest chuti az moooc 😂 Ja jediny priznak co mam,je,ze ma bola prsia. Ale to som mala aj tehotenstva predty..a potom od 7tt mi vzdy nastupili celodenne nevolnosti. Zatial som len na zaciatku siesteho,tak som zvedava,ci aj tk ptide...K lekarovi idem az buduci piatok,och sa mi zda,ze sa to strasne vlecie.

katrin82
26. sep 2016

Inak dievcata,vam funguju nastavenia,tam kde je tehotenstvo a deti? Mne to nejde uz aspon tyzden,stale mi pise,ze rozhojdavaju kona 😂

lenicka2609
26. sep 2016

@katrin82 mala som to presne tak ako ty,jediny moj priznak bola meskajuca ms a tocenie rano hlavy a bolest hlavy,no ako presiel 7tt tak hroza,mne je fakt cely den zle..toto som vobec predtym nepoznala a musim povedat ze ma to dost obmedzuje,ale nastastie nevraciam.