icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

martinaj
26. sep 2016

@cukruska1920 od 5tt+5 vyssie ale moze byt aj o 4dni viac, tazko sa jej to meralo lebo je to mravcek este a blikalo tam srdiecko.... vraj to okolo 10tt vidno najlepsie
Dalsiu kontrolu s odbermi mame 14.10. a pojde so mnou aj mm tak sa tesime 😍

sisi59
26. sep 2016

Baby,mne spravil manzel na nase vyrocie a na moje narodeniny prekvapki v podobe vyletu do Slovenskeho raja ☺ zvladla som to ani neviem ako 😀 a dnes sme boli na Lomnickom stite,samozrejme lanovkou 😀 Ale toho raja som sa dost bala,tie rebriky a vsetko..

katrin82
26. sep 2016

@caty82 prajem ti,nech len vsetko dobre dopadne ☺ a ak ti ho nemerala,tak asi bude len nejaky malicky,neboj nic,dobre bude...pre mna su myomy najhorsia nocna mora...ja dufam,ze mne uz ziadny nenarastie toto tehu...

caty82
26. sep 2016

@martinaj to maš o chvíľu,ale mne tá moja dnes povedala,že mám prísť až 21.11. a to sa mi zdá príliš neskoro...veď to už budem 15tt ☹ Ja by som chcela vidieť čim skôr srdiečko a nie len vak...

martinaj
26. sep 2016

@caty82 zijes na slovensku?

simkanati
26. sep 2016

@caty82 vsak v 13 tt je dolezity ultrazvuk, nepomylili sa?

caty82
26. sep 2016

@martinaj @simkati ved aj mne to bolo divné. Pôjdem aj tak skor, lebo duphaston mam len na 20 dní tak sa ešte pre istotu opytam.

martinaj
26. sep 2016

V 10tt ma byt velky utz.....

caty82
26. sep 2016

@simkanati Prepáč zkomolila som tvoj nick.

caty82
26. sep 2016

@martinaj aj mne by to skôr sedelo na 21.10,ale to sestricka zrejme poplietla a ano zijem na Sk. 🙂

martinaj
26. sep 2016

@caty82 urcite sa sekla...... 😊

simkanati
26. sep 2016

@martinaj a nie v 13tt? Vtedy sa meria aj NT ci ako sa to vola, uz pomaly zabudam 😀 .. mna tak dali v 12t ma cka krv a v az v 13t idem na ultrazvuk, vravela mi ze ak chcem mozem chodit castejsie, vraj niektore maminy si to ziadaju a chodia aj kazde 2 tyzdne 😮 , ale ja mam doma malu tak to musim vsetko zosuladit aj s nou..

simkanati
26. sep 2016

@caty82 hej to bude skor ten oktober, ja som tiez 8tt a koncom oktobra idem na ultrazvuk 😉 takze mesiac cakania, inak som bola dnes a teraz taka dlhsia pauza..

martinaj
27. sep 2016

@simkanati pokial dobre viem tak v 10tt, 20tt morfo a v 30tt, tie su jedine povinne a hradi ich aj poistovna 😊

nikuska315
27. sep 2016

Tak baby pridavam sa k vam..ja som zo zaciatku ani necakala ze som tehu..mala som velmi nepravidelnu ms,ale raz mi prislo v praci velmi zle..a potom ma to drzalo cely den,tak som si spravila testik ze tehu vylucim a bum..take dve silne ciarky som este ani nevidela..nechapala som kedy sa nam to podarilo 🙂 kedze ani neviem kedy som mala ovu,potom dalsi den mi bolo tiez velmi zle..4x som zvracala..bolo to hrozne,potom na dalsi den som isla ku gynekologovi..tehu potvrdil..urobil mi aj ultrazvuk..ukazal mi v plodovom vaku cca 2mm skvrnku a blikajuce srdiecko...na dalsi kontrolu mam ist 6.10. Spomenula som mu ze som vela krat zvracala tak ma naplasil ze mozem byt aj hospitalizovana ked to bude tak dalej pokracovat :( dal mi aj tabletky ktore mam uzivat pred jedlom proti zvracaniu..ale tak musim zaklopat ze od kontroly ubehlo 5 dni..sice mam zaludok ako na vode ale som len 1x zvracala..tabletky zatial neberiem..radsej som zvolila prirodnejsiu alternativu..pochlipkavam studeny zazvorovy caj s citronom..inac jest mi vobec nechuti..nemam na nic chut..jem len z donutenia..nejak sa snazim ale ide to velmi tazko..tiez ma obcas pichava pri vajecnikoch a pobolieva chrbat..a co som si vsimla ze ma stale neskutocne smädi a kazdy den sa mi dost velakrat cikuta ;)..a som raz dva vycerpana ked nieco robim..a samozrejme citlivost na pachy .tak uvidim co bude na dalsej kontrole..a dufam ze ta nechut a zaludok na vode coskoro pominuu..drzim aj vam palceky vo vsetkom ❤

renusssska
27. sep 2016

@nikuska315 vitaj medzi nami 🙂

emakiki
27. sep 2016

@nikuska315 gratulujem a vitaj 😉

enusamt
27. sep 2016

@nikuska315 gratulka velka 🙂 a v ktorom, ze si tyzdni ?

nikuska315
27. sep 2016

@enusamt 7tt+6 podla poslednej ms..ale doktor povedal kedze som mala nepravidelnu..tak sa to upravi podla sona..resp. velkosti plodu ..teda myslim tak nejak ;)

martina2621
27. sep 2016

ahojte dievčatá, tuším sú dve skupiny májoviek. tak sa pridám aj ku vám 🙂 mala by som byť cca v 9tt. moje druhé tehotenstvo ale prvé na svk takže všetko je trošku nové pre mňa.

enusamt
27. sep 2016

@nikuska315 tak tak, casom sa to upresni... No som zvedava co budeme vidiet v piatok u mna... To budem 7+1 od ms

enusamt
27. sep 2016

A arasidy? Mozu sa? :o teraz som jednu hrst zjedla a neskoro sa uvedomila

emakiki
27. sep 2016

@enusamt prečo by sa nemohli? 😃

enusamt
27. sep 2016

@emakiki ze vraj su to alergeny nevhodne pri tehu

emakiki
27. sep 2016

@enusamt no sú to alergény, ale prečo by sa nemali v tehu? Jesť môžeš všetko 😉

enusamt
27. sep 2016

@emakiki ze deti su potom alergicke na arasidy a nachylne na astmu... Ale nevadi, pre istotu sa im vyhnem uz... Sak doteraz som ich nejedla rok 🙂

mausy21
27. sep 2016

@martinaj ahojte...takze podla sona 6+2tt mame 7.2mm a srdiecko pekne bije....veelmi sa tesim.dalsia kontrola v 12tt odberi a sono...som stastnaa

emakiki
27. sep 2016

@enusamt no ja si práveže myslím, že treba jesť všetko aby sa to dostalo aj do bábätká a tým si jeho organizmus na to zvykne ... aj keď už je bano na svete sa hovorí že do pol roka by malo ochutnať všetko aby nevznikli alergie , samozrejme nie hríby tvaroh a pod.

martinaj
27. sep 2016

@mausy21 supeeeeeer 😊

mausy21
27. sep 2016

@nela1984 takze dnes som bola vraj 6+2tt srdiecko krasne bije a sme 7.2mm velkyyy...dalsis kotrola az v 12tt