Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Baby,mne spravil manzel na nase vyrocie a na moje narodeniny prekvapki v podobe vyletu do Slovenskeho raja ☺ zvladla som to ani neviem ako 😀 a dnes sme boli na Lomnickom stite,samozrejme lanovkou 😀 Ale toho raja som sa dost bala,tie rebriky a vsetko..
V 10tt ma byt velky utz.....
@martinaj a nie v 13tt? Vtedy sa meria aj NT ci ako sa to vola, uz pomaly zabudam 😀 .. mna tak dali v 12t ma cka krv a v az v 13t idem na ultrazvuk, vravela mi ze ak chcem mozem chodit castejsie, vraj niektore maminy si to ziadaju a chodia aj kazde 2 tyzdne 😮 , ale ja mam doma malu tak to musim vsetko zosuladit aj s nou..
Tak baby pridavam sa k vam..ja som zo zaciatku ani necakala ze som tehu..mala som velmi nepravidelnu ms,ale raz mi prislo v praci velmi zle..a potom ma to drzalo cely den,tak som si spravila testik ze tehu vylucim a bum..take dve silne ciarky som este ani nevidela..nechapala som kedy sa nam to podarilo 🙂 kedze ani neviem kedy som mala ovu,potom dalsi den mi bolo tiez velmi zle..4x som zvracala..bolo to hrozne,potom na dalsi den som isla ku gynekologovi..tehu potvrdil..urobil mi aj ultrazvuk..ukazal mi v plodovom vaku cca 2mm skvrnku a blikajuce srdiecko...na dalsi kontrolu mam ist 6.10. Spomenula som mu ze som vela krat zvracala tak ma naplasil ze mozem byt aj hospitalizovana ked to bude tak dalej pokracovat :( dal mi aj tabletky ktore mam uzivat pred jedlom proti zvracaniu..ale tak musim zaklopat ze od kontroly ubehlo 5 dni..sice mam zaludok ako na vode ale som len 1x zvracala..tabletky zatial neberiem..radsej som zvolila prirodnejsiu alternativu..pochlipkavam studeny zazvorovy caj s citronom..inac jest mi vobec nechuti..nemam na nic chut..jem len z donutenia..nejak sa snazim ale ide to velmi tazko..tiez ma obcas pichava pri vajecnikoch a pobolieva chrbat..a co som si vsimla ze ma stale neskutocne smädi a kazdy den sa mi dost velakrat cikuta ;)..a som raz dva vycerpana ked nieco robim..a samozrejme citlivost na pachy .tak uvidim co bude na dalsej kontrole..a dufam ze ta nechut a zaludok na vode coskoro pominuu..drzim aj vam palceky vo vsetkom ❤
@nikuska315 vitaj medzi nami 🙂
@nikuska315 gratulujem a vitaj 😉
@nikuska315 gratulka velka 🙂 a v ktorom, ze si tyzdni ?
@enusamt 7tt+6 podla poslednej ms..ale doktor povedal kedze som mala nepravidelnu..tak sa to upravi podla sona..resp. velkosti plodu ..teda myslim tak nejak ;)
ahojte dievčatá, tuším sú dve skupiny májoviek. tak sa pridám aj ku vám 🙂 mala by som byť cca v 9tt. moje druhé tehotenstvo ale prvé na svk takže všetko je trošku nové pre mňa.
@nikuska315 tak tak, casom sa to upresni... No som zvedava co budeme vidiet v piatok u mna... To budem 7+1 od ms
A arasidy? Mozu sa? :o teraz som jednu hrst zjedla a neskoro sa uvedomila

@cukruska1920 od 5tt+5 vyssie ale moze byt aj o 4dni viac, tazko sa jej to meralo lebo je to mravcek este a blikalo tam srdiecko.... vraj to okolo 10tt vidno najlepsie
Dalsiu kontrolu s odbermi mame 14.10. a pojde so mnou aj mm tak sa tesime 😍