Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Baby v 13tt sa robí nt skríningu,berie dá krv a toxolazmozu a neviem čo ešte a robí sa test na downov syndrom
@cukruska1920 down sa nerobi az v dakom 16tt? Ja uz si to nepamatam 😂
@martinaj ee v 13ty
@cukruska1920 a tie velke odbery?
@martinaj aké veľké myslíš?
@cukruska1920 asi myslim toho downa.... ja si fakt nic nepamatam uz 😂
@martinaj v 13tt sa robia odbery,to si živo pamätám lebo to so dom dostala aj knižku vtedy
@cukruska1920 necham sa s radostou prekvapit kazdou poradnou ☺
@martinaj
@cukruska1920 no asi ozaj v tom 13 lebk svagrina to robili a vyšlo jej to zvýšené ale nic viac o tom nevie, iba ze ma ísť na plodovku... boji sa, ale ona má 37 rokov...
Baby nechodíte často cikať? Ja som dnes bola stále a wc
@cukruska1920 chodim stale s kazdym cvkom... 😂
@emakiki tie trisomy ci ako sa to pise 😊
@martinaj no lebo ja už rozmýšľam či nemám zápal,ale nič ma nereze ani nepali
@emakiki ten test sa robi z krvi matky, oddeli sa jej dna a dna plodu a z toho sa zistuje ci ma tie trisomie. Je to na urovni amniocentezy, lenze este to nie je uznane poistovnou, preto to nepreplaca.
Ked jej vsak ani sono nerobili poriadne a nemerali nt a nk tak to iba na zaklade krvi jej vysli zle vysledky co je iba pravdepodobnost. Vcelku riskantne kvoli statistike podstupovat amniocentezu
Baby je možné že mi nebýva až tak zle?ráno niekedy pocit na zvracanie,dneska som síce nejaka unavená ale inak v pohode, niekedy také mierne bolesti v brusku ale to som čítala že to je v pohode,a no cikat chodím každú chvíľu,a som v 7tyzdni
@zimbardica mne neni zle doteraz takže je to normálne,nie každej tehulke býva zle
@zimbardica urcite ano.ja mam presne to isteee.len vecer mi byva tak ťažšie od žaludka skoby som sa prejedla.
baby ja chodim dnes stale n wc na velku, skor take krce silne a hned hnacka...uz velakrat denne. dufam ze to prejde je to strasne vysilujuce

@simisk ja neviem mne tak po edal ze v 12tt sono podrobnejsie,krv a tak dalej