icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

simkanati
28. sep 2016

@caty82 aj ja planujem vyskusat, len tak zo zvedavosti co je na tom pravdy.. inak pohlavie nechcem vediet, nechavam sa prekvapit, hlavne nech je zdrave 😊 takze ci to vyslo sa dozviem az v maji 😉 .. inak minule tehu mi to vyslo podla cinskeho kalendara aj testu na najmame presne, ale tak mozno len nahoda.. 😅

simisk
28. sep 2016

@lenicka2609 tak ako ja sa odberu krvi vseobecne nebojim,len neznasam ked sestricka hned stresuje,zacne lamentovat ze nemam zily ze co bude ona robit....no a ked nemoze trafit zilu,picha tam tam tam koniec zaverecna zostane mi teplo zle....a je vybavene.Ked som bola v 5tt brala 4ampulky,trafila zilu ktoru ani nevidela ale krv tiekla tak rychlo brala.Zajtra vraj 6ampuliek,aspon tak vtedy povedala.Neviem ci koli veku,ale vraj medzi 11-13tt sa robia vzdy vacsie odbery.Tak aspom nieco ked uz sono maju v Topolcanoch na prd...ze meranie NT....nozicky...rucicky...kdeze nehrozi bola som vobec rada ze tam vidim aku taku machulku v tvare ovalu.

lenicka2609
28. sep 2016

@simisk ja uz som aj zabudla kedy za ake odbery robia a pritom je to 16 mes.co som rodila,,,,ja mam na tieto veci zlu hlavu a este teraz ked nemyslim na nic ine len babo 😉 a nemas jedno miesto s ktoreho by bravali pravidelne?

simkanati
28. sep 2016

@simisk si musis tu zilu zapamatat 😀 .. u mna je z jednej ruky problem tak uz davam len pravu tam vzdy najde, v lavej sa mi raz tolko hrabala az som mala fialovu, tak tu uz nedavam na odbery 🙄

emakiki
28. sep 2016

Baby koľko rokov ste mali pri splodeni? Vypočítam vám čo to bude 😉

simisk
28. sep 2016

@lenicka2609
@simkanati sak to ma napadlo ze zajtra jej poviem nech hlada tu zilu co naposledy trafila naslepo,cca viem kde je.Nech si ju nakresli perom a nebudem sa umyvat do konca tehu 😁😁😁

enusamt
28. sep 2016

@lenicka2609 prva isto nebudem :D podla mojich vypoctov to vychadza na cca 18 - 22.5 🙂

simisk
28. sep 2016

@emakiki mne si uz pocitala,chces si to okontrolovat.Zajtra ti zakyvam v TO 😉

emakiki
28. sep 2016

@simisk tým čo som ešte nepočítala... zaujima ma úspešnosť😉 jasne kyvaj smerom na efko 😃

simkanati
28. sep 2016

@emakiki ja 30 rokov 😉

caty82
28. sep 2016

@emakiki ja som mala 33 a môj muž 34

lenicka2609
28. sep 2016

@simisk to si ju radsej daj vytetovat a budes o nej vediet do konca svojho zivota a sestricky budu mat po probleme 😉

simisk
28. sep 2016

@emakiki ok idem vlakom tak pojdem okolo 😁

dejna20
28. sep 2016

@lenicka2609 no ak by som rodila normalne tak asi hej ale ja som mala prvu sekciu a ak by som mala aj druhu planovanu tak to planuju vacsinou tyzden pred terminom. Uvidime 😜

caty82
28. sep 2016

@dejna20 ja uz teraz viem ze pôjdem sekciou. Termin mám 12.5 ,ale bude to týždeň skor.

simkanati
28. sep 2016

@emakiki mm mal 35 ak aj to je treba a ja teda 30 rokov 😊

leenkaa2708
28. sep 2016

@lenicka2609 PM som mala 3. augusta tak podľa toho mi tu vyhadzuje rovných 8 tt ale ešte som nebola u dr, pretože si prehadzujem kartu a teda mi to trocha aj trvá tak si musím švihnúť lebo to do takých 2 týždňov ešte bude nech viem že je všetko ok.. 🙂

lenicka2609
28. sep 2016

@dejna20 myslis ze by ta nenechali normalne rodit?

simkanati
28. sep 2016

@caty82 ja mam tiez 1.sekciu kvoli prepadnutej rucicke, tak myslim ze pojdem znovu, termin mam 13.5 tak to az o tyzden skor robia? 😮

katrin82
28. sep 2016

@emakiki ja som mala 34 a muz mal 42.

lenicka2609
28. sep 2016

@leenkaa2708 som myslela ze ked menis doktora tak to ide ze sup sup 😉 ja som tiez chcela zmenit,u mna ale zla skusenost nebola,ale u sesternici ano tak kvoli tomu, ale nakoniec som nemenila,vsak mne nic zle nespravila 😉

bibiana20
28. sep 2016

@emakiki vypocitas aj mne ja 25 manzel 35

caty82
28. sep 2016

@simkanati no mne dokonca až 10 dni skôr robili. Mne povedali ze nemôžu čakať do terminu,lebo keby som uz mala kontrakcie tak by som sa dlhsie zotavovala,preto tyzden skôr. A 10 v mojom prípade preto lebo operačný dan majú 1x do týždňa a tak to padlo,ze 10 dni pred termínom

leenkaa2708
28. sep 2016

@lenicka2609 a ty? ja akurát hovorím že to bude kruté lebo onedlho ideme na svadbu ešte nemám všetko potvrdené že je to ok tak som to nechcela dopredu ale keď odmietneš každého panáka tak to "vôbec" nebude nápadné :D ináč pri prvom tehu som nemala až také nevoľnosti teraz des..hrozne mi je zle, plus tá hlava ale to už chvalaBohu ustupuje, prsia ma tiež boleli je to teraz iné ako pri prvej a najviac sa udrbávame s manželom na "kečupovom teste" :D ja som tak celkovo pri prvom nemala nejak extra chute akurát som po pár mesiacoch tehotnosti znenávidela kečup a všetko tomu podobné aj vôňou pri tom som ho milovala a jedla od mala..a odvtedy ubehlo vyše 5 rokov a ani som sa ho nedotkla a teraz sme sa začali snažiť manžel išiel na rýchly nákup a kuká na zozname kečup za pár dni pol fľaše preč takže sa vrátil do kurzu a to bolo pár dni po ovulácií a on že to čo že isto som v tom :D a jaže ale tak rýchlo že by sa na prvý šup zadarilo ..no a už sme vedeli ktorá bije aj keď testy ešte nevedeli :D

simkanati
28. sep 2016

@caty82 to vazne? No ja som mala kontrakcie, kedze akutna sekcia, a zotavila som sa rychlo, neboli ziadne komplikacie, ale zas vodu som nemala odtecenu tak mozno aj preto..

leenkaa2708
28. sep 2016

@lenicka2609 no veď to ja kvôli sťahovaniu vieš a to je vyše 300 km, ja by som svoju inak nemenila ani za nič :( a to je to že chcem ženu a tu dookola sam chlap, plus bud je nejaka z velmi zlym hodnotenim alebo sukromna a furt nieco tak kym som daco nasla, a bude to dalej ale tak co uz no nenavyberas si slabota to je teraz, mala som vyhliadnutu takú jednu ktoru mi odporucali a volala som jej uz v predstihu pred 3 mesiacmi ale mala plno tak ze mozem aj neskor skusit tak som cakala volala zas no furt tak nic uz ja uz cakat samozrejme nemozem no tak teraz to nejak musím urýchliť idem si pre lístok a uvidíme ako rýchlo mi pošlú kartu, to ešte tak ale ako rýchlo ma bude vedieť objednať to je to..lebo tam kde idem je nával jak sviňa ale zasa dobrá doktorka no..

caty82
28. sep 2016

Jasne ze akútne stavy operuju stále,ale planovane OP robia raz v týždni, teda aspoň v PP.

lenicka2609
28. sep 2016

@leenkaa2708 ja uz jednu svadbu za sebou mam a tam som sa vyhovarala na to ze soferujem 😉 ja som poverciva do 3 mesiaca nikomu nic a potom postupne celej rodine. Akurat to vedia nasi,svokrovci a moji a mm surodenci. Ja som v prvom tehu nejako tusila ze som v tom,tyzden pred ms ma boleli prsia ale tak inak a vravim vtedy este priatelovi ze som asi v tom a on ze nie 😉 2 dni meskala ms a uz test som so robila a 2// a ja plac 😉 no a mne bolo zle,pracovala som v restike s jedlom,ale nevracala som a strasne sa mi hlava tocila,som jednu pani dvoma polievvkami obliala chudak. Kolko ti ma prve dieta?

lenicka2609
28. sep 2016

@leenkaa2708 sa stahujes do ineho mesta? Vzdialeneho 300km ? Spravne som pochopila?

leenkaa2708
28. sep 2016

@lenicka2609 ja tiež by som to najradšej povedala až po troch len keď teraz prídem na tú svadbu už to bude trochu aj vidno ..takže neviem neviem..a hlavne náhodou moja úžasná svokra to záhlasí pred malou amyslím že by bola sklamaná lebo som jej sľúbila že jej poviem ako prvej tak budem musieť asi skôr zatiaľ len kamoška a manžel vie...dcérka má 5 rokov