Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Ale sa dost bojim... O prve som prisla pre MA v 8+1 a zrovna dnes som presne tak....
Ahojtee, tak sa idem pochvalit so svojim drobcekom 🙂 , ktory meria 1,5cm a sme v tom 8+1 od PM... Podla velkosti plodu sa dozviem nabuduce presne tyzdne aj TP /ale podla mna cca 18 - 22.5 /... Srdiecko pekne bilo :*
ALE je tu problem... Nasla mi tam aj hematom :( a tak mi dala duphaston ... Zvykne byt aj toto dovodom potratu?
Som na mobile a nechce mi pridat fotku, tak to skusim v osobitnom prispevku... Ak nepojde,tak potom vecer na pc 🙂
@enusamt super....ten hematon dokáže narobiť šarapatu ale nestresuj sa...hlavné kľud,jed mas duphaston mal by sa vstrebať,len neviem prečo ti nedala utrogesran,ten je lepsi
@cukruska1920 to netusim preco prave duphaston... Ale vravela, ze pokial som doteraz nespinila,tak by to nemalo byt take hrozne... Ani neviem aky je velky... A nevravela nic o klude... Lebo chodim do prace a robim manualne, aj tazsie veci dviham...
Tie lieky mi pomozu vstrebat ci vyplavit hematom? Az sa pripravim
@enusamt kamarátka bola kvôli tomu v nemocnici,ked sa vstrebáva je to ten lepší prípad,jej praskol a začala krvácať,vtedy hrozí že to vyplaví aj bábo,pocuj prečo sa nedáš vypísať,ja som od včera pn
žienky potrebujem poradiť. praktické veci riešim. oplatí sa lepšie kúpiť kočík ako kombinácia, že to je potom aj ako "kárička-športový kočík" alebo každé zvlášť. takýto športový mám po prvom synovi (ale tiež už bohvie ako nevyzerá) ale klasický kočík nie. tak premýšľam, že kúpim iba klasický kočík len nechcem nejaký extra špeci drahý veď to bábätko tam bude chvíľočku. máte dáke typy? poprípade ak máte doma kvalitnú kombináciu aj to mi kľudne napíšte, ak by sa to z toho dlhodobého používania oplatilo aj to zvážim 🙂
@martina2621 najlepšie mas trojkombinaciu, alebo dvoj záleží či chceš aj autosedačku alebo nie... podľa mňa sa kočík iba s korbou neoplatí kupovať.. ja teraz pokukavam po novinke Jane crosswalk convert je to taký kočík že korba sa da prerobiť na športovú časť ... my budeme mať letné deti, čiže vaničky by som nejako extra neriesila, moja bola už na zimu ako 5 mesačná v športovej časti...
@emakiki ozaj veď jasné, že chcem autosedačku 😅 ja zabúdam bože ja strašne zabúdam
@martina2621 no ja kupim určite 3-kombinaciu len ešte netuším ako,pri malom som mala dorjan šport prestige a bola som veľmi spokojna
@cukruska1920 http://www.jane.sk/jane/kociky/epic/trojkombina... tento sa mi celkom pozdáva ach veru neviem, čo vyberiem
@martina2621 ja mám vajíčko Jane, mám aj kočík Jane, ale korbu som predala a ten kočík sme ,,zničili" preto chcem teraz buď dvojkombinaciu alebo ten koncert, len sa mi nepáčia farby, zatiaľ sú len dve čierna a červená a to nechcem..
@martina2621 a nechceš radšej crosswalk? Tento ma len korytko, to sa mi vôbec nepáči 😉 ale tusim sme zaťažené na rovnakú značku 😃😂
@emakiki nie je to ľahké vybrať 😀 ale toto sú také príjemné "starosti"
@martina2621 ten je pekný,ale ja. Nechcem taký drahý kocik
@martina2621 jasné... 😉 mňa veľmi ten convert zaujal, pojdem po ňom , len ho chcem vidieť na živo, ale na Slovensku ešte nie je, tak si musím počkať do Jari ale už som sa poucila z že kočík ma cas 😃
@cukruska1920 a dá sa aj lacnejšie tá trojkombinácia? ja neviem ja som tu kočík nikdy nekupovala :/ ak áno tak kľudne mi napíš link alebo názov obchodu ja budem len rada 🙂
Ja mam kocik po dvoch detoch, tatos zaparkovany v pivnici, musim uz len autosedacku dokupit ( neviem kam zmyzla) a adaptery 😂
@cukruska1920 no, momentalne som uz v praci, cakam na obed 🙂 mne dr. vobec nepovedala nic o praci a ani o kludovom rezime, tak teraz neviem ako sa mam spravat :( bola strasne roztrzita lebo jej padal system, ja som bola mimo z toho tak to tak aj vypada... Ach jaj
@martina2621 no jane sú drahé kočíky,ja chcem kočík max do 500eur a pôjdem do hlohovca tam majú super vyber
@cukruska1920 kde v hlohovci?
@martina2621 aladdin kočíky,maju aj stranku
@cukruska1920 no pôjdem tam pozrieť veru 🙂 Ďakujem 🙂
@martina2621 ty si odkiaľ?
@cukruska1920 Sereď a Hlohovec nie je autom ďaleko 🙂
@cukruska1920 dobre máš v profile, že si z Nitry? my sme často v Nitre na nákupoch 🙂
@cukruska1920 tam sme kupovali sedačku pre malu a ak sa rozhodnem pre nový kočík tak aj ten tam pôjdeme kúpiť 😉
Baby inak ked budeme bruskate, mohli by sme dat nejake kafco niekde v strede 😊
@martina2621 hej som priamo z nitri

Jaaaj, nervozna som.... Uz ma 2x prehnalo 😀
ale ako na potvoru sa mi prsia nezdaju citlive a ani brucho nic... Priznaky zmizli :-@ no potom zabolelo predsa brucho,ale to asi nervy skor zapracovali